نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3969Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 1080
صفحه 25 از 135 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    573
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    174
    پسند کرده
    216

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    فیله ماهی سالمون
    فیله سالمون خوابانده شده در آب لیمو ترش تازه -دارچین-ادویه طبخ ماهی -پودر سیر به مدت یک ساعت بعد در آرد سوخاری غلتانده شده و سرخ می شود

  2. بانک بند ناف
  3. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان.يه روش پخت ماهي بهتون ميگم كه فوق العاده است موقع پخت اصلا بوي ماهي تو خونه نمياد موقع خوردن هم همه ميگن چي كار كردي كه مزه ماهي نميده يه مزه خوشمزه داره!!(خسته شدم از خود ستايي!!!!)
    ادويه مخصوص ماهي دو قاشق غذاخوري(تهيه شده از قشم كه البته هر ادويه بندري را ميتونيد استفاده كنيد)
    زردچوبه 1 ق.غ تمبر هندي هسته گرفته و از صافي رد شده حداقل نصف بسته
    نصف ليوان اب و نصف ليوان بيشتر سركه.(اگه سركه ترشيتون را با مواد خود ترشي بريزيد كه بهتر!!)
    پياز بزرگ دو عدد به صورت خلالي كه بشه قبل از پخت از مواد جداشون كرد!
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    فلفل دلمه اي نصفه باز هم خلالي و ...
    همه اين مواد را كه براي 2-3عدد ماهي قزل الاي بزرگ ميشه استفاده كرد را با هم مخلوط ميكنيم.اگه فيله ميكنيد كه هيچ.اما اگه ميخواين درسته و با پوست درستش كنيد بهتره با چاقو چند بار به صورت عمودي تو ماهي فرو كنيد تا مواد كامل به خورد ماهي بره.(با فاصله مناسب بزنيد چون بعد از پخت جاي چاقوها روي ماهي كاملا معلومه!)اين مواد را با ماهي مخلوط كنيد و چند ساعت داخل يخچال نگهداريد و بعد با ماهيتابه دو طرفه رژيمي بپزيد و كمي روغن كه سرخش هم بكنه يا به هر طريقي كه دلتون ميخواد!
    يا بعد از پخت همون جوري با تزيين بخوريد يا با پودر سوخاري و تخم مرغ سرخش كنيد.
    از من ماهي خور حرفه اي به شما نصيحت حتما حتما اين روش را امتحان كنيد عالي ميشه!!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    123

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی


    >



    از بس سرخ شده مث ته ديگ شده...

  5. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    599
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مهرجون منم میخوام مثه شما سرخ کنم ماهیت چیه؟روش سرخ کردنت؟عین ماهی رستوراناشده تو چی مزه دارش کردی؟
    آینده رو میخوام بسازمممممممم

  6. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    123

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط parya_1368
    مهرجون منم میخوام مثه شما سرخ کنم ماهیت چیه؟روش سرخ کردنت؟عین ماهی رستوراناشده تو چی مزه دارش کردی؟
    پريا عزيز ماهي قزل الا بود ..اتا 2 ساعت در شکمش پياز و فلفل دلم هايي ودلمه ايي و نمک واب ليمو و شير زدم و موقع سرخ کردن فقط در روغن داغ سرخ کردم اول حرارت بالا بعد که ماهي خودشو گرفت حرارتوملايم ميکنيم...کمي هم رنگ زعفرون موقع سرخ کردن اضافه کردم...

  7. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4257
    پسند کرده
    5312

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلای آب چشمه رو بعد از پاک وتمیز کردن نمک وفلفل قرمز وسیر خرد شده وزنجبیل تازه ی خرد شده ورب نارنج وآب لیمو مالیدم وگذاشتم دوساعتی بود هم بیرونش هم داخلش مواد رو زدم. دقت کنین زنجبیل چون عطرش زیاده کمتر از سیر ریختم.

    بعد هم گذاشتم تو هواپز وبه مدت 40 دقیقه با حرارت 12 درجه (حرارت ملایم)پخت .

    سر میز هم نیاز به مقداری فلفل ونمک داشت که طعم عالی پیدا میکرد. مزه ی زنجبیل خیلیخیلی کم محسوس بود اما طعم دلپذیری به غذا داده بود.

    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  8. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    300
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی



    ماهی سالمون که دختری اینقدر ماهی دوست داره فرصت نمیده یه لیمو برش بدم
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  9. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    باز هم ماهی تیلا پیا خوشمزه

    روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مزه دار شده با نمک فلفل پیاز کمی دارچین وپودر سوخاری حتی اگه مزه دارشم نکنین و فقط نمک بزنین هم خوبه

    تیکه هاشو باز کردم که سفیدی و لطافت گوشتش معلوم باشه وگرنه خودش خیلی یه تیکه ویه دست و خوشگل سرخ میشه اصلا از هم نمیپاشه .

    واقعا عالیه



    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۱:۲۴ بعد از ظهر
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

صفحه 25 از 135 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما