نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 345 به 352 از 1079
صفحه 44 از 135 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  1. #345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    [quote=خانومی][quote="مامان مرجان":151br54x]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "خانومی":151br54x
    کسی بلده چطور قزل آلا رو رو زغال میشه کباب کرد ؟ منظورم برا پیک نیک هست
    خانمی برای اینکه ماهی رو روی منقل کبابی کنی یه توری های فلزی مخصوص این کار هست که ماهی رو باید روی اون بزاری و بزاری روی اتیش
    این توری ها رو میتوی توی مغازه های پلاستیک فروشی که سبد و سفره و .... دارن پیدا کنی[/quote:151br54x]

    آره از اون تورها دارم خودم. همین جوری درسته بزارم رو تور و پشت و روش کنم ؟ توش میپزه اون وقت ؟[/quote:151br54x]

    اره خانمی اول مزه دارش کن بعد بزارش توی اون توریها میپزه به شرطی که حرارت زیاد نباشه که مغز پخت بشه اگر ماهیت خیلی تپلی بود وکلا خیلی برشته دوست داری از وسط نصف کن و بازش کن بزار
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  2. بانک بند ناف
  3. #346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    فکر کنم خوشمزه شه . نه؟
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  4. #347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ما ماهی رو تو نمک وزردچوبه و یه نوع ادویه مخصوص ماهی میخغلتونیم و میزاریم چندساعت بمونه مزه دار بشه بعد تو ماهیتابه هپی کال اروم با حرارت کم سرخش میکنیم بسیورخوشمزه میشه.ببخشین تزیین نداره فک کنم همه سایت فهمیدن من دستم شکسته

    >
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  5. #348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام، من معمولاً ماهی ها رو به روش مامانم درست می کنم، اول به ماهی نمک و فلفل می زنم و بعد توی روغن سرخش می کنم، روغن اضافه رو از تابه خارج می کنم و بهش آبغوره اضافه می کنم، یه کم که روی حرارت موند آمادست.
    این ماهی حلوا سفید رو هم به این روش آماده کردم

    آسمان فرصت پرواز بلندی است قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی

  6. #349
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان . همسری من یک نوع ماهی گرفته که بعد از پخت بسیار سفت میشه و حالت غضروف پیدا می کنه . البته به اسم ماهی شیر بهش فروختن ولی اصلاً مزه ماهی شیر که من قبلاً می پختم نمیده. خواهش می کنم راهنماییم کنین که با این ماهی ها که در فریزر اینجانب مونده چکار کنم؟
    روش پختنم هم اینه که ماهی ها رو چند ساعت در پیاز و نمک + فلفل+ آبلمیو مزاه دار می کنم بعد هم در آرد سوخاری دودی می غلطانم و سرخ می کنم. بوی اون خوبه ولی بعضی از اونها مثل غضروف سفت می شه.
    اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
    " من راز دريا را را با تفكر در يك قطره شبنم كشف كردم"
    (جبران خليل جبران)

  7. #350
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی



    روشهای پخت انواع ماهــــــــــی
    البته اینبار آب نارنجم جوشانده و در نتیجه سیاه بود.اما به نظرم طعمش با آب نارنج تازه خیلی بهتر میشه.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۱:۱۵ بعد از ظهر
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  8. #351
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی



    ماهی قزل آلای سالمون که فقط بهش نمک زدم و با روغن سرخ کردم.راستش این ماهی خودش به قدری خوش طعمه که نیازی به هیچ ادویه ای نداره.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

  9. #352
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ahdieh
    سلام دوستان . همسری من یک نوع ماهی گرفته که بعد از پخت بسیار سفت میشه و حالت غضروف پیدا می کنه . البته به اسم ماهی شیر بهش فروختن ولی اصلاً مزه ماهی شیر که من قبلاً می پختم نمیده. خواهش می کنم راهنماییم کنین که با این ماهی ها که در فریزر اینجانب مونده چکار کنم؟
    روش پختنم هم اینه که ماهی ها رو چند ساعت در پیاز و نمک + فلفل+ آبلمیو مزاه دار می کنم بعد هم در آرد سوخاری دودی می غلطانم و سرخ می کنم. بوی اون خوبه ولی بعضی از اونها مثل غضروف سفت می شه.
    اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
    من یه روشی به نظرم میرسه و اون اینه که چرخش کنی و با ادویه و سیر رنده شده و سبزیجات معطر خشک به شکل کتلت سرخش کنی.
    من با کیلکا این کار و می کنم خوشمزه میشه.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

صفحه 44 از 135 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما