نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree474Likes

موضوع: ترجمه متون انگلیسی

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 77
صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 5678910 آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    و اما دستورهای صفحه 6

    رولت انار و پنیر فتا

    سالاد انار، هویج و چغندر

    سالاد جوجه و انار

    لاسی انار


    دوستان عزیز، هرکدوم از دستورها رو که ترجمش رو خواستن ، با خصوصی اعلام کنن ، تا ترجمش انجام بشه و در اختیار کاربرا قرارداده بشه .
    موفق و پاینده باشین
    باران67, m1361 و ღ. saba .ღ این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  2. #58
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86684
    پسند کرده
    76037

    ویترین مدال ها

    مریم جان تارت خرمالو و بادام رو من اجرا کردم.به زودی با دستورش میذارم.شما زحمتشو نکش عزیز دلم
    *مریم* و elina_s این نوشته را پسندیده.

  3. #59
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
    Red Cabbage with Apple and Pomegranate

    Ingredients

    • 1/2 red cabbage, grated
    • 1 big or 2 small apples
    • 1 pomegranate
    • salt
    • freshly ground black pepper
    • 1 table spoon sunflower oil
    • juice of 1/2 lemon


    Instructions

    • Salt the cabbage and leave it for about 10 minutes to soften.
    • Peel the apple and grate it. Mix with cabbage.
    • Cut the pomegranate in half. Squeeze one half ever the cabbage to juice it. It is ok, if seeds fall in the bowl, just make sure, there is no white stuff falling in. Hold the other half over the bowl, and hit it with a spoon to get the seeds out.
    • Season with pepper, oil and lemon juice. Toss well and serve.




    سالاد کلم قرمز با انار و سیب


    مواد لازم :


    1/2 کلم قرمز رنده شده
    یک سیب بزرگ یا دو سیب کوچک
    یک دانه انار
    نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
    یک قاشق سوپ خوری روغن افتابگردون
    اب نصف لیمو ترس


    طرز تهیه :
    نمک رو روی کلم قرمزهای رنده شده بپاشید و اجازه بدید ده دقیقه بمونه تا کلم ها نرم بشن .
    ( بعد کلم ها رو اب کشی کنید اگر شور بودند)
    سیب هارو پوست بکنید و رنده کنید . اونها رو با کلم ها مخلوط کنید .
    انار رو نصف کنید . نصف اون رو فشار بدید و ابش رو روی سیب و کلم بریزید .
    اگر دانه های انار هم گاهی تووی کاسه ریخت مشکلی نیست فقط مواظب باشید قسمت های سفید انار تووش نریزه.
    نیمه دیگه انار رو با قاشق به پشتش بزنید تا دانه هاش تووی کاسه بریزه ( یعنی دونه هاش رو بریزید )
    در آخر فلفل ، روغن و ابلیمو رو بهش اضافه کنید ، مخلوط کنید و نوش جان کنید.

    =============
    پی نوشت : اونقدر قیافه اش خوشگل بود که دلم رفت ، به زودی میرم توو کارش به صورت تصویری خدمت می رسم در حال حاضر فقط انار و نداریم .خخخخ
    هر کی زودتر رفت توو کارش خبر بده ووووی مادرم چه خوشمزه است به نظرمممم
    Hope, Behjat, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  4. #60
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    ببخشید مریم جون من قانون تاپیک و نمیدونستم اگر اشتباهی کردم شرمنده :*
    Hope, باران67 و *مریم* این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #61
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
    NUTELLA & POMEGRANATE CHOCOLATE CUPS

    Dark chocolate cups filled with a surprisingly delicious mix of Nutella and pomegranate seeds




    INGREDIENTS

    • 2½ cups dark chocolate chips
    • 24 teaspoons Nutella
    • ½ cup pomegranate seeds








    INSTRUCTIONS

    1. Line a mini-muffin tray with paper liners; set aside.
    2. Melt 1½ cups of the chocolate in the microwave for 30 second intervals, stirring after each interval until melted. Fill each liner with 1 teaspoon of chocolate; use the back of a small spoon to coat the melted chocolate up the sides of each liner. Place in the freezer for 10 minutes so chocolate hardens and stays in place.
    3. Once firm, place a teaspoon of Nutella in each cup. Top with a few pomegranate seeds in each.
    4. Melt remaining chocolate and pour over each cup, smoothing with a spoon and making sure the edges are fully covered. Refrigerate for about 20 minutes until chocolate has set. Store in an air-tight container in the fridge.
    کاپ شکلاتی نوتلا و انار


    فنجون های شکلات سیاه ، پر شده از ترکیب شگفت اوره نوتلا و دونه های انار


    مواد لازم :


    1/2 فنجان شکلات چیپسی سیاه
    24 قاشق چایخوری نوتلا
    1/2 فنجون دونه های انار


    طرز تهیه :


    تووی قالب های مافین کپسول بگذارید .
    نصف شکلات هارو به مدت سی ثانیه تووی ماکروفر بزارید تا ذوب شه اونها رو بیرون بیارید و تکون بدید ظرف رو و دوباره سی ثانیه بزارید تا کاملا تمامش ذوب شه.
    یه قاشق سوپ خوری از شکلات ذوب شده رو تووی هر کپسول بریزید .با پشت قاشق شکلات رو به اطراف کپسول بمالید تا تمام کپسول ها از با شکلات پوشانده بشن و بعد اونها رو تووی فریز به مدت ده دقیقه قرار بدید .
    بعد از سرد شدن کامل شکات های داخل کپسول یک قاشق چای خوری نوتلا در کدوم اونها بریزید .
    چند تا دونه انار هم روی هر کدوم بریزید .
    بقیه شکلات رو ذوب کنید و روی شکلات ها بریزید و مطئن شید که سطح کپسول ها کاملا با شکلات کاور شدن .
    اونها رو تووی یخچال بزارید به مدت بیست دقیقه تا کاما سرد بشن و شکلات ها دوباره ببندن . میتونید کپسول هارو از دور کار بردارید .
    تووی ظرف های در بسته در یخچال نگهداری کنید .
    نوش جان .


    پی نوشت : راحت ، شیک ، خوشمزه در حد مرررررررررررررررررررگ
    Hope, **mahla**, Behjat و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  6. #62
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
    pomegranate is rich in vitamins a, b, c; it contains minerals including potassium and phosphorus, sodium, magnesium, iron and important antioxidants such as flavonoids and phytoestrogens. It has anti-aging, anti-oxidising and anti-cancerous proprieties and it may be effective in reducing the risk of heart related diseases.
    pomegranate is also a very versatile fruit to use in recipes; its delicate flavour is sweet and slightly sour and it can be used in sweet as well as savoury dishes



    light sabayon with pomegranates and pistachios.
    for 4 glasses
    the seeds from 2 pomegranates
    40 g toasted pistachio nuts (toasted in the oven for about 10 minutes )
    340 g greek yogurt
    for the sabayon
    6 egg yolks
    130 g of brown sugar
    1 tablespoon orange liqueur




    method.
    1. In a stainless steel bowl, combine the eggs with the sugar.
    2. Place the bowl over a bain-marie (with very *** water, but not boiling) over a very low heat, then whisk the mixture.
    3. Add a tablespoon of orange liqueur, whisk for a few more minutes, then turn off the heat and set aside to cool.




    4. Once the sabayon has cooled, mix gently with the yogurt.
    5. Separately, chop the pistachios.



    6. Take 4 tall glasses and fill with a layer of pistachios, then alternate a layer of pomegranate seeds with one of sabayon and another of the pomegranate seeds. Finish with a layer of sabayon and garnish with pomegranate and pistachios.





    7. Place in the fridge to cool and serve.

    انار سرشار از ویتامین a,b,c
    می باشد و حاوی مواد معدنی از جمله پتاسیم و فسفر ، سدیم ، منیزیم و همینطور آهن و انتی اکسیدان های مهم مثل فلاونوئیدها و فیتو استروژن ها .
    ضد پیری و ضد سرطان می باشد و در کاهش خطر ابتا به بیماری قلبی موثر است .
    همچنین انار یک میوه مناسب برای دستور های غذایی متنوع است ، طعم ملس شیرین و کمی ترش آن را میتوان در غذاهای شیرین برای خوش طعم کردن غذا استفاده کرد .


    سابایون انار و پسته ( یک نوع دسر ایتالیایی )


    مواد لازم برای 4 لیوان :


    دو عدد انار دونه شده
    40 گرم پسته تست شده ( اونها رو تووی فر به مدت ده دقیقه تست کنید )
    340 گرم ماست یونانی ( اونطوری که من در مورد ماست یونانی فهمیدم اینه که وقتی پنیر درست میکنن از اب اون پنیر یعنی پخش ابکی شیر که بعد از بسته شدن میمونه ماست درست میکنن )


    مواد لازم برای سابایون :
    6 عدد زرده تخم مرغ
    130 گرم شکر قهوه ای
    1 قاشق سوپ خوری اب نارگیل و پرتقال ( قطعا ما که اب نارگیل پرتقالی نداریم :d )


    طرز تهیه :
    1-در یک کاسه استیل تخم مرغ و شکر رو ترکیب کنید .
    2- کاسه رو به روش بن ماری رو یک ظرف حاوی اب جوش بگذارید که گرم شود ولی جوش نیاید ، با حرارت پایین و به ارامی با لیسک ان را مخلوط کنید .
    3- یک قاشق اب نارگیل و پرتقال رو اضافه کنید و هم بزنید به آرامی ، بعد از چند دقیقه ان را خاموش کنید و بگذارید سرد شود .
    4-وقتی سابایون سرد شد ، آن را به ارامی با ماست مخلوط کنید.
    5-پسته ها را در ظرفی خورد کنید .
    6- ته لیوان ها رو پسته خورد شده بریزید و روی اون دونه های انار و در اخر سایابون رو بریزید روش و لایه اخر باز هم پسته خورد شده و اناز بریزید برای تزئین .
    7-تووی یخچال بزارید لیوانها رو تا خنک بشن .
    8- نوش جان

    پی نوشت : من تا جایی که در توانم بود ترجمه کردم ، اگر ایرادی دارم مریم گلی به بزرگی خودت ببخش و درستش کن .بوووس
    Hope, Behjat, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  7. #63
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
    INGREDIENTS LIST FOR THE BEET CARROT POMEGRANATE SALAD



    For the Salad 1 raw beet root, trimmed and peeled 3 carrots, peeled A handful of pomegranate seeds A handful of walnuts, shelled For the Vinaigrette 1/4 cup greek yogurt 1/4 cup fresh tangerine or orange juice 2 tablespoons apple cider vinegar Dried herbs (thyme, oregano, rosemary…) Salt and pepper 1/4 cup extra-virgin olive oil

    DIRECTIONS Make the salad: 1. Julienne the carrot and beet. If you don’t have a julienne peeler, very thinly slice carrot and beet lengthwise into strips using a mandoline or a sharp knife. 2. Arrange beets, carrot, pomegranate seeds and walnut in individual serving bowls. Make the vinaigrette: 1. Combine all the ingredients in a small glass bottle or a mason jar and shake vigorously to emulsify the vinaigrette. 2. Toss carrot, beets, pomegranate seeds and walnut with vinaigrette in each individual bowls and serve immediately.

    سالاد انار ،هویج و چغندر


    مواد لازم :
    یک عدد چغندر خام ( همون لبوی خودمون )
    سه تا هویج
    مقدار کمی انار دون شده
    گردوی درشت خورد شده
    1/4 فنجان ماست یونانی
    1/4 فنجان سبزیجات معطر (خشک آویشن ، مرزنگوش ، رزماری )
    1/4 فنجان اب نارنگی یا پرتقال
    2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    روغن زیتون خاصل 1/4 فنجان


    طرز تهیه :
    هویج ها و چغندرها رو به صورت خلال های خیلی باریک و بلند خورد کنید .میتونید از رنده مخصوص استفاده کنید .
    هویج و چغندر ودانه انار و گردو هارو مخلوط کنید و در ظرفهای تک نفره بریزید.


    طرز تهیه سس سالاد :


    تمام مواد را در یک شیشه بریزد و تکان دهید تا تماما باهم مخلوط شوند .میتوانید از شیشه مخصوص سس استفاده کنید.
    سس را روی سالادها بریزید و بلافاصله سرو کنید .


    نوش جان .
    narbella, باران67, ,,, Tara ,,, و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #64
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
    pomegranate lassi


    ingredients

    • 1 pomegranate
    • ½ cup/120ml water
    • 1¼ cup/300g plain yogurt
    • 1-2 tablespoons honey



    instructions

    1. de-seed the pomegranate and blend the seeds with the water. Strain the mixture in order to get the hard part of the seeds out.
    2. blend the pomegranate juice with yogurt and honey and serve cold.



    notes
    *if just the pomegranate juice isn't sweet enough for your kids, then you can add some mango for sweetness.
    لاسی انار


    مواد لازم :


    یک عدد انار
    1/2 فنجان یا 120 میلی لیتر اب
    1/4 فنجان یا 300 گرم ماست ساده
    1تا 2 قاشق سوپ خوری عسل


    طرز تهیه :
    دانه های انار و اب رو در میکسر یا مخلوط کن بریزد و اونقدر بزنید تا دانه های انار کاملا له بشن.
    اب انار و ماست و عسل رو باهم مخلوط کنید و در ظرف بریزید و به صورت سرد سرو کنید .


    نکته :
    اگر آب انار به اندازه کافی برای بچه ها شیرین نبود میتونید کمی انبه شیرین بهش اضافه کنید .


    نوش جان .

    پی نوشت : هر گونه لاسی را می پرستیم :d
    narbella, باران67, emadvamaman و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 5678910 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما