نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 441 به 448 از 1079
صفحه 56 از 135 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  1. #441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somaye.k آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    1,431
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    405

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    اقای گلریز در برنامه بهونه طریقه پخت قزل الای معطر را اینطوری گفت:اول عصاره زعفرونی الیت را روی ماهی بمالید بعد از مخلوط جعفری و تره تازه و سیر که با هم کوبیده میشن را وسط ماهی گذاشته و ماهی راببندید و در روغن سرخ کنید.
    منم با موادی که در خونه داشتم اینطوری تغییرش دادم اما بازم مزه اش خیلی خوب بود و همینطور خوشبو:
    زعفران اب شده-سیر و کمی سبزی قرمه سبزی
    برای حل مشکلات همدیگه صلوات بفرستیم.

  2. بانک بند ناف
  3. #442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    4508
    پسند کرده
    655

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    خدمتتون باید عرض کنم که از ماهی از بچگی بیزار بودم
    اما به لطف مامی سایت و دوستان امروز ناهار برای اولین بار از ماهی واقعا لذت بردم
    من دوتا از دستور هارو قاطی کردم و کمی هم ابتکار به خرج دادم:
    پیاز کوچیک+چند حبه سیر+چند قاشق رب انار شیرین + یه تیکه از تمر هندی آب گرفته شده که هسته هاش رو جدا کرده بودم+ آبلیمو + نمک + فلفل زردچوبه +پودر زنجبیل همهرو با هم ریختم توی آسیاب مخلوط کن
    بعدش ماهی های شوریده ام رو توش به مدت 1 ساعت خوابوندم و بعدش توی روغن داغ سرخش کردم
    اینم عکسش

    راستی رو مقدار آبلیمو و تمر هندیتون دقت کنید + اینکه رب انار من شیرین بود
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  4. #443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سرخو با تزیین قارچ و فلفل دلمه
    تو روغن سرخ کردم و در اواخر پخت کمی ابلیمو اضافه کردم


  5. #444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    وااااااي دست گلتون درد نكنه
    من عاشق ماهي هستم، هر روز هم كه بخورم بازم ميخوام
    شايد امشب بدرستم
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  6. #445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    فیله ماهی تیلا پیلا که خیلی خوش طعمه و اصلا استخون و تیغ نداره رو با مواد زیر مزه دار کردم و تو روغن داغ سرخ کردم .

    پاپریکا- نمک -فلفل سیاه-پودر سیر - زردچوبه - کمی آبلیمو -




    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #446
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17137
    پسند کرده
    20223

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام
    شوید پلو با ماهی کیلکا هست که از شوید خشک خیس خورده در آب برنج و به صورت کته و کیلکا که با فلفل دلمه ای و پیاز و در اخر آب لیمو ترش مزه دار کرده و سرخ کردم.

    ماهی قزل الا هست که به همان صورت مزه دار شده و در روغن سرخ شده به همراه دورچین.
    البته اغلب مواقع ماهی رو در فر کبابی میکنم که الان عکس ندارم.
    [/IMG]
    [/IMG]

  8. #447
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zardin
    سلام
    شوید پلو با ماهی کیلکا هست که از شوید خشک خیس خورده در آب برنج و به صورت کته و کیلکا که با فلفل دلمه ای و پیاز و در اخر آب لیمو ترش مزه دار کرده و سرخ کردم.



    زردین جان ماهی کیلکا رو چه جوری تمیز و آماده پخت می کنید؟
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17137
    پسند کرده
    20223

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    عزیزم ماهی رو سر رو دمش را میزنم وقتی سرش رو جدا میکنید اگر با حوصله این کار و بکنید همرا سر تمام مخلفات داخل شکمش هم باهاش بیرون میاد فقط یه چکی میکنیم که چیزی نمونده باشه و به راحتی استخوان ستون فقراتش هم قابل جدا کردن هست .بعد میشوریم و البته قبلش در کاسه ای پیاز خلال شده رو با نمک مخلوط میکنم و روشو میپوشونم و میذارم یخچال تا اماده شدن ماهی .بعد پیاز رو از یخچال خارج میکنم که تو این مدت نرم و آبکی شده فلفل دلمه خلال شده رو هم اضافه میکنم به همراه فلفل یا هر ادویه دلخواهی که مد نظر دارید.ماهی ها رو که آبشون کشیده شده تو مواد مرینت میذارم و روشو میپوشونم و میره یخچال تا زمان پخت. من هم روغن چوشش رو امتحان کردم به صورت سوخاری شده ،و هم سرخ شدن معمولی در تابه به همراه همان مواد مرینت شده که آبکش کردم ،ولی همان سرخ کردن معمولی رو بیشتر پسندیدم .

    ماهی کیلکا اگر به صورت استخوان نگرفته استفاده بشه برای بچه ها خیلی مفیده همینطور بزرگا . من هر دو رو امتحان کردم (در سرخ کردن معمولی) چندان استخوان رو احساس نکردیم .

    این هم عکس سوخاری شدش.
    [/IMG]

صفحه 56 از 135 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما