نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 977 به 984 از 1079
  1. #977
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nusha92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    391
    پسند کرده
    1089
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin r نمایش پست ها



    سلام دوستای گل و عزیز
    این ماهی شکم پر مزه بسیار عالی داره پسر من اصلا ماهی دوست نداره اما این مدلش رو با لذت میخوره اصولا بچه ها برای بعضی غذاها بهانه میگیرن پس در این موارد خلاقیت و تنوع حرف اول رو میزنه

    امیدوارم شما هم برای عزیزانتون درست کنید و خوشتون بیاد


    مواد لازم:
    ماهی بزرگ ................1عدد(من از ماهی قزل استفاده کردم )

    تمبرهندی.................1/4بسته

    سیر ...............5حبه

    سبزی ماهی.............300گرم

    آرد................1قاشق سوپخوری

    پیاز..................1عددمتوسط

    ادویه وفلفل..............1قاشق چایخوری

    نمک و روغن ..................به مقدار لازم


    طرزتهیه:

    اول فلسهای ماهی رو میگیریم و خوب میشوریمش و میذاریمش تو یه ابکش وقتی ابش رفت نمکش میزنیم و میذاریم یکی دو ساعت تا مزه دار بشه (من از شب قبل نمک زدم و گذاشتم تو یه ظرف روش سلفون کشیدم گذاشتم تو یخچال )




    ابتدا سبزی رو پاک میکنیم خوب میشوریمش وقتی ابش رفت خرد میکنیم ومثل سبزی قرمه سرخش میکنیم

    تمبرهندی رو با نصف استکان اب و ارد مخلوط میکنیم و کنار میذاریم سیر رو پوست میگیریم و با فلفل و ادویه حسابی تو هاون میکوبیمش(من ریختمش تو یه ظرف و با گوشت کوب خوب کوبیدمش)

    پیازها رو نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفتشون بدیدوقتی طلایی شد سیر و فلفل وبیده شده رو بهمراه سبزی سرخ اضافه کنیدو مقداری تفت بدید.



    بعد زرشک و گردوی نیم کوب رو اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم




    سپس اب غلیظ شده تمبر هندی رو درون سبزی میریزیم و مواد رو خوب هم میزنیم کمی هم نمک میریزیم



    بعد ماهی نمک زده رو خوب میشوریم ومیذاریم ابش گرفته بشه سپس مواد رو داخل شکم ماهی میریزیم و به نخ و سوزن شکم ماهی رو میدوزیم (حتما نخ رو چند لایه کنید )

    دقت کنید که مواد رو به ندازه درون شکم ماهی بریزید که از لای شکم ماهی بیرون نزنه



    بعد سینی فر رو با یک قاشق روغن مایع چرب کنید و ماهی رو بزارید توش
    میره تو فر 180 درجه برای یک ساعت یا هر وقت که ماهی بپزه


    تو اونتستر دما رو روی 160 درجه سانتیگراد میذاریم

    بعد هم میاریم ونوش جان میکنیم

    واقعا خوشمزه میشه امیدوارم شما هم این روش رو امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید

    سلام و ممنون از دستور هوس انگیزت.سبزی ماهی چیه؟ممنون می شم جواب بدی گلم.
    *سما, nasrin r, سوهی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #978
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    این ماهی روش پسرخالمه.تضمین میکنم اونقدر لذیذه که تا پوست معدتون از پری کش نیاد و باد نکنه نمیتونین از خوردنش دست بکشین.با متن خودش :
    همیشه بعد از پختن ماهی بصورت رژیمی با یک غذای بد بو روبرو هستیم.با این روش یک غذای رژیمی در عین حال خیلی خوشمزه (به نظر خودم) خواهیم داشت.


    • فیله ماهی قزل آلای سالمون
    • کلم بروکلی خرد شده،یک عدد کوچک
    • گوجه گیلاسی نصف یک بسته
    • سیر (ترجیحا تازه) 1 بوته متوسط،حبه شده، نصف شده
    • تره فرنگی حلقه شده 1عدد
    • سس سویا 3-4 تا در بطری سس بعنوان پیمانه
    • ادویه تندوری 1 قاشق مربا خوری (قابل حذف)
    • فلفل سبز تند 10 عدد
    • لیمو ترش تازه بزرگ 1 عدد

    نام: IMG_7353.jpg نمایش: 934 اندازه: 97.6 کیلو بایت
    فیله ماهی را به 4 قسمت تقسیم میکنیم.کف تابه دوطرفه را کمی چرب میکنیم.ماهی ها را از سمت پوست کف تابه میخوابانیم.روی هرکدام به صورت یکدست ادویه میپاشیم.سپس سطح ماهی ها را کامل با تره فرنگی و سیر میپوشانیم.کلم و گوجه ها را به همین صورت اضافه میکنیم.5 عدد از فلفل ها را به دیواره های تابه میچسبانیم و بقیه را روی مواد میچینیم.سس سویا را روی مواد میریزیم.در آخر آب لیمو را اضافه میکنیم.
    نام: IMG_7355.jpg نمایش: 940 اندازه: 97.9 کیلو بایت
    در ابتدا شعله را زیاد کرده.1 دقیقه منتظر میمانیم.صدای سرخ شدن (جیلیز و ویلیز) که به گوشمان رسید در تابه را بصورت کامل بسته و شعله را بسیار کم میکنیم . 40 دقیقه بعد در تابه را باز کرده منتظر میمانیم تا آب غذا کاملا تبخیر شود و مجدد به جیلیز و ویلیز بیفتد.غذا حاضر است.نوش جون.

    سرو این مدل ماهی با سبزی پلو نیز بسیار لذیذ است.
    نام: IMG_7357.jpg نمایش: 2272 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۴/۰۸/۲۳ در ساعت ۰۸:۴۵ بعد از ظهر
    باران67, khanom memar, m1361 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  3. #979
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    نقل قول نوشته اصلی توسط شروین نمایش پست ها
    سلام. مادر عزیزم یه مدل ماهی را می پزه که خیلی خاصه و خوشمزه.
    از ماهی جنوب خصوصا شیر ماهی میشه استفاده کرد.
    حدود 5-6 تا پیاز متوسط یا بزرگ را خلال می کنن بعد با روغن و رب و زردچوبه و نمک و فلفل کاملا پیازها را مخلوط می کنند تا پیازها رنگ قرمز بگیرن. بعد برش های ماهی را روی پیازها میذارن و ماهیتابه را میذارن روی گاز با شعله متوسط. حدود 1 ساعت پختش طول میکشه. میتونید بعد از اینکه ماهی را تست کردید دیدید پخته پیازها را بیارین رو ماهی را زیر پیازها قرار بدید میتونید این کار را هم نگنیدو طعمش عالیه. حتما تستش کنید.
    عزیزم در تابه باید باز باشه؟
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  4. #980
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    peendar 1391 آواتار ها
    پندار
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    4207
    پسند کرده
    2744
    ماهی توی فر
    ماهی سفید رو با زعفرون و نمک و فلفل و آبلیمو طعم دار کردم
    و روش مقداری سیر تازه خرد شده ریختم

    ته ظرفم رو با روغت زیتون چرب گردم و ماهی ها رو داخل فر گذاشتم خیلی خونام: CAM00138.jpg نمایش: 704 اندازه: 110.5 کیلو بایتنام: CAM00140.jpg نمایش: 706 اندازه: 117.3 کیلو بایتشمزه شده بود
    ترنم63, kurosh1, maman_mahya و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #981
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    تیلا پیلا رو با زردچوبه و فلفل و نمک و ابلیمو مزه دار کردم و تو روغن سرخش کردم.

    نام: DSC_1991.jpg نمایش: 667 اندازه: 66.4 کیلو بایت
    .............
     
    kurosh1, باران67, مهرافروز و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #982
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرغ بهشت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    محل سکونت
    شهر مقدس قم
    نوشته ها
    491
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    942
    پسند کرده
    176
    ماهي توفرنام: image.jpg نمایش: 587 اندازه: 104.4 کیلو بایت
    kurosh1, anar1390, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #983
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    محل سکونت
    بیرجند
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    426
    پسند کرده
    150
    سلام ببخشید یه ماهی مناسب برای کباب کردن رو اتیش چیه؟ ممنون از راهنماییتون
    عطر سیب این نوشته را پسندیده.

  8. #984
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241
    ماهی تیلا پیا
    مزه دار کردم با نمک و آبلیمو و پیاز و زرد چوبه و روغن زیتون. و بعد از چند ساعت سرخشون کردم



    افسونی, zakizadeh, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما