نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3969Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 825 به 832 از 1080
  1. #825
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    ماهی آزاد
    ماهی رو نمک و سرکه سفید و زنجبیل زدم بعد آرد و زردجوبه رو روشون پاشدم و تو تابه ی ريیمی سرخ کردم
    برا مهمونی بود هر سری رو سرخ میکردم تو فر میزاشتم که حرارت کم داشت تا ماهی سرد نشه
    با سبزی پلو و پلوی ساده سرو شد
    اون تیکه ی ماهی هم دستبرد خورده واای ندیدمش تا الان
    پیشنهاد:
    واقعا برا مهمونی پختن ماهی سخته

    فایل پیوست 103631فایل پیوست 103632
    گیلاس من, zohre.a, ماناسهیل و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #826
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    ماهی طبخ شده در فر

    ماهی شیر رو توی آب و نمک گذاشتم تایخ زدایی بشه.نمک چون آب میان بافتی مواد رو میکشه بیرون برای از بین بردن و خارج کردن بوی زهم استفاده میشه.بعد توی لیموترش تازه 20 دقیقه موند.بعد گذاشتم رو روزنامه و نمک و پودرسیر و گلپر و فلفل قرمز دو طرفش پاشیدم.گذاشتم 20 دقیقه موندوگذاشتم تو ظرف نچسب فر چرب شده.دمای 200 درجه.هر 5 دقیقه یکبار درش آوردم و آب لیموی تازه و مخلوط کره و زعفرون روش مالیدم.یکبارم برگردوندم.
    فایل پیوست 104022نام: P9110160.jpg نمایش: 1695 اندازه: 92.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۰۶/۲۱ در ساعت ۰۶:۰۵ بعد از ظهر
    sara chef, آتامان, mami 2m و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #827
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط artemisam نمایش پست ها
    ماهي تيلاپيا سوخاري

    چقدر خوشگل شده واشتها آور فقط میتونم بپرسم ماهی تیلا پیاتون مال کدوم شرکته وشما ازطعمش راضی هستید؟ ممنون
    فایل پیوست 103378


    به ماهيم آبليمو و نمك و فلفل سياه زياد زدم
    از روش قديمي آرد سفيد --**> تخم مرغ --> آرد سوخاري --> يخچال --> سرخ كردن استفاده كردم
    با حداقل روغن رو حرارت كم و به مدت طولاني سرخشون كردم
    آرد سوخاريم مخلوط انواع و اقسام آردها و ادويه هاست روغن هم روغن سبوس برنج براي اولين بار استفاده كردم

  4. #828
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3434
    پسند کرده
    1752
    ماهی سوخاری الهه پز :

    ماهی قزل و همون مراحل سوخاری کردن همیشهگی

    m1361, sara chef و zardin این نوشته را پسندیده.
    تنها زمانی صبور خواهم شد که صبر را یک قدرت بدانم ، نه یک ضعف...

  5. #829
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7118
    پسند کرده
    2703
    مادر حسام عزيز
    حقيقتش تابحال دقت نكردم مال كدوم شركتها بوده چون هميشه به رنگ گوشتش و درشتي و ريزي فيله نگاه ميكنم
    خيلي وقتا هم باز ميگيرم از ماهي فروشي فقط دقت ميكنم سفيد و صورتي باشه و رنگش به زردي نزنه و كلا من ماهي تيلاپيا رو خيلي دوست دارم بخاطر طعم خاصي كه داره و احساس ميكنم يه اپسيلون به شيريني ميزنه مثه گوشت خرچنگ و ميگو و هشت پا
    مریم گلی .. این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  6. #830
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    4
    ممنون عزیزم یعنی صورتی رنگ بودن ودرشت بودن ماهی بهتره؟

  7. #831
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    4248
    پسند کرده
    4122
    ماهی قزل رو اول یه ذره نمک میزنیم و آبلیمو خیلی کم.بعد در مخلوطی از آرد و فلفل و نمک و زردچوبه و کاری میزنیم بعد توی روغن سرخ میکنیم.
    نام: 20140912_140328.jpg نمایش: 756 اندازه: 79.3 کیلو بایت
    ... رضوان ..., sara chef, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  8. #832
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    ماهی سرخو رو کمی تو آبلیمو خوابوندم.نمک و فلفل و زردچوبه رو با آرد مخلوط کردم و ماهی رو بهش آغشته کردم و گذاشتم بمونه.بعد با یک قاشق مرباخوری روغن تو تابه رژیمی دوطرفه سرخ کردم.
    نام: P9120178.jpg نمایش: 1897 اندازه: 98.4 کیلو بایت
    m1361, *** صحرا 61 ***, kurosh1 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما