نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree474Likes

موضوع: ترجمه متون انگلیسی

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 77
صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 678910 آخرینآخرین
  1. #65
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    ترجمه دستور تارت خرمالو و بادام

    ترجمه متون انگلیسی



    ممنونم از ایدای عزیز ومهربونم که کلی زحمتشون دادم برا ترجمه


    تارت خرمالو و بادام:
    مواد لازم
    برای خمیر تارت :
    یک و یک چهآرم پیمانه ارد شیرینی
    یک چهارم پیمانه بادام آسیاب شده
    نصف پیمانه شکر
    یک چهآرم قا شق چایخوری نمک
    ١٤٢ گرم کره
    زرده تخم مرغ ١ عدد

    مواد لازم برای فیلینگ
    کره ٧١ گرم
    2/3 پیمانه شکر
    ا عدد تخم مرغ
    2/3 پیمانه پودر بادام
    ا قاشق غذا خوری ارد
    نمک به مقدار خیلی کم ( سر کارد )
    اسا نس بادام یک چها رم قاشق چایخوری
    ١٠ عدد خرمالو
    انار برای تزیین در صورت تمایل
    عسل یک چها رم پیمانه

    طرز تهیه خمیر :
    ارد , نمک , شکر و پودر بادام را در یک food processor میریزیم و انقدر میزنیم تا کاملا مخلوط شود . کره سرد را اضافه میکنیم و انقدر میزنیم که مثل دانه های کوچک لوبیا بشه .زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و ٥ ثانیه میزنیم تا خمیر جمع بشه . سپس از food processor بیرون آورده و چند بار خوب ورزش بدیم تا ارد کاملا در خوردش فرو بره و خمیر یک دست بشه .در این مرحله میتوانید خمیر را برای چندین روز بعد فریز کنید و یا همون لحظه استفاده کنیم .
    ٥ عدد قالب ١٥سانتیمتری را چرب کرده و خمیر را به صورت فشرده کف قا لبها پهن میکنید و انها را برای نیم ساعت فریز میکنیم . در این فاصله فر را بر ٣٧٥ درجه فارنهایت تنظیم مکنیم .قالبها را در آورده کفش را با اسپری چرب میکنیم و کاغذ میندازم و با حبوبات خشک پر میکنیم .تارتها را برای ١٥ دقیقه میپزیم تا کمی رنگ بگیره وخمیر خام نباشه .

    طرز تهیه فیلینگ
    ابتدا کره و شکر را در food pprocessor میریزیم و میزنم تا صاف بشه .سپس بادام , ارد, اسا نس بادام و نمک را اضافه میکنیم و میزنیم تا کاملا مخلوط بشود .دو قا شق بزرگ از مواد داخل هر تارت سرد شده میریزیم و با لیسک صاف میکنیم و در فر ٣٧٥ درجه فارنهایت به مدت ١٢ تا ١٥ دقیقه میزاریم .مواد نباید هیچ رنگی بگیره و باید کاملا صاف باشه .
    خرمالو ها را از قسمت بالا برش های بسیار نازک مانند گلبرگ میزنیم و برشها را به صورت گل رز میچینیم . دقت کنید که از لبها شروع میکنیم و دایره ی میچینیم وانتهای هر پرش باید در مواد بادامی فرو برود .
    مجدا تارتها را در فر٣٥٠ برای ١٠ دقیقه میپزیم .مواد فیلینک باید پف کنه و خورمالوها باید کاملا صاف باشن و خشک نشوند . سپس داخل هر تارت یک قا شق عسل میکشیم و با دانه های انار تزیین میکنیم .
    این تارت باید همون روز سرو بشه و اگر بیشتر بماند رطوبت خرمالو ها خمیر را مرطوب میکنه .


    **
    من این دستور رو اجرا کردم ولی شکست خورد.(خمیر از قالبم جدا نشد) میخواستم عکس شکست خورده ش رو بذارم ولی حواسم نبوده پاک شده از دوربینم
    خمیر تارت فوق العاده خوشمزه و عالی بود
    من داخل قالب تارت معمولی که سایزای مختلفش هست(جنس استیل دارن)درست کردم.
    موقع گذاشتن داخل فر چنگالی کردن خمیر یادتون نره که خیلی واجبه
    مریم بانوی مهربون, پرناک, Behjat و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21240
    پسند کرده
    15579

    ویترین مدال ها

    HERE’S MY DREAM APPLE BUTTERSCOTCH BREAD PUDDING

    Makes 6 servings.

    • 3 apples, peeled, cored and cut into 1-inch chunks
    • 3 heaping tablespoons dark brown sugar
    • 2 tablespoons unsalted butter
    • 1 tablespoon lemon juice
    • 1 teaspoon pumpkin spice or cinnamon
    • Dash of salt
    • 3 tablespoons pecan pieces
    • 2 tablespoons dried cranberries
    • 4 to 5 dates, seeded, cut into raisin size pieces
    • 3 heaping cups day old French bread cut into 1-inch cubes


    • 2 cups whole milk
    • 3 tablespoons unsalted butter
    • 1/2 cup dark brown sugar
    • 1/2 teaspoon vanilla extract
    • 1/4 teaspoon baking soda


    • 2 eggs
    • dash of salt


    • 2 tablespoons melted unsalted butter

    Cook the apples in the brown sugar, butter, lemon juice, cinnamon, and dash of salt over medium heat until tender.

    Add in the pecans, dried cranberries and dates, then give it a good toss.

    HEAT THE OVEN TO 350ºF DEGREES

    Butter a baking dish (8-inch by 8-inch works). In a large bowl, toss the cooked apples with the bread cubes. Transfer mix to the buttered baking dish. Set aside.

    Heat milk with the butter, brown sugar and vanilla over medium heat until bubbles start to form along the edges of the milk. Slowly add in baking soda and whisk together. The baking soda will cause a foamy reaction. Don’t freak out. I have no idea why the old recipe I borrowed this idea from called for baking soda, so just go with me here.

    Beat the eggs slightly, add the dash of salt, then SLOWLY pour in the warm milk, whisking all the while. In other words, temper the eggs before completely making the custard. Pour all over the bread cubes and fruit mix. With clean hands, press the bread cubes into the custard until they are completely soaked. Allow the whole mix to stand for 5 minutes or so, giving the bread a chance to absorb all the liquid.

    Set the baking dish in a pan containing warm water up to the level of the pudding. (I used the bottom of my old broiler pan to set my baking dish inside. Then, added *** water to the broiler pan.)
    Bake for 1 hour or until a small knife comes out clean when inserted in the center of the pudding.


    Brush the top of the *** bread pudding with melted butter, then allow to cool completely.

    Of all the bread pudding recipes in this world, this has got to be the greatest one to ever be baked. It’s the perfect bread pudding for folks that don’t even like bread pudding.
    One last thing.

    I know folks like to eat bread pudding warm. I beg you, PLEASE, let this recipe cool. Refrigerate it over night or at least long enough so it can completely cool to the core. Then, warm individual servings. I know that sounds like extra steps and trouble. I beg you to trust me and go along with me on this. We ate it fresh out of the oven, but it wasn’t nearly as wonderful as when we enjoyed it the next night. My husband and I ended up killing it off, eating it right out of the casserole dish.

    Apple Butterscotch Bread Pudding, My Way - Simple Daily RecipesSimple Daily Recipes


    دست مترجم هاي عزيز رو ميبوسه

    ميخوامشششش پلييززز
    باران67, Behjat, sabooha و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #67
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527
    پودینگ نان ، سیب و باتر اسکاچ



    مواد لازم برای سرو 6 نفر

    سیب پوست کنده و خرد شده به قطعات 5/1 سانتی 3عدد
    شکر قهوه ای 3 ق غ سرپر
    کره بدون نمک 2 ق غ
    آبلیمو 1 ق غ
    ادویه کدوتنبل یا دارچین 1 ق چ
    کمی نمک
    گردوی خرد شده 3 ق غ
    زغال اخته خشک 2 ق غ
    خرمای بدون هسته و خردشده به اندازه دانه انگور 5-4 عدد
    باگت فرانسوی بیات و خردشده به قطعات مکعبی 3 پیمانه سرپر

    شیر پرچرب 2 پیمانه
    کره بدون نمک 3 ق غ
    شکر قهوه ای 2/1 پیمانه
    اسانس وانیل 2/1 ق چ
    جوش شیرین 4/1 ق چ

    تخم مرغ 2 عدد
    کمی نمک

    طرز تهیه
    سیبها را به همراه کره ، آبلیمو، شکر قهوه ای ، دارچین و نمک روی شعله متوسط بپزید تا نرم تر شود.
    سپس گردو، خرما و زغال اخته را نیز اضافه و خوب مخلوط کنید.
    فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    یک قالب 20*20 را با کره خوب چرب کنید. در یک کاسه بزرگ قطعات نان را با سیبهای پخته شده خوب مخلوط و سپس به قالب چرب شده منتقل کنید. ظرف را کناری بگذارید.
    شیر، شکرقهوه ای ، کره و اسانس وانیل را روی شعله متوسط گرم کنید تا از اطراف شروع به حباب زدن کند. به آرامی جوش را اضافه و مخلوط کنید. جوش شیرین باعث کف کردن مخلوط میشود.نترسید. من دلیل استفاده از جوش شیرین در این رسیپی رو نمیدونم پس فقط با من همراهی کنید.
    تخم مرغها را با نمک ویسک کنید و سپس آرام آرام به شیر اضافه و مرتب هم بزنید. به عبارت دیگر تخم مرغها را ( قبل از سف شدن )خوب مخلوط و با مواد دیگر هم دما کنید . این مخلوط را روی نان و سیبها بریزید. با دست تمیز کمی روی نانها فشار بیاورید تا کامل درون سس فرورفته و خیس بخورند. 5 دقیقه اجازه دهید تا این مایع به خوبی جذب نانها شود.
    قالب محتوی پودینگ را داخل ظرف بزرگتری قرارداده و ظرف را با آب گرم به اندازه ارتفاع مایه پودینگ، پر کنید.
    به مدت 1 ساعت و یا تازمانی که چاقو از مرکز ظرف تمیز بیرون بیاید پودینگ را بپزید.
    پس از پخت روی سطح پودینگ را با برس کره آب شده بمالید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.
    در میان دستورات پودینگ نان ، این بهترین دستور هست که پخته شده . حتی برای کسانی که علاقه ای به پودینگ ندارند.
    نکته آخر
    میدونم که همیشه عادت داریم که پودینگ نان گرم سرو بشه . اما قسم میخورم که اجازه دهید تا این پودینگ کاملا سرد شود. حداقل به مدت یک شب درون یخچال قراردهید و یا حداقل تا زمانی که مرکز آن کاملا سرد شود. سپس برای سرو تک نفره آن را گرم کنید. میدانم که ممکن است یک مرحله اضافی و مشکل به نظر برسد. اما قسم میخورم که به من اعتماد داشته باشید و کاملا بامن این دستور را همراهی کنید. ما این پودینگ را تازه از فر بیرون آمده سرو کردیم اما مزه آن به خوشمزگی شب بعد نبود.



    باتشکر از پرپرک عزیز
    Behjat, باران67, محیا خانوم و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  5. #68
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    این دستور و جایی دیدم و هاشخش شدم :D امیدوارم درست ترجمه کرده باشم .


    English Toffee


    • 1cup butter (only real butter can be used in this recipe)
    • 1cup sugar
    • 1⁄4cup water
    • 1⁄2teaspoon salt
    • 3semi-sweet chocolate baking squares or 1⁄2 cup chocolate chips
    • 1cup coarsely broken pecans
    • DIRECTIONS
      1. In heavy saucepan, combine butter, sugar, water, and salt.
      2. Cook to hard-crack stage (300°F) stirring constantly and watching carefully.
      3. Immediately pour into ungreased 13"x9" pan.
      4. Cool until hard.
      5. Melt chocolate over ***, but not boiling water.
      6. Spread over toffee; sprinkle with nuts, pressing them into chocolate.
      7. Let stand 2-3 hours or chill 30 minutes.
      8. Break into bite-size pieces

    تافی انگلیسی


    مواد لازم :
    1 فنجان کره حیوانی ( توو انگلیسی منظور از butter کره حیوانی هست و مارگارین کره گیاهی که وقتی گفته کره واقعی یعنی کره حیوانی اصیل :D )
    1 فنجان شکر
    1-4 فنجان اب
    1-2 ق چ خوری نمک
    سه تیکه شکلات نیمه شیرین یا 1-2 فنجان شکلات چیپسی
    1 فنجان گردوی درشت خورد شده


    طرز تهیه :
    در یک ماهی تابه مثل چدن یا سرامیک کره ، شکر ، آب ، نمک رو باهم ترکیب میکنیم .
    اونها رو در درجه 300 فارنهایت میزاریم تا شکر اب بشه و باهم مخلوط بشم و حواسمون رو جمع میکنیم که نسوزه !! ( من اینجا رو خوب نفهمیدم اما برداشتم ازش این بود )
    بلافاصله اونها رو تووی یه ماهی تابه یا قالب سایز 13 در 9 میریزیم .
    میزاریم یخچال تا سفت و سرد بشه .
    شکلات رو ذوب میکنیم ولی نمی جوشونیم .
    اونها رو روی لایه اول توو قالب می ریزیم به صورت یکدست رو کل تافی پهن میکنیم شکلات رو
    گردوهای خورد شده رو هم می ریزم روش و فشار میدیم که به شکلات بچسبه .
    2-3 ساعت میزاریم بمونه تا سفت و سرد بشه یا نیم ساعت میزاریم توو یخچال .
    به قطعات کوچیک اونها رو برش میزنیم .
    نوش جان .
    باران67, ترنم63, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  6. #69
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها


    English Muffins


    • 1envelope yeast
    • 1 1⁄2teaspoons salt
    • 1⁄2cup milk, lukewarm
    • 1egg
    • 2tablespoons sugar
    • 4 1⁄2-5cups flour
    • 1cup milk
    • 1⁄2cup yellow cornmeal
    • 1⁄4cup butter
    • 2tablespoons butter, melted

    DIRECTIONS

    1. Since you cook these on top of the stove, there is no need to preheat the oven.Proof the yeast in the l/2 Cup of lukewarm milk with the sugar.Scald the 1 cup of milk, melt the butter in it and let cool to lukewarm.
    2. Add the salt and the slightly beaten egg to the milk-and-butter mixture. Pour the yeast sponge into a large mixing bowl and blend in the milk-butter-and-egg mixture. Add the flour, a little at a time,mixing together well.
    3. Turn the dough out onto a lightly floured work surface and knead, adding more flour if necessary.
    4. Knead until elastic and shiny.
    5. Then place the dough in a large buttered bowl, cover with a towel and let rise for at least 1 hour, until doubled in bulk.
    6. Meanwhile, pour the cornmeal onto a platter and set aside. Take the dough out onto the work surface and knead again for a couple of minutes.
    7. Roll it out with a rolling pin to a thickness of about 1/3" and, with a glass or a large biscuit cutter, cut out round cakes.
    8. Put these onto the platter with the cornmeal, press down slightly and turn to get the other side covered with cornmeal.
    9. Place on a baking sheet and cover with a towel.
    10. Let stand for about 20 to 30 minutes or until doubled in size. Place a skillet over medium heat and when ***, brush with a little melted butter, turn the heat low and place about 5 to 6 muffins in the pan.
    11. Cook for approximately 5 minutes on each side, or until they are slightly brown.
    12. Cool on a rack.
    13. Toast after they are completely cooled off and right before serving them.



    کلوچه انگلیسی


    مواد لازم :
    خمیر مایع یه پاکت یا بسته !!
    1 1/2 قاشق چای خوری نمک
    1/2 فنجان شیر، ولرم
    1 تخم مرغ
    قند 2 قاشق غذا خوری
    آرد 4 1/2-5 فنجان
    شیر 1 فنجان
    1/2 فنجان آرد ذرت زرد
    کره 1/4 فنجان
    کره 2 قاشق غذا خوری، ذوب


    طرز تهیه :
    از اونجایی که برای پخت از اجاق گاز استفاده می کنیم ، نیاز به فر نداریم .
    مخمر یا خمیر مایه رو توو 1-2 فنجان شیر ولرم یا یک دونه قند عمل می یاریم .
    کره را در یک فنجان شیر داغ ذوب میکنیم و اجازه میدیم سرد بشه .
    نمک و تخم مرغ رو به آرومی به شیر اضافه میکنیم و حسابی هم می زنیم .
    خمیر مایع رو توو یه کاسه بزرگ می ریزیم و مخلوط شیر و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم .
    کم کم آرد رو اضافه می کنیم و به خوبی هم میزنیم .
    اگر نیاز بود ارد بیشتری میریزیم .تا یه خمیر لاستیکی داشته باشیم .
    خمیر رو توو کاسه میزاریم وروشو با حوله می پوشونیم و میزاریم یک ساعت بمونه تا خمیر دوبرابر بشه .
    حالا ارد ذرت رو توو یه دیس یا بشقاب پهن بریزید و بزارید کنار و خمیر و ببینید و ورز بدید و باز اجازه بدید تا بمونه .
    خمیر رو پس از ور اومدن رو یه طحی پهن کنید و با وردنه به ضخامت یک میلی پهن کنید و با ته یه لیوان اونو قالب گرد بزنید .
    خمیرای قالب زده رو روی اون دیس که تووش ارد ذرت پاشیده بودید بغلوطنید تا کاملا با ارد ذرت کاور بشه .
    اونها رو توو ظرف بزارید و روشو با حوله بپوشنید و بازم بزارید حدودد 20 تا 30 دقیقه بمونه و دوبرابر بشن .
    حالا تابه رو روی حرارت متوسط میزاریم و با قلم مو اون رو با کره ذوب شده چرب میکنیم .
    5-6 تا کلوچه رو میزاریم توو تابه
    5-6 دقیقه هر طرف کلوچه ها رو سرخ میکنیم تا زمانی که کمی قهوه ای بشن دو سمت کلوچه ها
    میزاریم روی قفسه تا سرد بشن.
    .
    قبل از اینکه کاملا سرد بشن اونها رو سرو کنید ( اگر درست متوجه شده باشم !!! )
    باران67, ترنم63, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  7. #70
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها


    English Muffin Pizza




    • 2English muffins
    • 1(8 ounce) can tomato sauce
    • italian seasoning
    • 1⁄2cup grated mozzarella cheese
    • 1⁄2cup bacon (cooked) or 1⁄2 cupsausage (cooked) or 1⁄2 cuphamburger (cooked) or 1⁄2 cup sliced cold cuts

    DIRECTIONS


    1. Slice the muffins in half, and place them cut side up in a baking pan or on a cookie sheet.
    2. Spoon some sauce onto the muffin halves, using just enough to cover the tops (you may not use the whole can).
    3. Top the sauce with the meat of your choice.
    4. Sprinkle with Italian seasoning and cheese.
    5. Place under the broiler until the cheese melts and starts to bubble (3-5 minutes).
    6. Serve immediately.



    یه مورد استفاده از کلوچه انگلیسی این هست :


    پیتزای کلوچه انگلیسی


    مواد لازم :


    2 کلوچه انگلیسی
    1 (8 اونس) قوطی سس گوجه فرنگی
    چاشنی ایتالیایی ( داریم اینجا آیا ؟ :D )
    1/2 فنجان پنیر موتزارلا رنده شده
    1/2 فنجان بیکن (گوشت خوک) (پخته شده) یا 1/2 سوسیس (پخته شده) یا 1/2 فنجان همبرگر (پخته شده) یا ( این و نفهمیدم یعنی چی ! )


    طرز تهیه :


    کلوچه ها رو از وسط نصف میکنیم و توویه تابه روی حرارت قرار میدیم
    کاملا روی انها رو با سس گوجه کاور میکنید نیاز نیست همه سس رو استفاده کنید اونقدر که سطح کلوچه ها کاور بشن کافیه.
    گوشت انتخابیتون رو روی اون میزارید
    چاشنی ایتالیایی رو می پاشید روش
    در آخر پنیر رنده شده رو می ریزید روی موادتون
    5-6 دقیقه که حرارت دید پنیر ذوب بشه و شروع به حباب زدن بکنه .
    اونها اماده خوردن هستند.
    بلافاصله به صورت گرم سرو کنید.
    باران67, maman_mahya, mahshid و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #71
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    این دو تا دستور رو ترنم عزیز فرستادن تا بذارم اینجا
    انشاا.. اکگه دوستان صلاح میدونن و مفیده برا ماه رمضان ترجمه شون کنن

    HALAWET EL-RIZ

    Arabic desserts

    • 400 g akawi cheese, Czech
    • 1¼ cups egyptian rice or 250 g
    • 3 cups water
    • 1 cup sugar or 200 g
    • ½ cup rose water
    • For the cream:

    • 1 tin NESTLÉ Sweetened Condensed Milk or 397 g
    • 3 cups water
    • ¾ cup corn flour or 100 g
    • 2 tablespoons rose water



    • HOW TO PREPARE

      Slice the cheese and soak it in water at room temperature for 3 hours to remove the salt. Change the water every 10-15 minutes.
      Boil the rice with the 3 cups of water until it is completely cooked. Add the sugar and rose water and blend using electrical blender.
      Put the cheese in a bowl and melt it on double boil (bain-marie). Boil the rice mixture again and add the melted cheese to it while on fire, mixing constantly until well combined.
      To prepare the cream, mix all the cream ingredients and bring to boil on low heat, and then simmer for 1 minute, stirring constantly. Keep aside to cool down.
      Put the cheese mixture in individual cups or a large plate. Serve cold with the cream on top.

    ترنم63 این نوشته را پسندیده.

  9. #72
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    LOW FAT MOHALLABIAH

    Arabic desserts






    • 2 tins nestlé fat free sweetened condensed milk or 405 g
    • 5½ cups water or 1375 ml
    • ¾ cup rice powder or 105 g
    • 1½ teaspoon vanilla powder
    • ½ teaspoon rose water
    • ½ teaspoon blossom water
    • ½ cup pistachio nut or 50 g, grated



    HOW TO PREPARE

    In a casserole, bring to boil NESTLÉ Fat Free Sweetened Condensed Milk with 4 cups of water. In another bowl, dissolve the remaining water with the rice powder and vanilla powder.
    Slowly pour the rice mixture over the *** milk constantly stirring and cook on low heat for 5 minutes or until the mixture thickens. Add the rose and blossom water and mix well.
    Pour the mixture into small bowls, and garnish with the grated pistachio.





    ترنم63, fateme.mazhab1365 و هاجر این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 678910 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما