نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 793 به 800 از 1079
  1. #793
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **روشنک بانو** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    341
    پسند کرده
    1665
    ماهی تیلا پیلا یکی از بهترین ماهی هاییه که من خوردم ولی جدیدا میگن مصرف نکنید به خصوص افراد ی که بیماری قلبی دارن چون امگا6 این ماهی خیلی بیشتر از امگا3 هست .والبته ضررش برای افراد سالم مثل خوردن همبرگر ه این مطلب نتیجه وب گردیه حالا اگه کسی اطلاعات بهتری داره ممنون میشیم کمک کنه.

  2. بانک بند ناف
  3. #794
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *"فرزانه جون"* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    2,176
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    2738
    پسند کرده
    529
    ماهی قزل الا

    با اینکه بو نداره اما من یکساعت تو سس مسخوابونمش بعد ارد میزنم و سرخ میکنم با روغن کنجد سرخ میکنم که سردیش گرفته شه
    سس:(ابلیمو/زعفران/پیاز/ نمک / ادویه/ فلفل)

    نام: 20140516_204758.jpg نمایش: 593 اندازه: 88.6 کیلو بایت
    sOhEiLa71 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #795
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7522
    پسند کرده
    8761
    دوباره ماهی شکم پر خوشمزه.پیاز رو سرخ کردم توش سیر ریختم بعد گشنیز رو ریختم تفت دادم و شیره تمر ریختم توش گذاشتم خوب آبش کشیده بشه ریختم تو شکم ماهی بعد ماهی رو سرخ کردم.

    .............
     
    آتامان, .Bita., مامان حدیثه و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  5. #796
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8968
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    من ماهی سالمون و خوابوندم تو آبلیمو و نمک . بعد هم اول زدم تو تخم مرغ زده شده بعد تو آرد سوخاری ، 2 بار این کار و کردم ، بعد هم تو تابه سرخ کردم عالی بود .
    نکته : من ماهی رو هر ماه یک بار میخرم بعد از خرد کردن و شستن اونا رو میخوابونم تو آبلیمو و نمک ، بعد هم میزارم تو فریزر تا زمانی که میخوام درست کنم در میارم .

    نام: SAM_1563.jpg نمایش: 525 اندازه: 99.5 کیلو بایت
    narges*, گیلاس من, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  6. #797
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    534
    پسند شده
    9038
    پسند کرده
    8540
    قزل الا رو نمک وفلفل وبودر سیر زدم +زردچوبه کمی روغن زیتون وتو تابه با همون روغن سرخ کردم.
    نیکی گل, sara chef, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #798
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    فیله ماهی تیلا پیلا سرخ شده...من معمولا یه مقدار آردو با نمک و زردچوبه و کمی پودره سیر مخلوط میکنم و ماهی هارو با اون آغشته میکنم و بعدم توی روغن سرخ میکنم

    نام: 20140902_183523.jpg نمایش: 499 اندازه: 28.4 کیلو بایت

    نام: 20140902_191002.jpg نمایش: 492 اندازه: 26.3 کیلو بایت

    نام: 20140902_192907.jpg نمایش: 1293 اندازه: 31.5 کیلو بایت
    m1361, گیلاس من, sara chef و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  8. #799
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14518
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    مواد داخل شکم ماهی ( گشنیز را همراه با پیاز سرخ میکنیم +آب تمبرهندی +ادویجه جات ) روی ماهی هم ( آرد+زردچوبه +پودرسیر+ادویه ماهی + نمک و فلفل )
    نام: DSC09161.jpg نمایش: 524 اندازه: 67.3 کیلو بایت
    m1361, مامان حدیثه, renoo و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #800
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهداد نمایش پست ها
    من ماهی سالمون و خوابوندم تو آبلیمو و نمک . بعد هم اول زدم تو تخم مرغ زده شده بعد تو آرد سوخاری ، 2 بار این کار و کردم ، بعد هم تو تابه سرخ کردم عالی بود .
    نکته : من ماهی رو هر ماه یک بار میخرم بعد از خرد کردن و شستن اونا رو میخوابونم تو آبلیمو و نمک ، بعد هم میزارم تو فریزر تا زمانی که میخوام درست کنم در میارم .

    نام: SAM_1563.jpg نمایش: 525 اندازه: 99.5 کیلو بایت
    آيا مي دانيد ماهي سالمون همان ماهي قزل آلا هست ، با اين تفاوت كه گوشت اين ماهي رو رنگ مي كنند؟
    تلويزيون در برنامه به خانه برمي گرديم ، يكبار راجع بهش صحبت مي كرد. گفت ماهي سالمون اصلا وجود نداره ، همان ماهي قزل آلاي (درشت ) خودمون هست كه گوشتشو رنگ مي كنند و يا درون آبي كه ماهي زنده پرورش پيدا مي كنه ،* رنگدانه مي ريزن تا گوشتش حالت گل به اي رنگ پيدا كنه .
    .
     
    مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما