نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1208Likes

موضوع: تکنیکهای فوندانت(کلاس کار با فوندانت)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 86
صفحه 1 از 11 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    تکنیکهای فوندانت(کلاس کار با فوندانت)

    اینجا کلاس کار مخصوص با فوندانت هست...

    دوستان نازنین ما در این کلاس قصدمون اینکه این هنر تا حدی بهتر یاد بگیریم.و از همه دیگه درس بگیریم.
    نازنینان قرار نیست وقتی ما کیک تزیین می کنیم دچار استرس و ترس از خراب شدن کار بشیم(و سر دیگران داد بزنیم که قرار ما کیک تزیین کنیم)، بلکه قصد ما اول لذت بردن و رسیدن به آرامش برای خودمون و دوم شریک کردن بقیه خانواده در این شادی.. ..پس اگه گسی توی خونه قربون صدقه کیکتون نرفت ناامید نشید،به اون حس خوبی که موقع تزیین بهتون دست داده بود فکر کنید.
    اگه با این دید کار رو شروع کنید خیلی سریع پیشرفت می کنید.پس به شیرین کاریهایی که این وسط اتفاق می افته،خرابکاری نمی گیم .می گیم تجربه. وقتی تمرین کردین از تمرینهاتون عکس می ذارین به علاوه تجربه هایی که کسب کردین رو می نویسید.اگر خیلی لازم بود عکس مرحله به مرحله بذارین و گرنه که نمی خواد.از جاهایی که براتون مشکل بوده عکس بذارین و با فلش روی عکستون مشخص کنید.
    فرگل 2, sarazahedi, 221162 و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  2. #2

    مراحل کاور کردن کیک با فوندانت

    به نام خدا

    برای تهیه خمیر فوندانت به لینک زیر مراجعه کنید

    نکات پایه تزیین کیک با انواع خمیر(فوندانت،مارزیپان،..)

    برای شروع بهتر از یک کیک با ارتفاع کم و قطر کم استفاده کنید.مثلا قطر ۱۸ سانت و ارتفاع ۶ تا ۸سانت.
    بعد از اینکه خامه کشی لایه های کیکو انجام دادین ،دیواره کیک رو یک لایه بسیار نازک

    خامه کشی می کنید.(ترجیحا از رنگ فوندانتون ،خامه تون رنک گنید)کیکو بذارین توی یخچال

    و کار با فوندانت شروع کنید.برای بار اول که تسلط ندارین که خمیر رو با وردنه بلند کنید،کافیه

    خمیر رو روی کاغذ روغنی پهن کنید و با همون کاغذ به روی کیک منتقل کنید.(برای پهن

    کردن فوندانت از وردنه نازک استفاده نکنین،با قطورتر راحت تر پهن می شه و فشار کمتری به

    دستتون میاد).


    برای اینکه فوندانت تون به کاغذ نچسبه،کاغذ رو چرب کنید یا از پودر شکر استفاده کنید.

    در هر دو صورت(استفاده از روغن یا پودر شکر)شما باید مرتب این کار رو انجام بدین.چون در

    حین پهن کردن خمیرو وردنه کشی روغن یا پودر شکر به خورد خمیر می ره،پس مرتب خمیر

    رو به آرامی بلند می کنید و زیر کار رو چرب می کنید یا پودر شکر می زنین.


    نکته:برای پاشیدن پودر شکر از یک پارچه نازک استفاده کنید.پودر شکر رو داخل پارچه بریزید

    و سرشو گره بزنید.حالا وقتی خمیر رو بالا می دین پارچه رو به صورت ضربه ای به زیر کار

    بزنید.این طوری پودر شکر در کنترل شماست و اون قدر نمی ریزید که فوندانتون بی کیفیت بشه.


    حالا فوندانتون به روی کیک منتقل کنید.به عکسهای زیر دقت کنید.

    در واقع اولین تمرین ما،فوندانت کردن صاف تا حد امکان.






    رای اندازه خمیر یادم رفت بگم:


    شما قطر دایره کیک تون و ارتفاع کیک تون اندازه می گیری:مثلا قطر کیکت ۱۸ است و ارتفاع کیک تون ۵ ،حالا که خمیر رو پهن کردی برای اینکه ببنی اندازه است و کم نیست این طوری حساب می کنی:

    ۱۸+۵+۵+۲+۲=اندازه دایره خمیرتون...
    اون ۲ سانت ها اضافه ای که شما باید از طرفین بذاری..

    یعنی شما خمیر رو در نظر بگیر(با این قطر ۱۸ و ارتفاع ۵)وقتی خط کش می ذاری از ابتدا تا انتهای خمیر باید۳۲ تا ۳۴ سانت باشه،یا به عبارت دیگخ از مرکز دایره خمیر تا هر طرف ۱۶ تا ۱۷...بیشتر باشه موردی نداره اما کمتر نه چون خمیر کم میاد..




    دلیل اینکه گفتم از خامه همرنگ فوندانت استفاده کنید برای اینکه اگر سوراخهای کوچیکی

    روی فوندانتون ایجاد شد مجبور به وصله کاری نشید و از زیبایی کارتون کم نشه.

    هر کیکی رو می تونید فوندانت کنید.اهان برای انکه نپرسید که حتما صفحه گردون لازم یا

    نه،خریدنش یک بار برای همیشه است و استفاده از اون هم خامه کشی کیکهاتون راحت می

    کنه هم فوندانت...
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  3. #3
    ادامه:
    بعد از پهن کردن خمیر رویه کیک رو با دستتون صاف کنید و بعد برید سراغ دیواره ها..مهمترین

    قسمت کار..چرا؟؟؟؟؟؟؟

    چون چین می خوره و اینجاست که باید با حوصله کار کنید.به حرکت دست این خانم نگاه کنید.



    از بالا یه آرامی صاف می کنید.دور تا دور کار.حالا میاد سراغ چینهایی که ایجاد شده،به آرامی

    یک کم خمیر بلند می کنید هوای زیرش خارج می شه و حالا با کشیدن دست صاف می

    کنید.




    اضافه های کار رو قیچی می کنید.


    مجبور نیست از وسیله عکس زیر استفاده کنید .کف دستتون خودش مثل یک پالت این کار رو

    انجام میده.به آرامی با کشیدن کف دست روی خمیر اون صاف کنید




    نگران نباشید،چون شما اول می خواین کیک با ارتفاع کم کاور کنید پس مشکل چین خوردگی زیاد ندارین.
    Behjat, karena, باران67 و 29 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  4. #4
    اینا رو ببنید..با دقتتت



    باران67, Negara, m1361 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  5. #5
    اینا رو از روی فیلم براتون گرفتم..











    باران67, Behjat, m1361 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  6. #6




    ببینید توی عکس بالایی چطور چینها رو صاف می کنه.







    Shiva Sh, باران67, Behjat و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  7. #7
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,333
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    8157
    پسند کرده
    7498
    با تشکر از مهشید عزیز، باران جان توی خیلی از فیلمهای آموزشی از یونولیت برش خورده گرد برای تمرین فوندانت استفاده می کنند که دیگه وقت روی پختن و از قالب درآوردن و خنک کردن و خامه فرم دادن و خامه کشی و ... کیک نذارند.
    یه یونولیت حجمی با قطر 20 سانت مثلا اگر بدیم برامون ببرن، می تونیم همه تمرینها رو روش اجرا کنیم.
    البته بهتره روش سلفون کشیده بشه که چندین بار قابل استفاده باشه.
    باران67, mahshid, nosa و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #8
    نقل قول نوشته اصلی توسط mosafer نمایش پست ها
    سلام به اهل کارگاه
    مهشید جان راستش من زیاد تو تزئین کیک وارد نیستم تا حالا هم با فوندانت کار نکردم میخواستم پرسم برای من تازه کار کدوم دستور فوندانت راحت تره و خوش قلق تره با توجه به اینکه آخر هفته تولد همسر جان هم هست
    میخوام کیکش رو با فوندانت تزئین کنم
    من خودم با ابن دو تا دستور کار کردم

    نکات پایه تزیین کیک با انواع خمیر(فوندانت،مارزیپان،..)

    نکات پایه تزیین کیک با انواع خمیر(فوندانت،مارزیپان،..)
    mosafer, مامان غزل, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

صفحه 1 از 11 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما