نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3977Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 1080
صفحه 5 از 135 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سوخاری در فر

    این بار ماهی راژگو (راشکوه )بودش ... که بعد از ماهی سامون ماهی مورد علاقه ی من هستش.. البته ماهی سفید هم جای خودش رو داره
    اما به نظر من در ماهی های جنوب از زبیدی هم خوشمزه تره با اینکه کمی از زبیدی ارزونتره ... به این ماهی می گن آهوی دریا و غذاش فقط میگو هستش.. حتی خود ماهی فروش هم از این بیشتر از زبیدی که گرونترین ماهیه تعریف کرد و وقتی ازش پرسیدم پس چرا این ارزونتر از زبیدی هستش گفت فقط به این دلیل که زبیدی صادراتیه گرونتره...البته اون گفت هااا من نمی دونم درسته یا نه...






    من همیشه وقتی بخوام شنیتسل مرغ ، ماهی یا بوقلمون یا حتی مرغ سوخاری تو فر درست کنم از این روش استفاده می کنم که عالیییی میشه و اصلا هم معلوم نیست سرخ نشده باور ندارید امتحان کنید ...

    البته مارینه کردن هاش فرق می کنه :

    برای ماهی این جوری عمل می کنم که تخم مرغ رو می زنم با نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر، دارچین ، زعفران مخلوط می کنم و بعد ماهی رو برای حدود 2 ساعت در این مخلوط مارینه می کنم (پوست ماهی رو حتماااا حتماااا برای این روش باید جدا کنید )

    برای پودر سوخاریش هم بیسکوئیت ترد رو با کمی نمک چون خودش شوره ، کنجد ، پودر سیر و فلفل قرمز مخلوط می کنم.

    کف ظرف رو کمی روغن زیتون می ریزم و ماهی ها رو می ذارم داخل ظرف بلافاصله تا ماهی ها رو گذاشتم هم زیر روش می کنم که هر دو طرف کمی چرب بشه بعد می ذارم تو فر

    سیب زمینی رو هم که با نمک فلفل سیاه روغن زیتون و پودر سیر مخلوط کردم و در فر گذاشتم

    نمی دونم به خاطر تازگیه ماهیش بود یا روش پختش اما واقعاااااااااااااااااااا خوشمزه شده بود ..

    هان راستی این روش رو بار اول از شف طیبه عزیز برای مرغ سوخاری یاد گرفتم.. ممنون طیبه جون...
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط lmahshidl
    بازم ماهی اما این بار قزل آلا بودش


    این بار با دستور افسان جون که زیر آلاچیق یادم داد درست کردم افسان کجایییییییییی که خودت کامل توضیح بدی ؟؟؟




    افسان جون به من گفتش که :

    "ماهی رو تو ماست وسیر و فلفل نمک میخوابونم بعد میذارم با همون ماستا تو فر بعد روش گشنیز خرد شده میریزم "

    من کمی هم زعفرون بهش اضافه کردم و کمی هم برگ کرفس خرد شده ... آهان از اولش هم که می خواستم مارینه کنم گشنیز و کرفس رو ریختم

    با اینکه همهیشه می گن ماست با ماهی به هم نمی خوره ما که هیچیمون نشد خیلیییییییییییییییییییییی یی هم خوشمزه شده بود تو فر ماست ها هم سفت شده بود مثل پنیر که کنار بشقاب می بینینش...

    امتحان کنید پشیمون نمی شید... ماهی بو نمی داد اصلا... البته گذاشتم حسابی برشته بشه آخراش هم گریل رو زدم...

    افسان جونم ممنون


    هر کی هر روش دیگه ایی برای ماهی بلده بیاد یاد بده من شدیداااااااااااااا استقبال می کنمممممم

    مهشيد جون علت اينكه ميگن ماهي و با ماست نخوريد براي اينه كه هم ماهي و هم ماست شديدا سرد هستن و زماني كه اين دو با هم خورده ميشه امكان داره ( براي افرادي كه طبعشون سرده و زود فشارشون مياد پايين ) فشار رو در حد زيادي كاهش بده و فرد دچار عوارض اين فشار خيلي پايين بشه خانومي در غير اين صورت خوردن اين دو با هم مشكلي بوجود نمياره
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    368
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: سبزی پلو ماهی

    شوید پلو با ماهی هوکی (مزه دار شده با ابلیمو و نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و پودر تخم گشنیز) سرخ شده



    ماهیش شبیه شیر بود اما اون خشکی شیرو نداشت. من به شیر ترجیحش میدم.
    زینب سادات۲ و باران67 این نوشته را پسندیده.
    زن بودن کار مشکلی است

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    404
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    319
    پسند کرده
    5

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    اینم ماهی سفید سرخ شده

    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  5. #37

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلا با ماکروویو:




    من بعد از اینکه ماهی رو خریدم دادم آقاهه خودش استخونش رو کامل جدا کرد چون می خواستم مثل رستورانها سرو کنم و شکمشو پهن کنم
    بعد از شستن و تمیز کردن شکمش پیاز رو ورقه ای خرد کردم بهمراه سیر خرد شده شکمش رو پرکردم وابلیمو و کمی ادویه مرغ و ماهی و نمک و فلفل سیاه زدم و درآخربا زعفران آب کرده مزه دار کردم و گذاشتم دو سه ساعتی تو یخچال موند تا خوب مزه دار بشه.
    بعد با همون مواد میانیش ماهی رو تو اون دیس چدنی ماکروویو که با کره چربش کرده بودم پهن کردم و دکمه ی Chicken رو زدم بعد وزنش رو هم وارد کردم و استارت رو زدم. 25 دیقه طول کشید تا کاملا برشته و کبابی بشه.
    مزه اش محشر شده بود خیلی خوشمزه تراز ماهی سرخ کرده میشه. حتما امتحان کنید
    زینب سادات۲ و باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  6. #38

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نه عزیزم چون ترکیبی می پزونه همه جاش یه نواخت کباب می شه . از طرفی هم قزل گوشتی نداره که باریک و ترده تو 25 دیقه کامل پخته میشه.مال من پوستش قشنگ برشته شده بود و دست می زدی پودر می شد و از گوشتش جدا میشد . گوشتش هم که ترد و لطیف بود.
    اون ترکیب سیر و پیاز و زعفران وقتی کباب میشه یه عطر خیلی خوبی به ماهی می ده و بوی زحمشو می گیره .
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    43
    پسند کرده
    24

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    شبنم جان خیلی ماهیت خوش رنگ شده میتونم بپرسم مدل ماکروفرت چیه من تا حالا نتونستم تو ماکروفرم چیزی درست کنم
    در ضمن گریل ماکرو فرتم زدی یا نه
    من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است

  8. #40

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مرسی عزیزم مدلش ال جی 30 لیتری هست فکر کنم از اون سفیدها قدیمیه.

    نه دیگه وقتی Chicken رو می زنی تو قسمت Persian cook خودش نوع پخت رو انتخاب میکنه که ترکیبی از میکرو و گریله نیازی نیست دوباره گریل رو بزنی چون روش حسابی برشته میشه. بعد هم نوشتم که باید وزنش رو وارد کنی و استارتو بزنی بعد 25 دیقه آماده است.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

صفحه 5 از 135 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما