نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree320Likes

موضوع: دستور طبخ بلدرچین

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 38
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: دستور طبخ بلدرچین

    به نقل از وبلاگ شف طیبه عزیز ...( پروردگارااااااااااا تکراری نباشه خودمو تیکه تیکه میکنمممم )

    کباب بلدرچین با ادویه چیکن ماسالا و سیب زمینی رومانف

    (اوه! یه تریلی میخواد اسمشو بار کنه!)
    یکی از غذاهایی که من تو این یکی دو ماهه توش تجربه پیدا کردم ؛ بلدرچینه. چون پختش آسونه و طعمش رو هم بیشتر از مرغ میپسندم. اینروزا حتی واسه دیگران هم بلدرچین درست میکنم چون وقتم رو نمیگیره (وقت ندارم که بتونه بگیره). اینی که امروز پست میکنم صرفا یه مدل ساده از مدلهای مختلفیه که من با بلدرچین کار میکنم. البته کمتر با این شیوه کار میکنم چون اسپایسیه و فعلا واسه شرایط من زیاد خوب نیست.
    به عنوان ساید دیش (غذای جانبی) هم واسش سیب زمینی رومانف سرو کردم که یکی از غذاهای مورد علاقه خودمه که با سیب زمینی کبابی درست میشه و خیلی سریع و فوق العاده خوشمزه است. یعنی حتی از پوره سیب زمینی هم بیشتر دوستش دارم.
    بلدرچین 5 عدد
    روغن زیتون خالص نصف لیوان
    چیکن ماسالا 1 ق غ
    زردچوبه 1 ق غ
    لیمو سبز 10 عدد
    برای سیب زمینی رومانف:
    سیب زمینی 1 کیلو
    پنیر چدار رنده شده 2 لیوان
    ماست ترش 1 لیوان
    فلفل سیاه
    پیازچه خورد شده 2 ق غ

    توی این رسپی من از "چیکن ماسالا" استفاده کردم که یه ادویه هندی برای غذاهاییه که با مرغ آماده میشه. ولی اگه نمیتونید تو بازار پیداش کنید میتونید ادویه هاش رو ترکیب کنید و برای خودتون تو خونه داشته باشیدش
    پودر تخم گشنیز-پودر فلفل سیاه-پودر زیره سبز-پودر سیر-پودر زنجبیل-پودر جوز هندی-پودر میخک-زردچوبه-فلفل قرمز-هل-نمک
    میزان هر ادویه رو هم میتونید به دلخواه استفاده کنید. در واقع در هر منطقه از هند از میزان متفاوتی از هر ادویه استفاده میشه پس زیاد لزومی نداره که وسواس به خرج بدید. یه چند تا ادویه دیگه هم توش داره که توی خود هند پیدا میشه پس من ننوشتمش

    زدچوبه و ماسالا رو توی ظرف میریزیم

    من از روغن زیتون ایکسترا ورجن استفاده کردم. یعنی روغن زیتونش عطر و طعم زیتون داره و تصفیه شده نیست. حواستون باشه ممکنه هر کسی نپسنده

    بلدرچین ها رو میشوریم (و همینطور داخل شکمشون رو ) و خشک میکنیم و دونه دونه توی ظرف قرار میدیم


    و خوب با مخلوط روغن ماساژشون میدیم

    توی ظرفی که قراره توی فر بذاریم کنار هم میچینیمشون و مجددا با برس از مخلوط ادویه و روغن روش میمالیم

    من برای توی شکم بلدرچینها از لیمو استفاده کردم. هدف این نیست که لیموها خورده بشن. هدف اینه که به گوشت طعم و عطر بده. و واقعا هم میده. یعنی حتی رون بلدرچینها هم عطر لیمو میگیرن. با و بدون لیمو امتحان کنید, متوجه تفاوتش خواهید شد.

    لیموها رو توی شکم بلدرچینها فرو میکنیم. من برای هر بلدرچین دو لیمو استفاده کردم که هر کدوم به چهار قسمت تقسیم شده بودن

    حالا در فر قرار میدیم. نیم ساعت با دمای 200 درجه سانتیگراد
    (از این عکس که بلدرچینها به صف شدن خیلی خوشم میاد)

    بعد از فر بیرونش میاریم و با برس باقیمونده روغن و ادویه رو روشون میمالیم

    و مجددا توی فر قرار میدیم برای یک ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد
    حالا از فر بیرون آورده و درش رو میذاریم و یا با فویل آلومینیوم میپوشونیمش. برای مدت ده تا 15 دقیقه
    این قسمتش خیلی مهمه. باید اجازه بدیدم پرنده استراحت کنه تا در نهایت گوشت آبداری داشته باشیم. میتونید امتحان کنید واقعا طعمش فرق میکنه

    و حالا برای سیب زمینی رومانف:
    معمولا من سیب زمینی رو توی مایکروفر کباب میکنم و ازش هم خیلی راضیم ولی اینبار توی فر کبابشون کردم چون با اجازتون مایکروفرم به دلیل نوسانات برق به دیار باقیات و صالحات شتافته بود (که البته عمرش به دنیا باقی بود و سریع بردیم تعمیرش کردیم چون بدونش زندگیمون میلنگه!)
    پس سیب زمینی ها رو با اسکاچ خوب میشوریم و با چنگال یا کارد سوراخ میکنیم و دورشون فویل میپیچونیم


    توی فر با دمای 210 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت میپزیمشون. دقت داشته باشید که این زمان برای سیب زمینی با سایز متوسطه

    از فر خارج کرده و پوست میکنیم

    برای این غذا به پنیر چدار نیاز داریم و به نظر من جایگزین هم نداره چون فقط با چدار اینقدر خوشمزه میشه

    چدار رو رنده میکنیم

    نصف لیوانش رو کنار میذاریم

    ظرفمون رو با روغن زیتون چرب میکنیم (یا هر روغن دیگه ای. و یا حتی بهتر از اون... با کره!)

    سیب زمینی ها رو درشت رنده میکنیم و روی پنیر میریزیم

    خب ... قانونا باید از ساور کریم استفاده بشه اما چون اینجا یافت نمیشه من از ماست ترش استفاده میکنم که تقریبا همون طعم رو بهمون میده. پس دوستان خارج کشور از یک و نیم لیوان ساور کریم استفاده کنن. سایر دوستان هم بهشون پیشنهاد میکنم از ماست شیرازی آپادا استفاده کنن چون من این غذا رو با ماستهای مختلف امتحان کردم این نوع بخصوص ماست از همه بهتر جواب میده

    حالا توش فلفل سیاه آسیاب میکنیم و کمی هم میزنیم. فقط به اندازه ای که مخلوط شه
    به نظر من نمک نمیخواد چون چدار خیلی شوره
    در رسپی سیب زمینی رومانف معمولا پیاز داریم. اما من با پیاز و بدون پیاز امتحان کردم. بدون پیازش رو بیشتر دوست دارم. یعنی با پیازچه مزه بهتری داره تا با پیاز. ولی اگه مایلید از نصف لیوان پیاز ریز خورد شده استفاده کنید

    حالا توی ظرف میریزیمش ولی روش رو صاف نمیکنیم. یعنی فقط سریع توی ظرف خالیش میکنیم تا روش پستی و بلندی بوجود بیاد

    اون نصف لیوان پنیر که کنار گذاشته بودیم رو روی مواد میریزیم

    و پیازچه رو روش میریزیم. و توی فر قرار میدیم

    با دمای 180 درجه سانتیگراد برای مدت 25 تا 30 دقیقه. به اندازه ای که طلایی شه

    برای سروش من از سیب زمینی رومانف توی بشقاب ریختم...
    (این بشقاب مادربزگمه که توش واسم ماهی فرستاده بود و اینجا واسه عکاسی ازش سوء استفاده کردم! گلهاش خیلی خوشگلن)

    و یک بلدرچین روش قرار دادم
    (البته من قبل از اینکه بلدرچینها رو از فر بیرون بیارم؛ یه کارد توی سینه این بلدرچینه فرو کردم که مطمئن شم پخته. آخه گوشت بلدرچین استاندارد که نداره. همیشه باید تستش کنیم. جای ضربه ناجوانمردانه ام توی عکس مشخصه. اونهای دیگه پوستشون سالم بود، این ناقصه رو واسه خودم گذاشتم غافل از اینکه باید عکس هم میگرفتم این شد که عکسه اینجوری افتاد. خلاصه واجب بود این موضوع رو توضیح بدم!)

    حالا.... من میگم این بلدرچین چیزی نیست که بشه با کلاس باهاش برخورد کرد... پس آستینامون رو بالا میزنیم و یا علی میگیم و میریم تو بشقاب! (البته مامانی خانم خیلی با کلاس با کارد و چنگال میل فرمودن!!! من کلاسم به مامانم نرفته)
    از نظر من بلدرچین کاملا پخته و به این شیوه گوشتش آبدار شده. کاورش اسپایسیه و هنگام خوردن علاوه بر ادویه های مختلف ، عطر لیمو کاملا مشهوده
    طعم سیب زمینی رومانف رو خیلی دوست دارم. ترش و شور و کمی هم تند. همراه مناسبی برای غذاهای کبابی. توصیه نمیکنم توی مایکروفر درستش کنید چون من امتحان کردم و خیلی خشک میشه و بافتش از هم میپاشه (آره من ورژنهای مختلفش رو تست کردم. حتی با تخم مرغ هم امتحانش کردم - ولی شما امتحان نکنید) اما پیشنهاد میکنم که سیب زمینیها رو توی مایکروفر کباب کنید چون آبشون گرفته میشه و بعد با ماست بهتر ترکیب شده و طعم جالبتری به خودش میگیره. از نظر من رمز خوش طعم شدنش توی اون پیازچه ایه که روش میریزیم ...یا شایدم من زیادی عاشق پیازچه هستم؟!
    یه بار واسه ناهار امتحانش کنید؛ پشیمون نمیشید

    خب.... موضوعی که چند روزیه تصمیم داشتم در موردش باهاتون صحبت کنم، این چت باکسیه که اون گوشه وبلاگ گذاشتم. من این روزا بدجور تمام روز مشغول حاج آقامون هستم و پیش میاد که چند روز میگذره و نمیتونم طرفهای وبلاگ هم رد شم. اینه که داشتم با خودم فکر میکردم چیکار میتونم بکنم که وبلاگ از سوت و کوری در بیاد که به ذهنم رسید یه چت باکس واسش بذارم. یه سرچ انجام دادم و دیدم بعله... یه همچین گزینه ای برای وبلاگها موجوده. پس علمش کردم. به این هدف که بچه ها بتونن باهم در مورد چیزهایی که هر روز درست میکنن صحبت کنن و مثلا اعلام کنن که الان دارن چی درست میکنن یا تصمیم دارن خونه رفتن چیکار کنن یا غذایی که دیگران اون روز درست کردن رو هوس کنن و یا ... خلاصه یه چیزی تو مایه های تویتر. چیزی که من فکرش رو نمیکردم این بود که دوستان اونجا سوالاتشون رو بپرسن. واقعیتش اینه که خودتون شاهدید من همینطوریش به کامنتها هم نمیتونم به موقع رسیدگی کنم. یعنی ممکنه سوالاتی که توی کامنتها پرسیده میشه رو دیر جواب بدم. اما در هر صورت چیزی که مسلمه اینه که صد درصد جواب میدم. ولی اگه دوستان سوالی رو توی چت باکس بپرسن ممکنه من نبینم و خب جواب داده نشه و شرمنده شون بشم. البته اگه خیلی خوش شانس باشیم و سایر دوستان محبت کنن ممکنه سوالات سریع پاسخ داده شه -که همینجا از همه برای همکاریشون تشکر میکنم- ولی خب شانسیه. پس امیدوارم کسی این وسط دلخور نشه. تنها هدف من فقط فعال نگه داشتن وبلاگ بوده و البته آزمایشیه. یعنی اگه ببینم هدف اصلی ارضاء نمیشه جمعش میکنم. تا ببینیم خدا چی میخواد
    باران67, گیگیلی, زینب سادات۲ و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۱
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: دستور طبخ بلدرچین

    اینم بلدرچین من که نصف روز توی آبلیمو و زعفرون و پیاز خوابوندم بعدا تو فر سرخ کردم








  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۱
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: دستور طبخ بلدرچین

    بلدرچین در لانه
    طرز تهیه لانه بلدرچین
    ابتدا سیب زمینی ها را درشت رنده کرده سپس دو آبکش با دو سایز مختلف برداشته و کمی آرد به آبکش ها زده تا سیب زمینی ها به آن نچسبد سپس سیب زمینی های رنده شده را در آبکش اول ریخته و آبکش دوم را روی آن قرار داده و در روغن فراوان بطوری که روی سیب زمینی ها را بگیرد سرخ می کنیم بعد از سرد شدن آبکش ها را جدا کرده و به این صورت سیب زمینی ها به شکل یک کاسه در آمده اند به همین صورت یک کاسه دیگر نیز درست کرده و بلدرچین سرخ شده را داخل آن قرار می دهیم میتوانیم با تخم مرغ های بلدرچین نیز آن را تزیین کنیم .این غذا برای مهمانی های مجلل بسیار مناسب است


    باران67 و my soul این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۱
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: دستور طبخ بلدرچین

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق
    یک سوال خجالت اور میخوام بدونم تو فر میزارین روشو فویل میکشین یا رویش بازه



    من روشو باز می ذارم شما می تونین فویل بذارین بعد از اینکه پخته شد گریل را روشن کنید تا سرخ بشه

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,892
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10416
    پسند کرده
    11787

    Re: دستور طبخ بلدرچین

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    چرا بعضی هاتون نوشتید که بلدرچین رو 2 روز تو مواد خوابوندید؟
    یعنی گوشتش اینقدر بد مزه و بد بوئه؟

    عزيزم بوي خوبي نداره حتما حتما بايد از موادي مثل پياز و كرفس و برگ بو و كلا چيزايي كه خوش عطرش كنه در كنارش استفاده كرد

    اما به نظر من اگه نخوري خيلي بهتره اخه گوشت زيادي هم نداره قيمتش بالاس پختش زحمت داره و در اخر هم وقتي نگاه به جثه ضعيف و بدون گوشتش ميكني دلت ميسوزه

    من كه ديگه عمرا بخرم

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیلوفرونگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    815
    پسند کرده
    108

    Re: دستور طبخ بلدرچین

    بلدرچین تو مایه مرغ محلیه مثل غاز و اردک همه کس نمی خورند و با اون مثل مرغ میشه همه چیز درست کرد به نظر من حتی اونو شکم پر با سبزیجات شمالی درست کنید تو فر با فویل بعد هم با گریل تا روش طلایی بشه برای مهمانی (البته بلدرچین خور باشن) شیک میشه.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیلوفرونگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    815
    پسند کرده
    108

    Re: دستور طبخ بلدرچین

    دوستان عزیزم برای گرفتن بو بد از سرکه سفید استفاده کنید مثلا بوی بد موقع تفت کلم یا قارچ و..

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    95
    پسند کرده
    0

    Re: دستور طبخ بلدرچین




    بلدرچین رو توی سیر و روغن زیتون و آبلیمو و یکم آب کیوی و رنده پوست پرتقال چند ساعت خوابوندم و بعد تو روغن سرخش کردم.اصلا بو نمیداد.البته سیرسو زیاد زدم.خوشمزه بود.حتما امتحان کنید.
    باران67, زینب سادات۲ و narges* این نوشته را پسندیده.
    لحظه هارامیگذراندیم تابه خوشبختی برسیم غافل ازاینکه خوشبختی درآن لحظه هابودکه گذراندیم.

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما