نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 1079
صفحه 4 از 135 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    آرام جون يه سوال اين ماهي سالمون از نظر طعم و بو چطوره ؟ من تا حالا استفاده نكردم ميخوام بدونم جزء اون ماهيهاست كه خيلي بود داره يا كم بو هست كلا توي شبكه مي شف خيلي ازش تعريف ميكرد ميگفت يكي از مفيدترين گوشتهاي ماهي هست طبق چيزي كه اونجا توضيح داد هر گوشت ماهي همه نوعش هم خيلي مفيد نيست مخصوصا براي خانومهاي باردار
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    آیسان جون تا آرام جون بیاد من یه چیزی بگم ... البته من به بوی ماهی حساس نیستم اما برادرم که فوق العاده حساسه هم سالمون رو خیلییییییییییییی راحت می خوره

    به نظر من طعمش فوق العاده هستش و چون خودش چربه برای درست کردن چه تو ماهیتابه و چه در فر حتی احتیاج به اضافه کردن روغن هم نداره ... واقعااااااااااااااااااااا ااا عالیه

    احتباج به مارینه کردن هم نداره فقط کافیه کمی نمک بهش بزنی و درستش کنی چون خود گوشتش خوش طعمه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: سبزی پلو ماهی

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: سبزی پلو ماهی

    این دستور از خانم گلزار منشه .
    پلو رو مثل سبزی پلو اماده میکنیم ولی فقط از گشنیز استفاده میکنیم . من کته پختم .
    1 کیلو ماهی شیر یا هر ماهی که بشه فیله کرد رو تو مخلوط 5 قلشق اب پیاز و 5 قاشق روغن مایع و 2 قاشق ماست و 2 حبه سیر رنده شده و زعفران و کمی رنده جوز هندی و نمک و فلفل حد اقل 4 ساعت میخوابانیم بعد فیله های مکعبی خرد شده رو به سیخ چوبی میکشیم و تو روغن مایع سرخ میکنیم . من تو ماهیتابه رژیمی درست کردم . طعمش هم خوب بود .

  6. #29
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    بازم ماهی اما این بار قزل آلا بودش


    این بار با دستور افسان جون که زیر آلاچیق یادم داد درست کردم افسان کجایییییییییی که خودت کامل توضیح بدی ؟؟؟




    افسان جون به من گفتش که :

    "ماهی رو تو ماست وسیر و فلفل نمک میخوابونم بعد میذارم با همون ماستا تو فر بعد روش گشنیز خرد شده میریزم "

    من کمی هم زعفرون بهش اضافه کردم و کمی هم برگ کرفس خرد شده ... آهان از اولش هم که می خواستم مارینه کنم گشنیز و کرفس رو ریختم

    با اینکه همهیشه می گن ماست با ماهی به هم نمی خوره ما که هیچیمون نشد خیلیییییییییییییییییییییی یی هم خوشمزه شده بود تو فر ماست ها هم سفت شده بود مثل پنیر که کنار بشقاب می بینینش...

    امتحان کنید پشیمون نمی شید... ماهی بو نمی داد اصلا... البته گذاشتم حسابی برشته بشه آخراش هم گریل رو زدم...

    افسان جونم ممنون


    هر کی هر روش دیگه ایی برای ماهی بلده بیاد یاد بده من شدیداااااااااااااا استقبال می کنمممممم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  7. #30
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    769
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    بچه ها یه نکته خیلی مهم توی پخت ماهی بصورت سرخ کرده بگم:

    ماهی توی حرارت بالا در روغن وقتی سرخ میشه, متاسفانه تمام خاصیتشو از دست میده !!!!! یعنی عملا یه تیکه گوشت بدون خاصیت خورده میشه و تازه باهاش کلی هم روغن و کالری قورت داده میشود:دی

    بهترین و خوشمزه ترین روش پخت به نظر من, همون باربیکیو کردن هست...به قول مهشید جون مارینه کنی و روی آتیش (حالا روی باربیکیو یا توی فر) بپزی....اینجوری بوش هم از بخار پز کمتره....توی خونتون هم بو زیاد پخش نمیشه...

    آیسان جون بیشتر مصرف ما اینجا ماهی سامون هست...چون اهل همین وراست :دی
    بهترین ماهی توی میزان امگا 3 هم می باشد :))

    من معمولا هفته 2 تا 3 بار ماهی داریم....قلیه ماهی :)) که همه بلتید :

    یکی هم روی فویل روغن میمالم و ماهی ها رو میازام روشو نمک و فلفل سیاه میپاشم...لیمو تازه و یا از ترشی لیمو که دارم (دستورش تو سایته) میزارم چند تا تیکه روش...شوید هم اضافه میکنم...فویل و میبندم و یه نیم ساعت باربیکیو میکنم....
    (هر چند که فویل هم داستان خودشو داره و همسر جان باهاش خییییییییییییییلی مخالفه!! )

    غذای بعدی که که سوشی عزیزم میباشد :))))

    تازه میشه مواد قلیه هم بدون آب درست کرد و مالید روی ماهی (هر نوع ماهی البته) و گذاشت توی سینی فر و پخت!!!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  8. #31

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی را بشورید و خشک کنید...سس پستو و کره راب اهم مخلوط کنیدو...نمک و فلفل روی ماهی ها بزنید و سس بمالید..و گوجه روی ماهی ها چیده و کمی دوباره سس و ماهی را توی ظرف چرب شده گذاشته کمی اب ریخته و توی فر 175 درجه برای مدت 25 دقیقه میپزیم...







    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #32

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی


    ماهی رو با نمک فلفل آبلیمو و کمی ادویه کاری مزه دار کردم و توی فر گذاشتم .

صفحه 4 از 135 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما