نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree474Likes

موضوع: ترجمه متون انگلیسی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 77
صفحه 4 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    CREAM CHEESE STUFFED ORANGE …

    OCTOBER 16, 2014 BY: CHEF IN TRAINING3

    I LOVE donuts. I love donuts probably way more than I should. And these little donut bites- yeah they are pretty much amazing!
    The cream cheese is such a fun surprise when you pop one into your mouth and take a bite. The orange adds such a delicious and refreshing taste. If you love orange rolls, then you are going to LOVE these Cream Cheese Stuffed Orange Donut Bites!
    Everyone who sampled some of these described them as heaven in the mouth! Be careful, it is nearly impossible to stop at just one!

    CREAM CHEESE STUFFED ORANGE DONUT BITES

    These are absolutely heavenly! The cream center with a hint of orange makes this dessert irresistible! They are amazing!
    Author: Nikki
    Recipe type: Dessert
    Serves: 3 dozen

    INGREDIENTS

    • 1 Tablespoon yeast
    • 1 Tablespoon sugar
    • ¼ cup warm water
    • 1 egg
    • ¼ cup vegetable oil
    • ¼ cup orange juice
    • ¾ cup warm water
    • 1 Tablespoon orange zest
    • 1 teaspoon salt
    • 3 Tablespoons sugar
    • 3-4 cups flour

    Filling

    • 8 oz. softened cream cheese

    For Frying

    • 4 cups of vegetable oil

    Orange Glaze:

    • 2 cups powder sugar
    • 1 teaspoon orange zest
    • ¼ cup orange juice
    • ¼ teaspoon salt


    INSTRUCTIONS

    1. Combine yeast, sugar and warm water and let dissolve and yeast proof.
    2. After yeast has proofed, add egg, oil, orange juice, warm water, orange zest, salt and sugar and mix until combined.
    3. Slowly add flour a cup to ½ cup at a time until dough reaches a good bread dough consistency. Knead until smooth and combined.
    4. Let rise until doubled in bulk.
    5. Preheat 4 cups of vegetable oil in a medium sauce pan to 370 degrees F.
    6. Roll dough onto a floured surface in a rectangle about a half of an inch think. Approximately 12x14 inches. Cut into one inch squares. Place about a teaspoon of cream cheese in the center of each square and fold all the edges together to make a ball.
    7. Place in oil and fry for about 3 to 4 min until golden in color and cooked through.

    Orange Glaze

    1. Mix all the ingredients together and dip the donuts in the glaze and let set on a cooling rack with a paper towel underneath. Makes about 3 dozen.



    باران67, m1361, Behjat و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahshid نمایش پست ها





    مواد لازم:
    یک قاشق غذاخوری خمیر مایع
    یک قاشق غذاخوری شکر
    یک چهارم پیمانه آب گرم
    یک عدد تخم مرغ
    یک چهارم پیمانه روغن
    یک چهارم پیمانه آب پرتقال
    سه چهارم پیمانه آب گرم
    یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال
    یک قاشق چایخوری نمک
    سه قاشق غذاخوری شکر
    سه الی چهار پیمانه آرد

    فیلینگ
    235 گرم پنیر خامه ای

    برای سرخ کردن
    4 پیمانه روغن

    شهد پرتقالی
    دو پیمانه پودره شکر
    یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
    یک چهارم پیمانه آب پرتقال
    یک چهارم قاشق چایخوری نمک

    دستور تهیه:
    1. خمیر مایه شکر و آب گرم را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا به عمل بیاید
    2. وقتی به عمل آمد تخم مرغ،روغن، آب پرتقال،آب گرم رنده پوست پرتقال،نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید
    3.به آرامی آرد را به مخلوط اضافه کنید تا به غلظت خمیر نان تبدیل بشود و تا مخلوط شدن کامل مواد ورز دهید
    4. اجازه بدهید خمیر استراحت کند تا دو برابر شود
    5. روغن را در ماهیتابه ای تا 370 درجه گرم کنید
    6. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و به شکل یک مربع به ضخامت یک اینچ باز کنید و سپس به مربع های یک اینچی برش بزنید. در وسط هر مربع یک قاشق غذاخوری پنیر خامه ای بگذارید و به شکل دایره خمیر را جمع کنید.
    7. در روغن این دایره ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید
    در مرحله آخر تمام مواد شهد را با هم مخلوط کنید این دونات را در مخلوط بغلتانید و سپس روی یک رک که زیر آن یک دستمال کاغذی پهن کرده اید بگذارید تا خنک شود.

    نوش جان
    faezeh gool, Behjat, mahshid و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  4. #27
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    Cronut

    نام: 05.jpg نمایش: 250 اندازه: 95.6 کیلو بایتنام: 07.jpg نمایش: 247 اندازه: 101.6 کیلو بایت

    نسترن نگارین, Behjat, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  5. #28
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    کرونات

    استارتر خمیر
    آرد 100گرم
    آب 100 میلی لیتر
    خمیرمایه 0.5 گرم
    همه مواد را با هم مخلوط کنید و در دمای اتاق به مدت یک شب در ظرف سرپوشیده استراحت دهید.

    آرد 500 گرم
    شکر 75 گرم
    کره 100 گرم
    نمک 10 گرم
    خمیر مایه 11 گرم
    آب 200 میلی لیتر
    کره 250 گرم ( برای میانه خمیر)
    1* آرد ، کره ، نمک ، خمیر مایه و مایه خمیر عمل آمده از شب قبل را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید و آرام ورز دهید. به تدریج آب را نیز اضافه کنید تا هنگامی که حالت کشسانی خمیر شکل بگیرد.(خودم : تا وقتی که خمیر از ظرف شروع به جدا شدن بکنه، حالت چسبندگی باقی مانده خمیر به مرور با ورز دادن برطرف میشه)
    2* خمیررا مانند یک پاکت بپیچید و درون کاسه به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا خمیر حجیم شود.
    3* پس از این مدت خمیر را به آرامی روی سطح کار منتقل کرده و به صورت یک مستطیل پهن کرده ، کره را در میان آن قراردهید. کره را لای خمیر بپیچید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید . به مدت 20 دقیقه آن را در فریزر قرار دهید.
    4* خمیر سرد را به شکل مستطیل پهن کنید ، 90 درجه به سمت لبه ها بچرخانید ، مجددا خمیر را پهن کنید . این کار را سه مرتبه انجام دهید.
    5* خمیر را به 2 نیم تقسیم کنید . سپس با ضخامت 1 اینچ (تقریبا 2.54 سانت) پهن کنید. با کاتر دونات خمیر را قالب بزنید و اجازه دهید تا استراحت کند. در این مدت حجم خمیر 3 برابر میشود.
    6* به آرامی خمیر را درون روغن داغ غوطه ور کنید تا هر دوطرف آن طلایی شود.
    7* از پهنا کرونات سرخ شده را برش بزنید و کمی کرم درون آن پایپ کنید، مقداری شربت غلیظ روی آن ریخته و در نهایت کمی پودر شکر روی آن الک کنید.
    نکته های من :
    * در دستور اصلی مقدار بیشتری کره برای میانه خمیر در نظرگرفته شده بود که من آن را به 250 گرم کاهش دادم . بدون اینکه به طعم دستور لطمه ای وارد شود.
    * در بین کار پس از هر بار روی هم قراردادن لایه های خمیر آن را برای مدتی فریز کنید تا کره شل نشده و از لای خمیر به بیرون نفوذ نکند.
    * برای پهن کردن اولیه کره ، بدون جدا کردن آن از کاغذ آلومینیومی کره ، توسط یک وردنه اینکار را انجام دهید. قالب 250 گرمی کره میتواند به اندازه یک مستطیل 18*25 با ضخامت 2 سانت پهن شود . مانند تصویر.

    نام: 04.jpg نمایش: 249 اندازه: 94.8 کیلو بایتنام: 03.jpg نمایش: 252 اندازه: 88.6 کیلو بایتنام: 06.jpg نمایش: 245 اندازه: 43.4 کیلو بایت
    Behjat, m1361, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  6. #29
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    شاید برای بعضی ها ( منجمله خودم) پیچیدن خمیر به صورت پاکت سوال شده باشه . برای همین این تصویر رو پیدا کردم که فک میکنم خیلی مفیده .

    نام: pastry-diagram.JPG نمایش: 249 اندازه: 61.6 کیلو بایت
    Behjat, atoosa92, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56391
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها


    1. Preheat oven to 350 degrees. In a large bowl, whisk together flour, baking soda, salt, cinnamon, and cardamom. Set aside.
    2. In another bowl, with an electric mixer, beat butter, brown sugar, and honey until light and fluffy. Add eggs, one at a time, beating until combined. With mixer on low speed, gradually add flour mixture; beat just until combined. Beat in applesauce.
    3. Generously coat a nonstick 9-inch tube pan with cooking spray. Spoon batter into pan; smooth top. Bake until a toothpick inserted in the middle comes out clean (but slightly wet), 50 to 60 minutes.
    4. Cool on a wire rack 10 minutes. Turn out of pan onto a cutting board or baking sheet; invert cake onto rack, top side up. Cool completely. Dust with confectioners' sugar before serving, if desired.





    • 3 cups all-purpose flour, spooned and leveled
    • 2 teaspoons baking soda
    • 1 teaspoon salt
    • 1 1/2 teaspoons ground cinnamon
    • 1 1/4 teaspoons ground cardamom
    • 1 cup (2 sticks) unsalted butter, room temperature
    • 2 cups packed light-brown sugar
    • 1/4 cup honey
    • 2 large eggs
    • 2 cups Basic Applesauce, or store-bought chunky applesauce
    • Nonstick cooking spray
    • Confectioners' sugar, optional






    m1361 و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56391
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها


    1. Preheat the oven to 325 degrees. Butter a 12-cup Bundt pan.
    2. To make the cake, in a large bowl, cream together the butter and sugar. Beat in the eggs, one at a time, and the vanilla. Scrape down the sides of the bowl.
    3. In a separate bowl, whisk together the flour, cocoa, cinnamon, baking soda, and salt. Toss in the chopped chocolate and the walnuts, if using.
    4. Into the butter mixture, alternately add the flour mixture and the buttermilk in three additions, ending with the flour. Mix just until everything is blended together; don't overmix.
    5. Spoon the batter evenly into the Bundt pan and smooth the top of the batter. Bake for about 55 to 60 minutes, or until a cake tester or a toothpick inserted into the cake comes out clean. Let the cake cool in the pan briefly. Turn out onto a cake plate to cool completely.
    6. For the glaze, place a heatproof bowl over a pot of simmering water. Add the glaze ingredients and stir to melt and combine. Drizzle over the top of the cooled cake and let the glaze set, 15 to 20 minutes, before serving.




    CAKE

    • 1 cup (2 sticks) unsalted butter, softened
    • 1 1/2 cups sugar
    • 4 large eggs
    • 1 teaspoon pure vanilla extract
    • 2 1/2 cups all-purpose flour
    • 1/2 cup unsweetened cocoa powder
    • 1/2 teaspoon ground cinnamon
    • 1 teaspoon baking soda
    • 1 teaspoon coarse salt
    • 1/2 cup chopped semisweet chocolate
    • 1/2 cup chopped walnuts (optional)
    • 1 cup buttermilk


    GLAZE

    • 1 cup finely chopped unsweetened chocolate
    • 1/2 cup sugar
    • 1/3 cup (5 1/3 tablespoons) unsalted butter
    • 2/3 cup heavy cream
    • 2 tablespoons rum or brandy (optional)












    m1361, maman_mahya و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56391
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها


    1. Preheat oven to 350 degrees. Whisk together flour, cocoa powder, baking powder, and salt in a bowl.
    2. Melt chocolate and butter in a heatproof bowl set over a pan of simmering water, stirring until smooth and combined. Remove from heat and whisk in brown sugar, then eggs and vanilla. Stir in flour mixture with a flexible spatula, then fold in 1 cup walnuts. Refrigerate until dough is just firm, about 30 minutes.
    3. Drop heaping tablespoons of dough, at least 2 inches apart, onto 2 parchment-lined baking sheets. Sprinkle with remaining 1/4 cup walnuts. Bake until tops of cookies are set and shiny, about 12 minutes. Let cool completely on sheets on wire racks.

    COOK'S NOTE

    Cookies can be stored at room temperature up to 3 days.





    • 1/2 cup all-purpose flour
    • 1 tablespoon plus 1 teaspoon unsweetened cocoa powder
    • 1/4 teaspoon baking powder
    • 1/4 teaspoon coarse salt
    • 8 ounces semisweet chocolate, finely chopped
    • 6 tablespoons unsalted butter, cut into pieces
    • 2/3 cup packed light-brown sugar
    • 2 large eggs, room temperature
    • 1/2 teaspoon pure vanilla extract
    • 1 1/4 cups toasted walnuts (about 4 ounces), coarsely chopped







    m1361 و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما