نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 913 به 920 از 1079
  1. #913
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زری مامی امیرحسین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    اصقهان
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    12
    نقل قول نوشته اصلی توسط sabooha نمایش پست ها
    فایل پیوست 140720
    کباب ماهی
    ماهی قزل آلای تپل رو در زعفرون و نمک و فلفل قرمز و کمی ماست حدود 2 ساعت گذاشتم .و در تابه رژیمی با یه قاشق روغن کبابیش کردم.
    خیلی خوش طعم و ترد شد.
    سلام گلم ماهی وباپوست کباب کردین ؟
    • مباداگرفته باشی که شهری رابخاطرت به نمازآیات وامیدارم

  2. #914
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3019
    پسند کرده
    2024
    ماهی حلوا رو در سیر ونمک فلفل سیاه وابلیمو وکمی زعفران چند ساعت در یخچال گذاشتم موند وبعد در ارد سوخاری خودم ساز که شامل:نمک فلفل سیاه وزرد چوبه وپودر تخم گشنیز وگلپر وزیره وپودر سیر وکمی دارچین ومغز نون باگت بود زدم وسرخ کردم
    با سبزی پلو ولیمو سیر ترشی هفت ساله والبالو ترشی سرو کردم.


    نام: 006 (2).jpg نمایش: 1793 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    نام: 003 (2).jpg نمایش: 1813 اندازه: 67.6 کیلو بایت
    zendegi67, helia59, سمنو و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #915
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زری مامی امیرحسین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    اصقهان
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    12
    سلام یه سوال نمیدونم جاش اینجاهست یانه ولی شرمنده سواله دیگه ماهی تیلاپیلا طعمش خوبه بومیده یانه؟من همیشه ازکنارش ردمیشم .باحسرت نگاهش میکنمولی تاحالاجرات نکردم بخرم میترسم طعمش ودوست نداشته باشیم میشه نظراتتون وبگین
    • مباداگرفته باشی که شهری رابخاطرت به نمازآیات وامیدارم

  4. #916
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    941
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    9726
    پسند کرده
    2806
    ماهی رو با نمک و فلفل و ادویه و پودر شنبلیله ماهی مزه دار کردم و سرخ کردم .

    نام: DSC05557.jpg نمایش: 727 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    zendegi67, helia59, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #917
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabooha آواتار ها
    سبوحا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    2079
    پسند کرده
    2420
    زری مامی امیر حسین جون بله همیشه با پوست کباب میکنم البته رو آتیش
    .ولی این سری چون ماهیش تپل بود از داخل گوشتش تکه تکه میبریدم و در آخر پوستش کامل جدا شد.
    zendegi67 این نوشته را پسندیده.
    این روزها...
    بی مهدی(عج)...
    باران هم بوی تشنگی میدهد...


  6. #918
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972


    اول ماهی رو با نمک و ادویه ی مخصوص ماهی مزه دار کردم
    قبل از سرخ کردن اب نارنج ریختم روش.
    توی ارد سوخاری زدم و توی روغن فراوون غوطه ور کردم تا کاملا سرخ بشه.
    روغن زیاد و شناور شدن توی روغن باعث سوخاری شدنش شده.
    خورش بادمجون
     
    Hope, m1361, zendegi67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #919
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    ماهی شیر رو با پیاز و فلفل دلمه ای مزه دار کردم.بعد نمک و کمی گلپر زدم و دوباره گذاشتم کمی بمونه.بعد سرخ کردم. با نارنج و سبزی پلو سرو کردم.
    مهسا السلطنه, Behjat, m1361 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #920
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1587
    پسند کرده
    4341
    گردبیج
    ماهی سفید تمیز و شسته شده رو بهش نمک و کمی زردچوبه زدم.داخل شکمش رو نمک و زیره کوهی زدم و با دلار شکم ماهی پرش کردم و در نهایت سرخش کردم..
    دلار:سبزی گشنیز+برگ سیر+نعنا و پونه(اوجی)+اناریجه+چوچاق(شی اک)+رب انار+رب آلوچه+گردوی آسیاب شده+نمک و فلفل
    نام: SAM_2403.jpg نمایش: 843 اندازه: 106.1 کیلو بایت
    مهسا السلطنه, Behjat, باران67 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما