نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 897 به 904 از 1079
  1. #897
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    قزل الای سرخ کرده بهمراه سبزی ماهی
    نام: 888.jpg نمایش: 812 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    پیتزا
     
    افسونی, sara chef, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  2. #898
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1587
    پسند کرده
    4341
    ماهی حلوا
    ماهی رو تو آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کردم و بهش زیره کوهی زدم. کف تابه رژیمی رو کمی روغن زدم و ماهی رو توش سرخ کردم و با نارنج تازه سرو کردم.
    نام: SAM_2128.jpg نمایش: 707 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    sara chef, Hope, gandom و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #899
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    2334
    پسند کرده
    212
    قزل آلای سرخ کرده با لیمو
    سبزی پلو با ماهی
     
    m1361, نیکی گل, zendegi67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #900
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    941
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    9726
    پسند کرده
    2806
    تیلاپیا را با کمی پودر سوخاری با نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر شنبلیله پاچیدم و سرخش کردم .
    خیلی زحمت داشت

    نام: DSC05558.jpg نمایش: 664 اندازه: 105.7 کیلو بایت
    * منصوره *, m1361, Hope و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #901
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    941
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    9726
    پسند کرده
    2806
    ماه قزل الا

    نام: DSC05748.jpg نمایش: 566 اندازه: 104.7 کیلو بایت
    *شمیم*, m1361, fahim68 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #902
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرفر1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    459
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    914
    پسند کرده
    1027
    نام: IMG_20141107_145220.jpg نمایش: 534 اندازه: 63.9 کیلو بایت
    ماهی قزل الا
    که با نمک و فلفلو ابلیو مزه دارکردم و سرخ کردم به همرا پوره سیب زمینی
    fahim68, m1361, somayeh-b و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یا صاحب الزمان فرزندم را نذر یاری قیام تو کرده ام
    یا مسیح حسین ادرکنی

  7. #903
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    ماهی تیلا پیلا رو با نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و ادویه از چند ساعت قبل مزه دار و بعد توی روغن سرخ کردم. وقتی یه طرفش سرخ شد، گردو و کنجد آسیاب شده رو یا دو قاشق رب انار مخلوط کردم و روی ماهی در حال سرخ شدن گذاشتم.



    اگر سبزی های معطر و محلی توی مخلوط رب انار استفاده بشه طعمش بسیار دلچسب تر خواهد بود.
    *مهربان*, m1361, sabooha و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  8. #904
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    peendar 1391 آواتار ها
    پندار
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    4207
    پسند کرده
    2744
    ماهی شکم پر با روکش خمیر
    ماهی رو بعد از تمیز کردن و شستن با ابلیمو و نمک مزه دار میکنیم و بعد مواد داخل شکمش رو آماده می کنیم (من از سبزیجات معطر ،پیاز داغ و سیر داغ ، هویج رنده شده و تفت داده شده ، مقداری گردو و گوشت چرخکرده استفاده می کنم مقداری نمک و فلفل و ابلیمو هم میریزم و همه این مواد رو خوب تفت می دم
    و داخل شکم ماهی رو پر می کنم و می بندم داخل فر قرار می دم تا ماهی نیم پز بشه

    مرحله بعدی تهیه خمیر هست
    مواد لازم :

    آرد 225گرم
    نمك نصف قاشق چایخوری
    تخم مرغ 1عدد
    روغن 2قاشق غذاخوری
    آب 150میلی لیتر (ولرم)
    زعفران به میزان لازم (اختیاری)

    آرد و نمک را در ظرفی الک کرده ، در مرکز آن گودی ایجاد کنید. تخم مرغ را به همراه كمی زعفران یا زردچوبه خوب با مخلوط كن میزنیم.سپس به همراه آب و روغن آفتابگردان داخل گودی بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ضربه بزنید تا چسبندگی آن از بین برود، خمیر را روی یک حوله قرار دهید و یک کاسه روی آن برگردانید و به مدت 30 دقیقه در محیط گرم استراحت دهید سپس خمیر را رروی سطح آرد پاشی شده باز كنید. به طوری که کاملاً یکدست و صاف و بدون پاره گی باقی بماند.سپس ماهی نیم پز را روی آن قرار داده و خمیر را روی ماهی بكشید و روی آن را با كره كاملا چرب كنید و داخل ظرف فر قرار داده و اجازه دهید خمیر بپزد.




    emadvamaman, fahim68, *Afsaneh* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما