نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 178
صفحه 16 از 23 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    573
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    176
    پسند کرده
    216

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    فیله ماهی سالمون
    فیله سالمون خوابانده شده در آب لیمو ترش تازه -دارچین-ادویه طبخ ماهی -پودر سیر به مدت یک ساعت بعد در آرد سوخاری غلتانده شده و سرخ می شود
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,835
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2875
    پسند کرده
    1065

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان.يه روش پخت ماهي بهتون ميگم كه فوق العاده است موقع پخت اصلا بوي ماهي تو خونه نمياد موقع خوردن هم همه ميگن چي كار كردي كه مزه ماهي نميده يه مزه خوشمزه داره!!(خسته شدم از خود ستايي!!!!)
    ادويه مخصوص ماهي دو قاشق غذاخوري(تهيه شده از قشم كه البته هر ادويه بندري را ميتونيد استفاده كنيد)
    زردچوبه 1 ق.غ تمبر هندي هسته گرفته و از صافي رد شده حداقل نصف بسته
    نصف ليوان اب و نصف ليوان بيشتر سركه.(اگه سركه ترشيتون را با مواد خود ترشي بريزيد كه بهتر!!)
    پياز بزرگ دو عدد به صورت خلالي كه بشه قبل از پخت از مواد جداشون كرد!
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    فلفل دلمه اي نصفه باز هم خلالي و ...
    همه اين مواد را كه براي 2-3عدد ماهي قزل الاي بزرگ ميشه استفاده كرد را با هم مخلوط ميكنيم.اگه فيله ميكنيد كه هيچ.اما اگه ميخواين درسته و با پوست درستش كنيد بهتره با چاقو چند بار به صورت عمودي تو ماهي فرو كنيد تا مواد كامل به خورد ماهي بره.(با فاصله مناسب بزنيد چون بعد از پخت جاي چاقوها روي ماهي كاملا معلومه!)اين مواد را با ماهي مخلوط كنيد و چند ساعت داخل يخچال نگهداريد و بعد با ماهيتابه دو طرفه رژيمي بپزيد و كمي روغن كه سرخش هم بكنه يا به هر طريقي كه دلتون ميخواد!
    يا بعد از پخت همون جوري با تزيين بخوريد يا با پودر سوخاري و تخم مرغ سرخش كنيد.
    از من ماهي خور حرفه اي به شما نصيحت حتما حتما اين روش را امتحان كنيد عالي ميشه!!!!
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    123

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی


    >



    از بس سرخ شده مث ته ديگ شده...
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    123

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط parya_1368
    مهرجون منم میخوام مثه شما سرخ کنم ماهیت چیه؟روش سرخ کردنت؟عین ماهی رستوراناشده تو چی مزه دارش کردی؟
    پريا عزيز ماهي قزل الا بود ..اتا 2 ساعت در شکمش پياز و فلفل دلم هايي ودلمه ايي و نمک واب ليمو و شير زدم و موقع سرخ کردن فقط در روغن داغ سرخ کردم اول حرارت بالا بعد که ماهي خودشو گرفت حرارتوملايم ميکنيم...کمي هم رنگ زعفرون موقع سرخ کردن اضافه کردم...

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,452
    میزان امتیاز
    160
    پسند شده
    4359
    پسند کرده
    5480

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل آلای آب چشمه رو بعد از پاک وتمیز کردن نمک وفلفل قرمز وسیر خرد شده وزنجبیل تازه ی خرد شده ورب نارنج وآب لیمو مالیدم وگذاشتم دوساعتی بود هم بیرونش هم داخلش مواد رو زدم. دقت کنین زنجبیل چون عطرش زیاده کمتر از سیر ریختم.

    بعد هم گذاشتم تو هواپز وبه مدت 40 دقیقه با حرارت 12 درجه (حرارت ملایم)پخت .

    سر میز هم نیاز به مقداری فلفل ونمک داشت که طعم عالی پیدا میکرد. مزه ی زنجبیل خیلیخیلی کم محسوس بود اما طعم دلپذیری به غذا داده بود.

    سالادوسبزیجات
     
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    648
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    309
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی



    ماهی سالمون که دختری اینقدر ماهی دوست داره فرصت نمیده یه لیمو برش بدم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    628
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    612
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    باز هم ماهی تیلا پیا خوشمزه

    روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مزه دار شده با نمک فلفل پیاز کمی دارچین وپودر سوخاری حتی اگه مزه دارشم نکنین و فقط نمک بزنین هم خوبه

    تیکه هاشو باز کردم که سفیدی و لطافت گوشتش معلوم باشه وگرنه خودش خیلی یه تیکه ویه دست و خوشگل سرخ میشه اصلا از هم نمیپاشه .

    واقعا عالیه



    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۱:۲۴ بعد از ظهر
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    706
    میزان امتیاز
    54
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    36

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی


    قزل مزه دار شده با نمک و فلفل و پودر لیمو و ادویه جات(که من همیشه ادویه ماست و خیار هم میزنم!به خاطر پودر سبزیجاتش) و کمی آرد سوخاری.یه ساعتی به این وضع میمونه تا در روغن فراوانی که داخلش نمک و آب نارنج زدم سرخ بشه.
    زینب سادات۲ و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

صفحه 16 از 23 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما