نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 66
صفحه 4 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم گلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    319
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    471
    پسند کرده
    2388

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نه عزیزم من فقط توی نمک و ابلیمو دو ساعتی میخوابونم یکم هم پیاز که درشت خرد شده روش میدم
    بعد از دو ساعت با حرارت ملایم توی روغن کم سرخ میکنم نه ارد میزنم نه تخم مرغ یه طرف که سرخ شد و برگردوندم روش یکمی سبزی معطر خشک میریزم همین .
    کلا ماهی خوشمزه ایه به نظر من زیاد نیاز به طعم دار کردن نداره .
    ilovebaking.blogfa.com

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    456
    پسند شده
    5774
    پسند کرده
    849

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من ماهی شیر رو توی آب و سرکه و نمک می*خوابونم حدود سه ساعت

    بعد توی آرد و زردچوبه و نمک و فلفل می*غلطونم و سرخ می*کنم

    شاید خیلی تکراری باشه ولی یادتون باشه هر وقت هر ماهی*ای پوست داشت اول از طرف پوستش سرخش کنید بعد طرف گوشتش رو
    باقالی پلو
     
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,447
    میزان امتیاز
    176
    پسند شده
    4392
    پسند کرده
    5507

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    کسی تا حالا از این ماهی م.ی.ش نخریده ؟ برای کتلت ماهی از چه ماهی ای استفاده بشه بهتره ؟ روش تهیه لطفا .جنوبی ها شمالیها بشتابید برای کمک

    باربی جان من از میش استفاده کردم خیلی عالی وخوب شد خوشمزه وبدون استخوان هستش. من خودم تا به حال کتلت ماهی درست نکردم اما چند بار تو تلوزیون نشون داده با کیلکا درست میکنن.
    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    642
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    307
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سبزی پلو با ماهی سفید

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    160
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh
    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    کسی تا حالا از این ماهی م.ی.ش نخریده ؟ برای کتلت ماهی از چه ماهی ای استفاده بشه بهتره ؟ روش تهیه لطفا .جنوبی ها شمالیها بشتابید برای کمک

    باربی جان من از میش استفاده کردم خیلی عالی وخوب شد خوشمزه وبدون استخوان هستش. من خودم تا به حال کتلت ماهی درست نکردم اما چند بار تو تلوزیون نشون داده با کیلکا درست میکنن.

    عزیزم ماهی رو با ادویه خاصی مزه دار کردی ؟؟ چه مدت توی نمک خوابوندیش ؟ قطعاتی که توی بسته بندی هست خیلی درشت و خوشگل هستن .همونطوری سرخشون کردی یا ریزتر کردی ؟ میشه طریقه ی درست کردنت رو بگی .ممنون میشم .منم از بی استخون بودنش خوشم اومد ولی بعد از پخت یه جورایی هنوز خام بود انگار .

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,074
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    147

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    [quote=Maria 3]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "الهه(مامان النا)":1hrcjwnb
    این هم فیله ماهی کوسه که سوخاری شده +قارچ سوخاری+سیب زمینی که با نمک و زعفران آبپز شده

    معذرت میخوام ولی منظور از ماهی کوسه جه نوع ماهی هست همون کوسه ماهی یا نوع دیگری مرسی[/quote:1hrcjwnb]

    آره گلم منظورم همون کوسه ماهی بود منتها چپکی نوشتم....
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام به خانوما ی هنرمند و اشپزززززززززززززززززززز

    من فقط ماهی های جنوب رو دوست دارم ماهی های دیگه هم خوبه اما من با ماهی جنوب بزرگ شدممممممممممممم:
    حلوا
    شیر
    صوبور
    زبیدی
    شوریده
    سنگسر
    سرخو
    اردک ماهی
    میگوووووووووووووووووووووو وووووووووووو

    عاشقشونم
    ما برای طعم دار کردن ماهی اول اونا رو میشوریم و نمک میزنیم تا یکی دوساعت بعد بهش ادویه جاتو نمکو فلفل میزنیم و با ارد قاطی میکنیمو سرخش میکنیم.میتونید از سیر و جعفری و زعفرون هم استفاده کنید خوب میشه.

    برای تنوری کردن یا گذاشتن توی فر هم مثل یکی از دوستان که طرز تهیشو گذاشته بود گیشنیزو سیرو پیازو سرخ میکنیمو با تمر هندی و این مواد رو میذاریم داخل ماهی و اونو داخل فر خیلی خوشمزه میشه اینو فقط جنوبیا درست میکنن ویه بویی داره که مستش میشین بهش میگن حشو.

    قلیه ماهی هم که جز یک نفر کس دیگه ای ندیدم درست کرده باشه اینجا شایدم بلد باشین اونم خوشمزس.

    یکی دوتا از بچه ها کنار ماهی سالاد خیارو گوجه فرنگی گذاشته بودن من تعجب کردم اخه ماهی فقططططططططط با ترشی مزش خوبه با خیار یکم بد طعم میشه البته شاید من اینطوریم

    موفق باشید
    [HIGHLIGHT=#ffc000][HIGHLIGHT=#f2dcdb]آرزوهاتو یه جا یادداشت کن
    و یکی یکی از خدا بخواه ؛
    خدا یادش نمیره
    ولی تو یادت میره که چیزی که امروز داری ؛
    دیروز آرزوش کردی !
    [/HIGHLIGHT]

    [/HIGHLIGHT]

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان كدبانو و هنرمند خوبم.
    من يه مدل ماهي درست مي كنم كه خيلي خوشمزه ميشه چون هر كسي كه خورده خوشش اومده .دوست دارم كه دستورش رو اينجا بزارم اميدوارم كه خوشتون بياد.

    ماهي هايي كه گوشت سفتي دارند براي اينكار مناسب هستند من از ماهي شير كه بصورت حلقه اي برش خورده استفاده مي كنم. ته زودپز خيلي كم روغن مي ريزم و بعد چند حلقه از ماهي شير را مي چينم و نمك و فلفل مي زنم بعد چند حبه سير را درسته پوست مي كنم و روي ماهي ها مي ريزم و جعفري و گشينز را فقط از وسط نصف مي كنم و روي ماهي ها مي چينم اگر دوست داشتيد مي تونيد كرفس هم بريزيد( من تا حالا نريختم ) بعد آب ليمو را با مقداري كمي آب مخلوط مي كنم حدوداً نصف استكان بشه (چون ماهي خودش آب ميندازه ) و سپس روي كليه مواد داخل زود پز مي ريزم و ميزارم 20 دقيقه بپزه. وقتي در زود پز را باز مي كنم يه مقدار آب داره من روغن زيتون و زعفران دم شده روي ماهي ها مي ريزم و در باز با شعله كم مي گزارم چند دقيقه آبش تبخير بشه و به روغن بيفته سپس آماده است. موقع سرو مي تونيد سبزيها رو دورش بزاريد ولي اگر دوست نداشتيد (چون سبزي ها حالت له شده دارند) مي تونيد فقط ماهي ها رو داخل ديس بكشيد و لي من كه حتي سبزيهاشم رو خالي مي خورم چون خيلي خيلي خوشمزه است.متاسفانه الان عكس ندارم ايندفعه كه درست كردم حتما عكسشو ميزارم.

صفحه 4 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما