نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 227
صفحه 12 از 29 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    628
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    612
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نمیدونم تا حالا از ماهی تیلا پیا اینجا صحبت شده یا نه؟ما کلا ماهی خور نیستیم زیاد !دخترم که به بهانه تیغش اصلا نمیخوره .

    چند وقت پیش فروشندهه که اشنا هم بود بزور این ماهیو بهم داد به این شرط که اگه کسی سر سفره بهانه گرفت براش زنگ بزنم از نایب برامون غذا بگیره بفرسته!!!!!!!!!!!!

    ولی واقعا خوب بود نه بوی بدی داشت و نه حتی یِدونه تیغ.اگه یادتون باشه یه اقایی تو بفرمایید شام هم درست کرده بود همه خوششون اومد .
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان كدبانو و هنرمند خوبم.
    من يه مدل ماهي درست مي كنم كه خيلي خوشمزه ميشه چون هر كسي كه خورده خوشش اومده .دوست دارم كه دستورش رو اينجا بزارم اميدوارم كه خوشتون بياد.

    ماهي هايي كه گوشت سفتي دارند براي اينكار مناسب هستند من از ماهي شير كه بصورت حلقه اي برش خورده استفاده مي كنم. ته زودپز خيلي كم روغن مي ريزم و بعد چند حلقه از ماهي شير را مي چينم و نمك و فلفل مي زنم بعد چند حبه سير را درسته پوست مي كنم و روي ماهي ها مي ريزم و جعفري و گشينز را فقط از وسط نصف مي كنم و روي ماهي ها مي چينم اگر دوست داشتيد مي تونيد كرفس هم بريزيد( من تا حالا نريختم ) بعد آب ليمو را با مقداري كمي آب مخلوط مي كنم حدوداً نصف استكان بشه (چون ماهي خودش آب ميندازه ) و سپس روي كليه مواد داخل زود پز مي ريزم و ميزارم 20 دقيقه بپزه. وقتي در زود پز را باز مي كنم يه مقدار آب داره من روغن زيتون و زعفران دم شده روي ماهي ها مي ريزم و در باز با شعله كم مي گزارم چند دقيقه آبش تبخير بشه و به روغن بيفته سپس آماده است. موقع سرو مي تونيد سبزيها رو دورش بزاريد ولي اگر دوست نداشتيد (چون سبزي ها حالت له شده دارند) مي تونيد فقط ماهي ها رو داخل ديس بكشيد و لي من كه حتي سبزيهاشم رو خالي مي خورم چون خيلي خيلي خوشمزه است.متاسفانه الان عكس ندارم ايندفعه كه درست كردم حتما عكسشو ميزارم.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    227
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    براي درست كردن اردك ماهي چه روشي بهتره؟

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    252

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط golchin
    نمیدونم تا حالا از ماهی تیلا پیا اینجا صحبت شده یا نه؟ما کلا ماهی خور نیستیم زیاد !دخترم که به بهانه تیغش اصلا نمیخوره .

    چند وقت پیش فروشندهه که اشنا هم بود بزور این ماهیو بهم داد به این شرط که اگه کسی سر سفره بهانه گرفت براش زنگ بزنم از نایب برامون غذا بگیره بفرسته!!!!!!!!!!!!

    ولی واقعا خوب بود نه بوی بدی داشت و نه حتی یِدونه تیغ.اگه یادتون باشه یه اقایی تو بفرمایید شام هم درست کرده بود همه خوششون اومد .
    گلچین جون میشه لطفا" بگید چطور طبخش کردید چون من بصورت سوخاری آنرا درست کردم و هیچ خوب نبود یعنی آنرا توی مخلوط آرد و تخم مرغ و یکم مأالشعیر خوابوندم ولی وقتی آنرا سرخ کردم خیلی بد شده بود

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    869
    پسند کرده
    102

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    از اونجایی که الان فصل ماهی سامون هست ما مرتب ماهی تازه میگیریم، با همون دستور همیشگی (صفحه قبل) درست کردم:


  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    628
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    612
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam firouz
    نقل قول نوشته اصلی توسط golchin
    نمیدونم تا حالا از ماهی تیلا پیا اینجا صحبت شده یا نه؟ما کلا ماهی خور نیستیم زیاد !دخترم که به بهانه تیغش اصلا نمیخوره .

    چند وقت پیش فروشندهه که اشنا هم بود بزور این ماهیو بهم داد به این شرط که اگه کسی سر سفره بهانه گرفت براش زنگ بزنم از نایب برامون غذا بگیره بفرسته!!!!!!!!!!!!

    ولی واقعا خوب بود نه بوی بدی داشت و نه حتی یِدونه تیغ.اگه یادتون باشه یه اقایی تو بفرمایید شام هم درست کرده بود همه خوششون اومد .
    گلچین جون میشه لطفا" بگید چطور طبخش کردید چون من بصورت سوخاری آنرا درست کردم و هیچ خوب نبود یعنی آنرا توی مخلوط آرد و تخم مرغ و یکم مأالشعیر خوابوندم ولی وقتی آنرا سرخ کردم خیلی بد شده بود

    دوست عزیزم منظورتون اینه که شما با خمیر بنیه درستش کردی و خوب نشده ؟؟نمیدونم دلیلش چی بوده!!!!!

    من اگه بخوام سوخاریش کنم شنیتسلی درستش میکنم . با خمیر بنیه امتحان نکردم به نظرم اینچوری اب میندازه .
    هم شنیتسلش خوب میشه هم اینکه همینجوری ساده سرخ بشه.فقط از 2/3 ساعت قبلش با نمک وفلفل و پیاز .و خیلی کم ابلیمو تازه مزه دارش میکنم.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  8. #95
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,954
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1446
    پسند کرده
    2957

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    تو عکس دنبال چیز خاصی نگردین :)))))))))) این عکس رو فقط گذاشتم که از پیشنهاد گلچین عزیز در مورد خرید ماهی تیلا تشکر کنم .
    ما از شهروند فیله ماهی تیلا رو خریدیم که توی یک بسته چهار تا فیله داشت .
    من فقط نمک و زعفرون و یکم پودر سیر و فلفل زدم . نزدیک سرخ کردن هم که شد یکم آبلیمو .
    و بعد سرخش کردم .
    ماهی بسیار نرمی و خوشمزه ایه - بوی بدی نداره - اصلا هم تیغ نداره .
    خلاصه که بسیار لذت بردیم .



    فقط اینکه نمی دونم میشه این ماهی رو سرخ نکرد و با یک قاشق روغن توی فر گذاشت یا نه ؟! چون خیلی بافتش نرم بود شک کردم .
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    628
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    612
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نوش جون شیدا خانومی .سوخاریش از اینجوری بهترتره .تو فریشو نمیدونم ولی اون مدل که ماهیو ته پلو میذارن میدونم خوب نمیشه با این ماهی!
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

صفحه 12 از 29 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما