نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 1079
صفحه 32 از 135 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۳
    نوشته ها
    126
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من قزل الا رو اينجوري درست ميكنم بعد از پاك كردن وشستنس نمك مالش ميكنم ميزارم تو ابكش يه ظرفم زيرابكشه حدود نيم ساعتي تا خونابه اش در بياد اگه اخرش ظرف زير ابكشو نيگاه كنين پر خونابه شده هرچي خونش بيشتر در بياد تردتر ميشه البته هر نوع ماهي رو ميشه اين روشو بكار برد بعد دوباره ميشورم باز ميزارم ابش كاملا بره و خشك بشه اونوقت روغن ميريزم يه كم نمك تو روغن ميريزم هم ميزنم ماهي رو سرغ ميكنم خيلي ترد ميشه عين چيپس حتي نيازي نيست استخونش رو در بياري چند شب پيش درست كرده بودم شوهري اصلا حاليش نشد استخون داره يانه كلا ماهي رو قورتونده بود اخرش فهميد استخون داشته!!!!
    و خدایی که همین نزدیکی ست....






  2. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    123

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهي تيلا پيا که من اين ماهي را 2 ساعت در سس مخصوص ماهي خواباندم بدون افزودن اب پياز و غيره .. که اين سس باعث شد بوي زخم ماهي از بين بره وديگه نيازي به اضافه کردن نمک واب ليمو نداره....




  3. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    باید برم دنبال این سس . من تا حالا ندیده بودم . طعم خوبی به ماهی داده بود ؟
    شبیه سوخاری شده ماهی تون . ممنون

  4. #252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    دوست عزيز تيلا پيا به هيچي جز نمك احتياج نداره .بدون سسم اصلا بوي زهم نميده!!!!!!!!!!
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  5. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ته چين سبزي پلو ماهي



    براي اين ته چين ماهيمون بايد بدون تيغ وتقريبا گوشتش سفت باشه .قبلا از ماهي شير استفاده ميكردم ولي ايندفعه با ماهي تيلا پيا عزيز تستش كردم .

    ماهي مزه دار شده را بايد سرخ كنيم و پوست واستخوانشو جدا كنيم و به تكه هايي با سايز دلخواه تون تقسيم بشه. مقداري پياز داغ خوشمزه و مقداري هم سماق به ماهيها اضافه كنيد و كنار بگذاريدشون.

    براي ته چين هم مقدار ماست وتخم مرغ و برنجي كه هميشه استانداردتون هست در نظر بگيرين و هكچنين سبزي پلويي

    حالا سبزيها+ماست+تخم مرغ+دو حبه سير رو داخل مخلوط كن يا غذاساز بريزين و كاملا مخلوطشون كنين

    ته قالب نصف از برنج ته چينو بريزين و ماهيها رو بچينين روش و بقيه برنج رو هم بريزين روش وبا فويل خيس بپوشونينش و داخل فر تا برشته بشه

    سماقش نقش مهمي داره فراموش نشه
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  6. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۱
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی زردک که فقط با نمک و آب نارنج طعم دارش کردم و چون خوب سرخ شده بود اصلا بوی بد ماهی نمیداد:
    [HIGHLIGHT=#ffffff]نفسم هم که باشی ، دیر برسی من رفته ام...[/HIGHLIGHT]

  7. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهي قزل آلا مزه دار شده با پياز آبليمو و نمك و فلفل سياه و با كمي روغن زيتون در فر گذاشتم و آخر هم گريل رو روشن كردم

    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  8. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    2939

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *Shirin*
    ماهی بسیار لذیذ مارینیت شده در زنجبیل و سرخ شده در روغن طعم دار شده با دارچین. عالی بود



    شیرین جان من میخوام برای نامزدم اولین بار ماهی درست کنم نوع ماهی که میخوام بپزم شیرهست میتونم با دستور شما درستش کنم میشه توضیح بدید برام زنجبیل پودر شده بوده؟ اردم میخواد؟ چه طعمی میده عزیزم در ضمن نامزدم دوست داره ماهی یکم ترش باشه یعنی روش اب نارنج ریخته باشه بخوام با روش شما بپزم اب نارنج کی بهش بزنم ببخشید خیلی حرف زدم

صفحه 32 از 135 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما