نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 97 به 101 از 101
صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 310111213
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    2568
    پسند کرده
    29
    سلام دوستان من چند کیلو ماهی خریدم که ماهیش خیلی خوشمزست اما زیار تیغ داره و همسرم میگه که نمیخوره دیگه.حالا موندم چکارشون کنم.توروخدا اگه پیشنهادی دارین بهم بدین؟چکارشون کنم؟
    پیتزا
     
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  2. کارت پزشکی مهراز
    بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    915
    نوشته های وبلاگ
    367
    میزان امتیاز
    1035
    پسند شده
    15015
    پسند کرده
    15330

    ویترین مدال ها

    ببین فرشته خانم من در حد اطلاعات خودم میگم

    اگه ماهی تیغ زیاد داره اسمش یا ماهی خارو هست یا صبور
    یکی از محبوب ترین ماهی های جنوب هست که فوق العاده خار دارن و نباید آنها را تیکه کرد و اصول خوردنش هم فرق داره
    ماهی را شکم پر کنید یا ساده سرخ کنید موقع خوردن کامل پهنش کنید یعنی مثل سفره از پهنا، تیغ وسط که سرتاسر هست جدا و گوشت ماهی را به سمت طرفین بکشید دیگه خار توی گوشت ماهی نمیاد (نمیدونم متوجه منظورم شدی، اگه خواستی تو خصوصی بهتون توضیح میدم)
    روش دیگه ماهی را بازم بدون تیکه کردن بخار پز کنی بعد که از حرارت افتاد خارها را جدا و با پیاز سرخ کنی یا موقع دم کردن برنج لایه لایه بریزید
    یا مخلوط ماهی بدون استخوان که با گشنیز و تمر و پیاز مخلوط بازم با برنج قاطی میشه و بهش هواری ماهی میگن
    در واقع هر چه ماهی درشت تر باشه تیغ ها هم درشت تر و خوردنش راحت تره
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۱:۴۵ قبل از ظهر
    باران67, sita-golam, کوئین و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    264
    پسند کرده
    282
    اگه ماهی را به صورت شکم باز در فر میگذارید که هیچ مشکلی نیست پولک ها به ظرف میچسبن و اگه فویل داشته باشه شستنش هم راحته و چون به ضخامت پوست افزوده میشه ماهی هم دیرتر میسوزه خیلی ها به عمد پولک را میذارن بمونه که ماهی از زیر نسوزه اگه دوست داری پولکش را بگیری چاقو را خلاف جهت روی پولک ها بکش
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمعدونی68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام ماهی رو تو فر درست کنم ... همیشه پولک ماهی رو جدا میکنیم ولی اینبار به پیشنهاد یکی از دوستان پولک ها رو نگرفتم...هنوز درستش نکردم میخواستم بدونم شما هم تا حالا ماهی رو با پولک درست کردین؟ اگر نه راه راحت جدا کردن پولک از ماهی رو بهم میگین؟خیلی ممنونم: )
    شمعدونی68 و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  5. #100
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,735
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19907
    پسند کرده
    28904
    ترنم عزیز بیزحمت پست جالبتون رو تو تاپیک ماهی شکم پر بزارین یه لینک هم بدین به ماهی سوخاری
    رشته پلو
     
    باران67 و ترنم63 این نوشته را پسندیده.

  6. #101
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,735
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19907
    پسند کرده
    28904
    دوستان تا اطلاع ثانوی دراین تاپیک پست نزارین
    تاپیک در دست بازبینیه
    رشته پلو
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 310111213
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما