نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 227
  1. #201
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,735
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19900
    پسند کرده
    28867

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    [quote=ماناسهیل]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مامان عاشق":3cul8e1v
    کسی میدونه ادویه ماهی چیه که اصلا بو نده
    عزیزم قزل آلا و ماهی شمال که بو نمیده یه موقع خدا نکرده خراب نشده باشه[/quote:3cul8e1v]

    ادویه ماهی رو عطاری ها دارن عطری شبیه به کاری داری
    برای من دوستام از سوریه آوردن
    معمولا به ماهی های دریای خزر این ادویه هارو نمی زنن ولی خب بعضیا خیلی به بوی ماهی حساسن
    رشته پلو
     

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان . همسری من یک نوع ماهی گرفته که بعد از پخت بسیار سفت میشه و حالت غضروف پیدا می کنه . البته به اسم ماهی شیر بهش فروختن ولی اصلاً مزه ماهی شیر که من قبلاً می پختم نمیده. خواهش می کنم راهنماییم کنین که با این ماهی ها که در فریزر اینجانب مونده چکار کنم؟
    روش پختنم هم اینه که ماهی ها رو چند ساعت در پیاز و نمک + فلفل+ آبلمیو مزاه دار می کنم بعد هم در آرد سوخاری دودی می غلطانم و سرخ می کنم. بوی اون خوبه ولی بعضی از اونها مثل غضروف سفت می شه.
    اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
    " من راز دريا را را با تفكر در يك قطره شبنم كشف كردم"
    (جبران خليل جبران)

  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    199
    پسند کرده
    180

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ahdieh
    سلام دوستان . همسری من یک نوع ماهی گرفته که بعد از پخت بسیار سفت میشه و حالت غضروف پیدا می کنه . البته به اسم ماهی شیر بهش فروختن ولی اصلاً مزه ماهی شیر که من قبلاً می پختم نمیده. خواهش می کنم راهنماییم کنین که با این ماهی ها که در فریزر اینجانب مونده چکار کنم؟
    روش پختنم هم اینه که ماهی ها رو چند ساعت در پیاز و نمک + فلفل+ آبلمیو مزاه دار می کنم بعد هم در آرد سوخاری دودی می غلطانم و سرخ می کنم. بوی اون خوبه ولی بعضی از اونها مثل غضروف سفت می شه.
    اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
    من یه روشی به نظرم میرسه و اون اینه که چرخش کنی و با ادویه و سیر رنده شده و سبزیجات معطر خشک به شکل کتلت سرخش کنی.
    من با کیلکا این کار و می کنم خوشمزه میشه.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

  5. #204
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,914
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    2638
    پسند کرده
    5217

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان زرزر
    من هر طور درست كنم همسري ماهي دوست نداره!!!!!! دستپختم خوبه به خدا....1 روش متفاوت واسه پخت ماهي نيست؟؟
    ماهی مثل مرغ نیست که اگه یه روش داشته باشین بشه همیشه خوب درست کرد
    ما ماهی های مختلفی داریم که هر کدوم روش طبخ مخصوصی داره
    ماهی جنوب حتما سیر تازه و ادویه خوب میخواد
    ماهی شمال یه قلق دیگه داره
    میتونین با ماهی تیلاپیا که بچه ها خیلی تعریفشو دادن و تو همین تاپیک هم دستورهای خوب داریم واسش شروع کنین
    واسه ماهی جنوب که یکی از بهترین هاش شوریده اس میتونی ادویه ماهی رو از کوچه مروی تهیه کن یا جاهایی که ادویه اصل آبادان رو میفروشن رو با آبلمیو وسیر کوبیده شده و نمک به ماهی بمالی و چند ساعت بعد تو روغن سرخش کنی
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۳۰
    محل سکونت
    Bandar
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط آلبالو
    دوستان کسی طرز پخت ماهی مرکبو بلده آیا؟
    من دیشب با آبلیمو و نمک و فلفل و پیاز رنده شده نیم ساعت مارینه کردم بعد سرخش کردم که مثل لاستیک سفت شده بود و تا حتی هم توش نپخته بود ولی روش سوخته بود.

    سلام اول بايد ٣٠ دقيقه بجوشونيش! بعدم اول بياز و سير فلفل سبزو سرخ كني و ماهي مركبو بهش اضافه ميكنيم، بعدم زردجوبه و ادويه! طعمش محشررررررررر ميشه عزيزم!

  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    48

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    [quote="خانومی"]فکر کنم خوشمزه شه . نه؟[/q
    ماهي بايد باز باشه اونجوري كه استخانهاش وميگيريم راستي نبايد پولكاشو بگيري چون ماهي شل ميشه بعد روش مزه دار كردن من اينه كه توي نمك+فلفل سياه+پياز+زعفران+فلفل دلمه اي ميخوابانم قبل از اينكه ماهي داخل توري بزاري بايد با روغن مايع چربش كني زماني كه روي زغال ميزاري اول اون طرفي كه پوست داره بزار باد هم نزن تا مغز پخت بشه دو طرفش كه پخت باد بزن طلائي شه فقط هم قزل الا خوب ميشه نوش جان
    خداوندا هميشه من و همسرم در كنار هم سالم وخوش زندگي كنيم

  8. #207
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,914
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    2638
    پسند کرده
    5217

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shermine
    من همیشه ماهیو نیم ساعت تو آب و نمک میزارم بعد سرخش میکنم ولی اگه خیلی حوصله داشته باشم بعد از اینکه از آب نمک درآوردم روش ادویه مرغ و ماهی میپاشم و یه مقدار سیر رنده شده
    شرمینه جون و اگه حوصله نداشته باشین همونجوری سرخ میکنین؟
    دلیل آب چیه؟ به نظر من خاصیتش میره
    ما همیشه(بجز وقتهای نعدودی که عجله داریم) مرغ و ماهی رو با کیسه فریزر توی پارچه کلفتی میپیچیم.
    آروم آروم یخش آب میشه و خواصش توش میمونه
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  9. #208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    130
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    741
    پسند کرده
    1639

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    ماهی تیلاپیا
    لیموی تازه. سیر تازه. ادویه ماهی
    خوب بود اما واسه ما که ماهی خوریم چیز خاصی نبود. ما تیغ واسمون مهم نیست. این ماهی کیلویی 21000 تومن در میومد. یه کم گرون بود

    http://www.mamipic.com/share-B76F_50544B16.html
    مزش معمولیه . یعنی برای من که ماهی خور نیستم و از تیغ خیلی مترسم خیلی هم خوبه.
    این رشتیها یه غذایی دارن "ماهی کولی" و "کلمبه" ، ماهی های کوچولو که خیلی هم دوست دارن و وقتی می خوان خیلی تحویلت بگیرن برات درست میکنن. ولی من از ترس تیغهایی که داره تا حالا نخوردم!!!!! اگه رفتی اون طرفا حتمن امتحان کن. یه جا تو صومعه سرا و یه جا تو انزلی میشناسم که "کلمبه" داره و خوبه.

    کوسه رو با آبلیمو تو هواپز درست کردم. من خوشم اومد ولی همسر ماهی خورم اصلن خوشش نیامد.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما