نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 961 به 968 از 1079
  1. #961
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    891
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    946
    پسند شده
    14509
    پسند کرده
    14681

    ویترین مدال ها

    پخت ماهی شکم پر
    مواد داخل شکم ماهی ( شنبلیله + گشنیز+پیاز و سیرخرد شده + تمرهندی )
    ماهی قبل از فر
    نام: DSC02407.jpg نمایش: 801 اندازه: 41.5 کیلو بایت

    برای گذاشتن سرمیز هم سرش را جدا کردم تا پسرم نفهمه و از ماهی بدش نیاد
    نام: DSC02417.jpg نمایش: 786 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۲/۲۵ در ساعت ۰۷:۱۱ قبل از ظهر
    سوگند من, سمنو, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #962
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شروین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    270
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    615
    پسند کرده
    1340
    سلام. مادر عزیزم یه مدل ماهی را می پزه که خیلی خاصه و خوشمزه.
    از ماهی جنوب خصوصا شیر ماهی میشه استفاده کرد.
    حدود 5-6 تا پیاز متوسط یا بزرگ را خلال می کنن بعد با روغن و رب و زردچوبه و نمک و فلفل کاملا پیازها را مخلوط می کنند تا پیازها رنگ قرمز بگیرن. بعد برش های ماهی را روی پیازها میذارن و ماهیتابه را میذارن روی گاز با شعله متوسط. حدود 1 ساعت پختش طول میکشه. میتونید بعد از اینکه ماهی را تست کردید دیدید پخته پیازها را بیارین رو ماهی را زیر پیازها قرار بدید میتونید این کار را هم نگنیدو طعمش عالیه. حتما تستش کنید.
    نام: image-89728da4bc6fa007a594f92f2ea9a59424968b707c1b807274c8efdaf7abced3-V.jpg نمایش: 744 اندازه: 111.8 کیلو بایتنام: image-74bf40697af9a31096fa1e2d5d3df60d9c2ca3e18dcf3418170c57c6b9df1f56-V.jpg نمایش: 747 اندازه: 111.0 کیلو بایتنام: image-be78a446e65e73e28277cc07066c4aa5499b4f9fd28287da42b94a55d080dfb0-V.jpg نمایش: 730 اندازه: 113.4 کیلو بایتنام: image-6a3cb29c9023d101150f7715327d242fa667e1771a9bacf711da42012c7ddfc5-V.jpg نمایش: 718 اندازه: 115.4 کیلو بایت
    مهمان مامان
     
    titish khanoom, aydaa, zakizadeh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود. الان هم یکی هست یکی نیست ولی خدای من همیشه هست.

  4. #963
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    اردک ماهی
    تکه های ماهی رو با ارد و ادویه شامل نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری و پودر اویشن مخلوط شده پوشش دادم و با روغن سرخ کردم در کنار سبزی پلو بسی خوشمزه بود
    m1361, افسونی, nusha92 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #964
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,686
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18603
    پسند کرده
    14995
    بچه ها تو ماهی های شمال ماهی بدون تیغ هم هست؟؟؟
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  6. #965
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    ماهی قزل آلا
    ماهی رو داخل ابلیمو ، زعفران اب شده ، نمک ، پودر سیر ،پودر زنجبیل، به مدت چند ساعت خوابوندم .
    بعد داخل ارد سوخاری و باز پودر سیر خوابوندم و سرخ کردم .
    چند تکه کلم بروکلی داشتم ، داخل اب نیم پزش کردم بعد توی سبد ریخته تا ابش بره بعد داخل یک ظرف که یک عدد تخم مرغ زده با زعفران غلطاندم و در ارد سوخاری زدم و سرخ کردم و کنار ماهی گذاشتم .
    نام: IMG_20150620_210759.jpg نمایش: 1748 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    ترنم63, kurosh1, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  7. #966
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    6178
    پسند کرده
    5562
    نام: CAM01719.jpg نمایش: 1893 اندازه: 58.2 کیلو بایت
    ماهی رو حدود دو ساعت با پیاز و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و کمی پودر سیر مزه دار کردم بعد تو ماهیتابه برخش کردم برنجم موقع دم کردم شوید خشک بهش زدم
    دیزی
     
    m1361, golbarg., nusha92 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  8. #967
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    ماهی شوریده سرخ شده
    نام: 6.jpg نمایش: 585 اندازه: 97.7 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    پیتزا
     
    amir mami, m1361 و مامان حدیث جون این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  9. #968
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    زمین خدا
    نوشته ها
    324
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1444
    پسند کرده
    155
    سلام بر همگی
    روشی عاقلانه و حکیمانه برای سرخ کردن ماهی:
    گوشت ماهی همونطور که میدونید خیلی زود میپزه و در حرارتِ کم
    بک ماهی مثل شوریده رو بگیریدماهی شوریده بسیار زودپز و خوش طعم هست البته از نظر قیمت بعد از حلوی هست . حلوی این روزها حدود 55 ت و شورید حدود 30 تا 35 هست البته در سواحل خلبج فارس خیلی تازه تر و ارزانتر از شهرهای دیگه هست
    خود فروشنده پَر و پیتش میکنه !!! و تمیزش میکنه و تکه تکه اش میکنه و میده به شما
    قبل از سرخ کردنش باید دستکش ظرفشوئی بپوشید و خوب شسته بشه و اگر هنوز فَلس داره اونها رو بگیرید . در بعضی جاها به فلس میگن پولک
    مراقب باشید تیغهاش و استخوانهاش دستکش رو سوراخ نکنه . البته شوریده تیغهاش خیلی کمه .
    بعدش کمی فشار بدین تا آبش دربیاد
    کمی زردچوبه رو با آرد سفید گندم قاطی کنید و در یک بشقاب بزرگ یا سینی بریزید
    نمک سَم هست . بهتره نمک اضافه نکنید و به جاش موقع خوردن ماهی کمی لیمو بفشارید روش
    اگر در خانه کسانی هستند که هنوز به خطر نمک پی نبرده اند و با غذا نمک میخورند , پس مقدار بسیار کمی نمک ید دار درجه یک اصلی استاندارد اضافه کنین به آرد و زردچوبه و مخلوط کنین
    نمک ید دار اصل و باکیفیت مثل شکر بلور بلور هست و در ظرف تیره و دربسته فروخته میشه و بعد از حدود یک سال از تاریخ تولیدش یدش از بین میره و میشه نمک معمولی و فقط به درد ضد عفونی کردن سبزیجات میخوره
    این موضوع روی قوطیهای نمک ید دار امریکائی و اروپائی با خط درشت نوشته شده
    اگر نمک "پودر مانند" و مثل گچ هست , تقلبی و بدون ید و چه بسا غیر بهداشتی و ناسالم هست
    فراموش نکنین که غذای سالمی که زیاد خوشمزه نباشه خیلی خیلی بهتر از غذای خوشمزه ی غیر بهداشتی و ناسالم و مُضر هست . برای همین خدا بهمون عقل داده تا خطرها رو بشناسیم و ازشون پرهیز کنیم
    =======================================
    اصلاً کلمه ی تقی یا مُتَقّي یعنی پرهیزگار یعنی کسی که از هر چیزی که بهش ضرر میزنه دوری میکنه .
    تقوی یعنی دوری کردن از هر چیزی که ضرر داره
    وقتی میگن إتَّقوا الله , یعنی پرهیز کنید از خشم و غضبِ خدا و لعنت خدا و عذاب خدا

    =======================================
    پس در تهیه ی غذا به خودتون و اهل خونه رحم کنید و از نمک و شکر و روغن پرهیز کنین و بسیار بسیار کم استفاده کنین چون ضرر داره
    ماهیتابه ی نسوز و نچسب رو آماده کنین
    فقط سه یا چهار قاشق غذاخوری روغن مایع درجه یک بریزید توی ماهیتابه و بمالیدش به همه ی جای ماهیتابه
    حالا میرسیم به یکی از مهمترین قسمتهای آشپزی که بسیاری از خانومها و آقایون در اون اشتباه میکنند
    تنظیم شعله ی گاز
    متاسفانه بیشتر مردم در هنر تنظیم شعله گاز مهارت ندارند و شعله رو زیاد میکنند و باعث سوختن روغن و غذا و سرطانزا شدنش و سوختن لایه ی تفلن نسوز و کم شدن عمر ماهیتابه و سوختن ته دیگ برنج و گوشت و سرطانزا شدنش و سوختن دسته های ظروف آشپزی میشند و همچنین مصرف زیاد گاز و پخش شدن بخار روغن زیاد در آشپزخانه و خانه میشند که باعث چرب شدن در و دیوار و سقف و اسباب و اثاثیه میشه
    ان شاء الله در تاپیک دیگری مفصلاً در موردش مطلب درج خواهد شد البته اگر که عمری باقی باشه

    روغن توی ماهیتابه باید بسیار کم جلز و ولز کنه یعنی شعله ی زیر ماهیتابه باید حدود یک سانت باشه فقط
    شاید بگین اینطوری غذا پخته نمیشه
    یادتون باشه قراره ماهی سرخ کنین
    یک کار دیگه هم انجام خواهیم داد که خیلی تاثیر داره در پخته شدن غذا در ماهیتابه با شعله ی کم استفاده از یک درب قابلمه برای پوشاندن ماهیتابه این درب نباید کامل کیپ بشه تا مقداری بخار آب بتونه از کنارش خارج بشه
    این درب باعث حبس شدن انرژی حرارتی در داخل ماهیتابه میشه و باعث زود پختن و یکنواخت پخته شدنِ غذا و پختنش در حرارت کم و بهداشتی بودنش میشه و همچنین صرفه جوئی در مصرف گاز یا برق و صدمه ندیدن ماهیتابه و نسوختن روغن و بسیار کم بخار شدنش میشه این همه مزایا فقط با شعله ی کم و استفاده از درپوش مناسب
    این قدرتِ علم و دانش هست (Power of science پاور آف سایِنس)
    برای همینه که شب روز باید بگیم خدایا دانش مرا بیفزا (رَبِّ زِدني علما rabbe zedni 3elma - این یکی از دعاهای ذکر شده در قرآن کریم هست )


    حالا از منبر میایم پائین و میریم سر ادامه ی آشپزی
    اصلاً لازم نیست صبر کنین تا ماهیتابه داغ بشه
    ماهی ها رو به مخلوطِ آرد و زردچوبه آغشته میکنیم به طوری که اصلاً گوشتِ ماهی پیدا نباشه . توی بازار ادویه ی مخصوص ماهی هم بصورت آماده فروخته میشه اما بهتره بدون ادویه باشه . سلیقه ها فرق میکنه . بعضیها نمیتونند بدون ادویه ماهی بخورند .
    قطعات ماهی رو از سمت پوستش میچینیم توی ماهیتابه
    درب ماهیتابه رو میذاریم
    اولش شغله باید 1.5 سانت باشه اما همینکه صدای روغن دراومد دیگه باید شعله یک سانت یا حتی کمتر بشه طوری که خیلی کم جلز و ولز کنه یعنی ثانیه ای یک صدا
    اصلاً لازم نیست ماهی رو برگردونین
    زودپز بودنِ ماهی و درپوش ماهیتابه و حرارت خیلی کم در حد 200 درجه باعث پختن تمام ماهی میشه بشرطی که ضخامتش از 3 سانت یا 3.5 سانت بیشتر نباشه
    برید استراحت کنین یا تلویزیون تماشا کنین یا کار دیگری انجام بدین
    یادتون باشه باید روغن خیلی خیلی کم جلز و ولز کنه وگرنه شعله زیاده
    بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه برگردین
    درب رو بردارین
    احتمالاً دیگه ماهی در حد لازم و بهداشتی سرخ شده و احتیاج به برگرداندن هم نداره و پوستش هم برشته و طلائی شده که بهتره خورده نشه . اگر هم مشتری داره , خوردنش ضرری نداره
    گوشت ماهی فقط باید در حدی بپزه که لایه های بالائی که سمت دذب قابلمه هست راحت از هم جدا بشه تا خواصش حفظ بشه
    اگر در خانه کسی دارین که مغزش هنوز برنامه ریزی نشده برای خوردن غذای سالم و دوست داره دو طرف ماهی سرخ بشه , دو قاشق روغن اضافه کنین و سهم اون رو براش برگردونین و شعله رو دو سه میلیمتر زیاد کنین و درب قابلمه رو بذارید و 5 دقیقه بعد برگردین و برش دارین
    دیگه ماهی سرخ کردن اقتصادیتر و راحت تر و سالمتر و بهداشتی تر از این نمیشه
    بیخودی نمیخواد بالای سرش وایسین
    نیاز به برگردوندن نداره
    ماهیتابه و روغن نمیسوزه
    ماهی به ماهیتابه نمىچسبه
    شستن ماهیتابه با کمی مایع ظرفشوئی و یک اسفنج نرم یا خود دستکش ظرفشوئی راحت انجام میشه
    بخار روغن نمىپیچه توی آشپزخونه و خونه
    هود کمتر چرب میشه
    گاز کثیف نمیشه با پرتاب قطعات غذا و روغن
    سوسک نمیاد سر گاز برای خوردن قطعات غذا و روغن
    تمیز کردن گاز دیر به دیر انجام میشه
    <br>
    با همین روش میشه نیمرو درست کرد بدون روغن با شعله ی بسیار کم که اصلاً صدائی از ماهیتابه بلند نشه
    نظر و پیشنهادی بود بفرمائین
    ==============================
    هشـــــدار :
    از قاشقها و کفگیرهای چوبیبرای سرخ کردن استفاده نکنین چون روغن رو جذب میکنه و دیگه هم پاک نمیشه بلکه فاسد میشه و مىگنده و برای سلامتی ضرر داره
    فقط از کفگیرهای پلاستیکی بسیار با کیفیت ژاپنی و اروپائی و امریکائی اصل استفاده کنین که حرارت زیاد رو تحمل میکنه و موقع خریدنش اصلاً بو نمیده و حرارت زیاد رو تحمل میکنه و راحت هم شسته میشه
    اگر با شعله کم غذا سرخ کنین و فقط هم موقع برگردوندنِ سریع غذا از کفگیر پلاستیکی استفاده کنین , صــــد سال عمر میکنه
    اگر موقع خریدش بو میده , با پلاستیک بنجل و معمولی درست شده . نخرین .
    اصلیش گرانه اما سلامتی رو بهتون هدیه میده و دهها سال عمر داره
    ویرایش توسط MOHAMMAD_ASEMOONI : ۱۳۹۴/۰۳/۱۵ در ساعت ۰۸:۴۵ بعد از ظهر دلیل: تصحیح
    میس مهسا, porteghal, SADAFI و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما