نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree474Likes

موضوع: ترجمه متون انگلیسی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 77
صفحه 2 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام میترا جان
    ممنون بابت دستورا که میذاری گلم
    این سیب زمینیه هم خیلی باحاله
    برا اسمش فکر کنم طلوعش خیلی به جا و جالبه
    به خاطر منظره زرده تخم مرغ داخلش
    ولی جزء دومش رو نمیدونم ینی چی!!
    بذار طلوع در سیب زمینی
    باران عزیز آیداهو اسم یکی از ایالتها ی آمریکاس
    قورمه سبزی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    گوشت زنجفیلی با نودل
    Ginger Beef Noodles

    Save Print
    Author: The Cooking Jar
    Serves: 2
    Ingredients
    · ½ lb. flat rice noodles
    · ½ lb. flank steak, cut into thin strips against the grain
    · 1 teaspoon garlic, minced
    · 2 cups chicken stock
    · 2 tablespoons thick soy sauce
    · 1 tablespoon oyster sauce
    · ½ tablespoon thin soy sauce
    · 1 teaspoon sesame oil
    · 2 teaspoons sugar
    · 3 green onions, sliced diagonally into 2" pieces
    · 1½ tablespoons cornstarch mixed with 2 tablespoons cold water
    · Pepper to taste
    Marinade:
    · 2 tablespoons thin soy sauce
    · 1 tablespoon oyster sauce
    · 1 teaspoon ginger, minced
    · 1 teaspoon sugar
    Make Sausage Alfredo in 15 Min.
    Instructions
    1. Mix together the marinade and marinate the beef strips for 30 minutes
    2. Soak the rice noodles in warm water for 15 minutes, making sure they are completely submerged
    3. Over medium high heat, stir-fry the noodles in 1 tablespoon oil and 1 tablespoon dark soy sauce until the noodles have cooked down and absorbed the color, tossing continuously for about 5 minutes. Add water if needed to prevent sticking. Remove and set aside
    4. In the same pan, saute garlic until fragrant
    5. Add in the marinated beef and cook thoroughly, about 2 minutes
    6. Pour in chicken stock and stir to combine, adding oyster sauce, thin soy sauce, sugar and pepper to taste
    7. Bring to a boil then pour in the cornstarch slurry and simmer until the gravy has thickened
    8. Add in green onions and toss to combine
    9. Remove from heat and add sesame oil
    10. Arrange the noodles on plates and ladle the beef and gravy on them
    11. Serve ***
    Ginger Beef Noodles - The Cooking Jar
    مواد لازم:
    نیم پوند نودل برنج نواری
    نیم پوند استیک که برخلاف را ه گوشت برش شده باشد
    یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
    دو فنجان عصاره مرغ
    دو قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
    یک قاش غذاخوری سس صدف
    نیم قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
    یک قاشق چایخوری روغن مخصوص پخت وپز
    دو قاشق چایخوری شکر
    3عدد پیازچه که هرکدام به دونیم شده باشند
    5/1 قاشق غذاخوری cornstarch (فکر می کنم به معنای غلات یا دانه های پر انرژی و مقوی باشد)که با دوقاشق غذاخوری آب سرد مخلوط شده باشد
    کمی فلفل
    مواد لازم برای مارینت :
    دو قاشق غذاخوری سر خالی سویا سس
    یک قاشق غذاخوری سس صدف
    یک قاشق چای خوری زنجفیل رنده شده
    یک قاشق چایخوری شکر
    طرزتهیه
    مواد مارینت را با هم مخلوط کرده وتکه های گوشت را به مدت 30 دقیقه در آنها بخوابانید
    رشته های نودل برنجی را به مدت 15 دقیقه در آب بجوشانید وآبکشی کنید
    نودل ها را روی شعله بالا در یک قاشق غذاخوری روغن ویک قاشق غذاخوری دارک سویا سس تفت دهید تا زمانیکه رشته ها کاملا خوب بپزند خوب خشک شوند (به مدت پنج دقیقه )اگر لازم باشد می توانید کمی آب هم اضافه کنید نودل ها را از ماهی تابه در ظرف دیگری بریزید
    توی همون ماهی تابه سیرها را تفت بدین تا عطرش بلند شه
    گوشت مارینت شده رو به سیر اضافه کنید بذارید دو دقیقه حرارت ببینه
    عصاره مرغ را اضافه کرده بعد سس صدف و سویا سس رقیق وشکر وفلفل را اضافه کنید
    وبگذارید بجوشد سپس cornstarch را اضافه کرده و بعد بگذارید ملایم بجوشد تا زمانیکه غلیظ شود.
    پیازچه ها را اضافه کنید
    ظرف را از روی اجاق بردارید وروغن پخت وپزتونو بهش اضافه کنید.
    نودل ها رو تی ظرف بچینید وموادتون رو روش قرار بدید
    گرم سرو می شود

    نام: 2013-12-09-14_20_18-2-.jpg نمایش: 281 اندازه: 49.5 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    باران67, Behjat و m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    ریگاتونی با مرغ وقارچ
    Chicken and Mushroom Rigatoni
    [IMG]file:///C:/Users/mb/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg[/IMG]

    Serves: 4
    Ingredients
    · 1 lb. rigatoni pasta
    · 2 boneless, skinless chicken breasts, cut into bite-sized pieces
    · 4 cups Portobello mushrooms, cut into chunks
    · 1 shallot, minced
    · 1 tablespoon garlic, minced
    · ¼ cup Parmesan cheese, grated
    · 1 cup chicken broth
    · 1 cup heavy cream
    · ½ teaspoon dried thyme
    · ¼ teaspoon sage
    · ¼ teaspoon nutmeg
    · ¼ teaspoon parsley
    · Salt and pepper to taste
    Save on 100% Vegetable Juice.
    Instructions
    1. In a dutch oven over medium high heat, pan-fry the chicken with olive oil, salt, pepper, thyme and some sage until the chicken is browned. Reserve the pan
    2. Bring a pot of salted water to boil and cook the rigatoni until al dente. Reserve ¾ cup of pasta water then drain and set aside
    3. In the same pan used for the chicken, saute shallots and garlic until fragrant
    4. Add mushrooms and cook for 2 minutes, stirring to combine them with any browned food bits or fond leftover from the chicken
    5. Add chicken broth, heavy cream and ¼ cup pasta water, mixing thoroughly
    6. Season with salt, pepper and nutmeg and simmer until the sauce reduced by half
    7. Add in the pasta, chicken and grated cheese, tossing to combine
    8. Simmer until the cheese has melted and the sauce has thickened slightly, adding more reserved pasta water if needed
    9. Dish and top with sprinkled parsley and serve *** with extra Parmesan on the side
    Chicken and Mushroom Rigatoni - The Cooking Jar
    یک پوند پاستای ریگاتونی
    دو عدد سینه مرغ بدون استخوان که به قطعات مکعبی خورد شده باشند
    چهار فنجان قارچ خورد شده
    دو فنجان shallot (گیاهی که عطری شبیه پیازدارد)رنده شده یا چرخ شده
    یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
    4/1 فنجان پنیرپارمسان خوردشده تکه ای
    یک فنجان آب مرغ
    یک فنجان خامه غلیظ
    2/1قاشق چایخوری thyme خشک شده
    4/1 قاشق چایخوری sage (گیاهی با برگ های سبز مایل به خاکستری )
    4/1 قاشق چایخوری مغزهای خورد شده
    4/1 قاشق چایخوری جعفری
    نمک وفلفل به میزان لازم
    طرزتهیه :
    جوجه هارا در روغن زیتون سرخ کنید ونمک وفلفل وthym وsage را هم اضافه کنید تا زمانیکه جوجه ها طلای شوند تفت دادن را ادامه دهید. ماهی تابه را نگاه دارید.
    یک ظرف آب را به همرا ه نمک به دمای جوش برسانید وتا پاستاها را بتوانید درآن بپزید (اصطلاحا آل دانته شود).4/3 فنجان آب پاستا را بکناری بگذارید.
    در ماهی تابه ای که برای جوجه استفاده کرده بودید shallot ها را بجوشانید وسیر رااضافه کنید و تا عطر سیر بلند شود.
    سپس قارچ ها را اضافه کنید بگذارید دو دقیقه بجوشدوبعد آنهارا با عصاره جوجه طلایی شده تان مخلوط کنید(ته ماهی تابه )
    آب مرغ وخامه غلیظ و4/1 آب پاستا را اضافه کنید
    کمی نمک وفلفل ودانه های خوردشده و simmer را هم اضافه کنید اضافه کنید مواد تازمانیکه سس غذا به نصف برسد روی اجاق بجوشیدن ادامه دهند.
    سپس پاستا ومرغ وپنیر تکه شده را مخلوط کرده وبه داخل ماهی تابه بریزید
    جوشیدن را تا آب شدن پنیر وتا زمانی که کمی غلیظ شود ادامه دهید سپس آب پاستا اگر لازم باشد اضافه کنید.
    مواد را در ظرف بکشید رویش جعفری بپاشید ومقداری پنیر پارمسان در کنار غذا بصورت اضافی بگذارید


    نام: 2013-07-09-14_58_56-HDR.jpg نمایش: 282 اندازه: 61.3 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    باران67, Behjat, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    مرغ ،اسفناج ،قارچ وپاستا
    Chicken, Spinach and Mushroom Pasta Bake

    Prep time
    10 mins
    Cook time
    30 mins
    Total time
    40 mins
    Ingredients
    · 8 oz. rigatoni
    · 1 yellow onion, diced
    · 1 teaspoon garlic, minced
    · 1 pack (10 oz.) frozen spinach, cooked and drained of water
    · 2 boneless, skinless chicken breasts, cubed
    · 8 oz. portobello mushrooms, sliced
    · 1 can (14 oz.) diced tomatoes
    · 1 tub (8 oz.) chive and onion cream cheese
    · 2 cups mozzarella cheese, shredded
    · 2 teaspoons sugar
    · ¼ teaspoon Italian seasoning
    · Salt and pepper to taste
    Instructions
    1. Bring a pot of salted water to a boil and cook the rigatoni until just before al dente
    2. Saute the onions and garlic in olive oil over medium high heat until fragrant
    3. Add chicken cubes and cook until chicken is no longer pink
    4. Season with salt, pepper and Italian seasoning and toss to combine
    5. Add mushrooms and simmer until the mushrooms cook down and liquid evaporates, about 10 minutes
    6. Drain the pasta and rinse with cold water to stop the cooking process
    7. In a large mixing bowl, combine the pasta, chicken mixture, tomatoes with their liquid, spinach, cream cheese and sugar. Mix thoroughly
    8. Spread the pasta mixture onto a 11x7 baking dish and top with the cheese
    9. Bake in 375 degrees F for 15 minutes uncovered until cheese melts and is bubbly
    10. Broil for 2-3 minutes if needed to get a golden crust
    11. Dish and serve ***

    مواد لازم
    8 اونس ریگاتونی (هر اونس 28 گرم است )
    پیاز زرد نگینی
    یک قاشق چای خوری سیر رنده شده
    اسفناج یخ زده 10اونس(قبلا پخته شده باشد)
    دوعد سینه مرغ بدون استخوان مکعبی خورد شده
    8 اونس قارچ اسلایسی
    14 اونس گوجه فرنگی خورد شده نگینی
    8 اونس پنیر خامه ای پیاز و chive (the long thin green leaves of a plant with purple flowers. Chives taste like onion and are used in cooking)
    دو فنجان پنیر مازرلا تکه ای
    دو قاشق چایخوری شکر
    4/1 قاشق چایخوری ادویه های ایتالیایی (فلفل وادویه ومزه ها salt, pepper, spices etc that give food a more interesting taste )
    نمک وفلفل به میزان لازم
    طرزتهیه :
    در ظرفی آب رابجوشانید کمی نکم هم اضافه کنید بعد ریگاتونی هارا در آن بریزید تا آلدانته شوند
    پیاز وسیر رادر روغن تفت دهید تا عطرش بلند شود
    مرغ مکعبی خورد شده را اضافه کنید آنقدر روی اجاق باشد که دیگر رنگش صورتی نباشد
    نمک ومزه های ایتالیایی را به مواد اضافه کنید
    قارچ ها را اضافه کنید به مدت ده دقیق روی گاز بماند تا خوب غلیظ شود
    پاستای را آبکش کرده وپخت غذا را متوقف کنید
    در یک کاسه بزرگ پاستا ومرغ وگوجه فرنگی واسفناج وپنیر وشکر را مخلوط کنید
    مخلوط پاستا را در یک قالب 11x7 بریزید ورویش هم پنیر بریزید
    در فر 375 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه تا پنیر آب شود وحباب بزند
    اگر لازم بود دو تا سه دقیقه هم شعله بالای فر را روشن کنید تا یک پوشش طلای ایجاد شود
    در ظرف بکشید وگرم سرو کنید
    نام: chicken-spinach-mushroom-pasta-bake-2.jpg نمایش: 276 اندازه: 37.8 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    باران67, Behjat, azmil و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    مرغ وپاستابا سس آلفردو
    Chicken Alfredo Pasta Bake

    Prep time
    20 mins
    Cook time
    30 mins
    Total time
    50 mins
    Ingredients
    · 16 oz. penne/ziti/rigatoni pasta
    · 2 cups Alfredo sauce
    · 8 oz. sour cream
    · 3 cups poached/grilled/rotisserie chicken, cubed
    · 15 oz. ricotta cheese
    · 1 teaspoon garlic, minced
    · 2 eggs, beaten
    · ¼ cup Parmesan cheese, shredded
    · 1 tablespoon parsley, chopped
    · Salt and pepper to taste
    · 2 cups mozzarella cheese, shredded
    Instructions
    1. Cook the pasta till just before al dente
    2. Drain and rinse pasta under cold water to stop the cooking process
    3. If you're making Alfredo sauce from scratch, see notes
    4. Mix pasta with the Alfredo sauce, sour cream and chicken
    5. Combine ricotta, garlic, eggs, Parmesan and parsley and mix throughly
    6. Season the pasta mix with salt and pepper to taste
    7. Add the ricotta mixture to the pasta and stir to combine
    8. Top with a thick layer of mozzarella cheese
    9. Bake in a 9x13 casserole dish at 350 degrees F for 30 minutes or until bubbly
    10. Broil at 450 degrees F for 2-3 minutes or until the cheese starts to brown
    11. Serve ***
    Notes
    Alfredo sauce (2 cups):
    Ingredients:
    8 tablespoons butter
    1 cup heavy cream
    2 cups Parmesan, shredded
    Salt and pepper to taste

    Instructions:
    Over medium low heat, melt the butter and pour in the heavy cream. Stir to combine
    Season with salt and pepper to taste
    Add the Parmesan cheese in portions and stir to mix

    Inspired by Plain Chicken
    Chicken Alfredo Pasta Bake - The Cooking Jar

    مواد لازم:
    16 اونس پاستا ریگاتونی یا پنه
    دو فنجان سس آلفردو
    8 اونس خامه ترش
    سه فنجان مرغ مکعبی گریل شده یا آبپز
    یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
    دو تخم مرغ هم زده
    4/1 فنجان پنیر پارمسان تکه شده
    یک قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
    نمک وفلفل به میزان لازم
    دو فنجان پنیر مازرلا تکه ای
    طرزتهیه:
    1-پاستا را بپزید طوری که آلدانته نشود
    2- پاستا را بعد از بیرون آوردن از آب جوش با آب سرد آبکشی کنید
    3 سس آلفردو را بادستوری که بعدا گفته می شود درست نمایید
    4-پاستارا با سس آلفردو وخامه ترش ومرغ مخلوط کنید وبه آن کمی نک وفلف بزنید
    5-ریکوتاوسیروتخم مرغ وپارمزان وجعفری را مخلوط کنید وبه پاستا ومرغ اضافه کنیدو مخلوط کنید
    6- روی مواد پنیر مازرلا بریزید
    7 -در ظزف کاسرول 9X13 بریزید ودر فر 350 درج به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پنیر ها حباب بزنن
    8- 2-3 دقیق شعله بالی فر در حرارت 450 را روشن کنید تا پنیر ها قهوه ای شوند
    این غذا گرم سرو می شود
    طرز تهیه دو فنجان سس آلفردو:
    مواد لازم
    8 قاشق غذاخوری کره
    یک فنجان خامه غلیظ
    یک فنجان پارمزان خورد شده
    کمی نمک وفلفل
    طرز تهیه :
    روی اجاق باشعله ملایم کره را آب کنید وخامه را توش ریخته ومخلوط کنید کمی نمک وفلفل بزنید بعد کم کم پنیر پارمسان را به آن اضافه کرده وهم بزنید


    نام: 1.jpg نمایش: 280 اندازه: 58.7 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 278 اندازه: 85.7 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 276 اندازه: 91.0 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    باران67, azmil, *** صحرا 61 *** و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    پای چوپان در ماهی تابه
    Skillet Shepherd's Pie


    Prep time
    15 mins
    Cook time
    45 mins
    Total time
    1 hour
    Ingredients
    · 2 lb. ground beef
    · ½ yellow onion, diced
    · 1 teaspoon garlic, minced
    · 12 oz. frozen mixed vegetables
    · 2 beef bouillon cubes
    · 2 tablespoons Worcestershire sauce
    · 2 teaspoons tomato paste
    · Pepper to taste
    · 4 russet potatoes, peeled and cubed
    · 2 tablespoons butter
    · 1 cup milk
    · 1 tablespoon chives, chopped and divided
    · 1 cup cheddar cheese, shredded
    · ¼ cup Parmesan cheese, shredded
    Instructions
    1. Over medium high heat bring a pot of salted water to boil. Add potatoes and simmer until fork tender, about 20 minutes
    2. Drain and transfer potatoes to a mixing bowl. Add butter and milk and mash until fluffy
    3. Season with ½ tablespoon chives and salt and pepper to taste. Set aside
    4. In a cast iron pan over medium heat, brown the beef until fully cooked. Drain off any fat. Remove beef and set aside
    5. In the same pan, saute onions and garlic until translucent
    6. Add mixed vegetables, crumble beef bouillon cubes and simmer till vegetables are soft
    7. Toss in beef, Worcestershire sauce, tomato paste and season with pepper to taste. Stir to mix thoroughly
    8. Reduce heat to medium and simmer for 15 minutes to let the flavors marry
    9. Remove from heat and compress the beef layer before topping with a layer of cheddar cheese
    10. Finish with a thick layer of mashed potatoes and sprinkle Parmesan and leftover chives to finish
    11. Bake at 400 degrees F for 20 minutes or until the potatoes are browned
    12. Broil at 400 degrees F for 3-5 minutes if needed to brown them more
    13. Allow to cool 10 minutes before serving warm
    3.2.2807

    [IMG]file:///C:/Users/mb/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.jpg[/IMG]

    Skillet Shepherd's Pie - The Cooking Jar
    مواد لازم :
    دو پوند گوشت چرخ کرده گوساله
    نصف پیاز زرد خورد شده نگینی
    یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
    12 اونس سبزیجات (ذرت وهویج وفلفل دلمه ای )
    عصاره گوشت دو عدد
    دو قاشق غذاخوری سس ووشستایر
    دو قاشق چایخوری سس یا پوره گوجه فرنگی
    فلفل
    4 عدد سیب زمینی پوست کنده شده ومکعبی خورد شده
    دو قاشق غذا خوری کره
    یک فنجان شیر
    یک قاشق غذاخوری شیوز(یک نوع گیاه ) خورد شده
    یک فنجان پنیر چدار خورد شده
    یک فنجان پنیر پارمسان خورد شده
    طرز تهیه:
    1-آب را باکمی نمک با حرارت بالا بجوش بیارین وسیب زمینی ها رو توش بریزین بذارین 20 دقیقه بپزه -وبا چنگال میزان پختشونو امتحان کنین
    2-سیب زمینی هارا بعد از پخت به داخل ظرفی بریزیدوکره وشیر را به آن اضافه کنید وخوب لهش کنین تا پوره شود.
    3- نصف قاشق غذاخوری شیوز و نمک رو مخلوط کنین یه کنار ی بذارین
    4-در یک قابلمه با حرارت متوسط گوشت رو تفت بدین تا خوب بپزد وبعد از اینکا اونو از ظرف خارج کنین به کناری بذارین
    5- تو همون ظرف پیاز وسیر رو تفت بدین تا تزمانیکه تغییر رنگ بدن
    6- مخلوط سبزیجات وعصاره گوشت را با هم مخلوط کرده
    7- سس ووسشتایر ورب گوجه وفلفل رو به گوشت اضافه کنین وخوب همه رو با هم مخلوط کنین
    8- این مایه روی شعله ملایم بذارین به مدت 15 دقیقه
    9- مواد رو از رو اجاق بر می داریم وبا قاشق گوشت رو فشار می دیم تا خوب بهم بچسبد بعد رویش را با پنیرچدار بپوشانید
    10- روی موادرو با یک لایه نازک پوره سیب زمینی بپوشانید سپس روی آن پارمسان بپاشید وآنچه که از شیوز باقی بمانده را هم بپاشین
    11- در فر 400 درج فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا زمانیکه پوره سیب زمینی قهوه ای شود
    12- اگه دوست دارین روی مواد قهوه ای تر بشه شعله گریل رو به مدت 3 تا 5 دقیقه با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنین.
    13 – قبل از سرو بذارین 10 دقیقه بمونه تا کمی خنک بشه
    نام: skillet-shepherds-pie-1.jpg نمایش: 272 اندازه: 73.2 کیلو بایتنام: skillet-shepherds-pie-2.jpg نمایش: 267 اندازه: 68.6 کیلو بایتنام: skillet-shepherds-pie-3.jpg نمایش: 269 اندازه: 82.4 کیلو بایتنام: skillet-shepherds-pie-4.jpg نمایش: 268 اندازه: 81.3 کیلو بایتنام: skillet-shepherds-pie-6.jpg نمایش: 267 اندازه: 72.7 کیلو بایتنام: skillet-shepherds-pie-7.jpg نمایش: 267 اندازه: 83.1 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    باران67, azmil, *** صحرا 61 *** و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    پای چوپان لقمه ای
    Mini Shepherd's Pot Pies
    [IMG]file:///C:/Users/mb/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg[/IMG]
    Prep time
    30 mins
    Cook time
    55 mins
    Total time
    Ingredients
    · 2 9" refrigerated pie crusts
    · 1 lb. ground beef
    · ¼ yellow onion, diced
    · ½ teaspoon garlic, minced
    · 1 cup frozen mixed vegetables
    · 1 beef bouillon cube
    · 1 tablespoon Worcestershire sauce
    · 1 teaspoon tomato paste (optional)
    · Pepper to taste
    · ½ cup cheddar cheese, shredded
    · 2 cups mashed potatoes (homemade or instant)
    Instructions
    1. Prepare mashed potatoes and set aside
    2. Over medium high heat, brown beef until fully cooked. Drain off any excess fat. Remove and set aside
    3. Saute onions and garlic until translucent
    4. Add mixed vegetables, crumble the beef bouillon cube and simmer until vegetables are soft
    5. Add beef, Worcestershire sauce, tomato paste and season with pepper to taste. Reduce heat to medium and simmer for 15 minutes
    6. Meanwhile, unroll the pie crusts and roll each crust to 12" in diameter. Cut six 4"rounds from each crust
    7. Press each round on the bottom and sides of a muffin pan and bake at 350 degrees F for 7-10 minutes or until lightly browned. Remove from oven and set aside
    8. Divide beef mixture among all 12 cups
    9. Top with some cheddar cheese and finish with mashed potatoes
    10. Bake at 350 degrees F for 30 minutes or until crusts are golden brown and mashed potatoes have browned
    11. Broil at 450 degrees F for 5 minutes if needed to brown the potatoes some more
    12. Let it stand for 10 minutes and remove by running a knife outside each pie
    13. Dish and serve warm
    Notes
    3.2.2807

    [IMG]file:///C:/Users/mb/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.jpg[/IMG]
    Mini Shepherd's Pot Pies - The Cooking Jar

    پای چوپان لقمه ای
    مواد لازم :
    خمیر پای آماده یخچالی
    یک پوند گوشت چرخ شده
    4/1 پیاز زرد نگینی خورد شده
    نصف قاشق چایخوری سیر رنده شده
    یک فنجان سبزیجات مخلوط (می تواند شامل فلفل دلمه ای –هویج وذرت باشد)
    یک عدد عصاره گوشت
    یک قاشق غذاخوری سس ووسشتایر
    یک قاشق چایخوری رب گوجه (در صورت تمایل )
    فلفل
    نصف فنجان پنیر چدار خورد شده
    دو فنجان پوره سیب زمینی

    طرز تهیه :
    1- پوره سیب زمینی را آماده کنید وکناری بگذارید
    2- روی شعله بالا گوشت را بگذارید خوب بپزد وتفت بدهید آن را هم به کناری بگذارید
    3- پیاز وسیر را تفت دهید تا عطرش بلند شود
    4- سبزیجات وعصاره گوشت را روی اجاق حرارت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
    5- گوشت وسس ووسشتایر ورب گوجه وفلفل را مخلوط کرده به مدت 15 دقیقه بگذارید روی اجاق حرارت ببیند
    6- قطعات کراست پای را به قطعات 12 اینچی تقسیم شود 12 قطعه کراست گرد لازم دارید
    7- کراست ها را ته قالب مافین خود بگذارید طوریکه که کمی از دیواره قالب را نیز بگیرددر فر فر 350 درجه به مدت 7ال 10 دقیقه تا کمی تغییر رنگ بدهد قالب ها را از اجاق بیرون بیاورید
    8- گوشت را به دوازده فنجان تقسیم کنید وتوی قالب روی کراست قراردهید
    9- روی هر کدام پنیر چدار وپوره سیب زمینی قرار دهید
    10-در فر 350 درج به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کراست ها طلای شده وپوره سیب زمینی قهوه ای شود
    11-اگر دوست دارید پوره ها قهوه ای تر باشندگریل را هم به مدت 5 دقیقه روشن نمایید
    12-بگذارید 10 دقیقه استراحت داشته باشد سپس با نوک چاقو پای ها را از قالب خارج کنید
    13-گرم سرو می شود

    نام: 1.jpg نمایش: 255 اندازه: 78.8 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 254 اندازه: 70.8 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 256 اندازه: 54.1 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 253 اندازه: 54.1 کیلو بایتنام: 5.jpg نمایش: 254 اندازه: 78.8 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    باران67, *** صحرا 61 ***, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    ماهی سالمون با عسل وسیر
    Honey Garlic Salmon

    [IMG]file:///C:\Users\mb\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image002.jpg[/IMG]
    Prep time
    10 mins
    Cook time
    20 mins
    Total time
    30 mins
    Ingredients
    · 1 lb. salmon fillet
    Sauce
    · 1 teaspoon garlic, minced
    · ½ teaspoon ginger, minced
    · 4 tablespoons honey
    · 2 tablespoons soy sauce
    Instructions
    1. Combine the sauce ingredients and marinate the salmon for 15-30 minutes
    2. Arrange salmon on a foil-lined baking sheet and bake at 350 degrees F for 15-20 minutes depending on thickness, basting the salmon with the sauce halfway through
    3. Over medium high heat, bring the sauce to a boil and simmer for 3-5 minutes until reduced
    4. Dish and serve *** drizzled with remaining sauce
    3.2.2807
    [IMG]file:///C:\Users\mb\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image003.jpg[/IMG]
    Search for "salmon" - The Cooking Jar
    مواد لازم :
    یک پوند فیله سالمون
    سس :
    یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
    نصف قاشق چایخوری زنجفیل رنده شده
    4 قاشق غذاخوری عسل
    دو قاشق غذاخوری سویا سس
    طرز تهیه:
    1-ماهی را در سس ذکر شده مارینیت به مدت 15 الی 30 دقیقه می کنیم
    2- ماهی را در فویل بپیچید ودر فر 350 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید
    3-سس را روی شعله بالا به مدت 3 الی 5 دقیقه بجوشانید
    موقع سرو می توانید این سس را روی ماهی بریزید وگرم سرو کنید

    نام: honey-garlic-salmon-6.jpg نمایش: 290 اندازه: 60.3 کیلو بایتنام: honey-garlic-salmon-11.jpg نمایش: 289 اندازه: 61.1 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    Behjat, * منصوره *, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما