نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 302
صفحه 9 از 38 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: نکات مفید در آشپزی

    تازگیا یه نکته ی آشپزی یاد گرفتم گفتم بزارم شما هم استفاده کنید.
    خیلی وقتا پیش میاد خورش خیلی چرب و چیلی میشه که دیگه منظره ی خورشت رو زشت میکنه
    برای اینکه روغن اضافی خورش رو راحت بگیرید چند تا تیکه ازین یخهای حبه ای رو توی یه کیسه فریزر بندازید و درش رو گره بزنید بعد بندازیدش یه قسمت خورش که روغن زیاد جمع شده. اینطوری روغنا یخ میزنه و جمع میشه کنار پلاستیک یا میچسبه به پلاستیک. به راحتی میتونید روغنای اضافی رو جمع کنید. میتونید این کارو چند بار تکرار کنید.
    این روش به درد خودم که خیلی میخوره چون گاهی دستم برای روغن ریختم اصلا نمیلرزه
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    شاید اینایی که من میخوام بگم خیلی ساده باشه و شما خانومای خانه دار و هنرمند اینا رو خیلی وقته میدونین ولی خوب چون خودم نو عروسم و از مادر شوهر جونم اینا رو یاد گرفتم گفتم شاید گذر کسی بیوفته که به دردش بخوره
    1) اگه از پیاز اضافی موند رو دستتون نندازینشون دور خلال کنین و سرخ کنین و میتونین فریز کنین
    2) کدو رو که پوست گرفتین (البته شستش رو ) پوستاش رو نندازین دور خرد کنین و کوکوی کدو درست کنین که خیلی هم خوشمزست
    3) روی هر چی که(سبزیجات حبوبات و... )قبل از گذاشتن تو فریزر تاریخ بزنین
    سرنوشت هر چه میخواهی ببار،چتر من خداست.

  3. #67

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام دوستان عزیز:برای درست کردن ماهی من اکثرا به این روش درست میکنم که سرخ کردنی نیست.نوی ماهتابه پیاز را خرد کنید وچند عدد سیر روهم روش رنده کنید.تکه های ماهی رو روش بچینید کاملا روی پیازها باشه بعد در نصف استکان ابلیمو یا ابغوره هر کدام را دوست دارید کمی نمک /فلفل /یک قاشق روغن وکمی زرد چوبه بریزید ومخلوط کرده روی ماهی ها بریزید بعد در ظرف روببندید و با حرارت کم بذارید تقریبا ۴۰ دقیقه بپزه وقتی دیدید ماهی پخته درشو بردارین تا اب اضافیش جمع بشه وجا بیوفته.وقتی درست میکنم خیلی طرفدار داره وهمه میپرسن چون خیلی ها مخالف سرخ کردنی اند.امیدوارم امتحان کردید خوشتون بیاد.
    تو چه ازدحامی به پا کرده ای در من...

    همین تــــــــــــــــــــو یک نفر....

  4. #68

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط coffee
    نقل قول نوشته اصلی توسط nooshin50
    ساره جون من قبلا یه روش مشابه ارائه داده بودم روش من اینه که من برنجو توی قالب کیک میریزم بعد توی پلوپز کمی آب میریزم و قالبو میذارم توش و در پلوپز رو میبندم اینطور هم بخار مستقیم با برنج تماس نداره و له نمیشه و هم برنجمون قالبی میشه .و اگه قالبی دوست دارید دیگه نیازی نیست که بعد از پخت قالب بزنید.

    اینم عکسش(البته توی این عکس من برنجو مثل کته توی پلوپز آماده کردم و چون برای شام یه نفر دیگه اضافه شد برای اینکه ته دیگ نگیره وکم نیاد این فکر به ذهنم اومد و ریختم توی قالب و باقی ماجرا ...)

    noshine 50 عزیز از ایده شما خیلی خوشم اومد ممنون. اما برنج رو بعد از آبکش کردن بریزم تو قالب یا از اول با آب وروغن تا کته بشه؟مرسی از پاسخی که خواهی داد.
    دوست خوبم میتونید اول آبکش کنید بعد بریزید توی قالب یا اینکه کته درست کنید و وقتیکه آبش کشیده شدبریزید توی قالب و بذارید دم بکشه.

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1460
    پسند کرده
    940

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط meisa
    نقل قول نوشته اصلی توسط shohreh-sh
    برای اینکه بادمجان به خودش روغن نگیرد در هنگام سرخ کردن باید آنها را در شیر زد وسپس در روغن سرخ کرد.امتحان کنید وخبرش را بدید!!!!.......
    من روش شهره جون رو امتحان کردم و جواب داد .بادمجون های اینجا رو وقتی می ذاری تو روغن مثل اینه که اسفنج گذاشتی تو ماهیتابه!واسه همین من خیلی کم بادمجون می درستم اما دیروز این روش رو امتحان کردم و خیلی خیلی کمتر روغن جذب غذا شد و با خیال راحت خوردمشون .شما هم امتحان کنید جواب میده ان شاءالله.
    شهره جون مرسی.. . من همین امروز این روش رو امتحان کردم و نتیجه عالی بود. بادمجانها یک ساعتی در آب نمک خوابانده شدند و بعد در شیر غلطانده شده ودر روغن سرخ شدند..مقدار روغن مصرفی نسبت به قبل بسیار کم بود..

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    توصيه براي خوش طعم كردن گوشت

    1) براي طعم دار كردن گوشت، اول از همه بايد بدانيد كه گوشت را مي خواهيد كبابي كنيد يا خورشتي يا استيك!

    2) بهتر است گوشت قرمزي را كه مي خواهيد كباب كنيد، از ۳ ساعت قبل در كيوي رنده شده، نمك، فلفل قرمز، كمي سس مايونز يا ماست و كره بخوابانيد.

    3) گوشت مرغ كبابي را بايد يك روز قبل در مخلوطي از آبليمو، فلفل دلمه اي، روغن زيتون، فلفل سياه، زعفران و نمك قرار دهيد.

    4) براي بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز كبابي پيش از طعم دار كردن، بافت آن را با پشت چاقو كمي باز و نرم كنيد.

    5) تركيبي از زعفران، نمك، فلفل سياه و سركه از بهترين طعم دهنده ها به گوشت ماهي است.

    6) اگر مي خواهيد گوشت قرمز يا مرغ را بپزيد، بهتر است پيش از اين كار، آن را با پياز، فلفل سياه و كمي زردچوبه خوب سرخ كنيد و بعد آن را بپزيد. با اين كار، هم گوشت طعم بهتري پيدا مي كند و هم از نظر ظاهري بافتش را از دست نمي دهد.

    7) ساقه كرفس و فلفل دلمه اي عطر بسيار خوبي به مرغ پخته مي دهند.

    8) مي توانيد براي بهتر شدن عطر و طعم گوشت استيكي، آن را از روز قبل در مخلوطي از سركه، روغن كنجد، نمك، فلفل قرمز، فلفل دلمه اي و برگ كرفس خام و حتي كمي آب گوجه فرنگي بخوابانيد.

    9) حواستان باشد كه گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزيد تا طعم بهتري پيدا كنند. براي پختن هريك عدد مرغ كامل، يك ليوان آب كافي است و شما با افزودن آب بيشتر، فقط طعم مرغ را از بين خواهيد برد!

    نوشته مامان ارميتا در ني ني سايت!
    صفورا 71 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    توصيه براي خوش طعم كردن سبزي ها

    1) بهتر است برخي از سبزي ها مانند هويج، گل كلم، پياز و گوجه فرنگي را اصلا نپزيد. چون اين سبزي ها به صورت خام خوشمزه تر هستند. شما مي توانيد آنها را قطعه قطعه و با كمي آبليمو طعم دار كنيد و كنار ظرف غذايتان بچينيد. اگر سفت و سختي هويج براي شما يا كودكتان قابل تحمل نيست، مي توانيد آن را رنده كنيد تا خوردنش آسان تر شود.

    2) هيچ طعم دهنده اي مانند پودر سير، فلفل سياه و مقدار بسيار كمي نمك نمي تواند سبزي هاي شما را خوش طعم كند. افزودن كمي كره، روغن زيتون يا روغن كنجد به سبزي هاي پخته هم مي تواند طعم فوق العاده اي به آنها ببخشد.

    3) هرگز به سبزي هايي كه قرار است پخته شوند، آبليمو يا سركه اضافه نكنيد. اين كار باعث تلخ و بدبو شدن آنها مي شود. شما مي توانيد آبليمو و سركه را بعد از پخت به سبزي ها اضافه كنيد.

    براي اينكه ويتامين ها، شكل و بافت سبزي ها از دست نروند و بي طعم نشوند، بهتر است به جاي آب پز كردن يا جوشاندن آنها، از روش بخارپز استفاده كنيد.

    4) ذرت، نخودفرنگي، باقلا و لوبياسبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج كنيد تا پوست رويي آنها جدا نشود و ظاهر زشتي پيدا نكنند. در ضمن، افزودن كمي كره، نمك و آويشن مي تواند طعم اين سبزي ها را بسيار مطلوب تر كند.

    5) اضافه كردن كمي نمك، گردوي آسياب شده، كره و پونه خشك به سيب زميني پخته شده، طعم فوق العاده جديدي را به اين خوراكي مفيد مي دهد.

    6) پختن ساقه كرفس، كنگر و بروكلي با آب مرغ يا آب گوشت باعث خوش طعم شدن اين سبزي ها مي شود. البته به شرطي كه زياد حرارت نبينند و بعد از پخت هم كمي سركه بالزاميك به آنها اضافه شود!

    5 توصيه براي خوش طعم كردن برنج

    1) اگر مي خواهيد برنج آبكش سفيد درست كنيد، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل يا يك چوب دارچين بيندازيد. اين طوري هم برنجتان خوش طعم مي شود و هم رنگ نمي گيرد.

    2) بهتر است به جاي اضافه كردن رب به لوبياپلو يا ساير پلوهايي كه به رب نياز دارند، از گوجه فرنگي رنده شده يا آب آن استفاده كنيد.

    3) هميشه اضافه كردن روغن زيتون، روغن كنجد و كره به برنج مي تواند طعم بهتري به آن بدهد. اگر مي خواهيد ته چين درست كنيد، داخل برنج در حال جوش كمي زردچوبه بريزيد و پس از آبكش كردن، به برنجتان زعفران بزنيد. با اين روش هم طعم زعفران حفظ مي شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.

    4) اگر عادت داريد برنج ميهماني را از يكي، دو روز قبل خيس كنيد، حتما داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه يا برگ نعناع تازه بريزيد تا برنج خوش طعم تري را جلوي ميهمان هاي تان بگذاريد.

    باز هم از مامان ارميتا!!
    صفورا 71 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  8. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1001
    پسند کرده
    95

    Re: نکات مفید در آشپزی

    یک روش دیگه برای بامجان سرخ کردن باجذب کم روغن
    من سالهاست از ماست استفاده میکنم بعد از انکه تلخی بادمجان را با اب نمک گرفتم وکذاشتم ابش رفت دستم را با ماست البته خیلی کم اغشته میکنم وروی بادمجانها میکشم لایه ماست زیاد نباید روی بادمجان دیده بشه بعد سرخ میکنم مصرف روغنش خیلی کم میشه
    ??

صفحه 9 از 38 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما