نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 353 به 360 از 1079
صفحه 45 از 135 نخستنخست ... 354243444546474855 ... آخرینآخرین
  1. #353
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    خانومای کدبانو میشه بگید ماهیاتون چطور اینقدر خوب سوخاری میشه؟
    [HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#ffffff]هیچ وقت ظاهر زندگی خودتو با باطن زندگی کسی مقایسه نکن[/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #354
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010
    تو صفحه قبل پرسیده بودم چطوری استخوان ماهی هایی مثل غزل الا و چنگو را بیرون میارید؟ (البته قبل از پخت)
    انکار کسی بلد نیست























    در تصویر آخر دقت کنید اسکلت ماهی از سر ماهی گرفته شده و به سمت دم ماهی کشیده شده است...

    بهتر است اول از همه ماهی شما در حدود 30 دقیقه در یخچال باشد (به دلیل راحتر و کاملتر جداشدن اسکلت)


    و دقیقا" برعکس تصویر اول عمل کنید و اسکلت ماهی را از قسمت دم آن به سمت سر سریع و یک باره بکشید


    دقت کنید

    1_30 دقیقه ماهی در یخچال باشد
    2_اسکلت ماهی را از قسمت دم ماهی به سمت سر ماهی به یکباره و سریع کشیده و جدا کنید


    خودم نوشت!!:البته توضیح کاملتر هم براتون خصوصی کردم.امیدوارم به دردتون بخوره دوست عزیز.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  4. #355
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بختیاری
    خانومای کدبانو میشه بگید ماهیاتون چطور اینقدر خوب سوخاری میشه؟
    عزیزم چاره اش فقط روغن داغ و زیاده.در حدی که ماهی توش غوطه ور شه.البته اگه رژیمی هم بخوای با تابه های رژیمی هم خوب میشه.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  5. #356
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    89
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط بنیتا.ر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ahdieh
    سلام دوستان . همسری من یک نوع ماهی گرفته که بعد از پخت بسیار سفت میشه و حالت غضروف پیدا می کنه . البته به اسم ماهی شیر بهش فروختن ولی اصلاً مزه ماهی شیر که من قبلاً می پختم نمیده. خواهش می کنم راهنماییم کنین که با این ماهی ها که در فریزر اینجانب مونده چکار کنم؟
    روش پختنم هم اینه که ماهی ها رو چند ساعت در پیاز و نمک + فلفل+ آبلمیو مزاه دار می کنم بعد هم در آرد سوخاری دودی می غلطانم و سرخ می کنم. بوی اون خوبه ولی بعضی از اونها مثل غضروف سفت می شه.
    اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
    من یه روشی به نظرم میرسه و اون اینه که چرخش کنی و با ادویه و سیر رنده شده و سبزیجات معطر خشک به شکل کتلت سرخش کنی.
    من با کیلکا این کار و می کنم خوشمزه میشه.
    دوست عزیزم ممنون از راهنماییت.
    ماهی ها رو با اسستخوان چرخ کنم یا اول استخوانهاش رو جدا کنم بعد چرخ کنم. بعد شما چه نوع سبزی معطری استفاده می کنین؟ ترخون ، جعفری و تره و شنبلیله خوبه؟ اونوقت تخم مرغ هم می خواد یا نه؟ ببخشین چقدر سوال کردم.
    " من راز دريا را را با تفكر در يك قطره شبنم كشف كردم"
    (جبران خليل جبران)

  6. #357
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    482
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سبزی پلو با ماهی سفید

    من از مخلوط آبلیمو نمک و فلفل سیاه استفاده کردم داخل و روی ماهیو باهاش مزه دار کردم و روی ماهی هم کره مالیدم سر و دمشو به هم نزدیک کردم با نخ بستم توی ظرف پیرکس پیاز حلقه ای شده چیدم و ماهیو روش گذاشتم روی ظرفم فویل کشیدم با چند تا سوراخی که روش زدم حدودا" یکساعته پخت بعد فویلو برداشتم تا کمی طلائی بشه خوشمزه و رژیمی .



    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  7. #358
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی رو یک ساعت در نمک آبلیمو پیاز و سیر رنده شده و ادویه گذاشتم و بعد سرخ کردم



    شادترين مردم لزوماً کسى که بهترين چيزها را داردنيست

    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را میکند .

  8. #359
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    با اب نارنج و ابلیمو و ادویه ماهی و نمک در ماهی تابه رژیمی.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  9. #360
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    بچه ها همسری 2 تا ماهی قزل آلا گرفته. یکی رو برا فردا آماده کنم اون یکی رو چطور نگهش دارم ؟ فریزر بزارم ؟ چطور بزارم ؟ یا فوری باید مصرفش کنم. خیلی فوریه لطفا
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

صفحه 45 از 135 نخستنخست ... 354243444546474855 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما