نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 401 به 408 از 1079
صفحه 51 از 135 نخستنخست ... 414849505152535461 ... آخرینآخرین
  1. #401
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    الهه جون چند دقيقه و با چه درجه حرارتي؟به سيني فر نميچسبه؟؟!! خشك نميشه؟
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  2. بانک بند ناف
  3. #402
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان.واسم یک فیله کوسه آوردن .کسی میدونه چه جوری درستش کنم بهتره؟؟؟

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  4. #403
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11483
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    الهه جون چند دقيقه و با چه درجه حرارتي؟به سيني فر نميچسبه؟؟!! خشك نميشه؟
    فافا جان ببخشید سوالتون رو الان دیدم.
    ماهی رو که مزه دار کردم، تو تابه پیرکس می ذارم روش زعفران دم شده میریزم و یه کم روغن می مالم روش. بعد می ذارم طبقه پایین فر. فر مامانم، فر گازی هست، شعله بالاییشو روشن می کنم تا زمانی که سرخ بشه.. (شعله پایین رو روشن نمی کنم که درجه لازم باشه).
    به تابه هم نمی چسبه. (لحظه اول که از فر در میاری حالت چسبندگی داره، ولی 5 دیقه بعد دیگه نه)
    کاملا مغز پخت میشه و اصلا هم خشک نمی شه.. ما که خیلی مزه شو دوست داریم و دیگه قزل آلا رو فقط با این روش می پزونیم!!
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  5. #404
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *فاطیماه* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    509
    پسند کرده
    2604

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان
    می خوام برای مهمونام ماهی درسته بزارم،اما چون اولین بارمه میترسم خوب نشه
    چطوری درست کنم که هم شکلش قشنگ بمونه هم مزه اش خوب باشه،توی فر درست کنم یا سرخ کنم؟
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین
    پدر، بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است...


  6. #405
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی




    ماهی غزل الامزه دارشده با
    پیاز+نمک زردچوبه وفلفل وابلیمو
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  7. #406
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط s.t.j
    سلام دوستان.واسم یک فیله کوسه آوردن .کسی میدونه چه جوری درستش کنم بهتره؟؟؟

    صفورا جون

    این دستور طبخ فیله کوسه رو برات ترجمه کردم

    http://allrecipes.com/recipe/seven-spiced-shark-steaks/

    3 عدد فیله کوسه 250 گرمی
    یک چهارم پیمانه سس سویا
    یک چهارم پیمانه سس ورسترشر ( سس استیک تیره)
    2 قاشق غذاخوری پودر پیاز
    2 قاشق غذاخوری پودر سیر میکس با نمک
    2 قاشق غذاخوری مرزه ریز خورد شده
    2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیب شده
    2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز (چیلی)
    .
    .
    فیله کوسه را بشویید و پاک کنید. سس ها و ادویه ها و سبزی رامخلوط کنید. این مخلوط خمیری را روی هر دو طرف فیله ها بمالید و در ظرف رو بسته حد اقل نیم ساعت در یخچال بگذارید. فر را روی 160 درجه گرم کنید. فیله ها را در ظرفی روی کاغذ روغنی (یا فویل) بچینید. حدود 40 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از گذشت نیمی از زمان ، فیله ها را پشت و رو کنید.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #407
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.m
    سلام دوستان
    می خوام برای مهمونام ماهی درسته بزارم،اما چون اولین بارمه میترسم خوب نشه
    چطوری درست کنم که هم شکلش قشنگ بمونه هم مزه اش خوب باشه،توی فر درست کنم یا سرخ کنم؟
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین

    فاطیما جان
    تا دوستان بیان راهنمایی کنن (و حتما بگین چه ماهی ای می خواین درست کنین) شکمشو خالی کنین و حسابی بشورین. بعد مواد مارینه توی شکمش و روی پوستش بمالید و یک روز در یخچال بذارین بعد توی فر بذارین همه جای روش رو با قلم مو روغن زیتون بمالید. حتما زیرش رو حسابی چرب کنید و کاغذ روغنی بذارین که به ظرف نچسبه و تیکه تیکه نشه.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #408
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.m
    سلام دوستان
    می خوام برای مهمونام ماهی درسته بزارم،اما چون اولین بارمه میترسم خوب نشه
    چطوری درست کنم که هم شکلش قشنگ بمونه هم مزه اش خوب باشه،توی فر درست کنم یا سرخ کنم؟
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین

    عزیزم چه نوع ماهی میخواهی درست کنی ؟ اگه قزل هست سرخ شدش خوشمزه تره .ماهی های قزل کوچیک انتخاب کن
    برای هر نفر 1 عدد . سر و دمش رو نزن مزه دارش کن و 2 ساعتی تو یخچال بزار و بعد اینکه برنجتو دم گذاشتی شروع کن به سرخ کردن ماهی و بعد سرخ کردن بلافاصله سروش کن
    اگه ماهی سفید میخواهی بزاری درشت بگیر چون ریزش خیلی تیغ داره و بازم مزه دارش کن و بزار چند ساعت بمونه بعد بزارش تو ظرف مورد نظر و روشم کاغذ روغنی و روی کاغذ روغنی کاغذ فویل بکش اینجوری پوست به فویل نمیچسبه
    اگر هم میخواهی شکم پرش کنی بازم از سفید یا آزاد استفاده کن ،که بازم مزدار میشه و شکمش رو پر میکنی و مثل بالا میره تو فر

صفحه 51 از 135 نخستنخست ... 414849505152535461 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما