نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 345 به 350 از 350
صفحه 44 از 44 نخستنخست ... 3441424344
  1. #345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8646
    پسند کرده
    7576
    نقل قول نوشته اصلی توسط شروین نمایش پست ها
    سلام. مادر عزیزم یه مدل ماهی را می پزه که خیلی خاصه و خوشمزه.
    از ماهی جنوب خصوصا شیر ماهی میشه استفاده کرد.
    حدود 5-6 تا پیاز متوسط یا بزرگ را خلال می کنن بعد با روغن و رب و زردچوبه و نمک و فلفل کاملا پیازها را مخلوط می کنند تا پیازها رنگ قرمز بگیرن. بعد برش های ماهی را روی پیازها میذارن و ماهیتابه را میذارن روی گاز با شعله متوسط. حدود 1 ساعت پختش طول میکشه. میتونید بعد از اینکه ماهی را تست کردید دیدید پخته پیازها را بیارین رو ماهی را زیر پیازها قرار بدید میتونید این کار را هم نگنیدو طعمش عالیه. حتما تستش کنید.
    عزیزم در تابه باید باز باشه؟

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    2568
    پسند کرده
    29
    سلام دوستان من چند کیلو ماهی خریدم که ماهیش خیلی خوشمزست اما زیار تیغ داره و همسرم میگه که نمیخوره دیگه.حالا موندم چکارشون کنم.توروخدا اگه پیشنهادی دارین بهم بدین؟چکارشون کنم؟
    پیتزا
     
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  4. #347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    915
    نوشته های وبلاگ
    367
    میزان امتیاز
    1033
    پسند شده
    15010
    پسند کرده
    15330

    ویترین مدال ها

    ببین فرشته خانم من در حد اطلاعات خودم میگم

    اگه ماهی تیغ زیاد داره اسمش یا ماهی خارو هست یا صبور
    یکی از محبوب ترین ماهی های جنوب هست که فوق العاده خار دارن و نباید آنها را تیکه کرد و اصول خوردنش هم فرق داره
    ماهی را شکم پر کنید یا ساده سرخ کنید موقع خوردن کامل پهنش کنید یعنی مثل سفره از پهنا، تیغ وسط که سرتاسر هست جدا و گوشت ماهی را به سمت طرفین بکشید دیگه خار توی گوشت ماهی نمیاد (نمیدونم متوجه منظورم شدی، اگه خواستی تو خصوصی بهتون توضیح میدم)
    روش دیگه ماهی را بازم بدون تیکه کردن بخار پز کنی بعد که از حرارت افتاد خارها را جدا و با پیاز سرخ کنی یا موقع دم کردن برنج لایه لایه بریزید
    یا مخلوط ماهی بدون استخوان که با گشنیز و تمر و پیاز مخلوط بازم با برنج قاطی میشه و بهش هواری ماهی میگن
    در واقع هر چه ماهی درشت تر باشه تیغ ها هم درشت تر و خوردنش راحت تره
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۱:۴۵ قبل از ظهر
    باران67, sita-golam, کوئین و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    123
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    281
    اگه ماهی را به صورت شکم باز در فر میگذارید که هیچ مشکلی نیست پولک ها به ظرف میچسبن و اگه فویل داشته باشه شستنش هم راحته و چون به ضخامت پوست افزوده میشه ماهی هم دیرتر میسوزه خیلی ها به عمد پولک را میذارن بمونه که ماهی از زیر نسوزه اگه دوست داری پولکش را بگیری چاقو را خلاف جهت روی پولک ها بکش
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمعدونی68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام ماهی رو تو فر درست کنم ... همیشه پولک ماهی رو جدا میکنیم ولی اینبار به پیشنهاد یکی از دوستان پولک ها رو نگرفتم...هنوز درستش نکردم میخواستم بدونم شما هم تا حالا ماهی رو با پولک درست کردین؟ اگر نه راه راحت جدا کردن پولک از ماهی رو بهم میگین؟خیلی ممنونم: )
    شمعدونی68 و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  6. #349
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,734
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19900
    پسند کرده
    28859
    ترنم عزیز بیزحمت پست جالبتون رو تو تاپیک ماهی شکم پر بزارین یه لینک هم بدین به ماهی سوخاری
    رشته پلو
     
    باران67 و ترنم63 این نوشته را پسندیده.

  7. #350
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,734
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19900
    پسند کرده
    28859
    دوستان تا اطلاع ثانوی دراین تاپیک پست نزارین
    تاپیک در دست بازبینیه
    رشته پلو
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 44 از 44 نخستنخست ... 3441424344
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما