نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 1079
صفحه 2 از 135 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    فنلاند
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: سبزی پلو ماهی

    بهار گل جون دستت درد نكنه اون ته ديگ سبزي پلوت خيلي اشتها برانگيزه .
    اين ماهي كه درست كردي ماهي لهي (lohi) هست درسته ؟
    من ميخوام اين ماهي رو بدون برنج با يه سس سفيد درست كنم . ميشه راهنماييم كنيد؟
    زندگی یک هدیه است که باید ازش لذت برد نه مشکلی که باید حلش کرد.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1960
    پسند کرده
    534

    Re: سبزی پلو ماهی

    استیک ماهی کوسه ی سرخ شده (فقط با ادویه ی لیمو فلفل، پودر سیر، نمک و آویشن ماهی ها رو آغشته کردم) + شوید پلوی منفجر شده:دی

    باران67, taniya و sadaf717 این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: سبزی پلو ماهی

    ببخشید 1 سوال داشتم شما خانومای هنر مند ماهی تون و با چی مزه دار میکنید که بوی بد ماهی گرفته بشه منظورم اینه که قبل ماهیاتون و توی چی میخوابونید برای طعم دار شدن ترد شدن و گرفتن بود تند ماهی ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران7
    آیسان جون من ماهیو اینجوری مزه دار میکنم اول اونو آغشته به نمک بعد از 20 دقیقه مخلوطی از ادویه ها شامل:پودر تخم گشنیز پود دارچین فلفل سیاه زرد چوبه کمی آرد گندم پودر سیر به تمام گوشت ماهی مالیده در یخچال نیم ساعت توقف وبعد سرخ میکنم البته من از سیر تازه استفاده میکنم میتونی همراه نمک اول کمی هم سزکه سفید با برس به ماهی بمالی .
    نقل قول نوشته اصلی توسط firoozeh
    آیسان جون ... 100 سال پیش سامان گلریز یه روش یاد داد که هم ساده است و هم کارآمد .... من که همیشه اونو به کار میبرم و نتیجه عالیه ....

    آب لیمو و سرکه رو به نسبت مساوی باهم قاطی میکنی و کمی هم زردچوبه و نمک اضافه میکنی و ماهی هاتو قبل از سرخ کردن حدود نیم ساعت توش میخوابونی ..... اگه طعم سرکه رو دوست نداری می تونی سرکه رو کمتر بگیری ولی حذفش نکن ....

    به همین راحتی ...به همین خوشمزگی ....



    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    ممنون از اینکه جوابمو دادین دوست جونا
    ببین باران جان منظورم این بود که مثل جوجه که میخوایم درست کنیم از قبل توی پیاز و زعفرون و آبلیمو .... اینا میخوابونیم شما ماهی رو قبلش توی چیزی میخوابونی که بوی زخم ( ضخم یا ظخم ) ماهی از بین بره آخه همسر من به بوی ماهی خیلی حساسه دنبال یه راهی میگردم که بوی ماهی کم بشه توی این رستورانهای جنوب دیدی چه قشنگ ماهی درست میکنن اصلا بو نمیده
    ممنون فیروزه جون یعنی اینجوری بوی ماهی هم گرفته میشه ؟
    taniya این نوشته را پسندیده.
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی ها

    شنیسل ماهی قزل آلا


    مواد لازم:
    ماهی قزل آلا: به تعداد لازم
    تخم مرغ: ۱ عدد
    پودر سوخاری: به مقدار لازم
    آب لیمو: نصف استکان
    پودر سیر و نمک و فلفل : مقداری
    طرز تهیه:
    [JUSTIFY]ابتدا ماهی را می شوریم، برای فیله کردن ماهی ابتدا سرماهی را جدا می کنیم و بعد از گوشه سمت چپ ماهی را برش می دهیم تا پایین واستخوان وسط ستون فقرات ماهی را جدا می کنیم. ماهی را به همراه نمک و فلفلو آبلیمو و پودر سیر مخلوط می کنیم و ۱ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]در ظرفی مناسب تخم مرغ را می شکنیم و حسابی با چنگال می زنیم و مجدد مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم ، ماهی مزه دار شدهرا ابتدا داخل پودر سوخاری سپس داخل تخم مرغ می زنیم و مجددا داخل پودرسوخاری می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.[/JUSTIFY]
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    http://khoshaborang.blogfa.com/ سفره رنگین کمان

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی ها

    دوستان دهنم آب افتاد!!!
    در مورد انواع روشهای پخت ماهی دودی!!!
    اگر دوستی ایده جدیدی داره میشه بذارین؟من خودم تقریبا به روش بن ماری میپزم بهد یه نمه تاب میدم تو روغن کم!و بعد!! دلم آب افتاد
    شمادوست عزیزروشی متفاوت دارین؟
    taniya این نوشته را پسندیده.

  7. #14

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی ها

    این ماهی فکر کنم ماهی ساردین هست..کوچولو ها....توشو از پیاز ریز شده و جعفری و ادویه گذاشته و توی ادر ذرت و بعد تخم مرغ ..گاشته و 1 ساعت استراحت داده توی یخچال بعد سرخ کرده
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #15

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی ها

    ماهی ازاد رو خوب بشویئید...بعد توی شکمشو برگ بود بگذارید ..توی سینی 2 تا کاغذ فویل بگذارید .بعد ماهی رو روش بگذارید ..2 تا سفیده تخم مرغ رو با کمی اب و و 3 فنجان سنگ نمک یا نمک کریستال..که درشت هست...مخلوط کنید و یک پوشش دور ماهی درست کنید و روشو خوب بپوشونید با فویل ..بگذارید توی فر 200 درجه گرم به مدت 40 تا 50 دقیقه بعد بیرون باورید و با چکش چیزی محکم دورشو بشکونید...
    من اینو توی تلوزیون دیدم ...این عکس برای نشان دادن مراحل هست....




    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #16

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shishou
    بهارگل جان منم اینو دیدم.یادم نیست کدوم کانال ستلایت بود.فقط یه سوال !؟شما خودتون خوردین؟آبپزنمیشه؟نرم نیست؟
    راستی یادمه قبل سرو کردن مقداری الکل روش ریخت و آتیش زد و سر میز اونجوری آورده شد.و سر میز لایه ی نمک رو شکوند.

    shishou جان من خودم درست نکردم اما خوردم..اصلا حالت اب پز نیست..اما نرم و خوشمزه...اگر اب بندازه نمک ای رو به خودش میکشه......
    در مورد ماهی سالمون..90 درصد همونجوری با نمک و فلف و ابلیمو اینا درست میکنند.... یا خام و باریک میخورند...کلا نرم و خوشمزه هست...
    ارام من شنیدم چربی این ماهی زیاد هست..باز نگه میکنم بهت میگم.....
    من دیروز توی گریل برقی درست کردم خوب و نرم شد
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 2 از 135 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما