نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 809 به 816 از 1079
  1. #809
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asma shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2076
    پسند کرده
    3252
    عزیزم منظورت از ماهی کیلکا همون کوچولوهاس؟
    اگه آره مثه ماهی های دیگه پاکش میکنن
    با پوست هم مصرف میشه
    من بیشتر باهاش کتلت ماهی درست میکنم
    Camelia این نوشته را پسندیده.
    مگه میشه باشی و تنها بمونم
    محاله بذاری محاله بتونم

  2. بانک بند ناف
  3. #810
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    نقل قول نوشته اصلی توسط Camelia نمایش پست ها
    بچه ها ماهي كليكا رو چطور مصرف ميكنن(با پوست؟)؟چطور تميز ميكنن؟
    کاملیا جان
    سر ماهی رو که بکنی،داخل شکمش هم باهاش خالی میشه.بعد هم دمش رو قطع کن .بعد میتونی تو تابه سرخ کنی.باید برشته بشه.
    استخوان وسطش رو هم بتونی بگیری وبا پیاز وجعفری وگشنیز میکس کنی،میتونی باهاش کتلت درست کنی.که خیلی خیلی خوشمزه است
    قیمه
     
    Camelia و فندقی این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  4. #811
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8967
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط narges* نمایش پست ها
    آيا مي دانيد ماهي سالمون همان ماهي قزل آلا هست ، با اين تفاوت كه گوشت اين ماهي رو رنگ مي كنند؟
    تلويزيون در برنامه به خانه برمي گرديم ، يكبار راجع بهش صحبت مي كرد. گفت ماهي سالمون اصلا وجود نداره ، همان ماهي قزل آلاي (درشت ) خودمون هست كه گوشتشو رنگ مي كنند و يا درون آبي كه ماهي زنده پرورش پيدا مي كنه ،* رنگدانه مي ريزن تا گوشتش حالت گل به اي رنگ پيدا كنه .


    مرسی عزیزم از اطلاعاتت ، اما در مورد رنگ گوشتش باید بگم دقیقا عینه رنگه قزل آلا بود ، فقط پوستش روشن بود که 100% نمیشه رنگش گرد مگه اینکه تو آبش وایتکس بریزن .ما ماهی رو خودمون انتخاب کردیم و آقاهه زحمته صیدشو کشید . آبی که هم نتوش ماهیه زندگی میکرد رنگی نبود و با قزل آلاها بود . این ماهیه که تو ایران هست( ما خریدیم ) یه نژادی از همون قزلآۀاست که رنگه پوستش روشنه .
    فندقی و marzyeh a این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  5. #812
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8967
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    این هم ماهی کیلیکا من . خداییش اندازه 2 تا ماهی برا تمیز کردنش وقت گذاشتم . بعد از ینکه شستم گذاشتم آبش رفت بعد آب لیمو تازه و نمک رو ریختم تو یه ظرف و ماهی ها رو اضافه کردم بهش ، بهد تو تخم مرغ زده شده و بعد آرد سوخاری غلتوندم و سرخش کردن ،خوشمزه بود اما خیلی خیلی بوی ماهی میداد .

    نام: SAM_1596.jpg نمایش: 692 اندازه: 97.1 کیلو بایت
    zardin, glabella, sama18 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  6. #813
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7007
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    ماهي قزل آلا سرخ كرده
    ماهي رو بعد از شستن توي مخلوط آرد و نمك و زردچوبه و فلفل سياه غلطوندم و تو روغن سرخ كردم.با برنج كته كه بهش مقداري شويد تازه زدم
    نام: 2014-09-04 14.24.18.jpg نمایش: 940 اندازه: 102.9 کیلو بایت
    -----------------
     
    گیلاس من, zardin, sama18 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #814
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8184
    پسند کرده
    18896
    شکم پر با دستور خودم
    فقط این دفعه چون ماهیم سالم و بی کله بود با روغن کم سرخ کردم و تو فر نذاشتم

    نام: DSC08777.jpg نمایش: 1433 اندازه: 97.3 کیلو بایت
    گیلاس من, zardin, sohei59 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #815
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهداد نمایش پست ها
    این هم ماهی کیلیکا من . خداییش اندازه 2 تا ماهی برا تمیز کردنش وقت گذاشتم . بعد از ینکه شستم گذاشتم آبش رفت بعد آب لیمو تازه و نمک رو ریختم تو یه ظرف و ماهی ها رو اضافه کردم بهش ، بهد تو تخم مرغ زده شده و بعد آرد سوخاری غلتوندم و سرخش کردن ،خوشمزه بود اما خیلی خیلی بوی ماهی میداد .

    نام: SAM_1596.jpg نمایش: 692 اندازه: 97.1 کیلو بایت
    عزيزم اگر مي گذاشتي 1- 2 ساعتي توي آبليمو بمونه بوش از بين مي رفت و آبليمو غالب مي شد. و طعم آبليمو مي گرفت.
    ولي واقعا زحمت داره . ولي به زحمتش مي ارزه چون خيلي خوشمزه است.
    .
     
    بهداد این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  9. #816
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    فیله ماهی با اسفناج


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 142840.jpg
مشاهده: 617
حجم: 16.2 کیلو بایت


    اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و....


    مـــــــواد لازم :
    اسفناج خرد شده : ۴ پیمانه
    پیاز متوسط : یک عدد
    روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری
    پودر ژله قرمز رنگ :یک چهارم پیمانه
    فلفل دلمه ای : یک عدد
    فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر : ۴۵۰ گرم
    نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
    فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری
    سرکه : یک قاشق سوپخوری

    طـــــــرز تهیه :
    اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید .
    پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده، ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند.
    یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید .
    فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید .

    آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.
    ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید .
    روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .
    فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید .
    همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود . سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید .
    حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید .
    فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .
    باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید .
    مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید.

    منبع : سايت سيمرغ
    .
     
    sama18 این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما