نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 227
صفحه 23 از 29 نخستنخست ... 1320212223242526 ... آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    706
    میزان امتیاز
    54
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    36

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی



    ماهی قزل آلای بی استخوان که تو ماهی تابه رژیمی درست شده.گاهی اوقات اول کف تابه رومخلوط آب نارنج و نمک و ادویه ماهی میریزم و بعد از سمت گوشت ماهی اون رو تو تابه می خوابونم.خودم این مدلو بیشتر از سرخ کرده دوست دارم.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  2. بانک بند ناف
  3. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    246
    پسند کرده
    2795

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی با کشمش و ...
    ماهی قطعه شده ، کشمش ، کرن بری ( جایگزین : زرشک ) ، آلوی سیاه ، آلوی زرد ، تمر هندی یا رب آن ، روغن زیتون ، ادویه دلخواه .( فلفل سیاه ، رزماری ، پودر زیره ، پودر میخک ، ... ) ، ۳-۴ قاشق سبزی خورد شده ( جعفری ، شوید ، گشنیز) ، فلفل سبز تند : اختیاری . ۱ قاشق پر تمر را درنصف لیوان آب حل کرده و آن را صاف میکنیم . یا ۱ قاشق مربا خوری رب تمر را در آب حل میکنیم .
    ابتدا کمی روغن توی تابه ریخته ( شعله متوسط ) ، سبزی ها ، کشمش و کرن بری یا زرشک و آلو ها رو اضافه کرده ، و کمی تفت میدهیم ، ماهی ها رو اضافه کرده و آنها رو پشت و رو میکنیم تا رنگ آنها عوض شود . آب تمر را اضافه کرده ، و روی شعله متوسط میگذریم تا آب آن تمام شود . مقدار آب باید طوری باشد که مواد کمی غوطه ور باشند ، اما سطح مواد رو نپوشاند .اگر مقدار آب ذکر شده کم بود ، کمی آب اضافه کنید .
    * این غذا برای افرادی که ماهی دوست ندارند ، مفید است ، چون مزه آن ترش و شیرین و ملس میباشد .
    * میتوانید با نان مصرف کنید یا بعد از اینکه پلو رو توی ظرف کشیدید روی پلو رو با این غذا بپوشانید .
    * من سبزی این بار نداشتم ، دیر یادم افتاد ، بنابرین این عکس ، سبزی ندارد . ببخشید .
    * اگر ماهی شما تیغ داشت و مایل نبودید که غذا رو با ماهی تیغ دار بپزید ، ابتدا با یک سوم لیوان یا کمتر ، بسته به مقدار ماهی ، آن رو آبپز کنید ، مقدار آب به قدری کم باشد که بعد از چند دقیقه تمام شود . وقتی سرد شد ، تیغ های ماهی رو جدا کنید و بقیه مراحل .
    من این کار رو انجام دادم ، توی عکس معلوم است .
    * توضیحات من زیاد شد وگرنه این غذا درد سر زیادی ندارد و زود آماده میشود .
    * ادویه ها دلبخواه است ، اما من معمولا : پودر حل ، پودر میخک ، رزماری ، زیره ، فلفل سیاه و زنجبیل استفاده میکنم .
    * از ماهی سالمون استفاده کردم .
    * آلوی زرد هم نداشتم ، این بار استفاده نکردم .






    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۷:۱۸ بعد از ظهر
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  4. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    با مرام آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    كاشمر
    نوشته ها
    138
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    373
    پسند کرده
    528

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهي قزل رو با پياز آبليمو نمك و فلفل زعفرون و سير مزه دار كردم و موقع سرخ كردن پوستش رو جدا كردم و در حين سرخ كردن مرتب روش نمك و زعفرون ميريختم

    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    231
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من اکثر ماهی هارو توی مواد میخوابونم و میذارم تو تابه دو طرفه چرب شده .اصلا سرخ نمیکنم.
    خودش بخار میکنه و بعد چند دقیه به روغن میفته و برشته میشه.
    من راضی ام.چون هم سالم تره.هم کثیف کاری ماهی سرخ کردن و گاز پاک کردن نداره
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  6. #181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهي قزل الاي خوشمزه ........که توي مخلوط اردسفيد و نمک وفلفل و پودر سير و پودر پياز و زردچوبه غلتانيده شده و سرخ شده
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  7. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
    نوشته ها
    121
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    14

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلا رو پوستش رو کندم استخوناش رو هم درآوردم کمی نمک و فلفل زدم بعد تو آرد سوخاری زدم و سرخ کردم
    طعمش خیلی خوب بود و بو نمیداد
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    بعضی زخمها هست ؛ که هر روز صبح باید روشونو باز کنی ، نمک بپاشی ! تا یادت نره دیگه سراغ بعضی آدما .... نبــاید رفت ... !!

  8. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $*تبسم*$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    1228

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    منم امروز ماهی درست کردم و فوق العاده شد. اول به فیله یخ زده، دارچین+فلفل سیاه+آویشن+پودر سیر+نمک زدم و داخل کمی آب نارنج گذاشتم برای حدود 2 ساعت بمونه. بعد داخل شیرجوش به ارتفاع حدودا 1.5 میلی متر روغن ریختم و به روغنش دارچین هم اضافه کردم و کمی رزماری تازه هم داخل روغن ریختم و هر فیله رو برای حدود 3 تا 4 دقیقه داخل این روغن سرخ کردم.عالی شده بود.
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"


  9. #184
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1394
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من ماهی با پیاز و زعفران،نمک،فلفل،زنجفیل،آب لیموو گاهی وقتا روغن زیتون مزه دار می کنم و بعد به آرد زده سرخ می کنم و یا در فر میگذارم.

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

صفحه 23 از 29 نخستنخست ... 1320212223242526 ... آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما