نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 265 به 272 از 1079
صفحه 34 از 135 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  1. #265
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    232
    پسند کرده
    2498

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی با کشمش و ...
    ماهی قطعه شده ، کشمش ، کرن بری ( جایگزین : زرشک ) ، آلوی سیاه ، آلوی زرد ، تمر هندی یا رب آن ، روغن زیتون ، ادویه دلخواه .( فلفل سیاه ، رزماری ، پودر زیره ، پودر میخک ، ... ) ، ۳-۴ قاشق سبزی خورد شده ( جعفری ، شوید ، گشنیز) ، فلفل سبز تند : اختیاری . ۱ قاشق پر تمر را درنصف لیوان آب حل کرده و آن را صاف میکنیم . یا ۱ قاشق مربا خوری رب تمر را در آب حل میکنیم .
    ابتدا کمی روغن توی تابه ریخته ( شعله متوسط ) ، سبزی ها ، کشمش و کرن بری یا زرشک و آلو ها رو اضافه کرده ، و کمی تفت میدهیم ، ماهی ها رو اضافه کرده و آنها رو پشت و رو میکنیم تا رنگ آنها عوض شود . آب تمر را اضافه کرده ، و روی شعله متوسط میگذریم تا آب آن تمام شود . مقدار آب باید طوری باشد که مواد کمی غوطه ور باشند ، اما سطح مواد رو نپوشاند .اگر مقدار آب ذکر شده کم بود ، کمی آب اضافه کنید .
    * این غذا برای افرادی که ماهی دوست ندارند ، مفید است ، چون مزه آن ترش و شیرین و ملس میباشد .
    * میتوانید با نان مصرف کنید یا بعد از اینکه پلو رو توی ظرف کشیدید روی پلو رو با این غذا بپوشانید .
    * من سبزی این بار نداشتم ، دیر یادم افتاد ، بنابرین این عکس ، سبزی ندارد . ببخشید .
    * اگر ماهی شما تیغ داشت و مایل نبودید که غذا رو با ماهی تیغ دار بپزید ، ابتدا با یک سوم لیوان یا کمتر ، بسته به مقدار ماهی ، آن رو آبپز کنید ، مقدار آب به قدری کم باشد که بعد از چند دقیقه تمام شود . وقتی سرد شد ، تیغ های ماهی رو جدا کنید و بقیه مراحل .
    من این کار رو انجام دادم ، توی عکس معلوم است .
    * توضیحات من زیاد شد وگرنه این غذا درد سر زیادی ندارد و زود آماده میشود .
    * ادویه ها دلبخواه است ، اما من معمولا : پودر حل ، پودر میخک ، رزماری ، زیره ، فلفل سیاه و زنجبیل استفاده میکنم .
    * از ماهی سالمون استفاده کردم .
    * آلوی زرد هم نداشتم ، این بار استفاده نکردم .






    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۷:۱۸ بعد از ظهر
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  2. بانک بند ناف
  3. #266
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    با مرام آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    كاشمر
    نوشته ها
    138
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    369
    پسند کرده
    528

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهي قزل رو با پياز آبليمو نمك و فلفل زعفرون و سير مزه دار كردم و موقع سرخ كردن پوستش رو جدا كردم و در حين سرخ كردن مرتب روش نمك و زعفرون ميريختم


  4. #267
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من اکثر ماهی هارو توی مواد میخوابونم و میذارم تو تابه دو طرفه چرب شده .اصلا سرخ نمیکنم.
    خودش بخار میکنه و بعد چند دقیه به روغن میفته و برشته میشه.
    من راضی ام.چون هم سالم تره.هم کثیف کاری ماهی سرخ کردن و گاز پاک کردن نداره
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  5. #268
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۲
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    کسی تجربه پخت خود ماهی تن رو داره ؟
    [HIGHLIGHT=#fafafa]Not all treasure is silver and gold, mate[/HIGHLIGHT]

  6. #269
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    275
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهي قزل الاي خوشمزه ........که توي مخلوط اردسفيد و نمک وفلفل و پودر سير و پودر پياز و زردچوبه غلتانيده شده و سرخ شده
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  7. #270
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
    نوشته ها
    121
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    14

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلا رو پوستش رو کندم استخوناش رو هم درآوردم کمی نمک و فلفل زدم بعد تو آرد سوخاری زدم و سرخ کردم
    طعمش خیلی خوب بود و بو نمیداد
    بعضی زخمها هست ؛ که هر روز صبح باید روشونو باز کنی ، نمک بپاشی ! تا یادت نره دیگه سراغ بعضی آدما .... نبــاید رفت ... !!

  8. #271
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $*تبسم*$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    1227

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    منم امروز ماهی درست کردم و فوق العاده شد. اول به فیله یخ زده، دارچین+فلفل سیاه+آویشن+پودر سیر+نمک زدم و داخل کمی آب نارنج گذاشتم برای حدود 2 ساعت بمونه. بعد داخل شیرجوش به ارتفاع حدودا 1.5 میلی متر روغن ریختم و به روغنش دارچین هم اضافه کردم و کمی رزماری تازه هم داخل روغن ریختم و هر فیله رو برای حدود 3 تا 4 دقیقه داخل این روغن سرخ کردم.عالی شده بود.
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"


  9. #272
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی تیلا پیا
    با نمک و پاپریکا زردچوبه و آبلیمو مزه دار کردم و بعد توی آرد مخلوط با ادویه کی اف سی زدم و سرخ کردم



صفحه 34 از 135 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما