نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 120
صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 29101112131415 آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    731
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1378
    پسند کرده
    1339

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی حلوا سیاه را مزه دار میکنند و سرخ می کنند .

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    883
    پسند کرده
    99

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمر
    سلام بچه ها . ماهی قزل الا چرا نرم میشه من میخوام برشته بشه راه حلی برای این موضوع هست؟
    تکه های ماهی رو برای یک ساعت توی نمک+فلفل سیاه+زرچوبه+ابلیمو میخوابونم و بعد در خیلی کم توی تابه روغن میریزم و هر طرف ماهی رو برای حداکثر 3-4 دقیقه با حرارت نسبتا بالا سرخ میکنم البته درب تابه رو هم میذارم!!!

    میتونین پست طبخ این نوغ قزل الا رو توی صفحه قبل ببینین!!!

    روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    اینطوری قزل الاتون کاملا برشته میشه!
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۲:۰۷ بعد از ظهر


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    6

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمر
    سلام بچه ها .
    ماهی قزل الا چرا نرم میشه من میخوام برشته بشه راه حلی برای این موضوع هست؟
    سمر عزیز تجربه من برای پختن قزل آلا اینه که فقط نمک زده بشه و بعد در روغن داغ فراوان سرخ بشه که به اصطلاح وا نره چون بافت نرم و لطیفی داره من اگر بخوام قزل آلا رو سرخ کنم ( که بیشتر برای مهمونیه چون ظاهر خوبی داره ) حتما توی بالکن یا حیاط اینکارو میکنم چون روغن به اطراف میپاشه و توی خونه نمیشه ولی من بازم گریل رو توصیه میکنم. امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تنهاییم را با تو قسمت میکنم.....سهم کمی نیست ![/HIGHLIGHT]

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام دوستان
    من برای اولین بار ماهی تن خریدم .کنسروشو نمیگمو خود ماهی تن رو .
    مزه دارش کردم و بعد داخل ماکرو فر گذاشتم پخت خوشمزه بود انقدر شوهرم گرسنه بود امون نداد بعکسم .
    حالا اگه کسی روش دیگه ایی یا غذای دیگه ایی بلده باهاش درست کنه ممنون میشم یادم بده . ممنون
    این روزها زیادی ساکت شده ام ،
    نمی دانم چرا حرفهایم ،
    به جای گلو ....
    از چشمهایم بیرون می آیند...!

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    246
    پسند کرده
    2795

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی با کشمش و ...
    ماهی قطعه شده ، کشمش ، کرن بری ( جایگزین : زرشک ) ، آلوی سیاه ، آلوی زرد ، تمر هندی یا رب آن ، روغن زیتون ، ادویه دلخواه .( فلفل سیاه ، رزماری ، پودر زیره ، پودر میخک ، ... ) ، ۳-۴ قاشق سبزی خورد شده ( جعفری ، شوید ، گشنیز) ، فلفل سبز تند : اختیاری . ۱ قاشق پر تمر را درنصف لیوان آب حل کرده و آن را صاف میکنیم . یا ۱ قاشق مربا خوری رب تمر را در آب حل میکنیم .
    ابتدا کمی روغن توی تابه ریخته ( شعله متوسط ) ، سبزی ها ، کشمش و کرن بری یا زرشک و آلو ها رو اضافه کرده ، و کمی تفت میدهیم ، ماهی ها رو اضافه کرده و آنها رو پشت و رو میکنیم تا رنگ آنها عوض شود . آب تمر را اضافه کرده ، و روی شعله متوسط میگذریم تا آب آن تمام شود . مقدار آب باید طوری باشد که مواد کمی غوطه ور باشند ، اما سطح مواد رو نپوشاند .اگر مقدار آب ذکر شده کم بود ، کمی آب اضافه کنید .
    * این غذا برای افرادی که ماهی دوست ندارند ، مفید است ، چون مزه آن ترش و شیرین و ملس میباشد .
    * میتوانید با نان مصرف کنید یا بعد از اینکه پلو رو توی ظرف کشیدید روی پلو رو با این غذا بپوشانید .
    * من سبزی این بار نداشتم ، دیر یادم افتاد ، بنابرین این عکس ، سبزی ندارد . ببخشید .
    * اگر ماهی شما تیغ داشت و مایل نبودید که غذا رو با ماهی تیغ دار بپزید ، ابتدا با یک سوم لیوان یا کمتر ، بسته به مقدار ماهی ، آن رو آبپز کنید ، مقدار آب به قدری کم باشد که بعد از چند دقیقه تمام شود . وقتی سرد شد ، تیغ های ماهی رو جدا کنید و بقیه مراحل .
    من این کار رو انجام دادم ، توی عکس معلوم است .
    * توضیحات من زیاد شد وگرنه این غذا درد سر زیادی ندارد و زود آماده میشود .
    * ادویه ها دلبخواه است ، اما من معمولا : پودر حل ، پودر میخک ، رزماری ، زیره ، فلفل سیاه و زنجبیل استفاده میکنم .
    * از ماهی سالمون استفاده کردم .
    * آلوی زرد هم نداشتم ، این بار استفاده نکردم .






    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۷:۱۸ بعد از ظهر
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    231
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من اکثر ماهی هارو توی مواد میخوابونم و میذارم تو تابه دو طرفه چرب شده .اصلا سرخ نمیکنم.
    خودش بخار میکنه و بعد چند دقیه به روغن میفته و برشته میشه.
    من راضی ام.چون هم سالم تره.هم کثیف کاری ماهی سرخ کردن و گاز پاک کردن نداره
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $*تبسم*$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    1228

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    منم امروز ماهی درست کردم و فوق العاده شد. اول به فیله یخ زده، دارچین+فلفل سیاه+آویشن+پودر سیر+نمک زدم و داخل کمی آب نارنج گذاشتم برای حدود 2 ساعت بمونه. بعد داخل شیرجوش به ارتفاع حدودا 1.5 میلی متر روغن ریختم و به روغنش دارچین هم اضافه کردم و کمی رزماری تازه هم داخل روغن ریختم و هر فیله رو برای حدود 3 تا 4 دقیقه داخل این روغن سرخ کردم.عالی شده بود.
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"


  9. #96
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,735
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19902
    پسند کرده
    28877

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    [quote=ماناسهیل]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مامان عاشق":3cul8e1v
    کسی میدونه ادویه ماهی چیه که اصلا بو نده
    عزیزم قزل آلا و ماهی شمال که بو نمیده یه موقع خدا نکرده خراب نشده باشه[/quote:3cul8e1v]

    ادویه ماهی رو عطاری ها دارن عطری شبیه به کاری داری
    برای من دوستام از سوریه آوردن
    معمولا به ماهی های دریای خزر این ادویه هارو نمی زنن ولی خب بعضیا خیلی به بوی ماهی حساسن
    رشته پلو
     

صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 29101112131415 آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما