نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 227
صفحه 28 از 29 نخستنخست ... 182526272829 آخرینآخرین
  1. #217
    سلام دوستان من چنتا تیکh ماهی* تن یخی دارم می*خواستم بدونم چی* می*تونم باهاش درست کنم اولین بار که با ماهی* تن می*خوام چیزی درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    lebasno

  2. بانک بند ناف
  3. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3206
    پسند کرده
    12082
    لی لی جون اینجا که من زندگی میکنم ماهی تن چند نوع وجود داره..با اون ماهی تن ژاپنی که توی اشپزی اسیای شرقی دیدم که ی جورایی خام میخورنش متفاوته ..اینجا ماهی تنی رو که میارن بیشتر برای قلیه ماهی استفاده میکنن...
    اگه همین رو داری که بهترین کار همون قلیه ماهیه...اگه نه همون تن ژاپنی رو داری که ی بار دیدم سالادش کرده بودن ...ماهی رو هر طرفش رو 10 ثانیه تو روغن تفت دادن ...تا تغییر رنگ داد اما وسطش هنوز قرمز بود...بعد با روغن زیتون کنگر فرنگی زیتون ..وی سری پنیر کوچولو سرو کردن
    یکی دیگه هم بود که همین مدل بود اما به جای زیتون و پنیر جوانه لوبیا بود و سویا سس ...من خیلی دوس داشتم
    liliradan, *** صحرا 61 ***, zardin و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    629
    میزان امتیاز
    242
    پسند شده
    6162
    پسند کرده
    4416
    یه سوال دارم من یه ماهی خریدم که اسمش نمی دونم بدون استخون وخیلی چربه اصلا بو چربی بدن ماهی کاملا میاد حالا باهاش چی کارکنم یه خوردشو تو پیاز وسیر نمک فلفل خوابوندم یعد همون جوری بدون روغن گذاشتم تو ماهی تابه خودش روغنش پس داد وسرخ شد ولی باز توش که برش میزدی روغنی بود ونتونستیم بخوریم حالا شما چه پیشنهاد میدین اگه باهاش قلیه ماهی درست کنم بوش کمتر وقابل خوردن میشه یانه
    فعلا رژیم هستم
     

  5. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    123
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    281
    ممکنه کوسه ماهی باشه فکرنمیکنم قلیه اش هم خوشمزه شه بهتره که کبابش کنید اینجوری روغن اضافه اش خارج میشه میتونید هم چرش کنید و کتلت ماهی درست کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط پنجه طلایی نمایش پست ها
    کسی کمک نمیکنه
    پنجه طلایی, زهره .م, SADAFI و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8646
    پسند کرده
    7576
    این ماهی روش پسرخالمه.تضمین میکنم اونقدر لذیذه که تا پوست معدتون از پری کش نیاد و باد نکنه نمیتونین از خوردنش دست بکشین.با متن خودش :
    همیشه بعد از پختن ماهی بصورت رژیمی با یک غذای بد بو روبرو هستیم.با این روش یک غذای رژیمی در عین حال خیلی خوشمزه (به نظر خودم) خواهیم داشت.


    • فیله ماهی قزل آلای سالمون
    • کلم بروکلی خرد شده،یک عدد کوچک
    • گوجه گیلاسی نصف یک بسته
    • سیر (ترجیحا تازه) 1 بوته متوسط،حبه شده، نصف شده
    • تره فرنگی حلقه شده 1عدد
    • سس سویا 3-4 تا در بطری سس بعنوان پیمانه
    • ادویه تندوری 1 قاشق مربا خوری (قابل حذف)
    • فلفل سبز تند 10 عدد
    • لیمو ترش تازه بزرگ 1 عدد

    نام: IMG_7353.jpg نمایش: 975 اندازه: 97.6 کیلو بایت
    فیله ماهی را به 4 قسمت تقسیم میکنیم.کف تابه دوطرفه را کمی چرب میکنیم.ماهی ها را از سمت پوست کف تابه میخوابانیم.روی هرکدام به صورت یکدست ادویه میپاشیم.سپس سطح ماهی ها را کامل با تره فرنگی و سیر میپوشانیم.کلم و گوجه ها را به همین صورت اضافه میکنیم.5 عدد از فلفل ها را به دیواره های تابه میچسبانیم و بقیه را روی مواد میچینیم.سس سویا را روی مواد میریزیم.در آخر آب لیمو را اضافه میکنیم.
    نام: IMG_7355.jpg نمایش: 982 اندازه: 97.9 کیلو بایت
    در ابتدا شعله را زیاد کرده.1 دقیقه منتظر میمانیم.صدای سرخ شدن (جیلیز و ویلیز) که به گوشمان رسید در تابه را بصورت کامل بسته و شعله را بسیار کم میکنیم . 40 دقیقه بعد در تابه را باز کرده منتظر میمانیم تا آب غذا کاملا تبخیر شود و مجدد به جیلیز و ویلیز بیفتد.غذا حاضر است.نوش جون.

    سرو این مدل ماهی با سبزی پلو نیز بسیار لذیذ است.
    نام: IMG_7357.jpg نمایش: 2334 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۴/۰۸/۲۳ در ساعت ۰۸:۴۵ بعد از ظهر
    باران67, khanom memar, m1361 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8646
    پسند کرده
    7576
    نقل قول نوشته اصلی توسط شروین نمایش پست ها
    سلام. مادر عزیزم یه مدل ماهی را می پزه که خیلی خاصه و خوشمزه.
    از ماهی جنوب خصوصا شیر ماهی میشه استفاده کرد.
    حدود 5-6 تا پیاز متوسط یا بزرگ را خلال می کنن بعد با روغن و رب و زردچوبه و نمک و فلفل کاملا پیازها را مخلوط می کنند تا پیازها رنگ قرمز بگیرن. بعد برش های ماهی را روی پیازها میذارن و ماهیتابه را میذارن روی گاز با شعله متوسط. حدود 1 ساعت پختش طول میکشه. میتونید بعد از اینکه ماهی را تست کردید دیدید پخته پیازها را بیارین رو ماهی را زیر پیازها قرار بدید میتونید این کار را هم نگنیدو طعمش عالیه. حتما تستش کنید.
    عزیزم در تابه باید باز باشه؟

  8. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    2568
    پسند کرده
    29
    سلام دوستان من چند کیلو ماهی خریدم که ماهیش خیلی خوشمزست اما زیار تیغ داره و همسرم میگه که نمیخوره دیگه.حالا موندم چکارشون کنم.توروخدا اگه پیشنهادی دارین بهم بدین؟چکارشون کنم؟
    پیتزا
     
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  9. #224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    915
    نوشته های وبلاگ
    367
    میزان امتیاز
    1034
    پسند شده
    15012
    پسند کرده
    15330

    ویترین مدال ها

    ببین فرشته خانم من در حد اطلاعات خودم میگم

    اگه ماهی تیغ زیاد داره اسمش یا ماهی خارو هست یا صبور
    یکی از محبوب ترین ماهی های جنوب هست که فوق العاده خار دارن و نباید آنها را تیکه کرد و اصول خوردنش هم فرق داره
    ماهی را شکم پر کنید یا ساده سرخ کنید موقع خوردن کامل پهنش کنید یعنی مثل سفره از پهنا، تیغ وسط که سرتاسر هست جدا و گوشت ماهی را به سمت طرفین بکشید دیگه خار توی گوشت ماهی نمیاد (نمیدونم متوجه منظورم شدی، اگه خواستی تو خصوصی بهتون توضیح میدم)
    روش دیگه ماهی را بازم بدون تیکه کردن بخار پز کنی بعد که از حرارت افتاد خارها را جدا و با پیاز سرخ کنی یا موقع دم کردن برنج لایه لایه بریزید
    یا مخلوط ماهی بدون استخوان که با گشنیز و تمر و پیاز مخلوط بازم با برنج قاطی میشه و بهش هواری ماهی میگن
    در واقع هر چه ماهی درشت تر باشه تیغ ها هم درشت تر و خوردنش راحت تره
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۱:۴۵ قبل از ظهر
    باران67, sita-golam, کوئین و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 28 از 29 نخستنخست ... 182526272829 آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما