نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 465 به 472 از 1079
صفحه 59 از 135 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  1. #465
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36135
    پسند کرده
    55030

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مامان بهار جان من می دانم آبلیمو و ترشی جات معمولا کمی گوشت ماهی را سفت می کنند اما نه در حدی دیر بپزه

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #466
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی تیلا پیا



    من فیله ماهی تیلا پیا رو چون اولین بار بود که طبخ میکردم تو مخلوط زعفرون و سیر خرد شده و فلفل دلمه و آبلیمو و نمک گذاشتم و چند ساعتی موند بعد سرخش کردم

    ولی در مورد ماهی سفید فقط به فیله اش نمک و گلپر میزنم و گاهی اوقات کمی آبلیمو و سرخش میکنم و عالی میشه.همیشه هم اول از سمت گوشت سرخ میکنم بعد از سمت پوست چون اگه از اول از پوست سرخ بشه جمع میشه

    این ماهی رو دوست نداشتم با اینکه اینهمه مواد بهش زده بودم ولی انگار یه طعمی میداد.به خاطر تعریف بچه های سایت گرفتم .شوشو هم میگفت که اصلا طعم نداره

    در کل من که ماهی خورم و عاشق ماهی میگم که هیچ چی ماهی سفید نمیشه و بعد هم قزل آلا

  3. #467
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلا



    با آبلیمو ، نمک،پیاز و سیر مزه دارمیکنم بعد از چند ساعت با آردی که پودر تخم گشنیز،زردچوبه،فلفل سیاه ،زیره و نمک دارد آغشته میکنم و تو روغن سرخ میکنم
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #468
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    469
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی



    ماهی سفید با نمک فلفل زعفران آب نارنج مزه دار کردم

    روی فویل کره مالیدم ماهی داخل فویل پیچیدم

    تو آون کباب کردم......



    ماهی با پیاز فلفل دلمه ای نمک فلفل زعفران آب نارنج کره پختم......

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  5. #469
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سفید خوشمزه



    با نمک و گلپر مزه دار کردم و یکساعتی تو یخچال موند بعد سرخش کردم و با کته خرده شده

  6. #470
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام مهلبونام
    من واسه سرو ماهی خیلییی مشکل دارم هرکاریش میکنم باز بوی ماهی میده.با هرچی که فکرشو کنید مزه دار میکنم باز همین میشه
    شما وقتی ماهی رو از فریزر بیرون میارین میذارین تا یخش کاملا اب شه با دمای محیط یا اینکه توی آب میذارین؟احساس میکنم ایراد من همین باشه!

  7. #471
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36135
    پسند کرده
    55030

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shainaa
    سلام مهلبونام
    من واسه سرو ماهی خیلییی مشکل دارم هرکاریش میکنم باز بوی ماهی میده.با هرچی که فکرشو کنید مزه دار میکنم باز همین میشه
    شما وقتی ماهی رو از فریزر بیرون میارین میذارین تا یخش کاملا اب شه با دمای محیط یا اینکه توی آب میذارین؟احساس میکنم ایراد من همین باشه!
    شاینا جون یک کم دارچین بزن بوش می ره اصلا هم حتی عطر دارچین هم نمی گیره

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #472
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    نقل قول نوشته اصلی توسط shainaa
    سلام مهلبونام
    من واسه سرو ماهی خیلییی مشکل دارم هرکاریش میکنم باز بوی ماهی میده.با هرچی که فکرشو کنید مزه دار میکنم باز همین میشه
    شما وقتی ماهی رو از فریزر بیرون میارین میذارین تا یخش کاملا اب شه با دمای محیط یا اینکه توی آب میذارین؟احساس میکنم ایراد من همین باشه!
    شاینا جون یک کم دارچین بزن بوش می ره اصلا هم حتی عطر دارچین هم نمی گیره

    مرسی عزیزم واسه وقتی که از فریزر بیرون اوردین هم توضیح میدین؟

صفحه 59 از 135 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما