نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree39Likes

موضوع: کیک پیرامید

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 12
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1

    کیک پیرامید








    Hope, sara chef, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: ایده های برای تزئین کیک







    Hope, m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: ایده های برای تزئین کیک












    Hope, sara chef, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: ایده های برای تزئین کیک











    Hope, sara chef, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    نجما جون ممنون از زحمتات .من فکر می کنم برای این مدل مثلثی ،دستور کیک و کرمش خیلی مهم باشه،من قبلا سعی کردم این برش مورب رو بزنم ولی کیک خرد میشه و تمیز در نمی یاد.فکر کنم بافت کیکش باید سفت باشه و کرم هم نازک مالیده بشه و کیک رو خیلی نرم نکنه .

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  6. #6
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    ماهنوش عزیز من در سایتی خوندم به قول شما باید کیک خودش هم نرم نباشه و بعد از زدن خامه در فریزر بمونه بعد برش زده بشه
    که خرد نشه...
    اگر دوستان دیگر اطلاعات کاملتری دارن ممنون میشم منم بدونم.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  7. #7

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    تمهنوش جان دو تا سایت رو دیدم.
    یکی از پاند کیک آماده فریزری(یخ زده) استفاده کرده بود + فراستینگ آماده شکلاتی
    یکی دیگه هم از اسپانج کیک شکلاتی که با پودر کیک آماده درست شده+ کرم کره ای
    و گفته بود از این دستور هم می تونید برای درست کردن کیک شکلاتی استفاده کنید

    Ingredient Quantity
    1. Flour - All Purpose 8-1/2 ounces
    2. Sugar 16 ounces
    3. Cocoa 2-1/2 ounces
    4. Baking Powder 3 teaspoons
    5. Salt 1 teaspoon
    6. Eggs - Fresh 3 - Large
    7. Milk - Fresh 8 ounces
    8. Vegetable Oil 3 ounces
    9. Vanilla 1 teaspoon
    10. Water - Boiling 3 ounces


    Process Instructions
    1. Combine Sift dry ingredients #1 through #5 into the mixing bowl
    2. Combine Eggs, milk, oil and vanilla. Mix together with a wire whip, then add to the dry ingredients.
    3. Mix Mix using a paddle, at medium speed for 2 minutes
    4. Add Stop mixing. Add boiling water, mix on very slow speed until incorporated. Scrape sides and bottom of bowl with a rubber spatula, then mix at medium speed for 30 seconds .
    5. Prepare Prepare 10" Round pan, greased with bottom of pan lined with parchement. Grease the sides and paper.
    6. Bake Bake in a preheated oven of 350°(F) for 1 hour or until a toothpick inserted in the center comes out clean.
    7. Cool Cool on a wire screen or rack for 5-10 minutes. Invert onto a cooling screen, to complete the cooling .
    Variations: Store, covered and chilled. Freeze for longer storage.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    و دیگه این که قبل از برش 2 ساعت باید توی یخچال باشه.
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما