نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 66
صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 3456789 آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    دوستم شما هم که مثل خود من می پزید :))))))))))) منظور من روش متفاوتی بود .
    شيداجان ميزان روغن وياكره درحدي نيست كه ماهي سرخ وبرشته بشه.مثلادرحديه قاشق مرباخوري.دراين حالت ماهي فقط پخته شده.گاهي اصلاروغن وكره هم نمي ريزم اونم اوكي هست.

    اينجوركه متوجه شدم شماسرخ كردين.شايدم من پستت رودقيق نخوندم

  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    981
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1356
    پسند کرده
    1702

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    دوستان کسی طرز پخت ماهی حلوا سیاه رو می دونه ؟؟

  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    715
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1382
    پسند کرده
    1339

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی حلوا سیاه را مزه دار میکنند و سرخ می کنند .

  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    6

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمر
    سلام بچه ها .
    ماهی قزل الا چرا نرم میشه من میخوام برشته بشه راه حلی برای این موضوع هست؟
    سمر عزیز تجربه من برای پختن قزل آلا اینه که فقط نمک زده بشه و بعد در روغن داغ فراوان سرخ بشه که به اصطلاح وا نره چون بافت نرم و لطیفی داره من اگر بخوام قزل آلا رو سرخ کنم ( که بیشتر برای مهمونیه چون ظاهر خوبی داره ) حتما توی بالکن یا حیاط اینکارو میکنم چون روغن به اطراف میپاشه و توی خونه نمیشه ولی من بازم گریل رو توصیه میکنم. امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تنهاییم را با تو قسمت میکنم.....سهم کمی نیست ![/HIGHLIGHT]

  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان
    من برای اولین بار ماهی تن خریدم .کنسروشو نمیگمو خود ماهی تن رو .
    مزه دارش کردم و بعد داخل ماکرو فر گذاشتم پخت خوشمزه بود انقدر شوهرم گرسنه بود امون نداد بعکسم .
    حالا اگه کسی روش دیگه ایی یا غذای دیگه ایی بلده باهاش درست کنه ممنون میشم یادم بده . ممنون
    این روزها زیادی ساکت شده ام ،
    نمی دانم چرا حرفهایم ،
    به جای گلو ....
    از چشمهایم بیرون می آیند...!

  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    41

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من اکثر ماهی هارو توی مواد میخوابونم و میذارم تو تابه دو طرفه چرب شده .اصلا سرخ نمیکنم.
    خودش بخار میکنه و بعد چند دقیه به روغن میفته و برشته میشه.
    من راضی ام.چون هم سالم تره.هم کثیف کاری ماهی سرخ کردن و گاز پاک کردن نداره
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  7. #47
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,958
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    645
    پسند شده
    20492
    پسند کرده
    31573

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    [quote=ماناسهیل]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مامان عاشق":3cul8e1v
    کسی میدونه ادویه ماهی چیه که اصلا بو نده
    عزیزم قزل آلا و ماهی شمال که بو نمیده یه موقع خدا نکرده خراب نشده باشه[/quote:3cul8e1v]

    ادویه ماهی رو عطاری ها دارن عطری شبیه به کاری داری
    برای من دوستام از سوریه آوردن
    معمولا به ماهی های دریای خزر این ادویه هارو نمی زنن ولی خب بعضیا خیلی به بوی ماهی حساسن
    قورمه سبری
     

  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    180

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ahdieh
    سلام دوستان . همسری من یک نوع ماهی گرفته که بعد از پخت بسیار سفت میشه و حالت غضروف پیدا می کنه . البته به اسم ماهی شیر بهش فروختن ولی اصلاً مزه ماهی شیر که من قبلاً می پختم نمیده. خواهش می کنم راهنماییم کنین که با این ماهی ها که در فریزر اینجانب مونده چکار کنم؟
    روش پختنم هم اینه که ماهی ها رو چند ساعت در پیاز و نمک + فلفل+ آبلمیو مزاه دار می کنم بعد هم در آرد سوخاری دودی می غلطانم و سرخ می کنم. بوی اون خوبه ولی بعضی از اونها مثل غضروف سفت می شه.
    اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
    من یه روشی به نظرم میرسه و اون اینه که چرخش کنی و با ادویه و سیر رنده شده و سبزیجات معطر خشک به شکل کتلت سرخش کنی.
    من با کیلکا این کار و می کنم خوشمزه میشه.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 3456789 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما