نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 1079
صفحه 28 از 135 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    157
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام بچه ها .
    ماهی قزل الا چرا نرم میشه من میخوام برشته بشه راه حلی برای این موضوع هست؟
    يادم نميكني
    و ز يادم نميروي
    يادت بخير يار فراموشكار من...

  2. بانک بند ناف
  3. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی که تو ارد و ادویه زدم و سرخ کردم

  4. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی را با نمک و زعفران وپیاز ادویه ماهی مزه دار کردم چندساعتی دریخچال موند بعد درمقدارکمی اردسوخاری غلطوندم وسرخش کردم.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  5. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمر
    سلام بچه ها . ماهی قزل الا چرا نرم میشه من میخوام برشته بشه راه حلی برای این موضوع هست؟
    تکه های ماهی رو برای یک ساعت توی نمک+فلفل سیاه+زرچوبه+ابلیمو میخوابونم و بعد در خیلی کم توی تابه روغن میریزم و هر طرف ماهی رو برای حداکثر 3-4 دقیقه با حرارت نسبتا بالا سرخ میکنم البته درب تابه رو هم میذارم!!!

    میتونین پست طبخ این نوغ قزل الا رو توی صفحه قبل ببینین!!!

    روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    اینطوری قزل الاتون کاملا برشته میشه!
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۲:۰۷ بعد از ظهر


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    145
    پسند کرده
    6

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سالمون مرینیت شده با : پوره سیر ، رزماری ، آبلیمو، نمک و فلفل . به مدت 2 ساعت در یخچال مانده و بعد بدون افزودن هیچ روغنی در گریل برقی سرخ کردم ... گریل برقی که کاملا رژیمی هست برای پختن انواع ماهی شدیدا توصیه میشود . من غذاهاییکه کبابی و سرخ کردنی هستند ترجیحا بدون افزودن هیچ روغنی نهایتا کمی روغن زیتون در گریل سرخ میکنم مثل جوجه کباب کباب کوبیده و برگ انواع کتلت کباب تابه ای و عیره .


    [HIGHLIGHT=#ffffff]تنهاییم را با تو قسمت میکنم.....سهم کمی نیست ![/HIGHLIGHT]

  7. #222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    145
    پسند کرده
    6

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمر
    سلام بچه ها .
    ماهی قزل الا چرا نرم میشه من میخوام برشته بشه راه حلی برای این موضوع هست؟
    سمر عزیز تجربه من برای پختن قزل آلا اینه که فقط نمک زده بشه و بعد در روغن داغ فراوان سرخ بشه که به اصطلاح وا نره چون بافت نرم و لطیفی داره من اگر بخوام قزل آلا رو سرخ کنم ( که بیشتر برای مهمونیه چون ظاهر خوبی داره ) حتما توی بالکن یا حیاط اینکارو میکنم چون روغن به اطراف میپاشه و توی خونه نمیشه ولی من بازم گریل رو توصیه میکنم. امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تنهاییم را با تو قسمت میکنم.....سهم کمی نیست ![/HIGHLIGHT]

  8. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی


    قزل الا که چند دقیقه در آبلیمو و آب نارنج مخلوط خوابوندم و در مخلوطی از ادویه و پودر بیسکوییت شوری که رو دستم موند بود!غلتوندم و در روغن داغ سرخ کردم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط سمر
    سلام بچه ها .
    ماهی قزل الا چرا نرم میشه من میخوام برشته بشه راه حلی برای این موضوع هست؟
    سمر جان حد اکثر زمان مزه دار کردن قزل آلا 5دقیقه است و بعد اون فورا باید در روغن داغ سرخ بشه.قبل اون میتونی یه مدتی تو آب نمک بذاریش تا خوب یا نمک شه!اما آبلیمو باعث میشه که نرم شه.من خودم اکثر مواقع وقتی خوب برشته شد آبلیمو و زعفران رو داخل روغن میزنم و کمی که مزه گرفت برمیدارم.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  9. #224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلای سرخ شده با نمک وفلفل سیاه فراوون .موقع سرو هم آبلیموی تازه میریزم روش .

    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 28 از 135 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما