نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3976Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 1080
صفحه 17 از 135 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل الا که تو زعفران نمک فلفل و ابلیمو خوابوندم بعد تو هواپز پختم
    [/IMG]
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  2. بانک بند ناف
  3. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سرخ شده با شوید باقالی پلو
    ماهی زبیدی را نمک زده و 1ساعت استراحت داده سپس ماهی را شسته تا نمک اضافی آن گرفته شود .آرد را با کمی زردچوبه و فلفل و ادویه مخصوص ماهی و آویشن مخلوط کرده وماهی را در آن غلتانده و در روغن سرخ کرده(من با 2قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه رژیمی سرخ کردم).




  4. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    4

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    شهره جان ماهی زبیدی رو از کجا خریدی ؟ جنوب هستی ؟ یا شهرهای دیگه ؟ اینجا کرمانشاه فقط شوریده میارن. من زبیدی خیلی دوست دارم در ضمن خیلی قشنگ سرخ شده . یه بار تو کرمانشاه ماهی صبور اورده بودن خریدم جاتون خالی بعد از چند سال یه دل سیر صبور خوردم

  5. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    719
    پسند کرده
    4

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلا که توی مخلوطی از آرد و ادویه و زردچوبه و پودرسیر و نمک و فلفل غلطانده شد و بعد در روغن سرخ شد . البته قبل از سرو با دستمال کاغذی روغنهای اضافیشو گرفتم .
    سسش رو هم اینجوری درست کردم: پیاز داغ + کمی روغن + آب لیمو + رب گوجه + فلفل فراوون (هم سیاه هم قرمز) کمی روی حرارت موند و بعد آماده بود

    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  6. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی شیر جنوب!
    ماهی رو یک ساعت توی اب نارنج و نمک و فلفل خوابوندم و با شعله ملایم سرخ کردم!



    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  7. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۷
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    بچه ها من فردا مهمون دارم و مي خوام ماهي كامل بذارم رو ميز ولي تا حالا ماهي واسه مهمون تپختم مخصوصا كامل با سر

  8. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سفید درسته با ادویه های معمول مزه دارش کرده و با شعله زیاد یه طرفش رو سرخ کردم بعد با شعله خیلی خیلی کم گذاشتم تا اونطرفش هم کاملا سرخ بشه و بعد اب نارنج زدم چون مهمون داشتم نتونستم از ماهی با تزیین بعکسم
    مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد

  9. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Pariisa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    167

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی بریان با سیر و رزماری

    مواد لازم: ماهی (که من از فیله شیر ماهی استفاده کردم)
    رزماری 2 شاخه
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    آبلیمو
    مواد لازم برای تهیه سس:
    خیارشور رنده شده 2 قاشق چایخوری
    سیر 2 حبه له شده
    برگ بو یک عدد
    روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    آبلیمو یک قاشق چایخوری
    طرز تهیه:روی سطح ماهی با چاقو شیارهایی ایجاد کنید تا ماهی بهتر بپزد.خیار شور،سیر،برگ بو خرد شده،روغن زیتون ،فلفل سیاه،نمک و آبلیمو را کاملاً با هم مخلوط کنید تا به صورت پوره در آید.ماهی را کاملاً به آبلیمو و روغن زیتون آغشته کرده و از سس بر روی سطح آن بمالید و یک شاخه رزماری بر روی آن قرار دهید.ماهی را در ظرف مخصوص پخت ماهی گذاشته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. زمان پخت به اندازه ماهی بستگی دارد. برای ماهیهای کوچک 30 دقیقه و برای ماهیهای بزرگ 50 دقیقه می باشد.بعد از اینکه روی ماهی طلایی شد آن را از فر درآورده و سرو کنید.


صفحه 17 از 135 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما