نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3044Likes

موضوع: انواع سالاد

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 491
صفحه 18 از 62 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سالاد

    سالاد پنه فلورنتین !!



    مواد لازم:

    پنه: به میزان لازم
    روغن زیتون: 20 گرم
    جعفری خردشده: 20 گرم
    خامه: 40 گرم
    شیر: 20 گرم
    پنیر رنده شده: 10 گرم
    جعفری تازه: 20 گرم
    پنیر پارمزان: به میزان لازم
    نمك و فلفل: به میزان لازم


    روش تهیه:

    جعفری را در روغن زیتون تفت داده و وقتی كه به اندازه كافی تفت داده شد، خامه، شیر و پنیر رنده شده را به آن میافزاییم، سپس پنه، فلفل و نمك را اضافه كرده و پس از كشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزئین میكنیم.

    پاستا با سبزیجات معطر

    سس آلفردو ترکیبی از شیر، خامه و پنیر رنده شده است که سسی کرم شکل و رقیق را تشکیل میدهد که پرطرفدارترین سس غذاهای ایتالیایی در ایران است. ترکیب این سس خوشرنگ و خوش طعم با سبزیجات معطری مانند جعفری، ریحان، نعناع، پونه و اسفناج یک غذای فوق العاده چشم نواز و لذیذ را در اختیار شما میگذارد. همچنین استفاده از سیر تازه و روغن زیتون تصفیه نشده در این ترکیب غذایی، عطر و طعمی متفاوت را ایجاد میکند. میتوانید با مرغ سرخ شده هم سرو کنید !!

  2. بانک بند ناف
  3. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سالاد

    سالاد سبزىهاى بهارى

    در این فصل رنگارنگ در كنار غذاهای بهاری و نوبرانه یك سالاد رنگین روی میز غذای شما جایش خالی است. این دفعه یك سالاد برای شما داریم كه هم رنگش و هم طعمش زینتبخش سفرههای شماست و تجربه كردنش خالی از لطف نیست.


    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

    نخودفرنگی: یك پیمانه
    ذرت پخته: یك پیمانه
    هویج پخته و خردشده: 2 عدد متوسط
    لوبیاسبز پخته و خردشده: یك پیمانه
    سیبزمینی پخته و خردشده: 2 عدد
    پیازچه خرد شده: 3 تا 4 عدد
    كرفس جوان ریز خردشده: 4 ساقه
    جعفری خرد شده: یكچهارم پیمانه
    روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
    تخممرغ آبپز: 2 عدد
    زیتون سیاه و گوجه گیلاسی: برای تزئین
    كاهو:چند برگ برای تزئین

    مواد لازم برای سس

    ماست چكیده یا سس مایونز: یكدوم پیمانه
    لیموترش: یك عدد
    سس خردل: یك قاشق سوپخوری
    سس فلفل تند: یك قاشق سوپخوری
    رنده پوست لیمو: یك عدد ریحان
    خردشده: چند برگ
    نمك و فلفل: به میزان

    روش تهیه:

    1- تمام مواد را با هم مخلوط كنید. میتوانید هنگام پختن لوبیاسبز 2 حبه سیر به آن اضافه كنید تا طعم بهتری بگیرد. اگر شما وقت ندارید سبزیهای سالاد را دانهدانه تهیه كنید، میتوانید از كنسرو سبزیهای مخلوط استفاده كنید.

    2- مواد سس را نیز مخلوط كرده و به سبزیها اضافه كنید و به وسیله 2 قاشق خوب هم بزنید.

    3- در یك ظرف مناسب برگهای پهن كاهو را بچینید، از سالاد درون یك ظرف بریزید و آن را فشرده كنید «به حالت قالب زدن» و بعد روی برگهای كاهو برگردانید و با گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و حلقههای تخممرغ آبپز تزئین كنید.

    نکات آشپزی

    1- اندازه خرد كردن سبزیها به دلخواه و سلیقه شماست.

    2- برای اینكه سس سالاد طعم بهتری بگیرد، میتوانید از یك قاشق غذاخوری نعنای خشك در سس آن استفاده كنید.

  4. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: انواع سالاد

    دیروز یه یه سالاد خیلی ساده اما فوق العاده خوشمزه خوردم که کاش میدونستم سس اصلیش چیه
    فقط کاهو پیچ رو چهار قاچ کرده بودن روشو با روغن زیتون و نمیدونم یه روغن دیگه و گردوی خرد شده و کمی نمک و اون سس که نمیدونم چی بود تزیین کرده بود
    وای که همین ترکیب ساده چه مزه ای بهش داده بود
    دوستان اگه کسی براش اشناس این سالاد لطفا راهنمایی کنه
    مرسی

  5. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: انواع سالاد

    سالاد کرفس با مغز گردو

    مواد لازم:
    مغز کرفس خرد شده******* ************ 3 پیمانه
    مغز کاهو خرد شده************ ***** **** 3 پیمانه
    سیب زمینی پخته و خرد شده ****** 2 پیمانه
    تخم مرغ پخته و خرد شده**** *********2-1 عدد
    سس مایونز******************* *************** 1 پیمانه
    سینه*ی مرغ********************** *********** 1 پیمانه سرخالی
    مغز گردو خرد شده************ ********** 2/1 پیمانه
    سرکه یا آب لیمو********************* ****** به مقدار کافی
    نمک و فلفل********************* * ********** به مقدار کافی
    *
    طرز تهیه:
    * کرفس، کاهو، سیب زمینی، تخم مرغ، مغز گردو، نمک، فلفل، مایونز و آب لیمو را با هم خوب مخلوط می*کنیم.
    * ته قالب مورد نظر را خیس کرده و کیسه*ی فریزر را درون آن قرار داده و به قالب می*چسبانیم.
    * بعد ته آن را کمی سس مالیده و سالاد را درون آن ریخته فشار می*دهیم و برای چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس آن را در ظرف مناسب بر می*گردانیم.
    * از برگ*های تازه*ی کرفس نیز مقداری خرد کرده و در سالاد می*ریزیم.

  6. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: انواع سالاد

    سالاد کاهو با سبزیجات برشته


    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
    کاهو ********************* * ***چند برگ
    لبو پخته ***************** ** **یک عدد
    سیب *زمینی****************یک عدد متوسط
    پیاز ***************** ******** ***یک عدد متوسط
    گل کلم********************** **یک عدد کوچک
    قارچ********************* * ******ده عدد کوچک
    پاپریکا*یا فلفل قرمز**** **یک عدد متوسط
    هویج ********************* ************* یک عدد بزرگ
    کدو سبز **************** ************ *یک عدد بزرگ
    ذرت پخته ******************** ******** سه قاشق غذاخوری
    گشنیز خرد شده***************** *سه قاشق غذاخوری
    آرد ذرت ********************* ********* سه قاشق غذاخوری
    تخم* مرغ ************************* **** سه عدد
    نمک، زردچوبه و فلفل ********* به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    سیب *زمینی را پوست کرده به قطعات درشت خرد می *کنیم.
    پیاز را پوست کرده و ورقه* ورقه می* کنیم.
    هویج و کدو را هم ورقه *ورقه می *کنیم.
    پاپریکا را به* صورت خلال* های پهن خرد می *کنیم.
    گل کلم را هم به قطعات کوچک* تر می *بریم به صورتی که شکل گل حفظ شود. قارچ* ها درسته باشند.
    تمام این سبزیجات را بخار پز می* کنیم.
    تخم* مرغ *ها را در ظرفی می* شکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و هم می *زنیم، آرد ذرت را به آرامی به تخم* مرغ* ها اضافه می* کنیم و هم می *زنیم. اگر آرد ذرت در دسترس نداشتید از آرد گندم استفاده کنید.
    در تابه کمی روغن زیتون می *ریزیم و روی حرارت می *گذاریم.
    سبزیجات بخار پز شده را به ترتیب در ظرف تخم* مرغ و آرد ذرت فرو می *کنیم و در تابه می *چینیم و با حرارت ملایم آن ها را تفت می *دهیم، طوری که برشته شوند.
    وقتی همه ی سبزیجات را به این صورت آماده کردیم در انتها درون ظرف تخم* مرغ ذرت *های پخته شده را همراه دو قاشق از گشنیز خرد شده می *ریزیم و در تابه ریخته و هم می *زنیم تا تخم *مرغ* ها خودشان را بگیرد ولی با هم* زدن مداوم آن* ها را خرد می* کنیم وقتی خوب تفت خورد، از روی حرارت برمی *داریم.
    در ظرف سالادخوری، کاهوها را خرد می* کنیم و از مخلوط سبزیجات برشته شده روی کاهوها ریخته و یک قاشق گشنیز خرد شده را هم روی آن* ها می *ریزیم.
    به همین ترتیب عمل می* کنیم تا ظرف سالاد پُر شود.
    لبوها را هم برش زده و برای تزئین استفاده می* کنیم.
    این سالاد یک غذای کامل است و بدون سُس هم خوش *مزه است اگر دوست داشتید مقدار کمی سُس فرانسوی روی آن بریزید.
    برای تزئین می توانید از جوانه ی گندم هم استفاده نمایید.
    منبع: شیندخت

  7. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: انواع سالاد

    سالاد اندونزی

    این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه است که برای وعده غذایی شام یا در مهمانی ها، به جای سالاد الویه می توانید این سالاد را استفاده کنید تا به برنامه ی غذایی تان تنوع ببخشید.
    *
    مواد لازم :
    سیب زمینی** نیم كیلو
    گوجه فرنگی** 2 عدد متوسط
    نخود فرنگی پخته* 200 گرم
    كالباس***300 گرم
    خیار شور** 300 گرم
    سس مایونز** به میزان لازم
    گل کلم پخته شده**300 گرم
    هویج پخته شده**250 گرم
    *
    طرز تهیه :
    ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد كنید.
    گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید.
    سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید. در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.
    سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.
    سایت *****

  8. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: انواع سالاد

    در روزهای گرم سال، عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دل*چسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شب*های گرم تابستان است.
    *
    مواد لازم:
    هندوانه کوچک********************* *** یک عدد
    پنیر سفید خرد شده ************** سه قاشق غذاخوری
    مغز گردوی خرد شده ************* یک قاشق غذاخوری

    مغز بادام*زمینی ******************* * یک قاشق غذاخوری
    مغز پسته یا خلال پسته********* یک قاشق غذاخوری
    *
    طرز تهیه:
    هندوانه را به صورت مکعب *های کوچک می*بریم و تخمه*های آن*را خارج کرده، در ظرف می*ریزیم.
    *

    *
    روی آن *را کمی از پنیر خرد شده و مغزها می*ریزیم. به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر می*کنیم.
    *
    مواد به کار رفته در این سالاد تقریبی است و شما می*توانید به دل*خواه، مقدار آن ها *را کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید، حتی مغز تخمه.
    من در این*جا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.
    منبع : شیندخت

  9. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: انواع سالاد

    سالاد جوانه گندم

    سعی کنید در تهیه ی این سالاد،* برای طعم بهتر از آب لیموی تازه و اگر در دسترس نبود، از سرکه بالزامیک استفاده کنید.
    *
    مواد لازم برای 4 نفر:
    جوانه گندم*********** *یک پیمانه
    لوبیا سبز************** نصف پیمانه
    ذرت نیم *پز شده*** نصف پیمانه
    پیازچه************** ****6 عدد
    گوجه فرنگی کوچک************* **4 عدد
    گردوی خرد شده****************** *2 قاشق غذا خوری
    زیتون سبز بدون هسته******** **نصف پیمانه
    جعفری تازه خرد شده************2 قاشق غذا خوری
    آب لیموی تازه********************* ***2 تا 4 قاشق غذا خوری
    روغن زیتون******************** ****** *2 قاشق غذا خوری
    سبزی* جات خشک معطر****** یک قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل ******************* **** به مقدار لازم
    *
    طرز تهیه:
    ابتدا لوبیا سبز و ذرت* ها را با مقداری نمک جوشانده و بپزید.
    سپس آن *ها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.
    جعفری،* گردو، گوجه فرنگی و پیازچه *ها را خرد کنید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آن *ها اضافه کنید.
    نمک،* فلفل، پودر سبزی *جات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یک ساعت آن را در یخچال خنک کنید.

صفحه 18 از 62 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما