نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 1079
صفحه 22 از 135 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام golchin عزیز
    من هم ماهی تیلا پیلا را خیلی دوست دارم و به نظرم خیلی عالیه چون واقعا بو نمی ده و خوشمزه است . البته من نمی دونستم که توی ایران هم این ماهی هست من حقیقتش خارج از ایران این ماهی را خریدم چون هیچی از ماهیهایی که من می شناختم اینجا نبود فقط سالمون بود که به نظرم بوی وحشتناکی داشت میشه لطفا به من بگید که توی تهران از کجا این ماهی را خرید کردید تا من به دیگران بگم و این ماهی معرفی کنم که بخرند. از قزل آلا خیلی بهتره

  2. #170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    خانومای گل کسی روش پختن ماهی شور رو بلده؟ یکی از همکارای همسری از شمال آورده واسمون نمیدونم چجوری بدرستمش
    [HIGHLIGHT=#7030a0][/HIGHLIGHT]ناتانائیل
    ایکاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که به آن مینگری
    آندره ژید(مائده های زمینی)

  3. #171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ساقی جون من شمالیم . ما معمولا یه ذره آب جوشیده میریزیم تو یه کاسه بعد تکه های ماهی شورو میزاریم توش میزاریم روبخار سماور یا کتری. یا اینکه میشوریمش میزاریم کنار برنج تو قابلمه...............

  4. #172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ممنون آفتاب جون که پاسخ دادی. یه بویی میده دیگه ادویه نمیخواد؟ سیریا سبزیجات؟
    [HIGHLIGHT=#7030a0][/HIGHLIGHT]ناتانائیل
    ایکاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که به آن مینگری
    آندره ژید(مائده های زمینی)

  5. #173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    هلپ مییییییییی!!! این ماهی شور غذای دیگه ای باهاش نمیشه درستید؟


    تا چند وقت میمونه تو یخچال؟ فاسد نمیشه؟
    [HIGHLIGHT=#7030a0][/HIGHLIGHT]ناتانائیل
    ایکاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که به آن مینگری
    آندره ژید(مائده های زمینی)

  6. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanomi.g آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    492
    پسند کرده
    53

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی کباب
    من ماهی رو کبابی دوست دارم
    کمی نمک. زردچوبه. سماق. ادویه مخصوص کباب. روغن زیتون. اب لیموی تازه به ماهی بزنید
    بعد از یک ساعت از یخچال بیرون اورده بعد کباب کنید

  7. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shadi2010
    سلام golchin عزیز
    من هم ماهی تیلا پیلا را خیلی دوست دارم و به نظرم خیلی عالیه چون واقعا بو نمی ده و خوشمزه است . البته من نمی دونستم که توی ایران هم این ماهی هست من حقیقتش خارج از ایران این ماهی را خریدم چون هیچی از ماهیهایی که من می شناختم اینجا نبود فقط سالمون بود که به نظرم بوی وحشتناکی داشت میشه لطفا به من بگید که توی تهران از کجا این ماهی را خرید کردید تا من به دیگران بگم و این ماهی معرفی کنم که بخرند. از قزل آلا خیلی بهتره
    دوست عزيزميتوني تيلاپياروبه صورت منجمد توقسمت سي فودهايپراستارپيداكني.من هميشه براي دختركم ميخرم.

  8. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    تو عکس دنبال چیز خاصی نگردین :)))))))))) این عکس رو فقط گذاشتم که از پیشنهاد گلچین عزیز در مورد خرید ماهی تیلا تشکر کنم .
    ما از شهروند فیله ماهی تیلا رو خریدیم که توی یک بسته چهار تا فیله داشت .
    من فقط نمک و زعفرون و یکم پودر سیر و فلفل زدم . نزدیک سرخ کردن هم که شد یکم آبلیمو .
    و بعد سرخش کردم .
    ماهی بسیار نرمی و خوشمزه ایه - بوی بدی نداره - اصلا هم تیغ نداره .
    خلاصه که بسیار لذت بردیم .



    فقط اینکه نمی دونم میشه این ماهی رو سرخ نکرد و با یک قاشق روغن توی فر گذاشت یا نه ؟! چون خیلی بافتش نرم بود شک کردم .
    شيداي عزيزمن به اين صورت درست ميكنم.وهمه راضين.
    كمي نمك +پودرسير+پودرپياز+زعفران+آب ليمو+گره ياروغن زيتون روي ماهي ميمالم.يه چندساعتي تويخچال ميزارم بعدتوتابه دربسته براي يكربع تانيم ساعت روي شعله ملايم مي پزم.دقيقاشبيه فيله مرغ بابافتي بسيارنرمترميشه والبته كاملابدون بو.

صفحه 22 از 135 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما