نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4054Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 1,073 به 1,080 از 1087
  1. #1073
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    398
    میزان امتیاز
    273
    پسند شده
    4373
    پسند کرده
    954
    سلام
    ماهی رو با پیاز ابلیمو نمک زعفرون مزه دار و سرخش کردم.



    نام: 20160707_144718.jpg نمایش: 504 اندازه: 100.1 کیلو بایت
    amir mami, zakizadeh, *هما* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  2. بانک بند ناف
  3. #1074
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    289
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    3520
    پسند کرده
    894
    ماهی قزل آلا که با پیاز و آبلیمو نمک و فلفل مزه دار کردم بعدم برای بچه ها در آرد سوخاری غلطوندم و در روغن داغ با حرارت بالا سرخ کردم و برای خودم داخل فر با یه مقدار پیاز و سیر و جعفری پختم

    نام: IMG_20161005_130047-1124051789.jpg نمایش: 443 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    *هما*, گیتار, mehr66 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1075
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    1861
    پسند کرده
    2738
    ماهی و ناگت میگو

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: ماهی.jpg
مشاهده: 445
حجم: 100.9 کیلو بایت

    ماهی تیلاپیا رو در سسی که خودم درست کردم یکی دو ساعتی قرار دادم و بعد سرخ کردم. (سُس : گلپر-پودر سیر-زردچوبه - نمک- کمی آب )
    ناگت میگو رو هم در روغن سرخ کردم.
    .
     
    *هما*, zakizadeh, mehr66 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  5. #1076
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    797
    پسند شده
    24504
    پسند کرده
    13953
    ماهی کفشک

    یک قالب کره اب کرده شش قاشق زعفران دم کرده رو با هم مخلوط کردم کمی نمک زنجفیل فلفل پودر سیر پیاز خلالی . ابلیمو و یه قاشق رب گوجه .. فبله های ماهی رو تو این محلول خوابوندم حدود نیم ساعت و دو تابه با کره سرخ کردم

    نام: IMG_20161003_134235.jpg نمایش: 1622 اندازه: 108.0 کیلو بایت
    .
     
    fingil 0 shishi, گیتار, شروین و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  6. #1077
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    88
    پسند شده
    1232
    پسند کرده
    806
    سلاماینا فیله ماهی قزل وبوقلمونه,فیله ماهیو به اندازه هایی که میبینین برش زدمو با کشیدن چاقواز پوستش جداکردم,اصل دستورش گفته بود ارد سوخاریو بااب سردمخلوط کرده وفیله روبزنین توش,اما من اول ارد سفید زدم بعد زدم تومخلوط پودر نون واب همسری که ازماهی خوشش نمیاد ,خیلی دوس داشت
    نام: 2016-10-29-20-48-26.jpg نمایش: 327 اندازه: 108.1 کیلو بایت
    zakizadeh, rasta-93, *هما* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  7. #1078
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    299
    میزان امتیاز
    134
    پسند شده
    2078
    پسند کرده
    1162
    ماهی رو تو روغن زیتون و فلفل و نمک خوابوندم و بعد تو تابه سرخ کردم.. پلو هم سه رنگ زعفرونی و سبزی پلو و ساده است که قابلمه رو روغن ریختم و فویل رو به انداره ارتفاع قابلمه کوچک کردم و گذاشتم و سه نوع برنج رو نوبتی ریختم فقط باید بصورت متناوب بریزید که فویل ها ثابت بشن و چون میخواستم بهم بچسبن فویلهارو کشیدم بیرون و بورانی قالبی اسفناج که اسفناج پخته رو با ماست غلیظ مخلوط کردم با نمک و پودر سیر و برگهایی از اسفناج رو کف قالب چیدم و بورانی رو ریختم و بعد لبه هارو برگردونم داخل ظرف و یه رو موند تو یخچال
    نام: 20161027_135823.jpg نمایش: 319 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    *هما*, m1361 و mah_85mina این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  8. #1079
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    299
    میزان امتیاز
    134
    پسند شده
    2078
    پسند کرده
    1162
    ماهی با پانکو. اول مزه دار کردن ماهی بعد آرد و تخم مرغ و بعد پانک
    نام: 20161110_140309.jpg نمایش: 274 اندازه: 94.6 کیلو بایت
    مینا.ک, m1361, zakizadeh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  9. #1080
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    116
    پسند شده
    1051
    پسند کرده
    822
    نام: PicsArt_12-09-09.29.54.jpg نمایش: 205 اندازه: 67.3 کیلو بایت
    ماهی قزل آلا رو بدون استخوان کردم بعد با نمک وپیاز خردشده مزه دار کردم بعد پیازها رو جدا کردم به اون زعفرون زدم بعد درسفیده تخم مرغ و در آرد که به اون نمک، فلفل، ادویه ماهی زدم وسرخ کردم
    باران67, گیتار, *هما* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما