نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 1079
صفحه 19 از 135 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    محل سکونت
    همین ورا
    نوشته ها
    371
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    قزل آلای کبابی با چیپس



    [HIGHLIGHT=#ebf1dd]ساختن رو از خودمون شروع کنیم....[/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من اکثر اوقات ماهی رو اینجوری درست میکنم . این روش ابداعی خودمه .. حالا اگه جایی دیدید اینجوری درست میکردن بخدا من بیتقصیرمااا .
    خوبی این روش اینه که روغن خیلی کمی برده و ماهی هم خیلی مزه دار میشه و با ه رنوع ماهی من درستش میکنم خوب میشه . فقط زمان پختش با توجه به نوع ماهی فرق میکنه . برای ماهیهایی مثل شیر و هامو و سنگ سر و .. که گوشتشون سفت تره مدت زمان بیشتری می ذارم بپزه .

    و اما طرز تهیه:

    اول پیاز داغ و سیر داغ و ادویه و فافل و نمک و پودر غوره و بهد گوجه ی میکس شده رو به مواد اضافه میکنم . وقتی یک مقدار گوجه ها سرخ شد و تغییر رنگ داد هرچی سبزی خشک دارم از هرکدوم یه کوچولو می ریزم توی سسم که ماهی خوشبو بشه: شنبلیله... ریحون... نعنا... ترخون... و بعد تیکه های ماهی رو توی سس می چینم . اگه غوره داشته باشم توش غوره هم میریزم که سسش خیلی ترش و خوشمزه میشه . اگه نداشته باشم به سسم آبلیمو یا آب نارنج اضافه میکنم . واقعا ترش و خوشمزه میشه . در آخر هم یه کوچولو آب می ریزم و در ظرف رو می ذارم و شعله رو تا آخرین حد کم میکنم تا بپزه و جا بیافته . همین کارو برای میگو هم می تونید انجام بدید . و یا با برنج سفید سروش کنید با بذارید آبش کاملا تموم بشه و لای پلو دم بدید .

    اینم مال چند روز پیشه بدون تزیینات که تمام سس رو روی ماهیها ریختم و چون خیلی گرسنه بودم یه عکس فوری گرفتم . ماهیها زیر سس قایم شده معلوم نیست . اگه شکم شکموم اجازه میداد یه عکس واضح و قشنگ میگرفتم تا بهتر مشخص باشه .

    پری رخ این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  4. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سارا جون ماهی ها رو به چه اندازه ای برش زدی ؟ همه مواد با ماهی رو یکجا میپزی ؟

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    سارا جون ماهی ها رو به چه اندازه ای برش زدی ؟ همه مواد با ماهی رو یکجا میپزی ؟
    باربی جون ماهیها رو هم میشه کالباسی برش داد و هم معمولی . بستگی به نوع ماهیتون داره . البته کالباسی بهتر میشه چون مثل قلیه یه مقدار آبداره اون سس تا ماهی بپزه و جا بیفته . سوال دومتون رو متاسفانه درست متوجه نشدم
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    seattle
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    قزل آلا مرینیت شده با آب لیمو ترش تازه نمک و فلفل و سرخیده شده در روغن
    به اضافه سیر سرخیده و سیب زمینی طعم دار ماکروویوی

  7. #150
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    فیله ی سالمون و استیک شیر رو با آبلیمو، ادویه ی لیمو فلفلی، نمک، پودر سیر، سیر رنده شده، کمی دارچین مارینه کردم و چند ساعت تو یخچال گذاشتم. بعد کف سینی فر فویل کشیدم و چربش کردم و ماهی ها رو توش غلتوندم که همه طرفشون چرب بشه و سیب زمینی ها رو هم با یه قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل و پودر سیر مزه دار کردم و ریختم تو سینی و گذاشتم تو فر واسه یک ساعت. نیم ساعت آخر هم چند تا دونه قارچ گذاشتم تو سینی که کبابی بشه.


  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    62

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    عزيزم ميشه راجع به درجه فر و طبقه فر هم توضيح بدي و اينكه اگر در پيركس بزاريم فويل روش نكشيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    [HIGHLIGHT=#ffffff] دلگيرم از دست خودم كاش عاشقت نميشدم [/HIGHLIGHT]

  9. #152
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryfatima
    عزيزم ميشه راجع به درجه فر و طبقه فر هم توضيح بدي و اينكه اگر در پيركس بزاريم فويل روش نكشيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    200 درجه ی سانتیگراد و طبقه ی وسط فر
    نه دیگه توی پیرکس نیازی به فویل نیست. اما روی فویل و سینی فلزی به نظرم بهتر می شه.

صفحه 19 از 135 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما