نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 233 به 240 از 1079
صفحه 30 از 135 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  1. #233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    8

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سالمون با کراست بادامی از شف طیبه:

    اصلا شبیه دستور اصلی نشده بود ولی مزه اش عالی بود.


    دستور از وبلاگ شف طیبه:

    ماهی سالمون با کراست بادامی
    Almond-Crusted Salmon (1)
    ماهی سالمون یکی از ماهیان فوق العاده مفیده و پختش هم خیلی سریعه. برعکس ماهی های دیگه با خوردنش حالم بد نمیشه پس علاوه بر کباب بلدرچین و میگو یکی از گزینه های ناهار های این روزهای منه. واقعیتش اینه که اینقدر ساده است که از نظر خودم آموزش نداره ولی چون این یکی رسپی سالمون با سس گریپ فروت خیلی پر طرفدار بود گفتم بهتره از خوراکهای سالمونم هم عکاسی کنم شاید هم یه بنده خدایی مث من بچه کوچیک داره و نمیتونه بیشتر از چند دقیقه واسه ناهارش وقت بذاره و یا اینکه باز مث من کارمنده و دوست هم نداره از شب قبل غذا درست کنه (آخه من غذای گرم و تازه ولو ساده رو بیشتر میپسندم). این روزها نه تنها غذاها بلکه شیرینی هام هم سریع و ساده شدن. این رو به فال نیک میگیریم. بالاخره چیزهای ساده هم مشتریهای خاص خودش رو داره. صبور باشید ایشالا حاج آقامون که از آب و گل در اومد میریم تو کار چیزای حرفه ای.

    بادام پودر شده ربع لیوان
    آرد سوخاری ربع لیوان
    پودر گشنیز ربع ق چ
    پودر زیره یک هشتم ق چ
    فیله سالمون 4 قطعه (هر قطعه حدود 180 گرم به ضخامت دو و نیم سانت)
    آب لیمو 2 ق چ
    نمک نصف ق چ
    فلفل سیاه ربع ق چ
    برشهای لیمو برای سرو



    Almond-Crusted Salmon (2)
    فر رو روی درجه 500 فارنهایت 250 سانتیگراد قرار میدیم
    من خودم بادام رو آسیاب کردم پس نذاشتم پودر شه. پودر بادام و آرد سوخاری و پودر گشنیز و زیره رو توی یه بشقاب مخلوط میکنیم.


    Almond-Crusted Salmon (3)
    کل فیله ها رو با آبلیمو آغشته میکنیم.



    Almond-Crusted Salmon (4)
    روی فیله های نمک و فلفل میپاشیم (مثل همیشه من نمک رو کم کردم)


    Almond-Crusted Salmon (5)
    سینی فر رو کمی چرب میکنیم (من برای اینکه سینی رو راحت تر بشورم؛ اون رو با فویل کاور کردم)


    Almond-Crusted Salmon (6)
    رو و اطراف فیله رو توی مخلوط میزنیم تا کاور شه و از سمت پوستش (که کاورش نکردیم) روی سینی قرار میدیم. بقیه مخلوط بادام رو روش میپاشیم و با دست فشار میدیم که به سالمون بچسبه
    اینجا سالمون گیر نمیاد. داداشم یه بسته از رفاه تهران واسم آورده که هم فیله هاش بسیار نازکن و هم پوست نداره. پس من اون ضلعش که کاور نشده بود رو روی سینی گذاشتم


    Almond-Crusted Salmon (7)
    توی فر قرارش میدیم به مدت 15 دقیقه و یا تا زمانی که وقتی با چنگال تستش میکنیم گوشتش راحت تیکه شه



    Almond-Crusted Salmon (8)
    چون فیله سالمون من خیلی نازک بود واسه من مدت زمان پخت 5 دقیقه بود
    توضیح بشقاب: این یه بشقاب خیلی قدیمیه که مادربزرگم بهم داده و تازه موفق شدم تو خونه جدید که کابینتهاش بیشتره از کارتن درش بیارم. ایشالا خداوند یه آشپزخونه بزرگ با کابینتهای زیاد قسمت همگی تون کنه. آمین!


    Almond-Crusted Salmon (9)
    همینطور که میبینید من بادامها رو زیاد پودرش نکردم که کمی کرانچ داشته باشم. بعد از پخت، سالمون کاوری ترد با طعم بادام تست شده و عطر خوش تخم گشنیز خواهد داشت



    Almond-Crusted Salmon (10)
    این میزان برای 4 نفره که من یک چهارمش رو درست کردم
    من با قطعه های از لیمو و "مَفتول زعفرانی-لیمویی" و کمی جعفری خورد شده سروش کردم
    این غذا از شروع تا پایان کمتر از 7 دقیقه طول کشید و ظرف یک دقیقه خورده شد


    Almond-Crusted Salmon (11)
    من طعم سالمون رو بسیار دوست دارم. این مدلش به دلیل اینکه زیرش به خاطر روغن برشته شده (توی تصویر واضحه) و روش هم کاور بادامی تردی داره خیلی خیلی خوشمزه بود
    اگه از سالمون خوشتون میاد مطمئنا این رو خواهید پسندید.

  2. بانک بند ناف
  3. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام،*من مدتي هست كه از اين سايت خيلي استفاده ميكنم،*ولي تازه عضو شدم،*راستش يه علتش هم اينه كه امكان عكس گذاشتن ندارم،*(حداقل فعلا) ولي ديروز يه غذا با ماهي درست كردم كه نميدونم جاش اينجاست يا نه،*يه نوع ماهي شير داشتيم كه اصلا خوشمزه نبود با اينكه من و شوهرم عاشق ماهي هستيم! هرچي اينجا گشتم چاره*اي پيدا نكردم، بالاخره دل رو به دريا زدم و ديروز با پنير پيتزا(تقريبا هم حجم ماهي) ريختمش تو غذاساز،*بهش هم يه پياز كوچيك و ادويه مرغ و ماهي(به صورت باز از آبادان خريدم ولي ادويه با اين اسم تو شهروند ديدم) و پودر سير و پودر موسيرو نمك اضافه كردم،*بعدش قالب زدم و زدم تو پفك خرد شده و يه مقدار كم آرد سوخاري و سرخش كردم،*عالي شده بود. علي(شوهرم) كه همش از اولش ميگفت من از اين نميخورم و من براش گوشت پخته بودم ولي همش رو خودش خورد و براي ناهار من همون گوشت موند. اگه دوست داشتين امتحان كنيد.

  4. #235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    [quote=titi.jan]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "كيميا مامي":3hb4zo16
    واي دوستان ماشماليهاي دورازشهرو درياوماهي سفيدي كه الان موقع صيدش چه جوري اين ماهيا روببينيم وتحمل كنيم من همه مدل ماهي توي اين شهر خريدم وهمه مدل درست كردم ولي دلم ماهي شمال تازه صيد شده ميخواد
    شما که انگار مضهد زندگی می کنی باز میتونی بری دلی از عزا دربیاری یا با یخ و اینا با خودت ببری فکر مارو بکن در بلاد کفر دلم لک زده برای ماهی سفید شکم پر[/quote:3hb4zo16]

    دوست عزيز من هيوقت فصل صيد ماهي نميتونم برم الان چندوقت اصلا شمال نرفتم همين امشب چنان حوس ماهي سفيد كردم كه همش بوش وتوي خونه مون حس ميكنم
    بانيم نگاهي به ديروزمان /كوشش وتلاش امروزمان/ فردايي بهترو زيباترداشته باشيم

  5. #236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم ابانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    یه جای پر ترافیک
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    180
    پسند کرده
    235

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی تیلاپیلاسرخ شده

    که همراه سبزی پلو بود ولی تا امدم عکس بندازم خورده شد

    همه دنیا نمیدیدند منو,من کنار تو تماشایی شدم.....

  6. #237
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    1

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی بسیار لذیذ مارینیت شده در زنجبیل و سرخ شده در روغن طعم دار شده با دارچین. عالی بود




  7. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلا مامانم پز
    http://www.mamipic.com/share-31E8_4EF5CC96.html


    از وسط باز میکنه مامانم بعدم توی آرد و ادویه و اینا میزنه میخوابونه تو روغنه داغ تا طلایی بشه بعدم نوشه جون

  8. #239

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل الا رو برای چند ساعت بین برشهای لیمو و پیاز و سیر میگذاریم...و کمی نمک وفلفل میزنیم...
    سپس با دامی متوسط سرخ میکنیم...


    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #240
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سالمون وقزل که با ابلیمو سرکه سیر نمک و ادویه ماهی مزه دار کردم و توی ارد سوخاری زده و سرخ کردم
    [/IMG]
    [/IMG]
    در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هر چه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد

صفحه 30 از 135 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما