نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree320Likes

موضوع: دستور طبخ بلدرچین

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 38
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نمیدونم جاش اینجاس یا نه
    اغا من میخواستم کبک درست کنم اما هیچ دستور درست در مونی پیدا نکردم ...خودم دست به کار شدم و از ترکیب دستورا که واسه مرغ و اردک و بلدرچین بود به این خوراک رسیدم ..
    اول کبکهارو شستم تو شکمشون رو خالی کردم(خیلی تمیز نبود)
    بعد ادویه چیکن ماسالا و سس سویا و سیر و پیاز و فلفل سیاه و رز ماری و روغن زیتون رو با هم مخلوط کردم و تمام سطح کبکها با این مخلوط اغشته کردم حدود 20 ساعت موند تو یخچال
    بعد کف ی ظرف رو کره مالیدم و توی شکم هرکدوم از کبکها رو لیموترش گذاشتم
    و سسی رو که مخلوط گردوی له شده رب انار و جعفری و سبزی معطر بود(که من از دلار استفاده کردم) توی شکمشون ریختم این سس رو میخواستم به سسی که ی بار تو مرغ شکم پر شمالی خورده بودم نزدیک کنم که چون رب انارم خیلی خوشمزه نبود زیاد به اون طعم نزدیک نشد یکم ترشی میخواست فکر کنم با رب الوچه بهتر میشد
    بعدم روشون رو با کره و زغفرون فرچه کشیدم یکساعت تو فر بود یکی دووبار بیرون اوردمشون و فرچه کشیدم
    گوشت کبک کاملااااااا نرم و ابدار شده بود ...و کاملا طعمها به خوردش رفته بود
    ویرایش توسط aydaa : ۱۳۹۳/۰۷/۲۶ در ساعت ۰۱:۰۳ قبل از ظهر
    * منصوره *, mitra40, ada و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    اينم كبك من كه گوشت شكار هست كه پدرم زحمت كشيدن دستور طبخ هم مال خود پدرم هست كه واقعا خوشمزه شده بود
    گوشت رو با پياز و نمك و آب مي پزيم و اواسط پخت آب گوشت رو صاف مي كنيم و پياز داغ مي كنيم و گوجه فرنگي رو با پياز تفت مي ديم و گوشت نيم پز و آب گوشت صاف شده رو اضافه مي كنيم و اجازه مي ديم گوشت به همراه سس بپزه .
    نام: 2014-10-04 14.52.22.jpg نمایش: 3074 اندازه: 79.9 کیلو بایتنام: 2014-10-04 14.54.38.jpg نمایش: 3100 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    -----------------
     
    paryy, aydaa, khale leila و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19121
    پسند کرده
    28856
    اینم بلدرچینی که من پختم با روش شف طیبه که من ادویه ماسالا نداشتم و بجاش نمک+زیره سیاه + تخم گشنیز+ پودر سیر+ پودر پیاز + هل + دارچین+ پودر ادویه کاری+ فلفل سیاه + زردچوبه ( زیره + هل + تخم گشنیز رو داخل هاون کوبیدم حسابی که تقریبا پودر شد داخل ادویه های بالا ریختم و مخلوط کردم ) این مخلوط رو داخل یه ظرف با روغن زیتون ریختم و بلدرچینهای شسته و خشک شده رو باهاش قشنگ ماساژدادم حتی داخل شکمشون رو بعد داخل شکم بلدرچینها لیمو قاچ شده گذاشتم چیدم تو قالب رولت و داخل فر گذاشتم فویل هم نکشیدم ولی یک کاسه آب داخل فرگذاشتم چهل دقیقه با دمای 200 و بعد از اون یک ربع با دمای 180 درجه وقتی با چاقو تست کردم گوشتش نرم و پخته بود داخل قابلمه ریختم درشو بستم حوله روش کشیدم و روی سماور گذاشتم یک ربع موند برای زیرش هم پوره سیب زمینی درست کردم با روغنی که ته ظرف بلدرچین مونده بود مخلوط کردم و ته دیس صاف کردم و بلدرچینها رو روش چیدم
    نتیجه : بسیار عااااااااالی



    Hope, mehr66, hengamehh و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    تهران-ستارخان
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    4477
    پسند کرده
    3769
    بلدرچین رو براب کبابی کردن آماده کرده بودم.(پیاز و روغن و نمک و..) هیچکس حاضر نشد منقل رو آماده کنه..منم گذاشتمش تو کیسه تنورک پخت .سیب زمینی رو هم بهش پودر سیر و نمک زدم و گذاشتم. ...حدود یک ساعت و نیم تو فر 180 ..خودش موقع پخت آب میندازه....تقریبا بعد از این مدت آبش تموم شد.از کیسه درش آوردم و گریل رو روشن کردم...خوب و خوشمزه بود...اونایی که منقل روشن نکرده بودن گفتن مزه اش از کبابی خیلی بهتره...نمیدونم باید باور کنم یا نه....
    همونطور که میبینید تزیین هم نداره...این به اون .. در

    Hope, aydaa, باران67 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    3287
    پسند کرده
    3526
    بلدرچین هارو چند ساعت با پیاز و فلفل دلمه و نمک و زعفران و ابلیمو مارینه کردم تو ماهیتابه چیدم درشو گذاشتم وقتی پخت درشو برداشتم تا سرخ بشه به نظر من پخت بلدرچین تو ماهیتابه خیلی خیلی بهتر از فره

    نام: IMG_2806.jpg نمایش: 2659 اندازه: 84.1 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    m1361, narges*, mitra40 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    1773
    پسند کرده
    894
    بلدرچین بسیار خوشمزه تقریبا دو روز گذاشتم در سرکه؛ آب لیمو؛ زعفران؛ پیازه رنده شده و نمک و فلفل بخوابه بعد هم گذاشتم داخل فر و مواد مزه دار کردن را هم روش ریختم تقریبا یک ساعت توی فر بود خیلی خوشمزه شده و اصلا بوی بد نمی داد من به دستور صبا چند تکه لیمو هم داخل شکمش گذاشتم و بعد گذاشتم داخل فرنام: IMG_20141220_220431.jpg نمایش: 2367 اندازه: 96.6 کیلو بایت
    sara chef, mamienazi, *Queen* و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20145
    پسند کرده
    13253
    خورش بلدرچین با سس انار

    نام: IMG_4922.jpg نمایش: 1258 اندازه: 99.4 کیلو بایت

    بلدرچین را با نمک فلفل پیاز فلفل دلمه خردشده برش لیموترش 12 ساعت مزه دار میکنیم(شکم آنرا نیز با این مواد پر میکنیم) بعد پیاز وفلفل را خارج دوباره بهش پیاز و فلفل دلمه میزنیم 6-7 ساعت دیگه استراحت میدیم بعد گردن پا وبال آنرا با نخ بسته در کره سرخ کرده کنار گذاشته پیاز را رنده کرده آبش که کشیده شد بهش نمک فلفل سیاه رب انارترش آلو بخارا کمی زعفران اضافه کرده شکم بلدرچین را با مخلوطی از پیازداغ رب انار گردوی ساییده شده پر کرده با خلال بسته یا میدوزیم بعد به سس اضافه با کمی آب روی حرارت ملایم تا جا بیفته در آخر بنا به ذایقه میتوان شکر یا آبغوره اضافه کرد
    من یادم رفت خلال بزنم به همین خاطر کمی از مواد داخل سس رفت و غلیظ شد
    ...
     
    سادن, (ziba), میس مهسا و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    391
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    221
    پسند شده
    2328
    پسند کرده
    2336
    اینم بلدرچین من فوق العاده فوق العاده خوووووشمزه... ی جورایی با دستور شف طیبه عزیز هس فقط با کمی تغییرات... چون کسی نذاشت عکس بگیرم و*میخاستن بخورن منم از بلدرچین خودم سریع ی عکس گرفتم... دوستانی ک نوشته بودن دلشون نمیاد این پرنده رو بخورن باید بگم که خیلی خیلی خاصیت داره، اینکه واسه کسایی ک مشکل ناباروری دار-ن فوق العاده خوبه، سرشار از فسفر، فولیک اسید، و ب مقدار بسیار زیاد پروتئین... مس و روی... ک چن تا چیز دیگه ک من یادم نیست... و توی قران سوره ی بقره بسیار ب خوردنش سفارش شده.. اونم ب دلیل خواص زیادش.... خب طرز تهیه ش

    من از دو شب قبل خوابووندمش توی نمک زردچوبه فلفل،زعفرون،ابلیمو،و کمی ابغوره، و بعد از دو روز... من چون حوصله م نبود بزارم*توی فر ب دلیل شیرازی بودنم :)))).. اومدم با قابلمه کاری کردم ک پختش مث فر شه... اول بلدرچین ها رو از توی مواد در. اوردم و یک ق غ غذاخوری ادویه گرام ماسالا و یک ق غ زردچوبه توی نصف لیوان روغن ریختم و تمام بلدرچین ها رو توی این مواد حسابی شستم.. و بعد چیدمشون کف قابلمه و توی شکمشون رو پر از لیمو کردم.. و زیر گاز رو روشن کردم با شعله ی خیلی کممم.. خودش اب انداخت و پختن... و بعد از پخت نیم ساعته باز با برس از مواد کشیدم رو بلدرچین ها بعد از یک ساعت پختن... و توی روغن سرخشون کردم... خیلی عالی بود...
    و*دوستان واسه یخ زدایی بلدرچین ها هیچ وقت نزارید توی دمای اتاق یخ زدایی شه چون مشکل داره...باید بزارید توی یخچال یخ زدایی شه... و اینکه بلدرچین فقط دو روز میتونه توی محیط یخچال بمونه و خراب نشه، بعد از دو روز خراب میشه،پس اگر قصد استفاده ندارید منجمدش کنید.. چقدر حرف زدمااا:))))..



    ***
     
    my soul, m1361, f.m.n و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشقی که تو نباشی میمیره
    عشقی که تو دست تو گل داده

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما