نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3969Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 1080
صفحه 13 از 135 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مواد لازم:
    شیر ماهی= 800 گرم
    سرکه= چهار قاشق غذاخوری
    روغن =نصف پیمانه
    زنجبیل تازه رنده*شده= دو سانتی*متر
    نمک و فلفل =به میزان لازم
    زعفران دم*کرده و آبلیمو =از هر کدام دو قاشق غذاخوری
    پیاز خلال شده =یک عدد
    طرز تهيه:
    شیر ماهی را برش*زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
    نکته:
    می*توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مواد لازم:
    فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر)=۱۵۰ گرم
    پیاز کوچک= ۲عدد
    یک عدد لیمو+نصف فلفل دلمه رنگی+۱۰۰ گرم خیار شور+۱۰۰ گرم سبزی خوردن+گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ
    پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل
    طرز تهيه:
    ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.
    سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم .نوش جان!

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مواد لازم:
    ماهي بدون تيغ و پوست**كنده= 900 گرم
    سبزي شاهي=50 گرم
    مغز تخمه آفتابگردان= دو قاشق غذاخوري
    سير ساطوري شده= يك حبه
    پنير چدار رنده شده = 30 گرم
    روغن*زيتون= شش قاشق غذاخوري
    آبليمو= سه قاشق غذاخوري
    فلفل*دلمه*اي رنگي= دو عدد
    پياز قرمز خلالي شده= يك عدد
    كدو سبز حلقه شده= دو عدد
    پودر آويشن= نصف قاشق چايخوري
    نمك و فلفل*سياه= به ميزان لازم
    طرز تهیه:
    سينه* ماهي را شكاف داده و تيغ*هاي آن را جدا كنيد.شاهي، تخمه آفتابگردان، سير، پنير، سه قاشق غذاخوري روغن*زيتون و يك قاشق غذاخوري آبليمو را در دستگاه غذاساز به صورت پوره در*آوريد ودرون شكم ماهي را با آن پر كنيد. مي*توانيد از فيله بدون استخوان استفاده كرده و اين خمير را لاي دو فيله قرار دهيد و آن را با نخ محكم و تميز ببنديد تا جدا نشوند. روي ماهي آماده شده نمك و فلفل بزنيد.فلفل*ها را به صورت خلالي درشت خرد كنيد و به همراه كدو و پياز، كف يك قابلمه بريزيد. روي سبزي*ها، روغن*زيتون، آبليموي باقيمانده، نمك و فلفل بزنيد و آويشن بپاشيد. ظرف سبزي*ها را درون فر خاموش بگذاريد، سپس آن را با دماي 220 درجه سانتي*گراد يا 440 درجه فارنهايت روشن كنيد و اجازه دهيد غذا20 دقيقه در فر بماند. سپس ماهي را وسط سبزي*ها گذاشته و سطح آن را به روغن*زيتون آغشته كنيد، در ظرف را ببنديد و آن را 20 تا 25 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد.

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    باز هم ماهي سالمون با سس گريپ فروت از شف طيبه!
    ماهي سالمون رو كه جدا ميپزيم.
    توي ماهيتابه ديگه پياز نگيني شده رو تفت ميديم و گريپ فروت فيله شده و خرد شده رو بهش اضافه مي كنيم. كمي كه تفت خورد آب گريپ فروت رو ميريزيم روش و كمي بهش زمان ميديم تا جا بيفته!! نمك و فلفل هم اضافه مي كنيم
    بعد ميريزيم روي سالمون ها!

    بخاطر گريپ فروت كمي به تلخي ميزنه ولي من كه عاشقشم. تازه هم سالمون كالري منفي داره هم گريپ فروت!!!

    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    شیر ماهی که مزه دار شده و ماهیتابه چدنی گریل شده

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    44

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    شنيتسل قزل الا
    اگر دیگران توانستند
    نا امید نباش
    تو هم میتوانی
    اگر توانستی……مغرور نباش
    دیگران نیز میتوانند

  8. #103

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی



    با آبلیمو و نمک و کمی فلفل مزه دار کردم با روغن زیتون چربش کردم و گذاشتم توی فر .

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    368
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نوشين جون اگه اشتباه نكنم ماهيت قزل آلاست. درسته؟
    طبقه و دماي فر و مدت پخت رو هم ميگي؟
    آخه ماهيت خيلي خوش آب و رنگ شده. من ماهي رو كه توي فر ميذارم به ظرف پخت يا فويل ميچسبه!! :( و زير ماهي تميز در نمياد! شما چه شگردي داري كه اينطور نميشه؟؟؟
    زن بودن کار مشکلی است

صفحه 13 از 135 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما