نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree474Likes

موضوع: ترجمه متون انگلیسی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 77
صفحه 3 از 10 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19195
    پسند کرده
    26810
    میگو با مایونز
    Spicy Mayonnaise Shrimp
    [IMG]file:///C:\Users\mb\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image002.jpg[/IMG]
    Ingredients
    · ½ lb. shrimp, peeled and deveined, head off
    · 2 tablespoons mayonnaise
    · ½ teaspoon ginger, minced
    · 1 teaspoon lemongrass, minced
    · 2 tablespoons chili paste / Sriracha sauce
    · 1 teaspoon thin soy sauce
    · 2 tablespoons water
    · 1 teaspoon sugar
    · Salt to taste
    Marinade
    · 1 egg, beaten
    · 1 teaspoon oyster sauce
    · 1 teaspoon sugar
    · 1 tablespoon cornstarch
    · Salt and pepper to taste
    Instructions
    1. Pat the shrimp dry and whisk together the marinade ingredients making sure to remove any lumps
    2. Marinate the shrimp for 15 minutes
    3. Over medium high heat, deep-fry the shrimp until golden brown. Drain on paper towels and set aside
    4. In a separate pan over medium high heat, saute ginger and lemongrass until fragrant
    5. Add chili paste, soy sauce, water, sugar and salt to taste and bring to a boil
    6. Toss in shrimp and stir to coat
    7. Remove from heat and add mayonnaise, stirring to mix
    8. Dish and serve ***
    Spicy Mayonnaise Shrimp - The Cooking Jar

    مواد لازم :
    نیم پوند میگو پاک شده
    دو قاشق غذاخوری مایونز
    نصف قاشق چایخوری سیر رنده شده
    یک قاشق چایخوری برگ لیمو ی خورد شده
    یک قاشق چایخوری سویا سس
    دو قاشق غذاخوری آب
    یک قاشق چایخوری شکر
    نمک به میزان لازم
    مواد لازم برای مارینت:
    یک عدد تخم مرغ هم زده
    یک قاشق چایخوری سس اویستر (صدف )
    یک قاشق چایخوری شکر
    یک قاشق چایخوری آرد ذرت
    نمک وفلفل
    طرز تهیه :
    میگوها را داخل مواد مارینت قرار دهید وخوب زیر ورو کنید وبگذارید 15 دقیقه داخل مواد بماند
    روی شعله تند میگوها را برشته کنید تا زمانی که رنگش طلای قهوه ای شود سپس نمک وفلفل به آن اضافه کنید
    در ظرف جداگانه ای روی شعله متوسط زنجفیل وبرگ لیمورا حرارت داده تا عطرش بلند شود
    حالا سویا سس و آب وشکر ونمک را اضافه کنید بگذارید بجوشد
    میگوها را به این مایه اضافه کنید
    از روی اجاق بردارید ومایونز را اضافه کنید
    گرم سرو شود

    نام: 2013-09-19-17_04_20-2-.jpg نمایش: 523 اندازه: 47.4 کیلو بایتنام: 2013-09-19-17_06_26-2-.jpg نمایش: 516 اندازه: 48.5 کیلو بایت
    سیر قلیه
     
    faezeh gool, دنی من, *** صحرا 61 *** و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19195
    پسند کرده
    26810
    اسپاگتی با کوفته قلقلی
    SPAGHETTI AND MEATBALLS

    [IMG]file:///C:/Users/mb/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg[/IMG]
    INGREDIENTS
    · ¼ lb. spaghetti, cooked al dente
    · Parmesan cheese
    Meatballs (Makes 14 meatballs)
    · ½ lb. ground beef
    · ½ tablespoon garlic, minced
    · 1 egg, beaten
    · 1 teaspoon Worcestershire sauce
    · ¼ cup Italian breadcrumbs
    · ¼ cup dry Parmesan
    · Salt and pepper to taste
    Marinara Sauce (Makes 2 cups)
    · 1 cup tomato puree/sauce
    · 1 cup fire roasted chopped tomatoes
    · ½ tablespoons garlic, minced
    · 1 small onion, finely chopped
    · 1 teaspoon Italian seasoning
    · ⅓ teaspoon red pepper flakes
    · 1 beef bouillon cube
    · ½ teaspoon Worcestershire sauce
    · 1 tablespoon sugar
    · Salt and pepper to taste
    INSTRUCTIONS
    Meatballs
    1. Combine all the ingredients in a mixing bowl and mix them together thoroughly with your hands
    2. Scoop out about 1 tablespoon worth of meatball mixture and squeeze it several times to pack it tightly
    3. Roll the mixture between the palms of your hands to form a 1½" meaball
    4. Arrange each meatball on a baking sheet
    5. Bake meatballs at 425 degrees F for 10-12 minutes
    6. Once cooked remove from oven and place on a cooling rack
    7. Allow meatballs to cool before moving them
    Marinara Sauce
    1. Over medium high heat, saute onions in 1 tablespoon olive oil until translucent
    2. Add garlic and saute until aromatic
    3. Season with pepper and stir to combine
    4. Crumble beef bouillon cube and stir to mix
    5. Toss in fire roasted chopped tomatoes and simmer for a minute
    6. Reduce heat to medium and pour in tomato puree/sauce
    7. Season with Italian seasoning, red pepper flakes, Worcestershire sauce, salt and sugar
    8. Simmer for 5 minutes
    Spaghetti and Meatballs
    1. Toss spaghetti in the marinara sauce and dish
    2. Coat the meatballs in the remaining sauce and arrange seven meatballs and sauce over each bed of spaghetti
    3. Top with sprinkled Parmesan cheese and serve ***
    Spaghetti and Meatballs - The Cooking Jar
    مواد لازم :
    اسپاگتی آلدانته 4/1 پوند
    پنیر پارمسان
    مواد لازم برای کوفته ها (14 کوفته لازم داریم ):
    نیم پوند گوشت چرخ کرده
    نصف قاشق غذا خوری سیر رنده شده
    تخم مرغ یک عدد
    نصف قاشق چایخوری سس ووسشتایر
    4/1 فنجان آرد سوخاری (ایتالیایی)
    4/1 پنیر پارمسان
    نمک وفلفل
    سس برای مارینت :
    یک فنجان پوره گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی
    یک فنجان گوجه کبابی خورد شده
    نصف قاشق غذاخوری سیر رنده شده
    یک پیاز کوچک خوب خورد شده
    ادویه های ایتالیایی یک قاشق چایخوری
    3/1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
    عصاره گوشت یک عدد
    نصف قاشق چایخوری سس ووسشتایر
    یک قاشق غذاخوری شکر
    نمک وفلفل

    طرز تهیه :
    کوفته ها :
    همه مواد مربوط به کوفته را با هم مخلوط کرده وخوب ورز دهید
    هر کوفته را به اندازه یک گردو بردارید وبا دست خوب فرم دهید.
    کوفته ها روی سینی فر قرار دهید
    در فر 425 درجه به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید
    پس از پخت از اجاق بیرون آورده بگذارید داخل همان سینی خنک شود سپس از سینی خارج کنید
    سس مارینت:
    روی شعله بالا پیاز رابا یک قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا عطرش بلند شود
    بعد سیر را اضافه کنیدو باز تفت دهید
    فلفل را اضافه کنید
    عصاره گوشت را اضافه کنید
    گوجه کبابی خورد شده را اضافه کنید وبگذارید یک دقیقه بجوشد
    شعله را کم کنید بعد سس گوجه یا پوره گوجه را اضافه کنید
    فلفل قرمزوسس و وستشایر وشکررا اضافه کنید
    بگذارید 5 دقیقه بجوشد
    اسپاگتی را در سس مارینت بریزید ودر ظرف سرو تان بکشید
    کوفته ها را در باقی مانده سس بغلطانید وروی اسپاگتی ها بگذارید وروی آن پنیر پارمسان بپاشید
    گرم سرو شود


    نام: 2013-08-05-15.32.37.jpg نمایش: 524 اندازه: 81.5 کیلو بایت
    سیر قلیه
     
    faezeh gool, باران67, *** صحرا 61 *** و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504
    اسپاگتی اَل دِنته:
    ال دنته یک نوع پخت هست که به معنای کم پخت و له نشده است. یعنی ماکارونی رو به قول خودمون زنده بر می داریم.
    *** صحرا 61 ***, *مریم*, پرپرک و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #20
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527
    نام: love.jpg نمایش: 479 اندازه: 57.7 کیلو بایت





    نام: IMG_4060.JPG نمایش: 485 اندازه: 82.3 کیلو بایت

    . . . . . . To Be Continued
    faezeh gool, پرپرک, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  6. #21
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527
    Chocolate Italian Love Cake Recipe




    Prep time :15 mins
    Cook time:55 mins
    Total time:1 hour 10 mins
    Ingredients

    • 1 package chocolate cake mix made according to box
    • 1 lb ricotta cheese (16oz)
    • 2 eggs
    • ½ cup sugar
    • 1 tsp. vanilla extract
    • 1 (5.1 oz.) package instant chocolate pudding mix
    • 1 cup cold milk
    • 1 tub 8 oz. Cool Whip


    Instructions

    1. Preheat your oven to 350 degrees F and grease a 9×13 inch pan.
    2. In a large bowl, mix together your cake mix according to the directions on the box. Pour batter into the 13x9 pan and spread evenly.
    3. In another bowl, beat together the ricotta cheese, eggs, sugar, and vanilla until smooth.
    4. Carefully pour the cheese mixture evenly over the top of the cake batter. Spread to cover the cake batter as best as you can.
    5. Bake the cake at 350 degrees F for 50-55 minutes. Remove from the oven and allow to cool completely before frosting.

    Frosting

    1. Stir the pudding mix and milk together with a whisk until combined. It will be thick. Carefully, fold the Cool Whip into the pudding until combined.
    2. Spread the pudding mixture over the top of the cooled cake.
    3. Refrigerate until ready to serve.

    محیا خانوم, Behjat, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  7. #22
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527
    کیک عشق ایتالیایی

    زمان آماده سازی : 15 دقیقه
    زمان پخت : 55 دقیقه
    زمان کل :1 ساعت و 10 دقیقه

    مواد لازم :

    * پودر آماده کیک شکلاتی 1 بسته
    * پنیر ریکوتا 400 گرم ( تا 450 گرم هم قابل افزایش است)
    تخم مرغ 2 عدد
    شکر 1/2 پ
    اسانس وانیل 1 ق چ
    پودینگ شکلاتی 1 بسته
    شیر سرد 1 پ
    خامه 200 گرم

    طرز تهیه :

    1* ابتدا فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم و قالب مستطیل 20*30 را نیز چرب کنید.
    2* در یک کاسه بزرگ، پودر کیک را طبق دستور روی پاکت آن آماده کرده و داخل قالب چرب شده بریزید و کامل آن را پهن کنید.
    3* در کاسه بزرگی پنیر ریکوتا ، تخم مرغها ، شکر و اسانس وانیل را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود . سپس به آرامی روی مایه کیک داخل قالب بریزید و سطح مایه کیک را کاملا با این مخلوط بپوشانید.
    4* قالب را به مدت 50-55 دقیقه در فر قرار دهید . پس از پخت اجازه دهید تا کاملا سرد شود سپس آنرا روکش کنید.

    تهیه فراستینگ
    1* شیر و پودینگ را مخلوط کنید تا یکدست شود. کمی غلیظ میشود . سپس به آرامی خامه فرم گرفته را به این مخلوط اضافه کنید.
    2* فراستینگ آماده شده را روی سطح کیک که کاملا سرد شده است بریزید.
    3* قبل از سرو چند ساعت در یخچال قراردهید.

    . . . .
    honysea55, narbella, محیا خانوم و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  8. #23
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527
    من ترجمه یکی دیگه از این دستورها رو میگذارم . روش کار همونه فقط میزان مواد کیک کمی فرق میکنه.
    این میزان مواد مال سایتی به اسم http://whatchamakinnow.********.com هست . عکس کیکش رو میتونید صفحه قبل ببینید. آخرین عکس.

    مواد لازم ( کیک عشق ایتالیایی)

    پودر آماده کیک شکلاتی 1 بسته
    تخم مرغ 4 عدد
    پنیر ریکوتا 800 گرم
    شکر 3/4 پ

    میزان مواد برای تهیه فراستینگ تغییری نمیکنه .
    طرز تهیه و اندازه قالب و حرارت فر به همان شیوه قبل. زمان پخت 60 دقیقه.
    پس از روکش کردن کیک با فراستینگ ، حداقل به مدت 6 ساعت ( ویا یک شب تا صبح)درون یخچال قرار دهید.

    نام: ILc.JPG نمایش: 445 اندازه: 56.2 کیلو بایت

    این کیک تقریبا مثل کیک باهوش هست منتها با طرز تهیه راحت تر. پس از پخت لایه پنیری به زیر و کیک به سطح رویی منتقل میشه.
    پنیر ریکوتا طرز تهیه راحتی داره و تشکیل شده از شیر مخلوط با خامه که پس از جوش خوردن بهش مقداری آبلیمو اضافه میشه تا به پنیر تبدیل بشه. این دستور رو هم در ادامه میگذارم .
    narbella, محیا خانوم, Behjat و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  9. #24
    مترجمین مهربان می شه این ترجمه ها رو زحمنشو بکشین...

    COOKIE SHEET CHOCOLATE CAKE

    Author: Nikki

    INGREDIENTS

    • 2 cups flour
    • 2 cups sugar
    • ½ cup butter
    • 1 cup water
    • 4 Tablespoons cocoa
    • ½ cup shortening
    • ½ cup buttermilk
    • ½ teaspoon baking soda
    • 2 eggs
    • 1 teaspoon vanilla

    FROSTING

    • ½ cup butter
    • 6 Tablespoons milk
    • 3 Tablespoon cocoa
    • 16 oz. powdered sugar
    • 1 teaspoon vanilla
    • (nuts if desired, I never add them)


    INSTRUCTIONS

    1. In a large mixing bowl, measure flour and sugar. Set aside.
    2. In a medium sauce pan, combine butter, water, cocoa and shortening. Bring to a boil. After mixture reaches a boil, add it to the flour mixture and stir to combine.
    3. Add buttermilk, then baking soda, then eggs, then vanilla in that order, mixing in-between each addition.
    4. Pour into a greased cookie sheet and bake at 400 degrees F for 20 minutes

    Frosting

    1. Bring combine butter milk and cocoa and bring to a boil, stir in powdered sugar and vanilla until smooth.
    2. After cake has cooked, remove from oven and poke holes in *** cake with a fork. Pour frosting evenly over top.


    ************************************************** *********************

    APPLE BUNDT CAKE WITH CARAMEL …

    OCTOBER 8, 2014 BY: CHEF IN TRAINING6
    The leaves are changing outside where I live and it is seriously my favorite site. Fall is gorgeous. Along with the breathtaking scenery comes incredible food and aromas.Caramel and apple happen to be one of my favorite fall flavor combos. This cake was adapted from a Taste of Home recipe and is absolutely fantastic. The frosting is perfection and I love the subtle hint of apple.This cake makes for a beautiful presentation and delicious fall treat!
    This bundt cake is filled with the delicious caramel apple flavor in each and every bite!
    Author: Nikki
    Recipe type: Dessert

    INGREDIENTS

    • 3 cups flour
    • 1 teaspoon salt
    • 1½ cups brown sugar
    • 1 teaspoon cinnamon
    • 1 teaspoon baking soda
    • 3 eggs
    • 1¼ cups vegetable oil
    • 3 cups apples, chopped
    • 1 teaspoon vanilla
    • 2 Tablespoons orange juice

    Caramel Frosting

    • 3 Tablespoons butter
    • ¼ cup heavy cream
    • ½ cup brown sugar, packed
    • 1 teaspoon vanilla
    • 1-2 cups powdered sugar


    INSTRUCTIONS

    1. Preheat oven to 325 degrees F.
    2. Spray a bundt pan with cooking spray.
    3. In a large mixing bowl combine eggs, oil, vanilla, orange juice, and sugar. Add flour, cinnamon, baking soda, and salt. Stir until just combined. Do not over mix. Stir in apple and pour into prepared bundt pan.
    4. Bake for about 1 hour at 325 degrees F. Check with a toothpick for doneness. It is done when the toothpick comes out clean.

    Caramel Frosting

    1. In a medium saucepan over medium heat, combine butter, heavy cream and brown sugar.
    2. Cook, stirring occasionally until mixture just begins to boil; remove from heat and stir in vanilla. Let cool. After it has cooled, stir in the powdered sugar. Start with 1 cup. Add more by ¼ cup measurements until desired consistency is reached.
    3. Pipe frosting over cooled Apple Bundt Cake.


    NOTES
    recipe adapted from Taste of Home



    Caramel and apple happen to be one of my favorite fall flavor combos. This cake was adapted from a Taste of Home recipe and is absolutely fantastic. The frosting is perfection and I love the subtle hint of apple.This cake makes for a beautiful presentation and delicious fall treat!
    باران67, m1361, طلیعه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

صفحه 3 از 10 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما