نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 817 به 824 از 1079
  1. #817
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    4
    الان ماهی جنوب تو تهران کجاها دارند؟

  2. بانک بند ناف
  3. #818
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    نقل قول نوشته اصلی توسط مادر حسام نمایش پست ها
    الان ماهی جنوب تو تهران کجاها دارند؟
    عزيزم ماهي جنوب در فروشگاه هاي رفاه و شهروند به صورت بسته بندي شده وجود داره.
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  4. #819
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    4
    نرگس جان منظور من ماهی تازه بود بله منجمدارو زیاددیدم ولی طعمش خیلی خوب نیس

  5. #820
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3434
    پسند کرده
    1752
    این هم ماهی الهه پز

    ماهی قزل الا رو از پوست و استخون جدا کردم و با نمک وفلفل و زردچوبه و ابلیمو مزه دار کردم و در آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم و سرخش کردم


    سیب زمینی ها به روش رستورانی بود ... یعنی آب رو جوش اوردم و بهش نمک زدم و سیب زمینی ها رو سه دقیقه تو آب جوشوندم و بعد آبکش کردم و سرخش کردم

    قارچهام رو بلانشه کردم ..یعنی آب رو جوش آوردم و بهش نمک و ابلیمو زدم و سه دقیقه قارچها رو توش جوشوندم و بعد آبکش کردم

    ترشی کلم دور چین هم اینطوری درست شده :
    کلم قرمز رو ریز خورد کردم و توی یه قابلمه با میزان خیلی خیلی کمی آب پختم باید آب رو خیلی کم بریزیم تا کلم ما در نهایت خوش رنگ تر بشه .. بعد که پخت توی همون قابلمه دیگه تقریبا آبی نمونده ..سرکه سفید روش ریختم و هم زدم ..در جا رنگ کلم عوض میشه و خوشگل میشه ..این کلم رو باید با مقدار کم درست کرد و توی یخچال گذاشت تا خراب نشه ..البته در ظرفش رو نباید خیلی کیپ کرد .. یه کمی هوا بره توش بهتره

    مامان حدیثه, Negara, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تنها زمانی صبور خواهم شد که صبر را یک قدرت بدانم ، نه یک ضعف...

  6. #821
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    نقل قول نوشته اصلی توسط مادر حسام نمایش پست ها
    نرگس جان منظور من ماهی تازه بود بله منجمدارو زیاددیدم ولی طعمش خیلی خوب نیس
    دوستم شعبه هاي مختلف شيلات مثل بازار روز تجريش يا شيلات ميدون توحيد و جاهاي مختلف تهرون بازار ماهي هست شما محدوده تونو بگو معلوم ميشه نزديكترينش كجاست

    اينجا هم ميتوني ببيني

    http://www.avval.ir/search/%D8%AA%D9...84%D8%A7%D8%AA
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  7. #822
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    4
    مژگان عزیز ممنون از راهنماییت حداقلش اینه که اینجا معتبره ومال خود شیلاته بازم ممنون دوست خوبم
    artemisam این نوشته را پسندیده.

  8. #823
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    ماهي تيلاپيا سوخاري

    نام: 070920142245.jpg نمایش: 765 اندازه: 101.6 کیلو بایت


    به ماهيم آبليمو و نمك و فلفل سياه زياد زدم
    از روش قديمي آرد سفيد --**> تخم مرغ --> آرد سوخاري --> يخچال --> سرخ كردن استفاده كردم
    با حداقل روغن رو حرارت كم و به مدت طولاني سرخشون كردم
    آرد سوخاريم مخلوط انواع و اقسام آردها و ادويه هاست روغن هم روغن سبوس برنج براي اولين بار استفاده كردم
    m1361, sama18, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  9. #824
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8184
    پسند کرده
    18896
    ماهی آزاد
    ماهی رو نمک و سرکه سفید و زنجبیل زدم بعد آرد و زردجوبه رو روشون پاشدم و تو تابه ی ريیمی سرخ کردم
    برا مهمونی بود هر سری رو سرخ میکردم تو فر میزاشتم که حرارت کم داشت تا ماهی سرد نشه
    با سبزی پلو و پلوی ساده سرو شد
    پیشنهاد:
    واقعا برا مهمونی سخته پختن ماهی
    نام: DSC04422.jpg نمایش: 1948 اندازه: 99.9 کیلو بایتنام: DSC04698.jpg نمایش: 648 اندازه: 95.9 کیلو بایت
    zardin, m1361, mami 2m و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما