نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 1,017 به 1,024 از 1079
  1. #1017
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8967
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    ماهی من
    ماهی تیلا پیلا رو با نمک و آبلیمو مزه دار کردم . اول توی تخم مرغ زده شده بعد توی آرد سوخاری زدم ، دو بار این کار و کردم ، بعد هم سرخش کردم . کنارش هم پیاز سوخاری گذاشتم .

    فایل پیوست 209801
    Miss Razieh, افسونی, sita-golam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  2. #1018
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبجی نی نی آواتار ها
    صبا
    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    تهران-کرج
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    341
    پسند کرده
    89
    ماهی نیزه ای سوخاری شده با زیتونای خوشمزه محصول باغ پدرمنام: ۲۰۱۶۰۱۱۲_۱۳۱۸۵&#17.jpg نمایش: 668 اندازه: 72.8 کیلو بایت
    .
     
    m1361, mitra40, Miss Razieh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا درسته که گناه کارم
    ولی خب گناه دارم

  3. #1019
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    418
    پسند کرده
    685
    نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg. نمایش پست ها
    ماهی سالمون که با نمک و زردچوبه مزه دار و تو ماهیتابه با روغن و شعله کم سرخ و برشته شده.

    فایل پیوست 209621
    خانومی اینا ماهی سالمون نیستن
    اینا ماهی قزل الا هستند که بهشون رنگ دانه رنگی میدن تا گوشتش نارنجی رنگ بشه و به اسم سالمون با قیمت بالا بفروشن ماهی سالمون اندازه اشون بزرگ هست و واراداتی ان و زنده این ماهی به هیچ وجه تو کشور وجود نداره

    ماهی قزل آلا در لباس سالمون | خبرگزاری ایلنا

    قزل*آلا را رنگ می*کنند جای سالمون می*فروشند!

    فروش ماهی قزل آلای مولد به جای ماهی سالمون
    hengamehh, saeedeh mansoori, naz nazi و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1020
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    802
    نوشته های وبلاگ
    344
    میزان امتیاز
    1128
    پسند شده
    19305
    پسند کرده
    12229

    ویترین مدال ها

    نام: DSC00352.jpg نمایش: 609 اندازه: 100.0 کیلو بایت

    من ماهیای جنوب رو بیشتر از ماهیای شمال دوست دارم چون هم مزه بیشتری دارن هم تیغ کمتری این ماهی هم حلوا سیاهه ماهی رو باید حداقل 2 ساعت قبل مزه دار کرد چون زمان میبره تا ادویه ها به خوردش برن من ماهی رو با نمک و فلفل و زنجبیل مزه دار میکنم تا کمی از طبع سردش گرفته بشه بعد موقع سرخ کردن زعفرون رو با زرده تخم مرغ مخلوط میکنم و روش میمالم با حرارت کم سرخ میکنم و در تابه رو هم نیمه باز میذارم تا خمیر نشه و روغن هم به اطراف نپاشه
    hengamehh, افسونی, *شمیم* و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1021
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    ماهی حلوای سیاه

    ماهی رو از شب قبل با پیاز و سیر و نمک مزه دار کردم
    سطح ماهی رو کمی چرب کردم و داخل تابه رژیمی سرخش کردم

    میس مهسا, *** صحرا 61 ***, باران67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1022
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra125 آواتار ها
    زهرا ایرانی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    1127
    پسند کرده
    573
    سلام به همه دوستان عزیز




    اینم سبزی پلو با ماهی شیر

    ماهی رو با نمک و زردچوبه مزه دار کردم و سرخ کردم


    اول که ماهی رو گذاشتم تو بشقاب به نظرم خیلی خوشگل و شبیه قلب بود.

    جو گیر شدم عکس گرفتم بزارم تو مامی سایت

    حالا که اومدم عکس بزارم کارای تزیین شده بچه*ها
    رو دیدم کلی خجالت کشیدم. این کجا و کارای دوستان هنرمند کجا. شما بزارید به حساب زنگ تفریح









    نام: DSC_0014.jpg نمایش: 466 اندازه: 79.6 کیلو بایت








    نام: DSC_0013.jpg نمایش: 459 اندازه: 79.4 کیلو بایت
    Miss Razieh, افسونی, *باران و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1023
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    890
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    940
    پسند شده
    14467
    پسند کرده
    14669

    ویترین مدال ها

    پخت ماهی به روش جنوبی های عزیز

    البته من جنوبی نیستم ولی دوستان و فامیل های زیادی دارم که جنوبی هستن و این ماهی را به روش اونها طبخ کردم

    این سبزی به نام هشو معروف هست
    شامل : گشنیز + سیر + پیاز + تمرهندی + نمک + فلفل + روغن
    که معمولا برای ماهی هایی مثل صبور استفاده میشه و البته ماهی هایی که میخواهیم شکم پر درست کنیم ، چون خوردن این ماهی ها به علت تیغ زیادی که داره خیلی قلق داره و از آنجا که بنده بعد از چند سال که به مهمانی جنوبی ها میرم هنوز نتونستم درست این ماهی را بخورم (این را از بابت قلقش گفتم ).

    پیاز خرد شده را کمی تفت میدهیم و گشنیز خرد شده + پودر سیر یا سیر رنده شده بهش اضافه میکنیم و حسابی تفت میدهیم بعد هم تمرهندی که با آب گرم خیس کردیم ( عصاره اش ) را به به سبزی اضافه میکنیم و میگذاریم جا بیافته
    اونوقت تو شکم ماهی را از مواد سبزی پر میکنیم و یه دوخت هم میزنیم که حین سرخ شدن بیرون نریزه
    به ماهی هم ادویه و آرد میزنیم و سرخش میکنیم

    zakizadeh, ترنم63, Miss Razieh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1024
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    387
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    221
    پسند شده
    2318
    پسند کرده
    2311
    ​ن عکس از ماهیه شکم*پرم ندارم*... اما با دستوور شف طیبه عزیز بود واقعاعالی و خوشمزه بود
    ***
     
    عشقی که تو نباشی میمیره
    عشقی که تو دست تو گل داده

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما