نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 178
صفحه 21 از 23 نخستنخست ... 11181920212223 آخرینآخرین
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    376
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    149
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    یه سوال :
    من معمولا ماهی قزل آلا رو مامان برام پاک میکنه . ایندفعه برام فقط شکمش رو خالی کردن و همونطوری درسته بسته بندی کردن . حالا میخوام ماهی رو تو پیاز و نمک بذارم و بزنم تو پودر سوخاری فقط نمیدونم که باید پولگشو بگیرم یا نه .... اصلا نمیدونم رستورانها که ماهی رو با دم و سر و .... توی شمال درست میکنند پولکشو هم نمیکنند و اینقدر برشته میشه که پوستش هم قابل خوردن یا ؟؟!؟!؟!؟
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
    کارت پزشکی مهراز
  3. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    542
    میزان امتیاز
    562
    پسند شده
    9108
    پسند کرده
    8580

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل الا رو با نمک وفلفلو یه کم رزماری مزه دار شده باروغن زیتون سرخ کردم .یه سس هم با روغن زیتون پودرسیر فلفل خورد شده وگوجه رنده شده درست کردم برا رو ماهی که نرم وخوشمزه تر میشه..



    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  4. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,047
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7315
    پسند کرده
    4775

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    دو عدد ماهی قزل آلا رو توی آبلیمو و پیاز خوابوندم بعد کف ماهیتابه رژیمی یه خورده روغن دانه انگور ریختم روش پیاز حلقه شده+کدو حلقه شده+فلفل دلمه ای+هویج حلقه شده چیدم و روی اونها ماهی گذاشتم و روش نمک ریختم و زعفرون آب شده و به مدت یک ساعت روی شعله کم گاز پخت و بعد از اون درش باز کردم وگذاشتم کمی هم سرخ بشه...فوق العاده شده بود! جای همتون خالی!

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  5. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    200
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    530
    پسند کرده
    11872

    Red face ماهی سرخو

    منم امروز برای اولین بار ماهی سرخو را با دستور زیر تهیه کردم بسی خوشمزه شده بود و لذت بردیم .

    ابتدا تکه های ماهی سرخو را که رویش نمک زده بودم و یک ساعتی مانده بود (نمک اضافیش را با دست پاک کرده) و در روغن سرخ کردم ، سپس پیاز داغ کرده و سیر ریز شده هم اضافه کردم بعد تیکه های ماهی را روی پیازها چیده و گوجه فرنگی را رویش خرد کردم و در ماهی تابه را گذاشتم.
    بعد از کمی ماهی را برگرداندم و دو تا لیموی تازه روی ماهی ها چکاندم و دوباره درش را بستم و چند دقیقه بعد غذا آماده شد و به همراه سبزی پلو نوش جان کردیم .
    جای شما خالی ، ببخشید چون کمی عجله داشتم نشد عکس بگیرم .
    akram. این نوشته را پسندیده.
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  6. #165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    11401
    پسند کرده
    5157
    بازم ماهی با دستور قبلی

    Elsanaa و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  7. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    جیران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    73
    ماهی رو با پیاز و فلفل دلمه ای رنده شده (برا اینکه آبکی بشه رنده کردم) نمک و فلفل سیاه و زعفرون و آب نارنج مزه دار کردم
    کمی آرد با زردچوبه پودر سیر وپودرزیره سیاه و نمک پودر لیمو عمونی با هم مخلوط کردم ماهی رو داخل این مخلوط غلط دادم و سرخ کردم
    این ماهی رو با سس سبزی درست میکنم اول پیاز و سیر داغ میکنم بعد سبزی گشنیز و جعفری و شوید خرد شده بهش اضافه میکنم کمی ادویه و آب نارنج هم میزنم



    معمولا ماهی رو با ماش پلو سرو میکنم خیلی خوش خوراک میشه

    ویرایش توسط جیران : ۱۳۹۲/۱۰/۰۸ در ساعت ۰۴:۳۶ بعد از ظهر
    مامان غزل, mina14, nora1 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    312
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    2947
    پسند کرده
    1875
    دوستان ما یه آشنایی داریم که از شمال برامون ماهی سفید تازه میاره هر چند وقت یکبار
    من مزه شو خیلی دوست دارم اما مشکل بزرگ من موقع سرخ کردنشه
    توی مجله سلامت نوشته بود خیلی مضره ماهی رو توی تخم مرغ بزنیم و سرخ کنیم . بنابر این من هر وقت ماهی سفید رو بدن این کار سرخ میکنم از هم وا میره !!!
    ینی اصلا تا میای تو ماهیتابه این رو ، اون روش کنی که سرخ شه از هم وا میره و خورد خورد میشه
    نمیدونم چکار کنم ، خواستم ببینم شما ماهی سفید رو چطور سرخ می کنید که وا نمیره ؟
    احتیاجی به تسبیح نیست !
    دستانت را که به من می دهی با انگشتانت ذکر دوست داشتن می گویم
    ...

  9. #168
    سلام دوستان من چنتا تیکh ماهی* تن یخی دارم می*خواستم بدونم چی* می*تونم باهاش درست کنم اولین بار که با ماهی* تن می*خوام چیزی درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    lebasno

صفحه 21 از 23 نخستنخست ... 11181920212223 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما