نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 945 به 952 از 1079
  1. #945
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    نام: DSC01804.jpg نمایش: 921 اندازه: 101.5 کیلو بایتنام: DSC01807.jpg نمایش: 925 اندازه: 88.9 کیلو بایتنام: DSC01810.jpg نمایش: 917 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    سبزی پلو مای شب عید
    جای همتون خالی
    خوراک لوبیا
     
    elham_vahid, maman_mahya, sepid68 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #946
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5973
    پسند کرده
    3913
    نقل قول نوشته اصلی توسط پنجه طلایی نمایش پست ها
    یه سوال دارم من یه ماهی خریدم که اسمش نمی دونم بدون استخون وخیلی چربه اصلا بو چربی بدن ماهی کاملا میاد حالا باهاش چی کارکنم یه خوردشو تو پیاز وسیر نمک فلفل خوابوندم یعد همون جوری بدون روغن گذاشتم تو ماهی تابه خودش روغنش پس داد وسرخ شد ولی باز توش که برش میزدی روغنی بود ونتونستیم بخوریم حالا شما چه پیشنهاد میدین اگه باهاش قلیه ماهی درست کنم بوش کمتر وقابل خوردن میشه یانه


    کسی کمک نمیکنه
    قورمه سبزی
     
    مامان حدیث جون این نوشته را پسندیده.

  4. #947
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    474
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    793
    پسند شده
    10883
    پسند کرده
    9831

    ویترین مدال ها

    حلوا ماهی
    بسیار لذیذ وخوشمزه

    من معمولا برای پخت ماهی از انواع ادویه استفاده میکنم وگاها آرد سوخاری دست ساز خودم
    اول ماهی رو نمک میزنم چندساعت جلوتر.
    نمک روهم به میزانی میزنم که دیگه احتیاج به آبکشی نمک اضافش نباشه
    برای پخت این حلواماهی آرد سوخاری نداشتم
    پس طبق معمول از ادویه استفاده کردم
    میزانش هم بستگی به مقدار ماهی وسلیقه فرد داره
    ادویه کنتاکی_فلفل سیاه.سفید.قرمز_زرد چوبه_دارچین _میخک_جوز هندی_خردل_پودر گل_پودرتخم گشنیز _ادویه کاری_آویشن_پودرسیر_پاپریکا
    تمام مواد رو خوب باهم مخلوط میکنیم وماهی رو کاملا باهاش پوشش میدیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم

    hana67, f.m.n, یاقوت سپید و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  5. #948
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    259
    پسند کرده
    279
    ممکنه کوسه ماهی باشه فکرنمیکنم قلیه اش هم خوشمزه شه بهتره که کبابش کنید اینجوری روغن اضافه اش خارج میشه میتونید هم چرش کنید و کتلت ماهی درست کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط پنجه طلایی نمایش پست ها
    کسی کمک نمیکنه
    پنجه طلایی, زهره .م, SADAFI و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #949
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin r آواتار ها
    نسرین رفیعی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    321
    نوشته های وبلاگ
    51
    میزان امتیاز
    305
    پسند شده
    4438
    پسند کرده
    2185

    ماهی شکم پر




    سلام دوستای گل و عزیز
    این ماهی شکم پر مزه بسیار عالی داره پسر من اصلا ماهی دوست نداره اما این مدلش رو با لذت میخوره اصولا بچه ها برای بعضی غذاها بهانه میگیرن پس در این موارد خلاقیت و تنوع حرف اول رو میزنه

    امیدوارم شما هم برای عزیزانتون درست کنید و خوشتون بیاد


    مواد لازم:
    ماهی بزرگ ................1عدد(من از ماهی قزل استفاده کردم )

    تمبرهندی.................1/4بسته

    سیر ...............5حبه

    سبزی ماهی.............300گرم

    آرد................1قاشق سوپخوری

    پیاز..................1عددمتوسط

    ادویه وفلفل..............1قاشق چایخوری

    نمک و روغن ..................به مقدار لازم


    طرزتهیه:

    اول فلسهای ماهی رو میگیریم و خوب میشوریمش و میذاریمش تو یه ابکش وقتی ابش رفت نمکش میزنیم و میذاریم یکی دو ساعت تا مزه دار بشه (من از شب قبل نمک زدم و گذاشتم تو یه ظرف روش سلفون کشیدم گذاشتم تو یخچال )




    ابتدا سبزی رو پاک میکنیم خوب میشوریمش وقتی ابش رفت خرد میکنیم ومثل سبزی قرمه سرخش میکنیم

    تمبرهندی رو با نصف استکان اب و ارد مخلوط میکنیم و کنار میذاریم سیر رو پوست میگیریم و با فلفل و ادویه حسابی تو هاون میکوبیمش(من ریختمش تو یه ظرف و با گوشت کوب خوب کوبیدمش)

    پیازها رو نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفتشون بدیدوقتی طلایی شد سیر و فلفل وبیده شده رو بهمراه سبزی سرخ اضافه کنیدو مقداری تفت بدید.



    بعد زرشک و گردوی نیم کوب رو اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم




    سپس اب غلیظ شده تمبر هندی رو درون سبزی میریزیم و مواد رو خوب هم میزنیم کمی هم نمک میریزیم



    بعد ماهی نمک زده رو خوب میشوریم ومیذاریم ابش گرفته بشه سپس مواد رو داخل شکم ماهی میریزیم و به نخ و سوزن شکم ماهی رو میدوزیم (حتما نخ رو چند لایه کنید )

    دقت کنید که مواد رو به ندازه درون شکم ماهی بریزید که از لای شکم ماهی بیرون نزنه



    بعد سینی فر رو با یک قاشق روغن مایع چرب کنید و ماهی رو بزارید توش
    میره تو فر 180 درجه برای یک ساعت یا هر وقت که ماهی بپزه


    تو اونتستر دما رو روی 160 درجه سانتیگراد میذاریم

    بعد هم میاریم ونوش جان میکنیم

    واقعا خوشمزه میشه امیدوارم شما هم این روش رو امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید

    ناهار مرغ
     
    ناظمی, samane0101, سادن و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از وبلاگ دوم من هم دیدن کنید دوستان
    http://nasrinr.mihanblog.com/آشپزخانه خانواده سبز
    ادرس اینستاگرام:ashpazi-nasrinrafiee

  7. #950
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19120
    پسند کرده
    28856
    این ماهی اسمش نمیدونم چیه قدبلند و باریک بود فلس نداشت خیلی فلس ریز و کمی تو دم و کمرش بود کلی هم تیغ ریز ریز داشت بعد از شستن با ادویه ای که با نمک و دارچین و زردچوبه و تخم گشنیز و زیره و پودر سیر و فلفل سیاه و زنجبیل درست کردم به همراه روغن زیتون حسابی ورز دادم و کمی هم پیاز خرد شده روش ریختم گذاشتم چند ساعتی موند بعد تو ماهیتابه سرخ کردم و در آخر هم کمی آبلیمو داخل ماهیتابه ریختم و درشو بستم ده دقیقه موند بعد سرو شد خیلی طعمش خوب بود ممنونم از تمام آموزشا و نکات خوبی که همیشه یاد میدین

    maman_mahya, golbarg., m1361 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  8. #951
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    ماهی کُد توی زردچوبه و سیر له شده و سرکه و آبلیمو و نمک و فل فل از شب قبل میخوابونم
    بعد توی سبد میذاریم که آبش بره. دوباره زردچوبه و آرد و فل فل قرمز و نمک میزنیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم
    نام: IMG_6610.jpg نمایش: 665 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    m1361, maman_mahya, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  9. #952
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4909
    پسند کرده
    9285
    ماهی قزل آلا رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کردم و داخل روغن سرخ کردم. وقتی یه طرفش سرخ شد شکم ماهی رو با سبزی معطر که با پیاز داغ تفت داده بودم و بهش نمک و رب انار و آلو اضافه کرده بودم پر کردم و داخل ماهیتابه مقداری آب و آبلیمو ریختم و درشو گذاشتم تا طرف دیگه ماهی سرخ و مواد داخلش بپزه. خیلی خوشمزه شد

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 143022067582421.jpg
مشاهده: 716
حجم: 89.4 کیلو بایت
    ...
     
    nasrin r, m1361, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما