نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree161Likes

موضوع: ترجمه متون فرانسه

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 24
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    این دستور رو Ostooreh عزیز توی نت دیدن و درخواست ترجمش رو دادن (http://mamisite.com/forum/t2667-12.html#post1206212) . دستور خیلی جالبیه .
    کرونات
    یه نوع دسر شبیه به دونات هست که البته در واقع چیزی بین دونات و خمیرهزارلا هست .کسی که این دستور رو ابداع کرده آقای دومینیک انسل (Dominique Ansel) هستن ، یعنی ایشون

    نام: 05.JPG نمایش: 490 اندازه: 17.9 کیلو بایت یه سرآشپز معروف در نیویورک .
    مطمئنا اینها دستور اصلی نیستن ولی خب به قول معروف : آب دریا را اگر نتوان کشید هم به قدر تشنگی باید چشید!

    درست کردنش راحته . من ورژن های دیگه ای هم پیدا کردم که به زودی اونها رو هم میگذارم.
    و اما ترجمه این دستور


    کرونات

    مواد لازم برای 15 عدد با قطر 7 سانت

    آرد 300 گرم
    خمیر مایه فوری 15 گرم
    نمک 6 گرم
    شکر 35 گرم
    شیر سرد 125 میلی لیتر
    تخم مرغ 1 عدد ( وزن 50 گ)
    کره 25 گرم
    برای لایه بندی خمیر : 150 گرم کره

    مواد لازم برای رویه پس از پخت
    شکر پودر شده
    گاناش شکلاتی
    پرک بادام بوداده
    زمان آماده سازی : 50 دقیقه
    زمان پخت : 10 دقیقه
    زمان کل : 60 دقیقه
    طرز تهیه
    - آرد را در داخل کاسه دستگاه خمیرگیر ( یا ظرف مناسب) ریخته و سپس خمیرمایه فوری را اضافه و خوب مخلوط کنید . پس از این نمک و شکر را اضافه و مخلوط نمایید ( تا با خمیر مایه تماس مستقیم نداشته باشند).
    - تخم مرغ و شیر سرد و کره را بیفزایید و به مدت 5 دقیقه با سرعت کم و سپس با سرعت 5 دقیقه دیگر با سرعت بیشتر مخلوط کنید.
    - خمیر را به صورت گلوله ای جمع و سلفون پیج کرده ؛ به مدت(حداقل) 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید . سپس پف خمیر را آرام بخوابانید و آن را مجددا جمع کنید و بوسیله یک چاقو روی سر گلوله خمیر یک علامت + بزنید ، خمیر را سلفون پیچی کرده و یک ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید.
    - کره را بین دو ورقه آلومینیومی به تکه های کوچک مربع شکل (1*1) خرد کنید . و در یخچال قراردهید.
    - به محض اینکه تکه های کره و خمیر خوب سرد شدند، گوشه های خمیر را توسط یک وردنه پهن کنید . کره و خمیر باید هم دما باشند ( میتوانید با دست تست کنید، همان دما باید حس شود) ، در غیر اینصورت کره را 5 دقیقه زودتر از یخچال بیرون بگذارید.
    - گوشه های خمیر را روی تخته کار تقریبا شبیه یک صلیب پهن کنید ( به شکل توجه کنید)، در حالی که مرکز آن ضخامت بیشتری نسبت به اطراف خمیر دارد . سپس تکه های کره را در وسط خمیر قرار داده و خمیر را جمع کنید ( تا کاملا تکه های کره را بپوشاند).
    - به آرامی روی تخته کار آردپاشی شده خمیر را با ضخامت 1 سانت ، به شکل یک مستطیل بزرگ پهن کنید. ( طول این چهارگوش باید 3 برابر عرض آن باشد، بنابراین اگر عرض 15 سانت باشد ، طول مستطیل 45 سانت میشود)
    - خمیر را جمع کنید و دو بار دیگر این کار را انجام دهید . دوسرخمیر را به روی مرکز آن جمع کنید درحالی که یک طرف آن بیشتر از طرف دیگر است (یک سر خمیر را تا 2/3 مرکز و دیگری را تا 1/3 مرکز تا بزنید، این دو قسمت را نیز روی یکدیگر قراردهید ) و آن را مانند یک پاکت جمع کنید، این کار را چهار یا پنج بار دیگر سریع انجام دهید .
    - خمیر را سلفون پیچ کرده و به مدت 45-30 دقیقه دیگر در یخچال استراحت دهید.
    - خمیر را روی یک تخته کار بزرگ آردپاشی شده با ضخامت 1 سانت پهن کنید و با کاتر دایره ای شکل به قطر 7 سانت قالب بزنید. مرکز آن را با کاتر دایره ای کوچکتری خالی کنید تا شکل دونات را پیدا کند.
    - هر دو طرف خمیر را در روغن با دمای 180 درجه سانتیگراد سرخ کنید تا وقتی که طلایی و خوشرنگ شوند، سپس بر روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
    - کناره های کرونات را در پودر شکر بزنید، روی آنرا گاناش شکلاتی و پرک بادام بریزید.
    *** صحرا 61 ***, خورشیدبانو, Shiva Sh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  2. #10
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21271
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    مريم جون يه مدلشم من ديدم وسطش شكلات و كرم گذاشته بود.اون چجوريه؟قبل از پخت اينكارو كرده يا بعدش؟
    faezeh gool, mina14 و atoosa92 این نوشته را پسندیده.


  3. #11
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    مريم جون يه مدلشم من ديدم وسطش شكلات و كرم گذاشته بود.اون چجوريه؟قبل از پخت اينكارو كرده يا بعدش؟


    پرپرک عزیزم منم عکسهاشو دیدم ولی نتونستم ازش دستوری گیربیارم . دوحالت بیشتر نداره ، یا اینکه فقط برای عکاسی اینطوری تزیینش کردن ویا اینکه مربوط به همون دستور اورجینال میشه که روی نت نیست .

    ولی اکثر این رسیپی هایی که پیدا کردم و ترجمه هاش رو میگذارم ، بعد از پخت برش میزنن و کرم مورد نظرشون رو توش پایپ میکنن .

    لینک ترجمه دستور کرونات در بخش انگلیسی
    ترجمه متون انگلیسی
    atoosa92, Behjat, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13222
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    مريم جون يه مدلشم من ديدم وسطش شكلات و كرم گذاشته بود.اون چجوريه؟قبل از پخت اينكارو كرده يا بعدش؟
    با تشکر از مریم عزیز و زحمتهاشون
    در مورد مدلی که وسطش شکلات گذاشته میشه؛ من یه توضیح بدم؛ بک نوع شکلاتهایی هست به نام stick chocolate که مخصوص همین نانهای کروسان و ... است
    توی ایران هم به اسم شکلات میله ای با قیمت خیلی بالا پیدا میشه
    این شکلاتها رو قبل از پخت لای خمیر میذارن و بعد از پخت آب میشه و همون شکل مایع رو پیدا می کنه
    این شکل شکلاتها:
    نام: 116802.jpg نمایش: 415 اندازه: 7.1 کیلو بایت
    beautiful_lie, fateme.mazhab1365, Behjat و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *گلنوش* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2120
    پسند کرده
    1160
    امکانش هست دستور سسهای براق فرانسوی که جهت روکش کیک و دسر بکار میره رو زحمت بکشید بزارید...
    بینهایت ممنونم
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2228
    پسند کرده
    2694
    نقل قول نوشته اصلی توسط *گلنوش* نمایش پست ها
    امکانش هست دستور سسهای براق فرانسوی که جهت روکش کیک و دسر بکار میره رو زحمت بکشید بزارید...
    بینهایت ممنونم
    عزیزم این سوالتون قبلا توی تاپیک مربوط به انواع کرم برای روکش کیک پاسخ داده شده.
    در ضمن سوالتون رو هم توی بخش پرسش و پاسخ بپرسین بهتر جواب میگیریم.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2228
    پسند کرده
    2694
    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم* نمایش پست ها
    این دستور رو Ostooreh عزیز توی نت دیدن و درخواست ترجمش رو دادن (http://mamisite.com/forum/t2667-12.html#post1206212) . دستور خیلی جالبیه
    مریم جون پس کو بقیه ی دستوراتی که گفتیم بعدا میزاربن؟
    کرونات
    یه نوع دسر شبیه به دونات هست که البته در واقع چیزی بین دونات و خمیرهزارلا هست .کسی که این دستور رو ابداع کرده آقای دومینیک انسل (Dominique Ansel) هستن ، یعنی ایشون

    نام: 05.JPG نمایش: 490 اندازه: 17.9 کیلو بایت یه سرآشپز معروف در نیویورک .
    مطمئنا اینها دستور اصلی نیستن ولی خب به قول معروف : آب دریا را اگر نتوان کشید هم به قدر تشنگی باید چشید!

    درست کردنش راحته . من ورژن های دیگه ای هم پیدا کردم که به زودی اونها رو هم میگذارم.
    و اما ترجمه این دستور


    کرونات

    مواد لازم برای 15 عدد با قطر 7 سانت

    آرد 300 گرم
    خمیر مایه فوری 15 گرم
    نمک 6 گرم
    شکر 35 گرم
    شیر سرد 125 میلی لیتر
    تخم مرغ 1 عدد ( وزن 50 گ)
    کره 25 گرم
    برای لایه بندی خمیر : 150 گرم کره

    مواد لازم برای رویه پس از پخت
    شکر پودر شده
    گاناش شکلاتی
    پرک بادام بوداده
    زمان آماده سازی : 50 دقیقه
    زمان پخت : 10 دقیقه
    زمان کل : 60 دقیقه
    طرز تهیه
    - آرد را در داخل کاسه دستگاه خمیرگیر ( یا ظرف مناسب) ریخته و سپس خمیرمایه فوری را اضافه و خوب مخلوط کنید . پس از این نمک و شکر را اضافه و مخلوط نمایید ( تا با خمیر مایه تماس مستقیم نداشته باشند).
    - تخم مرغ و شیر سرد و کره را بیفزایید و به مدت 5 دقیقه با سرعت کم و سپس با سرعت 5 دقیقه دیگر با سرعت بیشتر مخلوط کنید.
    - خمیر را به صورت گلوله ای جمع و سلفون پیج کرده ؛ به مدت(حداقل) 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید . سپس پف خمیر را آرام بخوابانید و آن را مجددا جمع کنید و بوسیله یک چاقو روی سر گلوله خمیر یک علامت + بزنید ، خمیر را سلفون پیچی کرده و یک ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید.
    - کره را بین دو ورقه آلومینیومی به تکه های کوچک مربع شکل (1*1) خرد کنید . و در یخچال قراردهید.
    - به محض اینکه تکه های کره و خمیر خوب سرد شدند، گوشه های خمیر را توسط یک وردنه پهن کنید . کره و خمیر باید هم دما باشند ( میتوانید با دست تست کنید، همان دما باید حس شود) ، در غیر اینصورت کره را 5 دقیقه زودتر از یخچال بیرون بگذارید.
    - گوشه های خمیر را روی تخته کار تقریبا شبیه یک صلیب پهن کنید ( به شکل توجه کنید)، در حالی که مرکز آن ضخامت بیشتری نسبت به اطراف خمیر دارد . سپس تکه های کره را در وسط خمیر قرار داده و خمیر را جمع کنید ( تا کاملا تکه های کره را بپوشاند).
    - به آرامی روی تخته کار آردپاشی شده خمیر را با ضخامت 1 سانت ، به شکل یک مستطیل بزرگ پهن کنید. ( طول این چهارگوش باید 3 برابر عرض آن باشد، بنابراین اگر عرض 15 سانت باشد ، طول مستطیل 45 سانت میشود)
    - خمیر را جمع کنید و دو بار دیگر این کار را انجام دهید . دوسرخمیر را به روی مرکز آن جمع کنید درحالی که یک طرف آن بیشتر از طرف دیگر است (یک سر خمیر را تا 2/3 مرکز و دیگری را تا 1/3 مرکز تا بزنید، این دو قسمت را نیز روی یکدیگر قراردهید ) و آن را مانند یک پاکت جمع کنید، این کار را چهار یا پنج بار دیگر سریع انجام دهید .
    - خمیر را سلفون پیچ کرده و به مدت 45-30 دقیقه دیگر در یخچال استراحت دهید.
    - خمیر را روی یک تخته کار بزرگ آردپاشی شده با ضخامت 1 سانت پهن کنید و با کاتر دایره ای شکل به قطر 7 سانت قالب بزنید. مرکز آن را با کاتر دایره ای کوچکتری خالی کنید تا شکل دونات را پیدا کند.
    - هر دو طرف خمیر را در روغن با دمای 180 درجه سانتیگراد سرخ کنید تا وقتی که طلایی و خوشرنگ شوند، سپس بر روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
    - کناره های کرونات را در پودر شکر بزنید، روی آنرا گاناش شکلاتی و پرک بادام بریزید.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2228
    پسند کرده
    2694
    سلام میگم یعنی من الان دارم دستور دوم رو درست میکنم نمیتونم پست بزارم؟
    همین الان که دارم پست میزارم
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما