نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree161Likes

موضوع: ترجمه متون فرانسه

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 24
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2227
    پسند کرده
    2694
    من حالا خودم میخوام دستور جدید بزارم بعدشم ترجمه اشو بزارم ببینم کی پایه است دوباره تاپیکو راه بندازیم؟
    *هما* و ترنم63 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2227
    پسند کرده
    2694
    sablés meringués

    15:33 by linda

    -voilà de jolis sablés meringués à la confiture des gâteaux algériensqui feront effet sur vos tables festives ou tout simplement à la pause café entre amis ,des sablés fondant et croquant à la fois!
    –Des petites gourmandises sucrées que l’on peut déguster à tout moment de l’année.
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2227
    پسند کرده
    2694
    Des petites gourmandises sucrées que l’on peut déguster à tout moment de l’année.



    Print


    4.3 from 3 reviews

    sablés meringués


    Auteur: linda
    Cuisine: algérienne
    type de recette: gateau
    personnes: 30


    temps de préparation: 15 mins
    temps de cuisson: 15 mins
    Total time: 30 mins



    Ingredients

    • Pour la pate sablé:
    • -250g de beurre ramolli
    • -3 jaunes d'oeufs
    • -un ramequin de sucre glace(125g pour moi).
    • -1cc d'extrait de vanille
    • -un demi sachet de levure(8g pour moi).-farine(500g pour moi).
    • -Pour la meringue suisse:
    • -3 blancs d'oeufs
    • -250g sucre glace

    Procédé
    1. -Dans une jatte mettre le beurre, les jaunes d'oeufs le sucre et la vanille mélangez rapidement au fouet
    2. -Ajoutez la farine en trois fois , filmez votre pâte et réservez-la au frais.
    3. -Montez les blancs d'oeufs en neige légèrement sur un bain marie et ajoutez progressivement le sucre en fouettant avec un batteur électrique il faut que votre mélange ne dépasse pas 60c retirez du bain marie et fouettez encore au moins 5min votre meringue doit être brillante et satinée et faire des pics .
    4. -Étalez votre pâte sur un plan travail fariné sur une épaisseur 3mm, coupez à l'emporte pièce des coeur ou des fleurs la forme que vous désiriez .....
    5. -Préchauffez le four à 180°C pour un four electrique et 160c pour un four a gaz
    6. -Enfournez les sablés et compter à peu près 5 à 6 min afin de les sécher
    7. -Sortez les sablés du four et décorez le pour tour de vos sablés de meringue à l'aide d'une poche à douille munie d'une douille cannelée et remettre au four pour 10 à 15min. votre meringue doit durcir sans prendre de couleur
    8. -Après cuisson laissez refroidir et mettre la confiture au milieu laissez séchez dans un endroit sec.







    -Je vous souhaite une très belle réalisation et très bonne dégustation!!
    m1361 و *هما* این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2227
    پسند کرده
    2694
    ghoriba

    -La Ghoriba est une pâtisserie Marocaine qui se décline à l’infini comme toutes lespâtisseries orientales une gourmandise qui fond en bouche des petits gâteaux au fruits secs craquelés enrobés de sucre glace la plus connue; aux amandes et pour cette fois-ci j’ai voulu la décliner au pralin une version ultra gourmande et pour la recette je me suis servie chez Fadila du blog Cuisine de Fadila un joli blog que je vous invite à parcourir!!!
    -Pour la recette j’ai rien changé j’ai juste remplacé les noix par le pralin et j’ai diminué la quantité de sucre, une recette 100%réussite !!!!


    -Ingrédients:
    Pour une vingtaine de ghoribas.
    -100g de pralin fait maison ou celui du commerce.
    -150 g de poudre d’amande.
    -1 cc de confiture d’abricot.
    -1 cc de levure chimique.
    -1 oeuf.
    -1 cc de beurre ramolli.
    -25g de sucre en poudre.

    Décoration:
    -Un peu d’eau de fleur d’oranger.
    -sucre glace pour enrober.




    -Préparation:
    -Mélanger les ingrédients secs et ajouter la confiture,le beurre et l’oeuf et mélanger à nouveau .
    -Préchauffer le four à170°c sans la chaleur tournante pour les fours électrique.

    -Mouiller légèrement vos mains d’eau de fleurs d’oranger.
    -Façonner des boules d’environ 20g et rouler-les sur le sucre glace pour mieux les enrober.
    -Dresser les boules sur une plaque allant au four chemisée de papier de cuisson et aplatir vos boules légèrement avec votre pouce.
    -Enfourner pour 12 à 15 minutes pas plus au risque d’avoir des ghoribas trop dur.
    -Laisser refroidir complètement refroidir avant de les manipuler.
    -A conserver dans une boite hermétique fermée


    -Je vous souhaite une très belle réalisation et bonne dégustation
    m1361 و maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    351
    فاطمه جان شما فرانسه را چطوری یاد گرفتی ؟
    کلاس رفتی ؟
    بعد از اینکه انگلیست کامل شد رفتی سراغش؟

    یه نفر اینجا کنارم نشسته که خیلی علاقه داره به فرانسه و خیییییلیی مشتاقه که شما جواب بدی
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    430
    پسند کرده
    6015
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    حالا خودم میخوام دستور جدید بزارم بعدشم ترجمه اشو بزارم ببینم کی پایه است دوباره تتپیکو راه بندازیم؟
    من
    فقط دستورهای جدید و خوب باشه لطفا

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2227
    پسند کرده
    2694
    سلاااام من اومدم با ترجمه دستور اول
    بیسکوییت مرنگبفرمایید.

    - - - Updated - - -

    بیسکوییت مرنگ.
    تعداد : ۳۰ عدد متوسط.
    رده بندی رسپی: کلوچه و بیسکوییت.
    زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه.
    زمان پخت: ۱۵ دقیقه.
    مواد لازم برای خمیر:
    کره نرم : ۲۵۰ گرم.
    ارد : ۵۰۰ گرم.
    زرده تخم مرغ: ۳ عدد.
    بیکینگ پودر : ۸ گرم.
    اسانس وانیل : ۱ سی سی.
    پودر شکر: ۱۲۵ گرم.
    مواد لازم برای مرنگ:
    سفیده تخم مرغ ۳ عدد.
    پودر قند : ۲۵۰ گرم.
    طرز تهیه:
    ۱. کره را در یک کاسه ریخته و به همراه زرده ها، وانیل و شکر با سرعت تند همزن میزنیم تا پوک شوند.
    ارد را با بیکینگ پودر در سه مرحله اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نمی چسبد به دست بیاد.
    و آنرا درجای خنک قرار میدهیم.
    سفیده ها را کمی هم میزنیم تا کمی کف کنند بعد روی بخار اب قرار داده و با همزن برقی هم میزنیم و به تدریج پودر قند رو اضافه میکنیم . دمای مخلوط نباید بیشتر از ۶۰ درجه سانتی گراد شود.
    از روی بخار اب برمی*داریم و باز هم حداقل برای ۵ دقیقه ی دیگر هم میزنیم.
    مرنگ باید براق شود و بدرخشد و روی سطح آن قله هایی شکل بگیرد. همون مرحله استیف پیک.
    فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای فرهای برقی و ۱۶۰ درجه برای فرهای گازی روشن میگنیم تا گرم شود.
    خمیر را روی سطح ارد پاشی شده به ضخامت ۳ میلیمتر باز میکنیم و با کاتر دلخواه قالب میزنیم..
    سپس آنها را درون فر از قبل گرم شده قرار میدهیم و ۵ تا ۶ دقیقه زمان میدهیم تا وقتی روی بیسکوییت ها خشک شوند.
    بیسکوییت ها را از فر خارج کرده و*دور آنها را با کمک قیف ماسوره دار شیار دار(ترجمه تحت اللفظیش بود. یعنی یه ماسوره خط دار مثل ستاره) با مرنگ تزیین میکنیم و دوباره توی فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میگذاریم تا مرنگ ها بدون سفت شوند. دقت کنید که نباید تغییر رنگ بدهند.
    بعد از پخت اجازه دهید سرد شوند بعد وسط آنها را مربا یا مارمالاد گذاشته و میگذاریم خشک بشن.
    نوش جان.
    باران67 و ترنم63 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2227
    پسند کرده
    2694
    پس چرا کسی اینجا نمیاد فعالیت کنه؟
    دیگه ماه محرم هم شروع شد دیگه کسی شیرینی درست نمیکنه
    هما جان شما چرا فعالیت رو شروع نکردی پس؟
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما