نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 105 به 111 از 111
صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 411121314
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8647
    پسند کرده
    7576
    این ماهی روش پسرخالمه.تضمین میکنم اونقدر لذیذه که تا پوست معدتون از پری کش نیاد و باد نکنه نمیتونین از خوردنش دست بکشین.با متن خودش :
    همیشه بعد از پختن ماهی بصورت رژیمی با یک غذای بد بو روبرو هستیم.با این روش یک غذای رژیمی در عین حال خیلی خوشمزه (به نظر خودم) خواهیم داشت.


    • فیله ماهی قزل آلای سالمون
    • کلم بروکلی خرد شده،یک عدد کوچک
    • گوجه گیلاسی نصف یک بسته
    • سیر (ترجیحا تازه) 1 بوته متوسط،حبه شده، نصف شده
    • تره فرنگی حلقه شده 1عدد
    • سس سویا 3-4 تا در بطری سس بعنوان پیمانه
    • ادویه تندوری 1 قاشق مربا خوری (قابل حذف)
    • فلفل سبز تند 10 عدد
    • لیمو ترش تازه بزرگ 1 عدد

    نام: IMG_7353.jpg نمایش: 987 اندازه: 97.6 کیلو بایت
    فیله ماهی را به 4 قسمت تقسیم میکنیم.کف تابه دوطرفه را کمی چرب میکنیم.ماهی ها را از سمت پوست کف تابه میخوابانیم.روی هرکدام به صورت یکدست ادویه میپاشیم.سپس سطح ماهی ها را کامل با تره فرنگی و سیر میپوشانیم.کلم و گوجه ها را به همین صورت اضافه میکنیم.5 عدد از فلفل ها را به دیواره های تابه میچسبانیم و بقیه را روی مواد میچینیم.سس سویا را روی مواد میریزیم.در آخر آب لیمو را اضافه میکنیم.
    نام: IMG_7355.jpg نمایش: 994 اندازه: 97.9 کیلو بایت
    در ابتدا شعله را زیاد کرده.1 دقیقه منتظر میمانیم.صدای سرخ شدن (جیلیز و ویلیز) که به گوشمان رسید در تابه را بصورت کامل بسته و شعله را بسیار کم میکنیم . 40 دقیقه بعد در تابه را باز کرده منتظر میمانیم تا آب غذا کاملا تبخیر شود و مجدد به جیلیز و ویلیز بیفتد.غذا حاضر است.نوش جون.

    سرو این مدل ماهی با سبزی پلو نیز بسیار لذیذ است.
    نام: IMG_7357.jpg نمایش: 2345 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۴/۰۸/۲۳ در ساعت ۰۸:۴۵ بعد از ظهر
    باران67, khanom memar, m1361 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8647
    پسند کرده
    7576
    نقل قول نوشته اصلی توسط شروین نمایش پست ها
    سلام. مادر عزیزم یه مدل ماهی را می پزه که خیلی خاصه و خوشمزه.
    از ماهی جنوب خصوصا شیر ماهی میشه استفاده کرد.
    حدود 5-6 تا پیاز متوسط یا بزرگ را خلال می کنن بعد با روغن و رب و زردچوبه و نمک و فلفل کاملا پیازها را مخلوط می کنند تا پیازها رنگ قرمز بگیرن. بعد برش های ماهی را روی پیازها میذارن و ماهیتابه را میذارن روی گاز با شعله متوسط. حدود 1 ساعت پختش طول میکشه. میتونید بعد از اینکه ماهی را تست کردید دیدید پخته پیازها را بیارین رو ماهی را زیر پیازها قرار بدید میتونید این کار را هم نگنیدو طعمش عالیه. حتما تستش کنید.
    عزیزم در تابه باید باز باشه؟

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    2568
    پسند کرده
    29
    سلام دوستان من چند کیلو ماهی خریدم که ماهیش خیلی خوشمزست اما زیار تیغ داره و همسرم میگه که نمیخوره دیگه.حالا موندم چکارشون کنم.توروخدا اگه پیشنهادی دارین بهم بدین؟چکارشون کنم؟
    پیتزا
     
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    915
    نوشته های وبلاگ
    367
    میزان امتیاز
    1035
    پسند شده
    15015
    پسند کرده
    15330

    ویترین مدال ها

    ببین فرشته خانم من در حد اطلاعات خودم میگم

    اگه ماهی تیغ زیاد داره اسمش یا ماهی خارو هست یا صبور
    یکی از محبوب ترین ماهی های جنوب هست که فوق العاده خار دارن و نباید آنها را تیکه کرد و اصول خوردنش هم فرق داره
    ماهی را شکم پر کنید یا ساده سرخ کنید موقع خوردن کامل پهنش کنید یعنی مثل سفره از پهنا، تیغ وسط که سرتاسر هست جدا و گوشت ماهی را به سمت طرفین بکشید دیگه خار توی گوشت ماهی نمیاد (نمیدونم متوجه منظورم شدی، اگه خواستی تو خصوصی بهتون توضیح میدم)
    روش دیگه ماهی را بازم بدون تیکه کردن بخار پز کنی بعد که از حرارت افتاد خارها را جدا و با پیاز سرخ کنی یا موقع دم کردن برنج لایه لایه بریزید
    یا مخلوط ماهی بدون استخوان که با گشنیز و تمر و پیاز مخلوط بازم با برنج قاطی میشه و بهش هواری ماهی میگن
    در واقع هر چه ماهی درشت تر باشه تیغ ها هم درشت تر و خوردنش راحت تره
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۱:۴۵ قبل از ظهر
    باران67, sita-golam, کوئین و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    264
    پسند کرده
    282
    اگه ماهی را به صورت شکم باز در فر میگذارید که هیچ مشکلی نیست پولک ها به ظرف میچسبن و اگه فویل داشته باشه شستنش هم راحته و چون به ضخامت پوست افزوده میشه ماهی هم دیرتر میسوزه خیلی ها به عمد پولک را میذارن بمونه که ماهی از زیر نسوزه اگه دوست داری پولکش را بگیری چاقو را خلاف جهت روی پولک ها بکش
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمعدونی68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام ماهی رو تو فر درست کنم ... همیشه پولک ماهی رو جدا میکنیم ولی اینبار به پیشنهاد یکی از دوستان پولک ها رو نگرفتم...هنوز درستش نکردم میخواستم بدونم شما هم تا حالا ماهی رو با پولک درست کردین؟ اگر نه راه راحت جدا کردن پولک از ماهی رو بهم میگین؟خیلی ممنونم: )
    شمعدونی68 و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,735
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19906
    پسند کرده
    28901
    ترنم عزیز بیزحمت پست جالبتون رو تو تاپیک ماهی شکم پر بزارین یه لینک هم بدین به ماهی سوخاری
    رشته پلو
     
    باران67 و ترنم63 این نوشته را پسندیده.

  8. #111
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,735
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19906
    پسند کرده
    28901
    دوستان تا اطلاع ثانوی دراین تاپیک پست نزارین
    تاپیک در دست بازبینیه
    رشته پلو
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 411121314
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما