نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4071Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 873 به 880 از 1089
  1. #873
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    971
    نوشته های وبلاگ
    93
    میزان امتیاز
    1225
    پسند شده
    20835
    پسند کرده
    17771
    ماهی تیلاپیلا
    ماهی رو 2 ساعت تو سیر + نمک + فلفل قرمز + زردچوبه + کمی زعفران و آبلیمو خوابوندم کمی خشکش کردم بعد تو ماهیتابه رژیمی (فقط کفش رو چرب کردم) سرخ کردم
    نام: 1 (2).jpg نمایش: 930 اندازه: 82.1 کیلو بایتنام: 1 (3).jpg نمایش: 939 اندازه: 79.1 کیلو بایت
    ....
     
    m1361, maman_mahya, نیکی گل و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #874
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    430
    پسند شده
    7769
    پسند کرده
    3856
    نام: IMAG1510.jpg نمایش: 2020 اندازه: 104.1 کیلو بایت

    نام: IMAG1511.jpg نمایش: 886 اندازه: 102.4 کیلو بایت

    ماهی سفید+دلال
    اول به ماهی شسته وخشک شده آبلیموزدم وبعدازنیم ساعت بهش نمک وفلفل وزردچوبه وزیره کوهی زدم
    (زیره کوهی رازاول خوشمزه شدن ماهیه بایداین ادویه روازشمال بگیرید)
    بعدماهی روسرخش کردم وبعد دلال ماهی روسرخ کردم
    (دلال ماهی رازدوم خوشمزه ترشدن ماهیه)

    دلال ماهی:
    اوجی+اناریجه+چوچاق+نعنا+گشن یز+جعفری+سیرسبز+گردو+رب انار+رب آلوچه+پودرتخم انار+نمک+فلفل
    همه روباهم چرخ میکنیم وتوظرف دربسته درفریزرنگهداری میکنیم وهروقت خواستیم ماهی شکم پردرست کنیم مقداری ازاون رو بعدازیخ زدایی کمی سرخ کرده ودرشکم ماهی میریزیم ویادرکنارماهی سرومیکنیم
    درآخرکمی هم آب نارنج تازه روی خودماهی میریزیم
    .....
     
    m1361, aydaa, (ziba) و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  4. #875
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فندقی آواتار ها
    PANI
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    771
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    3366
    پسند کرده
    2364
    نام: قزل الا.jpg نمایش: 811 اندازه: 110.7 کیلو بایت

    قزل الا رو با نمک و ابلیمو طعم دار میکنم با ارد و زرد چوبه و نمک پوشش میدم و سر خش میکنم ایندفعه پوستش رو ساده سرخ کردم
    gandom, ماناسهیل, افسونی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تصور کنيد اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتي بر دنيا حاکم مي*شد. (ناپلئون بناپارت)

  5. #876
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    319
    میزان امتیاز
    159
    پسند شده
    3213
    پسند کرده
    7925
    عرض سلام و وقت بخیر
    باز هم ماهی حلوا
    این بار با نمک به مدت نیم ساعت داخل و بیرونش رو مزه دار کردم و بعد شستم و با پودر سیر و کمی زردچوبه و پودر تخم گشنیز و فلفل طعمدار کردم و روش رو کمی زعفرون دم کرده مالیدم و توی سینی فر چرب شده گذاشتم.
    ۱۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و بعد هم ۱۵ دقیقه گریل

    قبل از فرنام: Before[1].jpg نمایش: 787 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    بعد از پخت
    نام: After[1].jpg نمایش: 787 اندازه: 103.9 کیلو بایت
    gandom, افسونی, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #877
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    138
    پسند شده
    7116
    پسند کرده
    6989
    شیر ماهی که با نمک و فلفل و پودر سیر طعم دارش کردم و تو یه مقدار روغن سرخ کردم
    خوشمزه شده بود

    نام: DSC00328.jpg نمایش: 2018 اندازه: 94.0 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    sama18, m1361, mah e man و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  7. #878
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    558
    پسند شده
    17299
    پسند کرده
    7282
    ماهی شکم پر ( شیر )
    .
    نام: IMG_۲۰۱۴۱۱۲۶_۲۳۳۲۱۸.jpg نمایش: 735 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    .
    یه کم ترسناک شده اما طعمش عاااااااااااااااالی بود
    .
    ماهی رو نمک زدم به مدت 30 مین استراحت دادم ، بعد شستمش و مجدد ادویه : نمک و فلفل قرمز و آب پیاز زدم و اجازه دادم یه یه ساعتی مزه دار شد ، با دستمال خشکش کردم و توی مخلوط آرد و زردچوبه و فلفل غلطوندمش
    داخل شکمش هم : پیاز رو سرخ کردم ، گشنیز ساطوری اضافه کردم، سیر خورد شده هم اضافه کردم ، گشنیز که خوب تفت خورد کشمش ، زرشک و گردوی چرخ شده و رب انار اضافه کردم با ادویه ، یه کوچولو هم زمان دادم تا قشنگ تفت بخوره
    خورشت به آلو
     
    sara chef, بهداد, Shiva Sh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  8. #879
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    533
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162
    ماتی جان ماهی رو سرخ کردین یا داخل فر؟ اگه سرخ موادش از داخلش نمیریخت موقعه سرخ کردن
    naz nazi, *Queen* و ماتی این نوشته را پسندیده.
    خداروشکررررر

  9. #880
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13734
    پسند کرده
    11105
    ماهی کُد دم زرد
    ماهی را توی سرکه ، آبلیمو، زردچوبه ، نمک از شب قبل خوابوندم ( سرکه از آبلیمو بیشتر باشه). وقتی خواستم سرخ کنم از مواد در آوردم و گذاشتم یکم توی سبد بمونه بعد آرد گندم و زردچوبه و نمک و فل فل قرمز و قاطی کردم ، ماهی و توی مواد زدم و توی روغن داغ سرخ کردم
    نام: IMG_4348.jpg نمایش: 873 اندازه: 114.4 کیلو بایت
    zendegi67, m1361, samir و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما