نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3969Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 1,001 به 1,008 از 1080
  1. #1001
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    سلام دوستان من چند کیلو ماهی خریدم که ماهیش خیلی خوشمزست اما زیار تیغ داره و همسرم میگه که نمیخوره دیگه.حالا موندم چکارشون کنم.توروخدا اگه پیشنهادی دارین بهم بدین؟چکارشون کنم؟
    پیتزا
     
    kurosh1 و &yeganeh& این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  2. بانک بند ناف
  3. #1002
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14519
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    ببین فرشته خانم من در حد اطلاعات خودم میگم

    اگه ماهی تیغ زیاد داره اسمش یا ماهی خارو هست یا صبور
    یکی از محبوب ترین ماهی های جنوب هست که فوق العاده خار دارن و نباید آنها را تیکه کرد و اصول خوردنش هم فرق داره
    ماهی را شکم پر کنید یا ساده سرخ کنید موقع خوردن کامل پهنش کنید یعنی مثل سفره از پهنا، تیغ وسط که سرتاسر هست جدا و گوشت ماهی را به سمت طرفین بکشید دیگه خار توی گوشت ماهی نمیاد (نمیدونم متوجه منظورم شدی، اگه خواستی تو خصوصی بهتون توضیح میدم)
    روش دیگه ماهی را بازم بدون تیکه کردن بخار پز کنی بعد که از حرارت افتاد خارها را جدا و با پیاز سرخ کنی یا موقع دم کردن برنج لایه لایه بریزید
    یا مخلوط ماهی بدون استخوان که با گشنیز و تمر و پیاز مخلوط بازم با برنج قاطی میشه و بهش هواری ماهی میگن
    در واقع هر چه ماهی درشت تر باشه تیغ ها هم درشت تر و خوردنش راحت تره
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۱:۴۵ قبل از ظهر
    باران67, sita-golam, کوئین و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1003
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3995
    پسند کرده
    904
    سلام
    روش های پخت ماهی
    ماهی رو با پیاز خردشده+نمک+ابلیمو +زعفرون چن س مزه دار کردم وتوی روغن سرخش کردم.

    نام: 20151125_210057-1.jpg نمایش: 730 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    نام: 20151125_210149.jpg نمایش: 715 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    باران67, ELAHE_ABAN, hana67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  5. #1004
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    نقل قول نوشته اصلی توسط kurosh1 نمایش پست ها
    ببین فرشته خانم من در حد اطلاعات خودم میگم

    اگه ماهی تیغ زیاد داره اسمش یا ماهی خارو هست یا صبور
    یکی از محبوب ترین ماهی های جنوب هست که فوق العاده خار دارن و نباید آنها را تیکه کرد و اصول خوردنش هم فرق داره
    ماهی را شکم پر کنید یا ساده سرخ کنید موقع خوردن کامل پهنش کنید یعنی مثل سفره از پهنا، تیغ وسط که سرتاسر هست جدا و گوشت ماهی را به سمت طرفین بکشید دیگه خار توی گوشت ماهی نمیاد (نمیدونم متوجه منظورم شدی، اگه خواستی تو خصوصی بهتون توضیح میدم)
    روش دیگه ماهی را بازم بدون تیکه کردن بخار پز کنی بعد که از حرارت افتاد خارها را جدا و با پیاز سرخ کنی یا موقع دم کردن برنج لایه لایه بریزید
    یا مخلوط ماهی بدون استخوان که با گشنیز و تمر و پیاز مخلوط بازم با برنج قاطی میشه و بهش هواری ماهی میگن
    در واقع هر چه ماهی درشت تر باشه تیغ ها هم درشت تر و خوردنش راحت تره
    ممنون از کمکت عزیزم.متاسفانه ماهیش یکم ریزه.اسمش هم ماهی خارو هست.

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط kurosh1 نمایش پست ها
    ببین فرشته خانم من در حد اطلاعات خودم میگم

    اگه ماهی تیغ زیاد داره اسمش یا ماهی خارو هست یا صبور
    یکی از محبوب ترین ماهی های جنوب هست که فوق العاده خار دارن و نباید آنها را تیکه کرد و اصول خوردنش هم فرق داره
    ماهی را شکم پر کنید یا ساده سرخ کنید موقع خوردن کامل پهنش کنید یعنی مثل سفره از پهنا، تیغ وسط که سرتاسر هست جدا و گوشت ماهی را به سمت طرفین بکشید دیگه خار توی گوشت ماهی نمیاد (نمیدونم متوجه منظورم شدی، اگه خواستی تو خصوصی بهتون توضیح میدم)
    روش دیگه ماهی را بازم بدون تیکه کردن بخار پز کنی بعد که از حرارت افتاد خارها را جدا و با پیاز سرخ کنی یا موقع دم کردن برنج لایه لایه بریزید
    یا مخلوط ماهی بدون استخوان که با گشنیز و تمر و پیاز مخلوط بازم با برنج قاطی میشه و بهش هواری ماهی میگن
    در واقع هر چه ماهی درشت تر باشه تیغ ها هم درشت تر و خوردنش راحت تره
    ممنون از کمکت عزیزم.متاسفانه ماهیش یکم ریزه.اسمش هم ماهی خارو هست.
    پیتزا
     
    zakizadeh این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  6. #1005
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28911
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    ماهی قزل آلا رو بعد از شستن با نمک و فلفل سیاه و آبلیمو برای چند ساعت مزه دار میکنم.
    موقع سرخ کردن هم تو مخلوط(آرد،تخم گشنیز،زردچوبه،پودر سیر،فلفل قرمز)زده و سرخ می کنم.

    الهام بانو, گیتار, ELAHE_ABAN و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #1006
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    199
    سلام بهجت جون منم همیشه ماهی قزل آلا میگیرم و روش پختم هم درست مثل مال شماست یعنی مزه دارکردن وحتی ادویه هایی که استفاده میکنید ولی من چون توی ماهیتابه سرخ میکنم اینجوریکدست سرخ نمیشه شماازسرخ کن استفاده میکنید یاازروش روغن شناور استفاده میکنید که اینحور ماهی تون خوشگل سرخ شده ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
    باران67 و Behjat این نوشته را پسندیده.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  8. #1007
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28911
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاپرک( مامی آزی) نمایش پست ها
    سلام بهجت جون منم همیشه ماهی قزل آلا میگیرم و روش پختم هم درست مثل مال شماست یعنی مزه دارکردن وحتی ادویه هایی که استفاده میکنید ولی من چون توی ماهیتابه سرخ میکنم اینجوریکدست سرخ نمیشه شماازسرخ کن استفاده میکنید یاازروش روغن شناور استفاده میکنید که اینحور ماهی تون خوشگل سرخ شده ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
    ممنون شاپرک جون
    نه عزیزم تو ماهیتابه چدنی سرخ میکنم
    روغن هم زیاد نمی ریزم یعنی به روش شناور نیست در حدی که کف تابه روغن باشه
    شاید شما قبل از اینکه خوب سرخ و برشته بشه پشت و رو میکنی
    مامی سجاد, helia59 و sita-golam این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  9. #1008
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    ماهی سالمون خوشمزه
    ماهی رو با نمک و ابلیمو کمی زردچوبه و زعفرون مزه دار کردم سپس سرخ کردم
    با سبزی پلو و سیر ترشی میل شد
    نام: photo_2015-12-13_08-19-57.jpg نمایش: 479 اندازه: 104.0 کیلو بایت
    hasti68, zakizadeh, گیتار و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما